hayırlısıyla atlatın inşallah betüşcüm..haberdar et bizi.oğluşunu öpüyorum.allah yardımcınız olsun.
handecim sizin sandalyenizde hayırlı olsun
nevra hoşgeldin..
kıslarr neden kimsecikler yasmıo buraya
diş buğdayı yapıcamda nasıl yapıldığını bılmıyorum bırde kımselere demedık dısımız cıktı dıye nazardan korktuk erken cıktı ya o yuzden..
merhaba canım...inşallah kolaylıkla atlatırsınız..sen sabırlı ol bol dua oku..tedirgin olmaki bebeğinde hissetmesin..mrb arkadaşlar nasılsınızzz uzun süredir giremiyodum nete bende oğlumda iyiyiz şükür bugün dr a gittik kbb ye dilaltı kesilecek demiştim hatırlarsınız salı yada çarşamba yapalım dedi bugün kan tahlili verdik geldik ağlamadı oğlum herkes çok şaşırdı maaşallah:))
bide salı günü geçseydi
çok kişi online oluyo okuyup çıkıyoo..yorum yazmıyolar ..oysa ben hamileyken beraber olduğumuz herkesi merak ediyorum bebekleri nasıl napıyolar diye..hayırlısıyla atlatın inşallah betüşcüm..haberdar et bizi.oğluşunu öpüyorum.allah yardımcınız olsun.
handecim sizin sandalyenizde hayırlı olsun
nevra hoşgeldin..
kıslarr neden kimsecikler yasmıo buraya
ben doğum günü gibi pasta çörek yapıcam ..birde buğday haşlıyorsun içine kuruyemişler ve toz şeker katıyorsun .. iyice karıştırınca güzel bir tadı oluyor .. bizde böyle yapılıyor.
pastanın üstinede şekercilerde satılan diş şeklindeki yumuşak şekerlerden koyup süsleyeceğim
kardeşim terasta mangal partisi yaptı diş buğdayında . ama benim yerim yok ..
ben doğum günü gibi pasta çörek yapıcam ..birde buğday haşlıyorsun içine kuruyemişler ve toz şeker katıyorsun .. iyice karıştırınca güzel bir tadı oluyor .. bizde böyle yapılıyor.
pastanın üstinede şekercilerde satılan diş şeklindeki yumuşak şekerlerden koyup süsleyeceğim
kardeşim terasta mangal partisi yaptı diş buğdayında . ama benim yerim yok ..
İYİ GECELER
mcl, frdince, duncan dişler çıkmış Maşallah kuzucuklara, kıtıy kıtıy yesinler
Rapunzeln Arı nınkini aldım bakalım ne zaman vercem
bebekler aç olursa ağlamazmı acaba? diye düşünüyorum
kızlar neler yediriyorsunuz bebişlere Maşallah okuyunca şaşırdım ben o kadar cesaretli değilim
FDilek artık kızına kış hazırlığı var hımm Maşallah
bizim dişlerden bir gelişme yok çoğunuzunkide yolda patladı patlıycak :)
oğlum bugün 4 ayını bitirdi. sütümde yetmiyo artık. şimdiye kadar mama takviyesi yaptım artık mama yerine çorba yoğurt ve meyve veriyorum tabii yettiği kadarıyla anne sütüde. 3 gün sonra aşımızda var. sünnetede hala karar veremedik korkuyorumçok yoğun geçiyo günlerim iş ev çocuk yoruluyorum...
duncan
bizde pat diye diş çıkarırız inşallah saol.
fDilek bu mamalar ile ilgili sayfa nerde kuzum ben bulamıyorum 1.sayfaya diğer sayfalar gibi ekli değil geçmişte sanırım 8 haftalık bilgi vermiştin kaçıncı sayfada onuda bulamadım
neyse hangi başlık altında nerde bu bizim bebişlerin yemek bilgileri,???
yap valla . bol bol resim çekeriz ilerde hatıra kalır kuzularabende özendim şimdi bende yaparım inşallah.zaten mevlüt yapamadım bari onu yapayım.tek başına çok zor .
eneeee haribonun diş şeklinde var ya çok iyi fikir buuuu..bende yapayım yaaa ...ayyy hiç aklımda yoktu ama yapayım bendeee :))) diş buğdayıda yapayım çıkarsa..kanıma girdiniz yineee:))))
Kızlar dün kızıma komşum telsiz hediye almış..çok sevindim kraftın baya işime yarayacak...
baharcım işte link...sebze çorbası tarifleri var ..toplam 7 sayfa zaten müsait bi zaman hepsini oku bence..yararlı bilgiler var...Bizim babamız 6 bitsin öyle başla diyo ek gıdaya...bende ortak karar alalım diyorum..kilo alımıda normal o yüzden hemen başlamıycam...afiyet olsun enes beyimizeee:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...nnelerinin-ek-gida-seruveni-basliyoorr-7.html
duncan yerimm senin my baby niii çok tatlııııı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?