2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

rapucum bebekler iyice hareketlendiler artık çok giremiyorum nete. iş hiç bitmiyor zaten biri okula gidiyo geliyo yemek çamaşır birde 2 ay sonra mama bulaşığı filan düşünemiyorum....

diş buğdayı yapıcamda nasıl yapıldığını bılmıyorum bırde kımselere demedık dısımız cıktı dıye nazardan korktuk erken cıktı ya o yuzden..

ben doğum günü gibi pasta çörek yapıcam ..birde buğday haşlıyorsun içine kuruyemişler ve toz şeker katıyorsun .. iyice karıştırınca güzel bir tadı oluyor .. bizde böyle yapılıyor.
pastanın üstinede şekercilerde satılan diş şeklindeki yumuşak şekerlerden koyup süsleyeceğim
kardeşim terasta mangal partisi yaptı diş buğdayında . ama benim yerim yok ..

merhaba canım...inşallah kolaylıkla atlatırsınız..sen sabırlı ol bol dua oku..tedirgin olmaki bebeğinde hissetmesin..

çok kişi online oluyo okuyup çıkıyoo..yorum yazmıyolar ..oysa ben hamileyken beraber olduğumuz herkesi merak ediyorum bebekleri nasıl napıyolar diye..

eneeee haribonun diş şeklinde var ya çok iyi fikir buuuu..bende yapayım yaaa ...ayyy hiç aklımda yoktu ama yapayım bendeee :))) diş buğdayıda yapayım çıkarsa..kanıma girdiniz yineee:))))

Kızlar dün kızıma komşum telsiz hediye almış..çok sevindim kraftın baya işime yarayacak...

İYİ GECELER

mcl, frdince, duncan dişler çıkmış Maşallah kuzucuklara, kıtıy kıtıy yesinler

Rapunzeln Arı nınkini aldım bakalım ne zaman vercem

bebekler aç olursa ağlamazmı acaba? diye düşünüyorum

kızlar neler yediriyorsunuz bebişlere Maşallah okuyunca şaşırdım ben o kadar cesaretli değilim

FDilek artık kızına kış hazırlığı var hımm Maşallah

bizim dişlerden bir gelişme yok çoğunuzunkide yolda patladı patlıycak :)

slm kızlar, 20 sinde 5. ayı doldurdu devrim ada.... gelişimi iyi sorun yok.4.ayda başlayıp kabızlık nedeniyle bıraktığımız demire başladık tekrar dr 5.ayı bekle demişti...şimdilik sıkıntı yok..oğlumun tiksinmesi dışında...ek gıdayı sordum mahalle baskısı altındayım 6.ayı beklersen alışmaz diyorlar dedim.....şuan onun için en önemli besin anne sütü bekle dedi.....testislerinde su toplanması vardı...6 aya kadar geçmeseydı ameliyat olacaktı.....boşalmış şükürler olsun....ben okuldayım yatılı öğrencilerle uğraşıyorum o yüzden gündüz bayağı yoğunum.....akşama kadar koşturup akşam olunca oturduğumyerde sızıyorum....bizden haberler böyle.....fırsat buldukça yazarım...hepinizi öpüyorum

günaydın.... oğlum uyuyorken bir bakayyım dedim. işe başlayınca artık pek giremiyorum. dün oğluma sebze çorbası yaptım. öyle güzel yedi ki anlatamam. ilşk kez olmasına rağmen çok beğendi. dün gezmedeydim. çay servisi başlayınca oğlum çıldırdı ben de yiyeceğim diye. etrafımdakiler başladılar tabağındakilerden tattır, kurabiyeden ver, dolmanın pirincinden ver. ben vermedim bana sinir oldular. daha ancak 5 aylık oğlum. şöyle 7-8 aylık olsa veririm. amaaaaaan herkes karışıyor işime zaten bazen sabrım taşıyor. neyse güzel anneler ben şimdi evi toplayıp biraz temizlik uapacağım malum yarın işe gideceğim. görüşmek üzere....

bende özendim şimdi bende yaparım inşallah.zaten mevlüt yapamadım bari onu yapayım.tek başına çok zor .

oğlum bugün 4 ayını bitirdi. sütümde yetmiyo artık. şimdiye kadar mama takviyesi yaptım artık mama yerine çorba yoğurt ve meyve veriyorum tabii yettiği kadarıyla anne sütüde. 3 gün sonra aşımızda var. sünnetede hala karar veremedik korkuyorum çok yoğun geçiyo günlerim iş ev çocuk yoruluyorum...

sağolasın canım darısı başınıza inşallahhhh

artık ek gıdalara başlaman normal canım ay itibari ile afiyet olsun minişine...aşı için şimdiden geçmiş olsun canım...

duncan

bizde pat diye diş çıkarırız inşallah saol.

fDilek bu mamalar ile ilgili sayfa nerde kuzum ben bulamıyorum 1.sayfaya diğer sayfalar gibi ekli değil geçmişte sanırım 8 haftalık bilgi vermiştin kaçıncı sayfada onuda bulamadım
neyse hangi başlık altında nerde bu bizim bebişlerin yemek bilgileri,???

selam canım yakaladım seni..resimdeki bebe büşra tanıştıriyim teyzesi... inşallah çıkarırsınız bir anda canım dişlerinizi...

baharcım işte link...sebze çorbası tarifleri var ..toplam 7 sayfa zaten müsait bi zaman hepsini oku bence..yararlı bilgiler var...Bizim babamız 6 bitsin öyle başla diyo ek gıdaya...bende ortak karar alalım diyorum..kilo alımıda normal o yüzden hemen başlamıycam...afiyet olsun enes beyimizeee:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...nnelerinin-ek-gida-seruveni-basliyoorr-7.html

duncan yerimm senin my baby niii çok tatlııııı....

bende özendim şimdi bende yaparım inşallah.zaten mevlüt yapamadım bari onu yapayım.tek başına çok zor .
yap valla . bol bol resim çekeriz ilerde hatıra kalır kuzulara

:))) yap tabi annesi . sağlıkla çıkarsınlarda dişlerini

sağolasın cnm ilerde bir zaman daha büyük resminide koyrımm...

merhaba güzel anneler..hamileyken çalışıyordum ama şimdi evdeyim ve nete giremiyorum sık sık.hepinizin bebeklerine hayırlı uzun ömürler dilerim.benim oğlanda 4 ay 10 günlük oldu.kilosu normal olduğu halde bende ek besinlere başladım..ne bulursam sokuyorum ağzına.ben ilk çocuğumdan çok çekmiştim çünkü.çok geç başladığımız için çiğnemeyi bile öğrenememişti,farklı tatlara alışmadığı için hala yemek problemi yaşarız.o yüzden bunda başladım valla.hippin,milupanın organik kavanoz mamalarını tavsiye ederim.özellikle meyvelilerine bayılıyorlar.ama illa sizlerde başlayın demiyorum.her çocuk bir değil.bunun en güzel zamanını anca bebekler belirler.eğer yeterince sütünüzle doymuyorsa,siz sofrada yemek yerken bakıyorsa başlamakta fayda var.bizim iki gündür bi sıkıntımız var.dişlerinden olabileceğini düşündük ama bu kadar sıkıntı verirmi bunlar anlamadım.o kadar huzursuz ki..elleri devamlı ağzında..salya dersen sular seller..birde kulaklarını çenesini tutuyor.dün gece acile götürdüm acaba kulaktan mı diye..yok dediler..ama bişeyde diyemediler..yarın yine götüreceğim.dişi çıkan annelere sormak istiyorum,sizin belirtiler nasıldı,belirtilerden ne kadar sonra dişi patladı?gerçi herşeyde olduğu gibi bu dişte her bebekte farklı olurmuş,kimi hiç hissetmeden çıkartırken,kimi çok ızdıraplı olurmuş.hepimize kolay gelsin.

gunaydin rapucum gunaydin mayis anni$leriiii.Ben söle bir gecmisi okuyayim malum haftasonu giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…