2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr rapu ilinea nasılsınızz...
Nevra akşam eşime bunu yapıcam dediğimde artık kk danmı okudun der oldu :))))
Duncan merakla bekliyoruz yeni resimlerinizi...ben nezamandır resim eklemiyom dur ekliyim kızımın son hallerini:))10 gün önceki halimiz:))Çocuklarda 10 gün büyüklerdeki 2 yıl gibi fark ediyo yaa :))))

Son düzenleme:
Kesinlikle tattirmaktan yanayim bende ama doyurmak degil corbalari ev yemeklerini 6 aydan sonra yedirmek gerek azar azar damak tadlari otursun cunki.Kizimda yasadim biliyorum kitaba uygun büyüttüm 2 yasina kAdar püre yapmak zorunda kaldim ay karpuzu bide beyaz peynir ekmekle pureden gecirir verirdim yutamazdi coooookkk zor biliri hala kazik kadar oldu yemek secer onu bunu yemez burun kivirir ama oglum 6 aydan sonra tencerede pisen herseyi yedi simdi 11 yasinsa her sebzeyi yer bamya karnibahar pirasa H epsi farkli benimkilerin bakalim bu nasil olcak
Canim ayni sorun bendede var azicik huysuzuz ve uyku duzenimiz kaydi sabaha kadar uyuyan bebis gitti 1 deyince uyaniyo yanima aliyorum emziriyorum sabaha kadar beraberiz anliyacagin
Allahalla allah sifa versin iyiki duydum bende suyu cok vereyim.gecmis olsun canim
selam canım yakaladım seni..resimdeki bebe büşra tanıştıriyim teyzesi... inşallah çıkarırsınız bir anda canım dişlerinizi...
AYYYY masalahhhhhh cok tatli kizin varrr Allah nazarlardan saklasinnn

Günaydın Arkadaşlar Hafta sonu biraz rahatsızlandım mide bulantısı ve halsizlik çok kötüydüm bu sebeple 2 gündür bebeğimi emzirmedim oda etkilenir diye içimede sinmiyor emmek istiyor siz böyle bi durumda ne yapıyorsunuz arkadaşlar ne yapmalıyım???

Gunaydin tatlim oyyyy oyyy yesin tiyzesi onuu pek tatli cikmisssss.masallahhhhhh.pek tombikkk kac kilo ?
dilekcim aynen benimkide kk danmi bunlar diyo bazen ay kizlar sunu vermis bunu yapmalimis diyorum kizimda hemen kk danmi duydun anne ailecek kk li oldukkk

canim gunaydin gecmis olsun sen emzirmene devam et ona grip degilse gecmez gecse bile anne sutundeki antikorlar sayesinde vucudu yener ama sütten kesilirsin.Ben gripliken bile emzirdim doktorum birsey olmaz emzir demisti

canim gunaydin gecmis olsun sen emzirmene devam et ona grip degilse gecmez gecse bile anne sutundeki antikorlar sayesinde vucudu yener ama sütten kesilirsin.Ben gripliken bile emzirdim doktorum birsey olmaz emzir demisti

Sağolasın canım içimi rahatlattın evet emzirmedikçe süt azalmaya başladı.

Kızımı bıraktım,çalışmaya başladım(Saat 12 olsa da kuzuma gitsem ;konsantrasyon sıfır..Bikaç hafta annemle;sonra bakıcı gelecek.Her sabah uyurdu, bu sabah uyumadı.Çok zor oldu ayrılmak.Kokumu özler mi;benim burnumda tütüyor....

Canım seni çok iyi anlıyorum Allah bize sabır versin gerçekten çok zor oluyor bırakıp işe gelmek gece yatarken giydiğin pijama üstünü felan annen yanına koysun bebeğinin birazcıkta olsa annesinin kokusunu alır onlar küçük ama herşeyi hissediyorlar ...

günaydın güzel anneler :)
günaydın öptümmmmmm

sorma eşler iyicene alıştı kk ya :))

maşalla kuzuna

39 derece ateş ve su gibi bir ishalde dahi emzirdim.onlara geçmiyor.süt koruyor tatlım.grip olunca bile emzirebilirsin demişti doktorumuz.

ilk günün su gibi geçsin tatlım..allah güç kuvvet versin. herşey bebeklerimiz için..

dilekcim kızın kocaman olmuş maşallah..çook tatlı.
teyzeleri bu profil resmindekide benim oğlum..ilk ayında :) bende şimdiki halini yükleleyeyimde görün :)

maşallahh bebeğine canım.. canım benim bebeğimde diş çıkardı...belirtileri kaşınma salya zaten her zaman vardı..ama dişi çıkartacağı hafta düzenli gece uykuları bozuldu bizim tek belirgin belirtimiz bu oldu...

günaydın güzel anneler :)

günaydın kuzum...

AYYYY masalahhhhhh cok tatli kizin varrr Allah nazarlardan saklasinnn

sağol canım....Rabbim hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun...

canım emzirmeye davam et ben hastayken emzirmiştim... bu arada geçmişler olsun...

Allah kolaylık versin canım...

ulaşın sevdipim fotolarından biri.. hatunlar beyfendinin başı bağlıdır haberiniz ola

Mrb arkadaslar bende 2011 mayis annesiyim oglum 18 mayista dunyaya geldi. simdi 68 cm ve 7300 gr. sizin bebeklerinizi merak ediyorum... birde sadece anne sutuyle mi besleniyorlar yoksa az da olsa bisyler tattirdiniz mi? bu konulari daha once konusmussunuzdur muhtemelen ama o kadar cok sayfa var ki okuyamadim :)

Benim oğlum 14 mayıs doğumlu canım benimki anne sütü ve hazır mama yiyiyor. Ben başka birşey vermedim daha 5,30-6 aylık olunca yemeklerden tattırmayı düşünüyorum tabiki dr. ne der bilmiyorum yakınlarda kontrole gideceğiz ona göre hareket edeceğim.

:)) canım benimki resimlerde tombik çıkıyo :)) eşimin ailesi resimlerden soonra gördüler aaa resimlerde büyüktü dediler:)))ama şükür kilomıuz iyi en son 7 kiloydu şuan 7500 olmuştur belkii..
benim olmadı ama olsada emziririm ...

anaammm bu çookk tatlı yaaa...facede olmadığımdan merak ediyodum sizin bebeklerii..maşallahh 40.000 keree...renkli gözlü ya kim renkli sizde rapu??

Canım Allah Bağışlasın bebeklerimizi çok tatlılar maşallah Allah nazarlardan korusun masum meleklerimizi

amin canımm

Canım emir ulaş ne yiyordu :) Bayılıyorum bebeklerin bu hallerine

annesinin dondurmasına soktu burnunu teyzesi :)

saol dilekcim..çokda yaramazdır aynı zamanda :))) inanılmaz hareketli :) bizim ikimizinde yeşil tatlım.

Uzuuuun aradan sonra merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir geçmişi okudum baharnazdı sanırım sünnet yaptırmış hayırlı olsun inşallah damatlığınıda görürsün
Fdilek kızını doktora getirmişsin inşallah birdaha aynı kasılma olmaz kızımızda bir şey yoktur geçmiş olsun umarım başka doktora gerek kalmaz
Bir arkadaş aşı için 6 ay sonra yazmış isim hatırlayamdım ama kesinlikle hatası var 6 cı ay dolunca 3 tane aşı bir de damla yapıyorlar
Pirinç ununu soran olmuş ben arı markayı kulanıyorum şeker koymaya gerek yok hiçbirşeye gerek yok suyla yapılıyor tarifi kutuda yazılı başka markalrı denemedim ama bu güzel
İnciler çıkmış maşallah darısı başımıza hasta olanlara geçmiş olsun şifalar dilerim işe başlayanların ALLAH yardımcısı olsun bebişlerden uzak kalmak zordur ama her şey güzel gelecek için aşılar yaptırılmış herkese geçmiş olsun
Bu arada burası şenlenmiş eski haline dönmeye başlamış çok mutlu oldum
Bana gelince ramazan malum vaktim hiç olmadı bayram üstü temizlik falan bayramdan sonrada ben ek gıdaları iyice vermeye başladım bütün gün bebişime hazırla temizle doyur derken zaman akıp gidiyor ek gıda işi zaman alan şey hem hişyeni hem her öğüne farklı taze hazırlaması derken zaman kalmıyor benim bebişim iyice büyüdü gündüzleri 3 defa yarım saat uyuyor sonra bütün gün uyanık ve asla tek başına durmuyor ya kucakta gezecek yada karşısında ben şaklabanlık yapacam fakat herşeydan sıkılıyor hep değişik bir şeyler istiyor gündüz nerdeyse yemek bile yapamıyorum temizlik gece 12 ye kadar yapıyorum bizde böyle işte bu arada bugün altıncı ay aşılarını oldu bebeğim şu ana kadar ateş yok herhangi bir şey vermedim umarım şu geceyide rahat atlatırız 3 aşı birde ağzına damla darısı sizin başınıza umarım sizlerde rahat geçirirsiniz oğlum 3 gün sonra 7 ci ayına giriyor yani yarı yaşını devirdik arkadaşlar neyse yine fırsat buldukça daha sık girmeye çalışıcam kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşmek üzere arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…