Kesinlikle tattirmaktan yanayim bende ama doyurmak degil corbalari ev yemeklerini 6 aydan sonra yedirmek gerek azar azar damak tadlari otursun cunki.Kizimda yasadim biliyorum kitaba uygun büyüttüm 2 yasina kAdar püre yapmak zorunda kaldim ay karpuzu bide beyaz peynir ekmekle pureden gecirir verirdim yutamazdi coooookkk zor biliri hala kazik kadar oldu yemek secer onu bunu yemez burun kivirir ama oglum 6 aydan sonra tencerede pisen herseyi yedi simdi 11 yasinsa her sebzeyi yer bamya karnibahar pirasa H epsi farkli benimkilerin bakalim bu nasil olcak[
Köftemi ?kizlar bana kizmayin tamammi yardimci olun bizim beslenme uzmani piskopata bagladi beni ay hangisi dogru analamadim gitti köfte verilirmi ne zaman annelerimize göre verilir ama herkafadan bi ses sankim ben cocuk dogurmadim hic yaw kafam allak bullak
tatlım benim birçok ark drlara uyup 6 aya kadar su bile vermedi ve 6 aydan sonrada ek gıdaya alışamadı ben pişirdiğim herşeyden tattırmaya çalışıyorum ve dozunda veriyorum gayet güzelde yiyor yedirdikten sonra sıkıntısıda olmuyor yani püre haline getirmeden yediriyorum çatalla ezerek öğürmüyor bile.yedikten sonrada yine beni emmek istiyor.ben bu konuda drlara açıkcası pek uymak istemiyorum.kime sorduysamda erken alışması iyidir diyor
Canim ayni sorun bendede var azicik huysuzuz ve uyku duzenimiz kaydi sabaha kadar uyuyan bebis gitti 1 deyince uyaniyo yanima aliyorum emziriyorum sabaha kadar beraberiz anliyacaginGünaydınlar,
Dün giremedim kızımla beraberdim bütün gün bugün işteyim....Hayırlı olsun arkadaşlar bebişlerinişzin dişleir çıkmaya başlamış..Benim kızımda son 3 gündür uyku düzenini bozmaya başladı bunun alt yapısı 10 gündür vardı ama aksamalrı saat 8 de uyuyan kızım dün aksam 10 oldu uyumadı zorla uyuttum ve 1 saat sonra geri uyandı.Artık geceleir daha sık uyanıyor 20 gün öncesine kadr böyle değildi...Sizlerin nasıl? Agrısı sızı olsa anlarım diyorum kendi kendine konuşuyor gülüyor vs....
Allahalla allah sifa versin iyiki duydum bende suyu cok vereyim.gecmis olsun canimarkadaşlar şunu unutmayalım her bebek farklıdır..Benim kızımda anne sütüyle besleniyordu taki ben işe başlayana kadar ilk 6 ay anne sütünden başka birşey vermeyin deniyordu bana hep kızımı tesadür eseri ultrasona götürdüğümüzde ögrendikki vücudu sıvısız kalmış su ihtiyacından dolayıda böbrekleirnde minicik taşlar oluşmuş..Allahıma şükürler olsun suanda sadece 1 tane mınık taşı kaldı kızımın bol su ve çaylarla ondnd kurtulucaz..Doktorumuz özellikle erikli su olucak demişdi..Şuanda hala beni emiyor ama gündüzleri 2 kere mama yiyor..
AYYYY masalahhhhhh cok tatli kizin varrr Allah nazarlardan saklasinnnselam canım yakaladım seni..resimdeki bebe büşra tanıştıriyim teyzesi... inşallah çıkarırsınız bir anda canım dişlerinizi...
günaydın kızlarr rapu ilinea nasılsınızz...
Nevra akşam eşime bunu yapıcam dediğimde artık kk danmı okudun der oldu :))))
Duncan merakla bekliyoruz yeni resimlerinizi...ben nezamandır resim eklemiyom dur ekliyim kızımın son hallerini:))10 gün önceki halimiz:))Çocuklarda 10 gün büyüklerdeki 2 yıl gibi fark ediyo yaa :))))
Eki Görüntüle 263112
Günaydın Arkadaşlar Hafta sonu biraz rahatsızlandım mide bulantısı ve halsizlik çok kötüydüm bu sebeple 2 gündür bebeğimi emzirmedim oda etkilenir diye içimede sinmiyor emmek istiyor siz böyle bi durumda ne yapıyorsunuz arkadaşlar ne yapmalıyım???
canim gunaydin gecmis olsun sen emzirmene devam et ona grip degilse gecmez gecse bile anne sutundeki antikorlar sayesinde vucudu yener ama sütten kesilirsin.Ben gripliken bile emzirdim doktorum birsey olmaz emzir demisti
Kızımı bıraktım,çalışmaya başladım(Saat 12 olsa da kuzuma gitsem ;konsantrasyon sıfır..Bikaç hafta annemle;sonra bakıcı gelecek.Her sabah uyurdu, bu sabah uyumadı.Çok zor oldu ayrılmak.Kokumu özler mi;benim burnumda tütüyor....
günaydın öptümmmmmmgünaydın güzel anneler :)
günaydın kızlarr rapu ilinea nasılsınızz...
Nevra akşam eşime bunu yapıcam dediğimde artık kk danmı okudun der oldu :))))
Duncan merakla bekliyoruz yeni resimlerinizi...ben nezamandır resim eklemiyom dur ekliyim kızımın son hallerini:))10 gün önceki halimiz:))Çocuklarda 10 gün büyüklerdeki 2 yıl gibi fark ediyo yaa :))))
Eki Görüntüle 263112
Günaydın Arkadaşlar Hafta sonu biraz rahatsızlandım mide bulantısı ve halsizlik çok kötüydüm bu sebeple 2 gündür bebeğimi emzirmedim oda etkilenir diye içimede sinmiyor emmek istiyor siz böyle bi durumda ne yapıyorsunuz arkadaşlar ne yapmalıyım???
Kızımı bıraktım,çalışmaya başladım(Saat 12 olsa da kuzuma gitsem ;konsantrasyon sıfır..Bikaç hafta annemle;sonra bakıcı gelecek.Her sabah uyurdu, bu sabah uyumadı.Çok zor oldu ayrılmak.Kokumu özler mi;benim burnumda tütüyor....
merhaba güzel anneler..hamileyken çalışıyordum ama şimdi evdeyim ve nete giremiyorum sık sık.hepinizin bebeklerine hayırlı uzun ömürler dilerim.benim oğlanda 4 ay 10 günlük oldu.kilosu normal olduğu halde bende ek besinlere başladım..ne bulursam sokuyorum ağzına.ben ilk çocuğumdan çok çekmiştim çünkü.çok geç başladığımız için çiğnemeyi bile öğrenememişti,farklı tatlara alışmadığı için hala yemek problemi yaşarız.o yüzden bunda başladım valla.hippin,milupanın organik kavanoz mamalarını tavsiye ederim.özellikle meyvelilerine bayılıyorlar.ama illa sizlerde başlayın demiyorum.her çocuk bir değil.bunun en güzel zamanını anca bebekler belirler.eğer yeterince sütünüzle doymuyorsa,siz sofrada yemek yerken bakıyorsa başlamakta fayda var.bizim iki gündür bi sıkıntımız var.dişlerinden olabileceğini düşündük ama bu kadar sıkıntı verirmi bunlar anlamadım.o kadar huzursuz ki..elleri devamlı ağzında..salya dersen sular seller..birde kulaklarını çenesini tutuyor.dün gece acile götürdüm acaba kulaktan mı diye..yok dediler..ama bişeyde diyemediler..yarın yine götüreceğim.dişi çıkan annelere sormak istiyorum,sizin belirtiler nasıldı,belirtilerden ne kadar sonra dişi patladı?gerçi herşeyde olduğu gibi bu dişte her bebekte farklı olurmuş,kimi hiç hissetmeden çıkartırken,kimi çok ızdıraplı olurmuş.hepimize kolay gelsin.
günaydın güzel anneler :)
AYYYY masalahhhhhh cok tatli kizin varrr Allah nazarlardan saklasinnn
ulaşın sevdipim fotolarından biri.. hatunlar beyfendinin başı bağlıdır haberiniz ola
Mrb arkadaslar bende 2011 mayis annesiyim oglum 18 mayista dunyaya geldi. simdi 68 cm ve 7300 gr. sizin bebeklerinizi merak ediyorum... birde sadece anne sutuyle mi besleniyorlar yoksa az da olsa bisyler tattirdiniz mi? bu konulari daha once konusmussunuzdur muhtemelen ama o kadar cok sayfa var ki okuyamadim :)
:)) canım benimki resimlerde tombik çıkıyo :)) eşimin ailesi resimlerden soonra gördüler aaa resimlerde büyüktü dediler:)))ama şükür kilomıuz iyi en son 7 kiloydu şuan 7500 olmuştur belkii..Gunaydin tatlim oyyyy oyyy yesin tiyzesi onuu pek tatli cikmisssss.masallahhhhhh.pek tombikkk kac kilo ?
dilekcim aynen benimkide kk danmi bunlar diyo bazen ay kizlar sunu vermis bunu yapmalimis diyorum kizimda hemen kk danmi duydun anne ailecek kk li oldukkk
benim olmadı ama olsada emziririm ...Günaydın Arkadaşlar Hafta sonu biraz rahatsızlandım mide bulantısı ve halsizlik çok kötüydüm bu sebeple 2 gündür bebeğimi emzirmedim oda etkilenir diye içimede sinmiyor emmek istiyor siz böyle bi durumda ne yapıyorsunuz arkadaşlar ne yapmalıyım???
anaammm bu çookk tatlı yaaa...facede olmadığımdan merak ediyodum sizin bebeklerii..maşallahh 40.000 keree...renkli gözlü ya kim renkli sizde rapu??
Canım Allah Bağışlasın bebeklerimizi çok tatlılar maşallah Allah nazarlardan korusun masum meleklerimizi
Canım emir ulaş ne yiyordu :) Bayılıyorum bebeklerin bu hallerine
:)) canım benimki resimlerde tombik çıkıyo :)) eşimin ailesi resimlerden soonra gördüler aaa resimlerde büyüktü dediler:)))ama şükür kilomıuz iyi en son 7 kiloydu şuan 7500 olmuştur belkii..
benim olmadı ama olsada emziririm ...
anaammm bu çookk tatlı yaaa...facede olmadığımdan merak ediyodum sizin bebeklerii..maşallahh 40.000 keree...renkli gözlü ya kim renkli sizde rapu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?