Günaydın Arkadaşlar ben bebeğime başının altına daha yastık bile koymuyorum zararlı diye ben yorgan değil kadifeden battaniyesi var onu örtüyorum üzerine onu bile teperek açıyor üzerini siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz arkadaşlar?? Benimki çok zor uyuyor kucağımda evin içinde gezerek uyutuyorum
günaydın
ben uzun uzun emzirdikten sonra uyuyor bazen uykuya geçemediğinde ayağımda sallıyorum
battaniye örtüyorum ama gece süekli kalkıp üstünü örtüyorum açıyor yorganda örtsem açacak napcaz?
günaydın güzel mayıs anneleri,,
malum kış geldi sorunlarımız 1 ken 2 oluyor ben 2 gecedir kızımın üstünü uyku setinin yorganıyla örtüyorumbu gece uyandığında sırtı çok terlemişti badisi bayağı ıslaktı hemen sırtına bez koydum öyle emzirdim sizce uyumadan öncemi bez koyup uyandığında hemen çıkarsam ? yorganıda çok kalın değil uyku tulumu bu terlemeyi önler mi?sizlerde durum nasıl?[/QUOTE
günaydın herkese
ben bir süredir yorgan örtüyorum üzerine de polar battaniye evimiz biraz serin gibi terlemiyor da ama dün gece uyku tulumu giydirmiştim fazla gelmiş sabah terliydi değiştirdim hemen sırtına bez koymayı sevmiyor değiştiriyorum bende bir de uyanınca hemen yelek giydirip alıyorum ben kıyafetlerini hala yıkayıp ütülüyorum sanırım hep böyle devam edicem. yastıksız yatırmaya korkuyorum sadece bir kere yastıksız yatırdım onda da kustu ve genzine kaçırdı çok küçüktü gerçi ama kendimi çok suçlu hissettim yavrum çok ağlamıştı
alıştırmaya bağlı ..iyi mağazalardan aldıklarım var yaa onları yıkamıyorum chiccodan falan .yavaş yavaş alışsın ..koca çocuk olduğunda da giysilere alerji oluyormuş . çok titiz davranınca .ütüleyip g,iydiriyorumbence yıkamadan giydirme nevracım.askıda olan ürünler sonuçta..ben artık ütülemiyorum bile kıyafetlerini ama yeni şeyleri muhakkak yıkayıp ütülüyorum bir sefer..
İYİ GECELER
NEVRAA bende artık elbiselerine dikkat etmiyorum. neyle uuyutuyorsun FDilek battaniye, yorgan? hani aynı iklime sahibiz ya ondan
.
slm...oyun halısı alan yada bilgisi olan varmı????
slmm,bizim oyun halimiz var ve cok memnunuz kaan 1,5 aylikken kullanmaya basladik o zaman bile oyuncaklari gorunce cok heyecanlaniyordu simdi de cok seviyor herrgun yeni bisyini kesfedio hergun farkli biyeri ilgisini cekio zekasi icinde cok yararli oldugunu dusunuyoruz... anneler icinde buyuk bir kurtarici gerci bizimki artik surekli dondugu icin biraz yorucu oluyo:)
günaydın güzel mayıs anneleri,,
malum kış geldi sorunlarımız 1 ken 2 oluyor ben 2 gecedir kızımın üstünü uyku setinin yorganıyla örtüyorumbu gece uyandığında sırtı çok terlemişti badisi bayağı ıslaktı hemen sırtına bez koydum öyle emzirdim sizce uyumadan öncemi bez koyup uyandığında hemen çıkarsam ? yorganıda çok kalın değil uyku tulumu bu terlemeyi önler mi?sizlerde durum nasıl?
Ben yanına yatıyorum emerek uyuyo..Bazende eğer dışardaysam mızmızlık yapsada boynuma gömülüyo ve öyle uyuyo..Ayakta ne yaptıysam uyutamıyorumm....Ben daha üzerine bişey örtmeden uyutuyorum..burda havalar hala sıcak...Günaydın Arkadaşlar ben bebeğime başının altına daha yastık bile koymuyorum zararlı diye ben yorgan değil kadifeden battaniyesi var onu örtüyorum üzerine onu bile teperek açıyor üzerini siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz arkadaşlar?? Benimki çok zor uyuyor kucağımda evin içinde gezerek uyutuyorum
galiba uyku tulumu alcam..Ama sizin evler kaloriferlidir ve sıcak olur kış gecelerinde.uyku tulumu fazla gelebilir belki...günaydın
ben uzun uzun emzirdikten sonra uyuyor bazen uykuya geçemediğinde ayağımda sallıyorum
battaniye örtüyorum ama gece süekli kalkıp üstünü örtüyorum açıyor yorganda örtsem açacak napcaz?
alıştırmaya bağlı ..iyi mağazalardan aldıklarım var yaa onları yıkamıyorum chiccodan falan .yavaş yavaş alışsın ..koca çocuk olduğunda da giysilere alerji oluyormuş . çok titiz davranınca .ütüleyip g,iydiriyorum
son 1 haftadır penye battaniye örtüyorum .. koları üşüyor açıyor üstünü diyede . üdstüne uzun kollu giydiriyorum ... geceleri serin oluyor biliyorsun burası .
biz almadık ince süngerden üstünede kılıf yaptırdık 1.5 a 1.5 falan boyutu gündz sürekli onun üstünde döne döne yatıyo rahat oluyo..çok pahalı oyun halıları gereksiz geldi bana
bizimki Baby Einstein Okyanus Macerası zemini cok sert degil digerleri daha sertti birde ben altina polar seriyorum daha yumusak oluyo
Eki Görüntüle 264509
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?