2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Dun aksam burada satilan pisirilmeden yapilan pirincunu mamasindan aldim devam sutuyle tabakta karistirarak yapilanlardan haftalik kontrolumuzde uzmanimiz vermisti kizlar onu bir yedi uyudu ay basina gide gele bir hal oldum aksam yattiginda mutlaka 12 ye kadar ara ara uyanirdi beni emmek icin anam nerdese sabahladi.Uyusa dert uyumasa dert kontrol ettim hep nefesini.Anne olmak bole bisi demekki..

Dün ispanakli patates puresi verdim tussuz cok az zeytin yagli masallah pek sevdi pasam yedi.Bugun kakasi yemyesildi hepten catlak oldum ha kendi kendime oyyy oyy oglum buyumuste ispanak yemiste kakasi yesermiss buyumuste diye zirladim.Arkadasima anlattim az evel oda gülerek oglunun kakasi yesil diye aglayan ilk anne sensindir kesin dedi

OY OY OY masallahhh annesi pek sevimli irkekinnnn Allah nazarlardan korusun isiririm ben onuu

Merhaba mayıs anneleri bebeklerinizin kilo durumunu öğrenebelirmiyim ,benim kızım 29 mayısta doğdu fakat erken doğduğu için küçük,geriden takip edeceğiz sizinkileri yani neyse sağlıklı olsunlarda ,önemli olan bu bugün aşımız var dua edin bize ....

Simdiden kolay gelsin canim asi sonrasi insallah huysuzlanmaz.18mayista dogdu benim oglumda 3.800 dogdu simdi 7813kg olmus dun kontrolumuz vardi 66.5 cm.ek gidalara minicik minicik basladik bizde.

Simdiden kolay gelsin canim asi sonrasi insallah huysuzlanmaz.18mayista dogdu benim oglumda 3.800 dogdu simdi 7813kg olmus dun kontrolumuz vardi 66.5 cm.ek gidalara minicik minicik basladik bizde.

mrb ayni gun dogum yapmisiz szinle bnm oglumda 18 mayis dogumlu 4.200 gr dogdu gecen hafta 7540di dra gittigimizde bu hafta bilemiyorum boyumuzda 68 cm. ben sadece biraz muz verdim iice ezip onu sevdi ama seftaliyi pek begenmedi. sen neler veriyosun ek gida olarak??

benimki de şeftaliyi sevmedi ama bebek sütüne katıp pirinç unu yaptım çok güzel yedi bir de çok az yoğurt verdim keçi sütüyle yapılan. sebze çorbası yapmadım daha bir de onu deniycem
bebişim 27 mayıs doğumlu 3600 doğdu şimdi 6200 boyu da 64 cm

merhaba güzel anneler geçmişi okudumda ıspanak 7-8 ayda başlanıyor diye biliyorum içinde nitrat var çünkü. araştırmadan vermeyin lütfen.

Bende oyle deneyeyim birde belki yer. yogurt denemedim henuz keci sutu cok faydali gercekten...

yoğurt bende denemedim daha ama meyve ezip veriyorum şeftali armut çok beğendi arada incirde veriyorum kavun karpuz bunlara zaten bayılıyoruz çorbaya da 1 -2 hafta içinde başlamayı düşünüyorum sebze çorbası kabak falan koyuluyormuş bakalımiyice öğrenimm :) benmki çok salyalı ve birazda ishal dişlerinden şüpheleniyorum uyku düzenide bozuldu ve çok huysuz hep yanında istiyo beni sizin bebekler diş çıkardımı?

Benim bebeğimde yalnız kalmayı sevmiyor henüz diş çıkarmadık geç çıksın daha iyi

bende mayıs annesiyim oğluma gün içinde meyve püresi yoğurt ve sebze çorbası veriyorum hepsini iştahla yiyor maşallah

slmm kızlar nasılsınız,kuzucuklar nasıllar??

Meryemin diş problemi başladı sanırım,3.gün oldu hayla huzursuzlugu gitmedi,bugun üstüne birde nezle eklendi,üşüttü sanırım :26: çok nazlı miniğim çokk.... :26:

az önce pirinç unu yaptım yedirdim elhamdulillah yedi yadırgamadı,denemek için az verdim..
İnşallah hastalıklarıda atlatırız,ilk defa başımıza geliyor,kucagımdan inmek istemiyor zorluyor beni ama yavrum benim dayanamam ben ona yaaa :26:

bu arada dişleri şişen ama patlamayan varsa,
araplar mahlebi toz haline getiriyorlarmış,yada hazır toz mahlebi bebeğin dişine sürerlermiş azıcık ve çok faydasını görürlermiş,burada çok yaygınmış,dün duydum bende,denemekte fayda var,zararı olacagını düşünmüyorum...
Sizlerde bir araştırın isterseniz

Canım erken yada geç doğması önemli değil 4. ayı doldurduklarında doğum kilosunun 2 katına çıkmaları gelişiminin iyi olduğunu gösteriyor. Buna göre kıyasalayabilirsin kendi bebeğini. Umarım aşınızda bir sıkıntı çıkmamıştır.

Bende 18 mayısda doğum yaptım ilenia ve rasgul siz face deki grupta yoksunuz galiba..

Birde geceleyin bebeklerin üzerlerinin örtülmesi konuşulmuş ya resimdeki gibi yada kundak şeklinde battaniyesini sararak örtülmesini tavsiye ediyorlar. Kundak şeklinde sarınca bebek üzerini açsada boğulma riski azalıyormuş

selam kızlar bugun benım doğum gunum sızınle paylaşmak ıstedım....
benım kuzunun yarın aşısı var korkuyoruz umarım bır sorun yasamayız.zaten seısımız kısık öksürüğümüz var dişlerde çıktı ıyıce mızmızlastı butun gun kucaktan inmiyor akşama kadar oturuyoruz.
benimki yüz üstü yattığı ıcın ustunu açmıyor şanslıyız.
dr gıttık gecen gun ek gıdayı sordum emıyorsa acele etmeyın dedı daha erken dedı ama ben ne yersem onada tattırıyorum anneme kalsa cocğun karnını doyurcak gecen gun balık yedırdı bızımkıde iştahlı maşallah anneannesıyle kavga edıyor vermıyorsun dıye..
neyse benden havadısler bu kadar..öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…