OY OY OY masallahhh annesi pek sevimli irkekinnnn Allah nazarlardan korusun isiririm ben onuu
:)) canım benimki resimlerde tombik çıkıyo :)) eşimin ailesi resimlerden soonra gördüler aaa resimlerde büyüktü dediler:)))ama şükür kilomıuz iyi en son 7 kiloydu şuan 7500 olmuştur belkii..
Masalah ya cok fotojenik kizin var cok guzellll Kilosuda gayet yerinde.tombak tombak masallahh
benim olmadı ama olsada emziririm ...
anaammm bu çookk tatlı yaaa...facede olmadığımdan merak ediyodum sizin bebeklerii..maşallahh 40.000 keree...renkli gözlü ya kim renkli sizde rapu??
Merhaba mayıs anneleri bebeklerinizin kilo durumunu öğrenebelirmiyim ,benim kızım 29 mayısta doğdu fakat erken doğduğu için küçük,geriden takip edeceğiz sizinkileri yani neyse sağlıklı olsunlarda ,önemli olan bu bugün aşımız var dua edin bize ....
güzelmiş güle güle kullanın canım...
Simdiden kolay gelsin canim asi sonrasi insallah huysuzlanmaz.18mayista dogdu benim oglumda 3.800 dogdu simdi 7813kg olmus dun kontrolumuz vardi 66.5 cm.ek gidalara minicik minicik basladik bizde.
benimki de şeftaliyi sevmedi ama bebek sütüne katıp pirinç unu yaptım çok güzel yedi bir de çok az yoğurt verdim keçi sütüyle yapılan. sebze çorbası yapmadım daha bir de onu deniycem
bebişim 27 mayıs doğumlu 3600 doğdu şimdi 6200 boyu da 64 cm
yoğurt bende denemedim daha ama meyve ezip veriyorum şeftali armut çok beğendi arada incirde veriyorum kavun karpuz bunlara zaten bayılıyoruzçorbaya da 1 -2 hafta içinde başlamayı düşünüyorum sebze çorbası kabak falan koyuluyormuş bakalımiyice öğrenimm :) benmki çok salyalı ve birazda ishal dişlerinden şüpheleniyorum uyku düzenide bozuldu ve çok huysuz hep yanında istiyo beni sizin bebekler diş çıkardımı?
bugün oğlumun dilaltı kesildi çok şükür o yüzden biraz mızmız
Merhaba mayıs anneleri bebeklerinizin kilo durumunu öğrenebelirmiyim ,benim kızım 29 mayısta doğdu fakat erken doğduğu için küçük,geriden takip edeceğiz sizinkileri yani neyse sağlıklı olsunlarda ,önemli olan bu bugün aşımız var dua edin bize ....
Bende 18 mayısda doğum yaptım ilenia ve rasgul siz face deki grupta yoksunuz galiba..mrb ayni gun dogum yapmisiz szinle bnm oglumda 18 mayis dogumlu 4.200 gr dogdu gecen hafta 7540di dra gittigimizde bu hafta bilemiyorum boyumuzda 68 cm. ben sadece biraz muz verdim iice ezip onu sevdi ama seftaliyi pek begenmedi. sen neler veriyosun ek gida olarak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?