2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

doğum günün kutlu olsun canım bebeğin ve eşinle nice yıllara aşıya gitmeden önce varsa calpol içir derim çok işe yarıyo. ek gıdaya bizede başlama dediler ama ben ufaktan basladım seftali suyuyla falan

kızlar eve şimdi geldik doktordan,kac saattir ordayız,hava verdiler miniğime... :26:
nezle olmuş,ateşi var gene...salgında varmış ... İnşallah geçer... (

kızlar eve şimdi geldik doktordan,kac saattir ordayız,hava verdiler miniğime... :26:

çook geçmiş olsun hava neden verdiler canım? nefes almada sıkıntımı vardı? rabbim korusun bebeklerimizi..

bugün oğlumun dilaltı kesildi çok şükür o yüzden biraz mızmız
canım ya atlattınız şükür çok geçmiş olsun..
geçmiş olsun canım...buralardada salgın var...bu kış bi geçse hayırlısıyla..
solanin kundakta durmazki artık bebekler...

günaydın kızlarrr herkese

Bende oyle deneyeyim birde belki yer. yogurt denemedim henuz keci sutu cok faydali gercekten...

kaşıkla yemeye bayıldı vermiyorum diye kızıyor yoğurdun tadı biraz değişik geldi ona ama yedi yinede keçi sütü faydalı gerçekten annem tarhanayı da keçi yoğurduyla yaptı

günaydınnnn herkesee

betüş ve gezgin geçmiş olsun kuzucuklarınıza

kızlar uyku tulumu alan varmı mert gece üstünü çok açıyor bu gece nasıl yaptıysa yatağın ayak ucunda yatıyordu üşümüştü yavrum.acilen uyku tulumu almam gerekiyor önerilerinizi bekliyorum

Evet ben face deki grupta yoktum bıraz once kadinlar kulubu sayfasni begendim digerine de katildim facede olmadigimizi nasil anladiniz peki isimlerimizi bilmiyosunuz ya merak ettim???

kaşıkla yemeye bayıldı vermiyorum diye kızıyor yoğurdun tadı biraz değişik geldi ona ama yedi yinede keçi sütü faydalı gerçekten annem tarhanayı da keçi yoğurduyla yaptı

bende hemen bgn keci sutu alip yapayim yogurt olcuyu nasil yapiyorsun sen ben hic az yapmayi denemedim de bebegim icin az bisy yapip denemek istiyorumda genelde yarim ltre yada bir litreden yapiyorumda. birde anne sutuyle yogurt yapmayi denediniz mi hic bi kac yerde okudum cok yapan cikmis amama kivaminin biraz daha sivi oldugunu soylemisler buzlukta sutlerim varda biberonda vermiorum hic ogluma onlarda bosa gitsin istemiyorum anne sutuyle neler yapabilirim kizlar ya bebegim mama fln hic yemedi daha once

uyku tulumu bnde alicam Andywawa Pepita Uyku Tulumu guzel gibi ogluma gore bedeni olmadigi icin alamadim biraz buyuk almak istiyorum malum cabuk buyuyolar.hem andwawa nin tulumunda el ve ayaklarinin kapanip acilma ozelligide war istersen patikli olarakda kullanabiliyosun kaan cok hareketli oldugu icin corap hic durmuyor ayaginda cogu bebekte oldugu gibi o yuzden bu ozelligi de hosuma gitti. ben afyonda oldugum icin cok secenegim yok bi kac bebek magazasi var nettende guvenemedim sizin daha cok seceneginiz var istanbulda yasadiginiz icin...

canım annem yapıp getirdi maya ne kadar kattı bilmiyorum ama yarım kilo kadardı yoğurt. az az verdim kızıma gerisini biz tüketicez çok katı olmuyor olmadı sanma sakın. benim sütüm olmuyor o kadar ama başladığında kahvaltılarına katabilirsin bence

Dogum zamanindan kalan sutler var 4 ay oldu dondurali saklama sureside 6 ay onlari bi an once tuketmem gerek 6aylikken baslicagi icin ek gidayada ozamana suresi dolacak simdi az az yogurt vs vermeyi dusundugum icin onu kullansam mi demistim bosa gitsin istemiyorum kahvaltilara biraz daha yeni sutlerimden kullanirim eskileride atmaya kiyamicam cok kiymetli anne sutuu

denemekte yarar var yap bence bir tatlı kaşığı kadar yoğurtla mayalandırırsın keşke olsa da bende yapsam çok kıymetli tabiki takla atıyorum resmen biraz fazlalaşsın diye

Tşk ederim cnm önerin için el ve ayakların açılabilme özelliği hoşuma gitti bir araştırayım bende.oyyyy Afyonda mı oturuyosun bende AKü den mezunumm .Afyon çooookkk soğuk olur size şart zaten uyku tulumu

çok geçmiş olsun .. inş. çabuk atlatır .. diş zaten başlı başına problem ..
valla araplar yapıyorsa vardır bir bildikleri :)) onlarda çok kocakarı ilaçları var ..

merhaba güzel anneler geçmişi okudumda ıspanak 7-8 ayda başlanıyor diye biliyorum içinde nitrat var çünkü. araştırmadan vermeyin lütfen.
Beslenme uzmanina gidiyorum ben o soyledi bende yedirdim ama olabilir turkiyedeki bilgilerle buradaki uzmanlarin bilgileri cakisiyor ben vatanimdaki oradaki doktorlara daha cok guveniyorum sonucda tecrubeleri var.Vermiyeyim bari icime kurt dusdu
Disimiz gelmedi canim bizim ama huysuzluk tam gaz basladi devam anlamadim gitti bende guzum boyle degildi bugun eczanede dis jeli alicam organik bir jel varis bakalim rahatlar belki
bugün oğlumun dilaltı kesildi çok şükür o yüzden biraz mızmız
oyyy gecmis olsun canim bebisine tez zamanda atlatirsiniz insallahh
gecmis olsun kuzucuguna allah sifa versin.Aaslinda dogal seylere yonelmek lazim malep iyi fikir bende organik jel alicam disleri icin bakalim faydasini gorucezmi
fACEDE YOKUM BILMIYORU GURUBUN ISMINI SOYLERSEN GELIRIM CANIM
Dogumgunun kutlu olsun nice yilara bebisinle esinle....
[QUO0TE=Gezgin..;21091368]kızlar eve şimdi geldik doktordan,kac saattir ordayız,hava verdiler miniğime... :26:
[/QUOTE]
gecmis olsun aman dikkat havalar bozmaya basladi cok korkuyorum bende hasta olucak diye bebisim
günaydın kızlar..
erkenciyiz gene :)
gunaydinnnn rapucum..... biz 6 dan beri ayaktayiz
gunaydin canimm.....

ayakli olanindan aldim ben cok memnunum yorgan gibi olanlardan SIKILIyo bebisler ayaklar havaya kalkmiyo ya ondan.bilemiyorum canim her bebek farkli benimki sicaklarda bir birakti bidaha ayaksiz tulumu giymedi kerata ayaklida rahat ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…