2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet afyondayiz havalar guzel sogudu artik:) Allahtan bizim ev asiri soguk olmuyo... Afyonda yasamak zor gelmistir ogrenciler zorlaniyo afyonda simdi daha yeni yeni gelismeye basliyo afyon bi alisveris merkezi acildi viaport tarzinda oda olmasa halimiz harap :)

her bebegın gelısımı farklıdır canım bır bebegın suanda kılosunun ıyı olması yada ıyı bır kıloyla dogması suanda boyunun uzun olması ılerıde uzun olacagı gelısımının persentıl degerlerıne bakarak soylemek cok yalnıs olur lutfen cocuklarınızı daha sımdıden baska cocuklarla kıyaslayan ebebeynlerden olmayın bu saglıksız davranısı sımdıden bırakmanızı onerırım nacızane fıkrım lutfen yalnıs anlamayın anne kımlıgıyle soyluyorum bunu sıze

selam kızlar kızım şimdi uykudan uyandı .. bi baktım sağ gözü çapaklanmış ama iltaplı gibi sabah hiç bişey yoktu ..sabah komşunun kızı oynuyordu acaba elini gözüne mi soktu diyorum(( mikrop mu kapttı? bu durumu yaşayan varmı aranızda yoksa hemen dr a mı götüreyim?

sorma canım soğuğu mahvetmişti beni ama sonradan alıştım.evet gelişmiş geçen yaz antalyaya giderken uğramıştım alışveriş merkezini de gördüm özdileğin karşı tarafına açılmış.

Evet ben face deki grupta yoktum bıraz once kadinlar kulubu sayfasni begendim digerine de katildim facede olmadigimizi nasil anladiniz peki isimlerimizi bilmiyosunuz ya merak ettim???

Evet ikbalin onune acildi ii oldu hafta sonlari butun afyon orda :)

mikrop mu değil mi bilemem ama bebeklerimizin göz pınarlarının açılması ve çapak oluşumunu engellemek için küçük parmaklarımızla çok bastırmadan dairesel hareketlerle göz pınarına masaj yapmalıymışız... aklında bulunsun

iyi akşamlar oğlum 4 ayını bitirdi birkaç gün önce sütüm yetmediği için mama yerine muhallebi vermek istiyorum arı marka aldım üstünde 4. aydan itibaren yazıyo ama yine de emin olamadım. erken olabilirmi sizce mamaya devammı etmeliyim. gece yatarken versem diorum ?

geçmiş olsun canm,benim kızımda da oldu çapaklanma..aile hekimi açık ılık çayla silmemi söylemişti,bir müddet devam ettim,çapaklanma geçti ama sulanma vardı, göz doktoruna götürdüm gözyaşı kanalı darlığı oluyormuş bazı bebeklerde,masaj gösterdi ve damla verdi.şimdi devam ediyorum azaldı hamdolsun RABBİME,,her ay kontrole getir dedi,muhtemelen 1 yaşına kadar geçiyormuş,geçmezse açıyorlarmış..

evet canım yeni doğduğunda olmuştu masaj yaptım geçti,, biliyorum yapayım bari.. devam ederse dr a götürüp bi damla laırım..

teşekkür ederim canım.. bende açık çayla bu akşam sileyim pamuklamı gazlı bezlemi? sildin..? masajda yapayım umarım damlaya gerek kalmadan geçer..

ben almayı d üşünüyorum..iç malzeme elyaf değil pMUKLU ALCAM BEN....

park yatak kullanan arkadaşlar alt kata nezaman geçiceksiniz..nasıl yatak alcaksınız altına ??

park yatak kullanan arkadaşlar alt kata nezaman geçiceksiniz..nasıl yatak alcaksınız altına ??

henüz kızım çok hareketli değil yatakta dönüyor ama kalkamıyor alt kata geçince farklı yatakmı almak gerekiyor ??

cerencıgım denızınde oldu gozunde capaklanma dr ılık cayla sılmemeı soyledı gun ıcınde bırkac kere yaptım gectı....gozyası kanallarından kaynaklandıgını soyledı....
cok gecmıs olsun....

tutunarak kalkmaya başladığında geçeriz heralde 8-9 aylığa denk gelir hemen hemen... alt kata geçince yatak mı değiştircez??? hiç bilmiyorum canım..

bende 4 aylıktan beri akşam öğünü olarak pirinç unu veriyorum uzun süre tok tutuyor..arı nınki çok güzel.. o bitince milupa almış eşim onunkini pek sevmedi oğlum.. pirinç unu için erken değil canım ayı uygun.. verebilirsin gönül rahatlığıyla..istersen önce tarifinden daha sulu yap daha kolay yer ben öyle yapmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…