Tşk ederim cnm önerin için el ve ayakların açılabilme özelliği hoşuma gitti bir araştırayım bende.oyyyy Afyonda mı oturuyosun bende AKü den mezunumm .Afyon çooookkk soğuk olur size şart zaten uyku tulumu
kızlar eve şimdi geldik doktordan,kac saattir ordayız,hava verdiler miniğime... :26:
nezle olmuş,ateşi var gene...salgında varmış ... İnşallah geçer...(
Merhaba mayıs anneleri bebeklerinizin kilo durumunu öğrenebelirmiyim ,benim kızım 29 mayısta doğdu fakat erken doğduğu için küçük,geriden takip edeceğiz sizinkileri yani neyse sağlıklı olsunlarda ,önemli olan bu bugün aşımız var dua edin bize ....
kızlar eve şimdi geldik doktordan,kac saattir ordayız,hava verdiler miniğime... :26:
nezle olmuş,ateşi var gene...salgında varmış ... İnşallah geçer...(
evet afyondayiz havalar guzel sogudu artik:) Allahtan bizim ev asiri soguk olmuyo... Afyonda yasamak zor gelmistir ogrenciler zorlaniyo afyonda simdi daha yeni yeni gelismeye basliyo afyon bi alisveris merkezi acildi viaport tarzinda oda olmasa halimiz harap :)
Evet ben face deki grupta yoktum bıraz once kadinlar kulubu sayfasni begendim digerine de katildim facede olmadigimizi nasil anladiniz peki isimlerimizi bilmiyosunuz ya merak ettim???
fACEDE YOKUM BILMIYORU GURUBUN ISMINI SOYLERSEN GELIRIM CANIM
Facedeki grup 2011 mayıs annelerinden oluşuyor. Burada tanıştık hepimiz, sonra bebeklerimizin gelişimini paylaşmak için facede gizli bir grup kuruldu. Orada buradaki nickler, isimler doğumlar vb. listelendi oradan gördüm. bende 18 mayıs da doğum yapıp sizin isminizi görmeyince anladım. Grubada bekleriz. Face adresiniz varsa bana yada burada grupta olan arkadaşlara mesaj atarsınız onlar sizi eklerler.
:87::87::87::87:
sorma canım soğuğu mahvetmişti beni ama sonradan alıştım.evet gelişmiş geçen yaz antalyaya giderken uğramıştım alışveriş merkezini de gördüm özdileğin karşı tarafına açılmış.
selam kızlar kızım şimdi uykudan uyandı .. bi baktım sağ gözü çapaklanmış ama iltaplı gibi sabah hiç bişey yoktu ..sabah komşunun kızı oynuyordu acaba elini gözüne mi soktu diyorum(( mikrop mu kapttı? bu durumu yaşayan varmı aranızda yoksa hemen dr a mı götüreyim?
fACEDE YOKUM BILMIYORU GURUBUN ISMINI SOYLERSEN GELIRIM CANIM
Facedeki grup 2011 mayıs annelerinden oluşuyor. Burada tanıştık hepimiz, sonra bebeklerimizin gelişimini paylaşmak için facede gizli bir grup kuruldu. Orada buradaki nickler, isimler doğumlar vb. listelendi oradan gördüm. bende 18 mayıs da doğum yapıp sizin isminizi görmeyince anladım. Grubada bekleriz. Face adresiniz varsa bana yada burada grupta olan arkadaşlara mesaj atarsınız onlar sizi eklerler.
:87::87::87::87:
ben ozelden msj atamiyomusum malesef istek gonderdim face de ismim Rasime :)
selam kızlar kızım şimdi uykudan uyandı .. bi baktım sağ gözü çapaklanmış ama iltaplı gibi sabah hiç bişey yoktu ..sabah komşunun kızı oynuyordu acaba elini gözüne mi soktu diyorum(( mikrop mu kapttı? bu durumu yaşayan varmı aranızda yoksa hemen dr a mı götüreyim?
mikrop mu değil mi bilemem ama bebeklerimizin göz pınarlarının açılması ve çapak oluşumunu engellemek için küçük parmaklarımızla çok bastırmadan dairesel hareketlerle göz pınarına masaj yapmalıymışız... aklında bulunsun
geçmiş olsun canm,benim kızımda da oldu çapaklanma..aile hekimi açık ılık çayla silmemi söylemişti,bir müddet devam ettim,çapaklanma geçti ama sulanma vardı, göz doktoruna götürdüm gözyaşı kanalı darlığı oluyormuş bazı bebeklerde,masaj gösterdi ve damla verdi.şimdi devam ediyorum azaldı hamdolsun RABBİME,,her ay kontrole getir dedi,muhtemelen 1 yaşına kadar geçiyormuş,geçmezse açıyorlarmış..
ben almayı d üşünüyorum..iç malzeme elyaf değil pMUKLU ALCAM BEN....günaydınnnn herkesee
betüş ve gezgin geçmiş olsun kuzucuklarınıza
kızlar uyku tulumu alan varmı mert gece üstünü çok açıyor bu gece nasıl yaptıysa yatağın ayak ucunda yatıyordu üşümüştü yavrum.acilen uyku tulumu almam gerekiyor önerilerinizi bekliyorum
ben almayı d üşünüyorum..iç malzeme elyaf değil pMUKLU ALCAM BEN....
park yatak kullanan arkadaşlar alt kata nezaman geçiceksiniz..nasıl yatak alcaksınız altına ??
ben almayı d üşünüyorum..iç malzeme elyaf değil pMUKLU ALCAM BEN....
park yatak kullanan arkadaşlar alt kata nezaman geçiceksiniz..nasıl yatak alcaksınız altına ??
bende 4 aylıktan beri akşam öğünü olarak pirinç unu veriyorum uzun süre tok tutuyor..arı nınki çok güzel.. o bitince milupa almış eşim onunkini pek sevmedi oğlum.. pirinç unu için erken değil canım ayı uygun.. verebilirsin gönül rahatlığıyla..istersen önce tarifinden daha sulu yap daha kolay yer ben öyle yapmıştım...iyi akşamlar oğlum 4 ayını bitirdi birkaç gün önce sütüm yetmediği için mama yerine muhallebi vermek istiyorum arı marka aldım üstünde 4. aydan itibaren yazıyo ama yine de emin olamadım. erken olabilirmi sizce mamaya devammı etmeliyim. gece yatarken versem diorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?