hayırlı pazarlar kızlar.. nasılsınız... demir veriyo musunuz hepiniz? benim kafam karışıki eskiden demir mi varmış diyorum.. gerekli mi gerçekten... çocuğa gerekli şeyler anne sütünde olur zaten diye düşünüyorum... ama kafam karışık... hııı bi de çok önemli demirle ilgili araştıtrken rastladım: demir içeren mamalar zeka geriliği yapıyormuş... amerikada yapılmış bi araştırma... bi araştırın derim...
şeftali die duymuştum ben ama oğlum en çok şeftaliyi seviyor.. bizimde kabızlık sorunumuz var ben şeftalinin üstüne 50 ml kadar su veriyorum bana rahatlatıyormuş gibi geliyor..benimki sebze sevmedi ya ne yaptıysam yemiyor.. bide ben kabızlık için doktorun tavsiyesi ile maması yada sütünün içine 1 tk saf zeytinyağı koyuyorum günde 2 kez daha rahat oluyor...yoğurt için 6.ayını bekliyorum ben hiç vermedim.. geceleride uyuttuktan sonra ben yatmadan önce biberona pirinç unu yapıp onu veriyorum 6 saat falan idare ediyo onu..selam
acarasye yine tşkler tek tek yazdığın cvplar ve aşı ile ilgi bilgi için daha öncekilerde ateş ve huzursuzluk vardı bizde ayın 19 unda aşılarımız detaylı sorarım o an kafam karışmazsa seninki gibi yazarım neyse çok geçmiş olsun kuzucuna canım ben hep yastık kullandım halada kullanıyorum ama artık kendisi dönünce yastıkta kafayı aşağı düşürüyor yüzükoyun yastıksız yatıyor yastıkla yüzükoyun uyuduğuda oluyor gövdesi br yönde yüzü başka yönde :) anlıycan bebişler kendisini dönmeyi göze alıyorsa kurtarıyorlar demekki için rahat olsun, Rabbime emanet yavrularımız.
FDilek Azra şeftaliyle başlamış ben işi bozmadım öğlenleri çorba ikindi saatinde meyveli oyğurt bazende sadece meyve pürelerini düzene koydum 6 ayın bitmesini beklemiyorum emzirmeyede devam ediyorum kabızlık sorunumuz vardı bu durum hala devam ediyor ama ek gıda vermeye başladığımdan beri daha sıkıntılı sanırım ek gıdyaa geçişte bir kabızlık yaşanıyormuş birkaç gündür üst üste meyvesi erik olmasına rağmen pek çözümlemedi durumu
şeftalimi kabız yapar armutmu? duncan
kahvaltı ve akşam yatmadan öğününe henüz başlamadım
gece yatarken çözümlenecek durumu çözüpte paylaşırsanız sevinirim
hayırlı pazarlar kızlar.. nasılsınız... demir veriyo musunuz hepiniz? benim kafam karışıki eskiden demir mi varmış diyorum.. gerekli mi gerçekten... çocuğa gerekli şeyler anne sütünde olur zaten diye düşünüyorum... ama kafam karışık... hııı bi de çok önemli demirle ilgili araştıtrken rastladım: demir içeren mamalar zeka geriliği yapıyormuş... amerikada yapılmış bi araştırma... bi araştırın derim...
kızlar merhaba,herkese iyi akşamlar
hep girip okuyorum ama pek fırsat bulup da yazamıyorum.
dün ufak bi kaza yaşadık kızımla,tırnağını keseyim derken etini kestim yanlışlıkla,çokağladı yavrucum,çok kanadı,durduramayınca acile götürdükmecbur,orda pansumaın yaptılar,şimdi iyi çok şükür,siz nasıl yapıyosunuz bu tırnak kesme işini merak ettim.yani şimdi korkuyorum açıkcası ya tekrar zarar verirsem kızıma diye.belki de bunun kolay bir yolu vsr ama ben bilmiyorum,paylaşırsanız sevinirim
aayy geçmiş olsun canım yaa bende bi ara derin kestim ozaman canı acımıştı...Ben artık ucunu çıtlatım kesiyorum sonra devamını elimle çekiyorum ,en sağlıklısı bu ...kızlar merhaba,herkese iyi akşamlar
dün ufak bi kaza yaşadık kızımla,tırnağını keseyim derken etini kestim yanlışlıkla,çokağladı yavrucum,çok kanadı,durduramayınca acile götürdükmecbur,orda pansumaın yaptılar,şimdi iyi çok şükür,siz nasıl yapıyosunuz bu tırnak kesme işini merak ettim.yani şimdi korkuyorum açıkcası ya tekrar zarar verirsem kızıma diye.belki de bunun kolay bir yolu vsr ama ben bilmiyorum,paylaşırsanız sevinirim
Bizim bebis de yarin 5 aylik olacak ve bu ay saglik ocaginda kontrolu yok, kimseye 5. ay kontrolu verilmedi herhalde. Aslinda oglumun bu ay aldigi kilo bana gore cok onemli. Biz yarin saglik ocagina sadece kilo kontrolu icin gidecegiz, eger oglumuz 500 gramdan az aldiysa ozel bir doktora gidip doktorun soylediklerine gore ek gidaya baslayacagiz. Bebislerimizin kilo alimi normalse ilk 6 ay ek gidaya gecmenin cok dogru oldugunu dusunmuyorum. Bence midelerini bosuna buyutmeye gerek yok. Ama gerekiyorsa tabii ki baslarim.
6. ay asilari beni korkuttu, her karma asida atesi cikiyordu zaten yavrumun bakalim bu sefer neler olacak. Cok cikmaz insallah! Hepinize iyi geceler!
kızlar merhaba,herkese iyi akşamlar
Selam Arkadaşlar Ben gece oğluma biberonla mama veriyorum emerken uyuyor ve gazını çıkaramıyor uyuduğu için sonra ilerleyen saatlerdede gaz sancıları başlıyor siz nasıl yapıyorsunuz bebekleriniz uyurken gaz çıkartabiliyorlarmı? Arkadaşlar bebeklerinizin uyku ve mama saatlerini yazarmısınız ben bu uyku işini düzenleyemedim...çok kısa süre uyuyor oğlum
slm
uyurken gaz çıkarmaya uğraşmıyorum bir sıkıntı da yaşamadık gece de emerken uyuyakalıyor. gece de mi kısa süreli uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?