2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gunaydin ben dun kizima seftali ve armut puresi verdim dort cay kasigi fln aksama kakisi yesilimsi oldu ya sizde bu durum yasandimi biraz endiseliyim

armut yeşilmiydi? değilse sindirememiş olabilir.pürelerini değil sularını ver önce istersen.bizde olmadı bu durum ama olması normal endişe edicek bişi yok bence.

kıslar selam nasılsınıs..
ilenia canım ben kaçırmışım senin moral nie bozuk??süt bizdede azaldı bende ne yapsam olmuoo

Evet devamlı ayakları hareket halinde sanki gazı var çıkartamıyor o yüzden sordum bebeklerinizi kaç saatte besliyorsunuz ve hangi saatler arasında uyutuyorsunuz???

normalde sabah 7 buçuk 8 gibi bizimle kalkar emer 9 da mama yer 10 da uyur 12 gibi uyanır. 2 , 2buçuk gibi tekrar uyur sonrası ona kalmış değişken şekilde bazen 3 saat uyur bazen yarım saatte kalkar gece genelde 10 buçuk 11 gibi uyur 4 de kalkar sonra 6 da. her uyandığında emer mamayı günde 3 defa 2 ölçek sadece gece 3 ölçek içiyor
haftasonundan beri bizim uykumuzda sıkıntılı öğlen arasına gittim uyumamış bahçede gezdirdik de öyle uyudu emmedi sabah 7 den beri keyfi yerinde gibi anlamadım ne oldu

Son düzenleme:

Canım uyku saatlerimiz aynı gibi öğleden sonra işte saat 14 de yatıyor 16 da kalkıyor sonra akşam 21.00 kadar hiç uyumuyor o süre bana çok uzun geliyor 5 saat felan uyumadan kalıyor. benimki 4 ölçek yiyor mamayı seninki az yiyormuş mamanın üzerinde 5 ölçek yazıyor benimkiside az yiyor ölçüye göre..

Canım ben burada dr. gösterdim çok sık emzirme mama verme bebeğine dedi 3 saatte beslenmeleri gerekiyormuş o zaman acıkıp daha iyi yerlermiş mide sorunları olmazmış. Benimde sütüm azaldı canım sanırım 6. aya zor çıkacağız ne yapsam artmıyor artık. Tarçınlı şerbetten bende içiyorum hiç kiloda vermedim

canım sıkma canını şekerleme yapmaları normalmiş büyüdüler artık

Kizlar gunaydin ben dun kizima seftali ve armut puresi verdim dort cay kasigi fln aksama kakisi yesilimsi oldu ya sizde bu durum yasandimi biraz endiseliyim

evet canım.. ben de oğluma armut püresi veriyorum; onunda kakası yemyeşil... Cumartesi doktorumuza sordum normal olduğunu söyledi...Endişelenme

kızlar selam,

herkes iyidir umarım

arda ve ben iyiyiz yalnız iştahsızlık başgösterdi

ben ferro sanol veriyordum kızım çok kusmaya başladı,midesini bozdu sanırım,dr. verme başka marka vereyim dedi,şimdi vermiyorum daha

ben en rahat emzirirken kesiyorum el tırnaklarını.ne kadar dalmış olsada uyurken hemen uyanıyor.

evet 5. ayda kontrol yapılmıyormuş 6. ayda yapılacakmış,ama yine de öölçtürmek istersen getir dedi hemşire bana

bebekleriniz kaç kilo mayıs anneleri.?

4.ay aşısında 6.800 dü

4. ay aşısı ateş yapıyormu kızlar eger ateş oluyorsa kaç saat sona başlıyo dr yapmaz dedi ama endişeliyim gece falan ateşi cıkarsa uyursam diye kimsede yok ama belki biri görüp cevap yazar

Son düzenleme:
herşeyin başı sıkıntı canım..Hiçbişeyi kafana takmaman bebeğinle ilgilenmen lazım..Bu süt olayı tamamen beyinde bitiyo..İnşallah işlerin hallolurda türkiyeye gelebilirsin..
Merhaba canım ben şeftali verdiğimde rengi siyahtı 1 gün vermedim düzeldi..Yedikleriyle alakalı yani canım..
Merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın ulaş beyimiz napıyo?? düğün hazırlıkları ne alemde ,uğrayamıyosun telaştan...
kızlar selam,

herkes iyidir umarım

arda ve ben iyiyiz yalnız iştahsızlık başgösterdi
Selam zonoxx bizde iyiyiz.:Ek gıdayamı başladın iştahsız yoksa sütünümü almıyo?? diş çıkma döneminde iştahsız olurlarmış bebekler..
4. ay aşısı ateş yapıyormu kızlar eger ateş oluyorsa kaç saat sona başlıyo dr yapmaz dedi ama endişeliyim gece falan ateşi cıkarsa uyursam diye kimsede yok ama belki biri görüp cevap yazar
Bizim ateş olmadı ama her bebek farklı..forumda ateşi olan bebeklerde oldu..ateşi çıksa 4-5 saate huzursuzlakla falan belli eder kendini..gece rahat edemiyceksen alarmı kur ve kalkıp bak..

Bizim ateş olmadı ama her bebek farklı..forumda ateşi olan bebeklerde oldu..ateşi çıksa 4-5 saate huzursuzlakla falan belli eder kendini..gece rahat edemiyceksen alarmı kur ve kalkıp bak..
cevap için tskler cnm şimdilik bişi yok gibi

selam veriyorum alan yok,hal hatır soruyorum cevap yok,güzel temennilerde bulunuyorum teşekkür yok.....

ileniaaa canım bebekler için tarhana tarifin varmı?? kızlar sizler biliyormusunuz salçasız baharatsız bebek tarhanası nasıl olur??
dilekcim üç hafta sonra ulaş altı ayını dolduruyor ve işe başlıyorum. o yüzden evin yemeği temizliği dahil olmak üzere herrşeyi bıraktım :S biraz sinirli ve gerginim..kendimi ve bebeğimi alıştırmaya çalışıyorum nası alışacaksak bütün gün oynuyoruz uyuduğunda yanına yatıyorum..üfff..allah kimseyi evladından sürekli olarak ayırmasın..düşünemiyorum valla..ilk etapda dört gün çalışıcam haftada ama çalışma saatlerim yol dahil çook uzun olacak sabah yedi otuz akşam yedi süt nolacak die düşüne düşüne şimdiden süt azaldı..

canım aktarlarda organik tarhana oluyo çok güzel ama tarif istiyosan verebilirim bizim yörenin geleneksel tarhana tarifini :) bende 7. aydan itibaren vercem

günaydın

dün sabah bebeğimde nezle belirtileri vardı giderek arttı akşam artık burnu iyice tıkandı huzursuzluk ayrı iştahsızlık ayrı doktorumuzu aradık ilaç verdik mecburen bütün gece uyumadım sabah neşeli kalktı inşallah geçer hemen ne kadar zormuş hasta olması yavrum kucağımdan inmedi bütün akşam
herkese sağlıklı günler allah hastalık vermesin

selam veriyorum alan yok,hal hatır soruyorum cevap yok,güzel temennilerde bulunuyorum teşekkür yok.....
canım hepimiz çok yoğunuz..ben foruma girince soru sorana cvp yazıyorum gözucuyla bakıyorum..Kimse bilinçli olarak yapmaz canım alınma lütfenn...
canım ben tarhanayı buranın köylerinde yapan kadınlar var ona yaptırıcam..Fasülye nohut falan bolbol koyuyomuş..Baharatsız salçasız yap demedim..8 bitsin 9. ayda falan başlarım vermeye...haftada 1 kere vericem çok özel yapamıycam onu galiba...
İlk zamanlar bebeğinden ayrılman zor olacak ama forumda çoğu anne zorlandı ve mecburen alıştılar..Neolur üzme kendini senin stresin bebeğinede geçiyo ve güvensiz oluyo..Sen güçlü bi kadınsın eminim sağlıklı bi şekilde atlatacaksın bi bakmışsız büyümüşler...Yol neden okadar uzunki işine yakın olma ihtimali yokmu evinin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…