2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım..Bizim apartmandada salgın var ya kızımı koruyorum hasta olanların kucağına vermiyorum,inşallah geçmez kızımaa..Bu mevsimler çok tehlikeli...Benim kızım heran kucak istiyo hasta olsa hiç inmez ..ALlah bütün bebekleri korusun..

sağol canım... geçen hafta bende vardı kırgınlık hafif belirtiler benden geçti galiba koruyamadım inşallah geçmez kızına.

selam veriyorum alan yok,hal hatır soruyorum cevap yok,güzel temennilerde bulunuyorum teşekkür yok.....

alınganlık yapmana gerek yok bence..hepimizin bebekleri var ve çok sık giremiyoruz girdiğimizdede ya soru soruyoruz ya sorulan sorulara bildğimiz kadarıyla cevap veriyoruz...keşke geniş vakit olsada sohbet etsek..

canım aktarlarda organik tarhana oluyo çok güzel ama tarif istiyosan verebilirim bizim yörenin geleneksel tarhana tarifini :) bende 7. aydan itibaren vercem

canım güvenemiyorum içinde ne var o hazır tarhanalarda? tarif verebilirsne sevinirim çok :)

dilekcim bizim kurum şehir dışında.konum olarak dışarda olması gerekiyor o yüzdne yol uzun..servis olmasa gidip gelinmiyor zaten..
inşallah dediğin gibi kolay atlatırım ilk zamanları :S

sağol canım... geçen hafta bende vardı kırgınlık hafif belirtiler benden geçti galiba koruyamadım inşallah geçmez kızına.

canım geçmiş olsun. bebekler bizden daha güçlüler..meme emiyorsa bol bol emzir..yatın yuvarlanın oynayın birlikte eminim yarına çok daha iyi olacaktır..

günaydın kızlar

gilraen geçmiş olsun .bende grip oldum inş.oğluma geçmez dünde evdeydim mert kucağımdan inmek istemedi maske kullandım ama inş.işe yaramıştır.

günaydın kızlar

gilraen geçmiş olsun .bende grip oldum inş.oğluma geçmez dünde evdeydim mert kucağımdan inmek istemedi maske kullandım ama inş.işe yaramıştır.

cok gecmis olsun ya biz annelerin hasta olmak gibi bi luksu bile yok :) Allah hepimize sifa versin bnde pazar gunu cok kotuydum ama bgn iyiyim cok sukur bol bol vitamin takviyesi yaptim portakal suyu nar suyu fln... aslinda biz once kendimize iyi bakmaliyiz ki bebislerimize ii bakabilelim biz hasta olursak onlarla kim ilgilenicek dimi....

tşk ederim rasgulcum evet öyle ama ne kadar dikkat etsemde oldum valla.

4. ay aşısı ateş yapıyormu kızlar eger ateş oluyorsa kaç saat sona başlıyo dr yapmaz dedi ama endişeliyim gece falan ateşi cıkarsa uyursam diye kimsede yok ama belki biri görüp cevap yazar

canım geçmiş olsun umarım ateş olmamıştır geç kaldık sanırım birasss...

geçmiş olsun canım havalar çok sakat havalar dikkat etmek gerekiyor...

günaydın kızlar

günaydın kuzum nasılsın...çok geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç içine balkoy ve limon sk çok iyi geliyorrrr....

günaydın cnmmm tşk ederim sen nasılsınnn nane limon içtim ama pek fayda etmedi rapor alıp evde yatmakda istemiyorum merte geçer korkusuyla işyerinde idare etmeye çalışıyorum.bir de ıhlamur deneyeyim bari.Sana sormayı unutuyorum hep zonox nerelerde geçen face de baktım grupta yoktu sanırım

günaydın kızlar

duncan
geçmiş olsun canım havalar çok sakat havalar dikkat etmek gerekiyor...

sağolun kızlar aynen annelerin kendine bakması lazım yavrucuğum çok sıkıntılıydı geçicek inşallah.. kızlar ateş için calpol mü fitil mi kullanıyosunuz

Son düzenleme:
sağolun kızlar aynen annelerin kendine bakması lazım yavrucuğum çok sıkıntılıydı geçicek inşallah.. kızlar ateş için calpol mü fitil mi kullanıyosunuz
Canım calpol en masumu..Fitili çok mecbur kalmadıkca kullanmamak lazım..Bizim çocuk doktoru tanıdığımız var fitili hiç önermiyoooo...Bazı anneler küçük bi sıkıntıda bile gece rahat uyusun diye hatta gaz sancısında bile sabredip geçmesini beklemiyo dayıyo fitili..Fayda zarar düşünülüp kullanılması gerek fitilin...Bebeklerimizin böbreklerini böyle ağır ilaçları süzüp atmakta zorlanıyo..

zehracım sanada çok geçmiş olsunn..

Kızlar cicbebe kullanacakmısınız bebeklerinize??Bunu araştıran dr.una soran oldumu??

evet canım fitili kullanan çok ama ben calpolü tercih ediyorum

zehracım sanada çok geçmiş olsunn..

Kızlar cicbebe kullanacakmısınız bebeklerinize??Bunu araştıran dr.una soran oldumu??

ben sordum canım dr a kullanabilirsin dedi anne sütü yada mamayla ıslat dedi.. arkadaşım ıhlamurla ıslatıyordu.. hiç denemedim tabii daha erken

kızlar bebeğim akşamdan beri 4 kez kustu hiç kusan bi bebek değil normalde...dün gece 3 te uykusunda şar diye bi ses zıpladık yatakta sonra 2 kez daha bu sabahta bi kez kustu... ateşi ishali bişeyi yok ama huysuz... napsam bilemedim braz ıhlamur verdim sabah... ateş yok calpol falan vereyim..öneriniz ne??

canım hepimiz çok yoğunuz..ben foruma girince soru sorana cvp yazıyorum gözucuyla bakıyorum..Kimse bilinçli olarak yapmaz canım alınma lütfenn...

alınganlık yapmana gerek yok bence..hepimizin bebekleri var ve çok sık giremiyoruz girdiğimizdede ya soru soruyoruz ya sorulan sorulara bildğimiz kadarıyla cevap veriyoruz...keşke geniş vakit olsada sohbet etsek..

ben de başka amaçlı giriyor değilim zaten.soru cevap haricinde ,bi güzel başka şeyler de konuşuluyor.ayrıca sorulara cevap yazarken bi selama cevap vermek de o kadar zor değil bence.Selam vermek sünnet almak ise farz hatırlatırım..bu alınganlık değil,,temenni
mesela bi arkadaş soru sordu ben de cevap yazdım bi başkası da cevap yazdı,ona teşekkür etmiş,benimkini ya kale almadı ya da gözünden kaçtı bilelemem ama kırıldım...

canım pek uğramıo sanırım arda onu yoruyo bu sıralar...ben iyiyim kuzum uğra,00şıy0orum büşrayla...

canım midesini üşütmüştür ıhlamurun iyi gelmiş olması lazım gçtimi şimdi nasıl...

zar zor uyuttum şimdi uyuyo uyandığında daha iyi olur umarım..dün verdiğim meyve azcık soğuktu ya ondanmı oldu acaba beklemediki ısınsın elimde kaseyi görünce başladı çırpınmaya kıyamadım bende

sağol canım doktorumuz calpol verirsin ateşi çıkarsa demişti bende 4. ay aşılarında ilk kez verdim arkadaşlarım fitil veriyoruz falan dedi yaşına kadar calpol vermemişler ondan sordum siz ne yapıyorsunuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…