biz çıkaralı 2 hafta oldu normalde nasıl oluyor bilmiyorum ama bizim alt 2 side patladı.şimdi güldüğünde incilerimiz görünüyor artık.bu arada hayırlı olsun.
benımkı 4.ayda cıktı sımdı 2 tane var ve testere gıbı maşallah emerken kucağımdan atasım gelıyor okdar acıtıyorkı.utanmaz bılerek yapıyor ben bağırdıkca guluyor suratıma o halını gorunce kızamyoru m bıle..
Kizlar yarin gece yolcuyum ben memlekete 10 gun yokum allahasmarladik 10 gun sonra gorusmek uzere sizlerle muhabbeti ozliyecegim kesin.....Allaha emanet olunnnn
merhaba arkadaşlar nasılsınız geçmişi okuyamadım bir ara ufaklık uyuyunca okurum inşallah şimdi durmuyor size birşey sormak istiyorum eşim 15 gün yok şehir dışında oğlumla yalnızım ve tek başıma yıkamayı beceremiyorum hep eşimle yıkıyorduk oturarak falan tek başıma nasıl yıkayabilirim kolay ve pratik bilgileri olan varsa paylaşırsanız sevinirim herkesten bilgi rica ediyorum şimdi benimkli zır zır daha sonra tekrar uğrarım inşallah görüşmek üzere
günayduın
mcl Allah kabul etsin
acarasye yine teşekkürler tek tek yazdığın msjlar için
muz hiç vermdim, şeftaliyide 1 haftayı geçti vermiyorum ama Enes bugün 6.günü ve kaka yapmadı
çorbalarına zeyitinyağı katıyorum ayrıcada kemik suyu yada tavuk suyu kullandığım oluyor acaba bağırsaklarını doldurucak kadar vermiyormuyum diycem ama emziriyorumda ayrıca çorbalarıda öğlenleri 3-4- tatlı kaşığı ara öğünde yoğurtta öyle veriyorum meyveyi de anlamıyorumki niye kaka yapmıyor 2.ayından beri var hep bu sorun ?????
sizler suyu günde ne kadar veriyorsunuz ?
FDilek beraber uyumaya alıştıysan artık seni bırakmaz canım.
bizim dişten eser yok ama eli ağzında bu kadar emziğe alışmadı ve sürekli hangi parmakları denk gelirse onları emiyor bazen 4 ünü birden bazen başparmağını
Maşallah oğluşuma artık ellerini üstüne gövdesini kaldırıyor yor bzende sadece ayaklarının üstünde totosunu kaldırıyor tamamını yapamadığı içn hırslanıyıor
bu arada ben hala tek başıma yıkayamıyorum bileklerimden dolayı tutamıyorum sanırım oturum pozisyonuna kadar yıkayamıycam.
yeni dişiniz hayırlı olsun bizimkininde iki tane çıktıArkadaslar bgn ilk disimiz cikti. eli surekli agzinda bi baktim disi patlamis dun bisycik yoktu. beyaz minicik gorunuyo elimlede dokundum sipsivri:) sizin bebislerin nasil aranizda hic disi cikan var mi bizim gibi???
Duncan merhaba sen daha önce çalışıyormuydun 6 ay sonra neden iş
Baharnaz ve duncan uyku tulumu nasıl nerden aldınız
Duncan geçmiş olsun
Kizlar yarin gece yolcuyum ben memlekete 10 gun yokum allahasmarladik 10 gun sonra gorusmek uzere sizlerle muhabbeti ozliyecegim kesin.....Allaha emanet olunnnn
kızlar sıze son gelısmelerı bıldırıyorum bebeğimin mevlutunu okutamamıstım dun okuttuk cok sukur.şeker olarak annem patıkler ordu onları dağıttık komsular geldı babam okudu guzel geçtı şükür..
ayrıca dun ılk defa oğlum döndü ne zamandrı uğrasıyordu ağlayıp bırakıyordu dün başarmış elinden destek alarak takla atıyor.hergün onların gelısımlerıne tanık olmakk öyle güzel bir duyguymuş..
merhabalar
canım ben tek başıma yıkıyorum artık çok da kolay oluyor
bebekler için küvet satılıyor 10 lira filan aynı yerde filesi de satılır o da 5 6 lira filandı galiba
filenin üzerine bebişi yatırınca çok rahat oluyo dene istersen
bu arada kızlar benim de bi sorum olucaktı
ben de anneme tarhana yaptırcaktım da neler koydurmalıyım içine
daha önceden paylaşanlar olmuştu ama eskileri okurken bulamadım
yardımcı olursanız sevinirim
ahh duncan canım kucakta yıkamakmı sanırım deneyemem çok hareketli, o bahsettiğin şeyden de aldım çok hareketli oluyor durmuyor üstünde ayakları dışarı çıkıyor küvetten 1 kişiyi yıkıyoruz ama 3 kişi ıslanıyoruz :)) küvetin içine yastık filan bir törenle yıkıyoruz
merhaba arkadaşlar nasılsınız
bende filede tek başıma yıkıyorum kolay oluyo
Baharnaz;aynı sorun benim kızımdada vardı.2.ayda kakası birden kesildi.9-10 gün yapmadığı oluyordu.Sinirden uykularım bozuldu.Denediklerimi anlatayım; 2 kere gliserinli bebek fitili verdim; etkiyor hemen;ama çok ağladığı için;bide alışkanlık yaparmış bıraktım.Kulak çubuğunun ucuna zeytinyağı sürerek pamuklu kısım içerde olacak denedim;o da işe yarıyor,ama artık bir hafta falan geçince yapıyordum;sık değil;mamasına zeytinyağı işe yaramadı;rezene çayını da deneyebilirsin;son 1 aydır 2 güne kadar düştük biz;sanırım zamanla düzene girecek.Bir de kavun yedirdim azar azar; aynı gün yaptı kakasını.
Ben filede yıkayamıyorum;nedense huzursuzlanıyor;sevmiyor fileyi.Eşim evde olunca küveti hiç çıkarmıyorum.Banyoda yıkıyoruz beraber.Oyun halısı siparişi verdim internetten.Ellerini emziğini;battaniyesini;saçımı tutacak kadar kullanabiliyor.Oyuncak almadım henüz;çıngıraklarla mı başlasam?
gecmis olsun canim gece cayi nasil bisi rahatlatiyormu ben burada gormedim ins gelince alirim bende
Kızım grip oldu(Dün akşam belirtileri başladı gece boyu burnu tıkalıydı..Sabah hemen burun spreyi aldım..Çok rahatlatıyomuş,burun akıntısı kulağı rahatsız edermiş..Eczacı kızının kurtarıcısı olacak dedi..Şimdilik başka ilaç vermedim ateşi yok ama huzursuz..Eğer ateşi çıkarsa calpol ver dedi...
şimdilik ıhlamur ve elma çayı veriyorum..gece boyunca yanımda uyudu....kızım benimmm hasta olması çok zormuş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?