2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

biz çıkaralı 2 hafta oldu normalde nasıl oluyor bilmiyorum ama bizim alt 2 side patladı.şimdi güldüğünde incilerimiz görünüyor artık.bu arada hayırlı olsun.

Sizinde hayirli olsun :) bizim altta tek dis cikti bebekten bebege degisiyo galina bu durum.

Acarasye sana da gecmis olsun. Oyle atesimiz falan olmadi bizim ama cok huzursuzdu eli surekli agzinda ve gunduzleri dogru duzgun emmiyor gece uyandiginda ii emiyor bitek artik bide kabizlik basladi

kızlar sıze son gelısmelerı bıldırıyorum bebeğimin mevlutunu okutamamıstım dun okuttuk cok sukur.şeker olarak annem patıkler ordu onları dağıttık komsular geldı babam okudu guzel geçtı şükür..
ayrıca dun ılk defa oğlum döndü ne zamandrı uğrasıyordu ağlayıp bırakıyordu dün başarmış elinden destek alarak takla atıyor.hergün onların gelısımlerıne tanık olmakk öyle güzel bir duyguymuş..

Bnmki simdiden isiriyodu dislerden sonra acisini dusunemiyorum artik... ya cok fenalar herseyin farkindalar oylede sirin oluyorlarki insan kizamiyor dedigin gibi

Hayırlı olsun canım dişiniz..Benim kzızmda bir hışımla saldırıyo herşeye ısırmak için ama daha çıkmadı dişii..

Tesekkur ederiz cnm. Daha ii gec cikmasi bnce

merhabalar

canım ben tek başıma yıkıyorum artık çok da kolay oluyor
bebekler için küvet satılıyor 10 lira filan aynı yerde filesi de satılır o da 5 6 lira filandı galiba
filenin üzerine bebişi yatırınca çok rahat oluyo dene istersen
bu arada kızlar benim de bi sorum olucaktı
ben de anneme tarhana yaptırcaktım da neler koydurmalıyım içine
daha önceden paylaşanlar olmuştu ama eskileri okurken bulamadım
yardımcı olursanız sevinirim

günayduın

mcl Allah kabul etsin

acarasye yine teşekkürler tek tek yazdığın msjlar için
muz hiç vermdim, şeftaliyide 1 haftayı geçti vermiyorum ama Enes bugün 6.günü ve kaka yapmadı
çorbalarına zeyitinyağı katıyorum ayrıcada kemik suyu yada tavuk suyu kullandığım oluyor acaba bağırsaklarını doldurucak kadar vermiyormuyum diycem ama emziriyorumda ayrıca çorbalarıda öğlenleri 3-4- tatlı kaşığı ara öğünde yoğurtta öyle veriyorum meyveyi de anlamıyorumki niye kaka yapmıyor 2.ayından beri var hep bu sorun ?????
sizler suyu günde ne kadar veriyorsunuz ?

FDilek beraber uyumaya alıştıysan artık seni bırakmaz canım.

bizim dişten eser yok ama eli ağzında bu kadar emziğe alışmadı ve sürekli hangi parmakları denk gelirse onları emiyor bazen 4 ünü birden bazen başparmağını

Maşallah oğluşuma artık ellerini üstüne gövdesini kaldırıyor yor bzende sadece ayaklarının üstünde totosunu kaldırıyor tamamını yapamadığı içn hırslanıyıor

bu arada ben hala tek başıma yıkayamıyorum bileklerimden dolayı tutamıyorum sanırım oturum pozisyonuna kadar yıkayamıycam.

Son düzenleme:

valla baharcım birinde arkadaşım severken çok korktu o gece yanımda yatırdım ağlayarak uyanıyordu..onun peşine grip oldu 2 gün yattı..sabaha karşı hep bizim yatakta zaten:))çok güzel ama onla uyumak ben değilde baba şikayetçi hehee sıkışıp kalıyo:)))

canım sizin bu kabızlık olayı çok zor yaa..dr.unuz ne diyokii..kıyamam nasıl dayanıyoo...
maşallah enes beyimizeee...hırslanmaları çok komik zaten...boylarına bakmadan sinir yapıyolar:))))benim kızda nasıl beceriyo bilmiyorum ama tersine gidiyo sürünerek:))))dün şirin kanat aldım onu çok sevdi peşine çırpınıyoo..emeklemesini hızlandıracakk...

ya benim kız oyuncak reyonunu görünce çıldırıyoo...oyuncağa boğmuycam diyotrum ama her alışverişten elimde oyuncakla dönüyorum:)))

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRR.....

Arkadaslar bgn ilk disimiz cikti. eli surekli agzinda bi baktim disi patlamis dun bisycik yoktu. beyaz minicik gorunuyo elimlede dokundum sipsivri:) sizin bebislerin nasil aranizda hic disi cikan var mi bizim gibi???
yeni dişiniz hayırlı olsun bizimkininde iki tane çıktı

Duncan merhaba sen daha önce çalışıyormuydun 6 ay sonra neden iş
Baharnaz ve duncan uyku tulumu nasıl nerden aldınız
Duncan geçmiş olsun

sağol canım ben hamileliğimin ilk 3 ayında çalışıyordum sonra çıkartılmıştım şimdi geri çağırdılar bilmiyorum tabi belki başlıcam yeniden çalışmak zorundayım...:82::82:

Kizlar yarin gece yolcuyum ben memlekete 10 gun yokum allahasmarladik 10 gun sonra gorusmek uzere sizlerle muhabbeti ozliyecegim kesin.....Allaha emanet olunnnn

görüşmek üzere hayırlı yolculuklar

hayırlı olsun canım ne güzel dönmeye başlamış maşallah yüksek yerlerde bırakma yalnız başına Rabbim korusun meleklerimizi...

acaresye ve baharnaz bebelerinizi tek başına yıkayamamaktan yakınmışsınız...canlarım bebek küvetü üzerinde gerilen tamamen ağlar var onlardan kullanmıyormusunz bebeği sırtüstü yatırdığınızda hiçbir sorun yok... başınıda ters çevirip yıkarsınız..onlar küvete kendileri tutunuyor zaten geriye sizin cesaret etmeniz kalıyor canlarım hemen suyu döküp yüzünü sıvayın olur biter artık kulaklarına suda kaçmıyor zaten gönül rahatlığıyla yıkayın bebelerinizi yada bundan korkuyorsanız duşa birlikte girin kucağınızda yıkayın kurulayın hemen... öptüm sizi canlarrrrr

ahh duncan canım kucakta yıkamakmı sanırım deneyemem çok hareketli, o bahsettiğin şeyden de aldım çok hareketli oluyor durmuyor üstünde ayakları dışarı çıkıyor küvetten 1 kişiyi yıkıyoruz ama 3 kişi ıslanıyoruz :)) küvetin içine yastık filan bir törenle yıkıyoruz

Baharnaz;aynı sorun benim kızımdada vardı.2.ayda kakası birden kesildi.9-10 gün yapmadığı oluyordu.Sinirden uykularım bozuldu.Denediklerimi anlatayım; 2 kere gliserinli bebek fitili verdim; etkiyor hemen;ama çok ağladığı için;bide alışkanlık yaparmış bıraktım.Kulak çubuğunun ucuna zeytinyağı sürerek pamuklu kısım içerde olacak denedim;o da işe yarıyor,ama artık bir hafta falan geçince yapıyordum;sık değil;mamasına zeytinyağı işe yaramadı;rezene çayını da deneyebilirsin;son 1 aydır 2 güne kadar düştük biz;sanırım zamanla düzene girecek.Bir de kavun yedirdim azar azar; aynı gün yaptı kakasını.

Ben filede yıkayamıyorum;nedense huzursuzlanıyor;sevmiyor fileyi.Eşim evde olunca küveti hiç çıkarmıyorum.Banyoda yıkıyoruz beraber.Oyun halısı siparişi verdim internetten.Ellerini emziğini;battaniyesini;saçımı tutacak kadar kullanabiliyor.Oyuncak almadım henüz;çıngıraklarla mı başlasam?

merhaba arkadaşlar nasılsınız
bende filede tek başıma yıkıyorum kolay oluyo

öle bebeler hareketlendi valla canım... nese artık 2 ay sonra oturcaklar nası olsa rahat edersin sende...

merhaba arkadaşlar nasılsınız
bende filede tek başıma yıkıyorum kolay oluyo

iyiyim canım sen nasılsın bebeğin nasıl?

misela benim kızım çıngıraklarını çok seviyor 3 aylıkken almıştım ben şimdi ses ışık çıkaran yumuşak bir inekçiğimiz var kuyruğunda diş kaşaımada var kuyruğunu çekince müzik çalıyo beinm kızımın favori oyuncakları... bide ablamın ufaklık oğlu 1-2 liraya dandik bi çıngırak almıştı inan ona aşık bu bebeler için çok büyük masraflar yapmaya gerek yok aslında neyi sevcekleri belli olmuyor

gecmis olsun canim gece cayi nasil bisi rahatlatiyormu ben burada gormedim ins gelince alirim bende

milupanın gece çayı .. melisa papatya nane anason ve kekik var içinde . daha önce aynısının rezenesini veriyordum . o bitti bunu aldım .. tanbiki mucizeler yaratmıyor ama hoşuna giderek içiyor . yumuşatıyor sanki biraz bebeği rahtlatıyor az

çok geçmiş olsun dilek umarım 2-3 güne atlatırsınız çok esirgesekte havalar değişiyor yavrularımız dayanamıyor..

kızımın enfeksiyonu hala devam ediyor kültür tahlilimizde kötü çıkınca dr. muz iğneye başladı 7 tane günde 1 tane vurulacak inanılmaz üzgünüm dün iğne vurunurken o ağladı ben ağladım yapmamam lazım biliyorum ama dayanamadım.. iğneler bitince 3 gün ara verip tekrar gideğiz inş. tahlilerimiz temiz çıkar.. sizce şu sıralar banyo yaptırayım mı yoksa bekliyim mi? böylede içim rahat etmiyor ...

baharnaz ben tek başıma yıkıyorum kızım çok hareketli sürekli kucağımda yıkıyorum fileyi bırakalı çok oldu başlarda eşimle giriyorduk banyoya o su döküyordu artık yanlız yıkıyorum .. benimde hamilelikten kalma ellerimde ileri derecede sinir sıkışması oldu fizik tedavi ya da ameliyat diyorlar ama kızım byümeden yapamam bakalım bekliyoruz..

arkadaşlar kafam öyle doluki tek tek alıntı yaptım nasıl yaptıysam yok oldu ... kusura bakmayın.. aklımda da kalmadı yazılanlar kendinize ii bakın görüşmek üzre

Cerenli Yağmur çok geçmiş olsun yıkama konusuna gelince canım bence şimdilik yıkama bebeğini..

Fdilek hangi marka burun spreyin. ben de bugün aldı. hafta sonu hava serinleyecekmiş burnu tıkanabilir diye. adı otrivine gibi bir şey. dr.a danışmadan aldım eczacı tavsiye etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…