çok geçmiş olsun dilek umarım 2-3 güne atlatırsınız çok esirgesekte havalar değişiyor yavrularımız dayanamıyor..
canım yaa üzülmee..Büyürlerken tabiki böyle sorunlarla karşılaşıcaz..Anne yüreği seni çok iyi anlıyorum ama kızına üzüntünü hissettirme sarıl sevgini ver ve sabret geçicek...Bence banyo yaptırma..Ben grip diye 4 gün yıkamadım valla.Zaten terlemiyolar artık kirlenmiyolarkii.:Recep ivedik tarzı ıslak mendille siliyorum ben :))kızımın enfeksiyonu hala devam ediyor kültür tahlilimizde kötü çıkınca dr. muz iğneye başladı 7 tane günde 1 tane vurulacak inanılmaz üzgünüm dün iğne vurunurken o ağladı ben ağladım yapmamam lazım biliyorum ama dayanamadım.. iğneler bitince 3 gün ara verip tekrar gideğiz inş. tahlilerimiz temiz çıkar.. sizce şu sıralar banyo yaptırayım mı yoksa bekliyim mi? böylede içim rahat etmiyor ...
baharnaz ben tek başıma yıkıyorum kızım çok hareketli sürekli kucağımda yıkıyorum fileyi bırakalı çok oldu başlarda eşimle giriyorduk banyoya o su döküyordu artık yanlız yıkıyorum .. benimde hamilelikten kalma ellerimde ileri derecede sinir sıkışması oldu fizik tedavi ya da ameliyat diyorlar ama kızım byümeden yapamam bakalım bekliyoruz..
arkadaşlar kafam öyle doluki tek tek alıntı yaptım nasıl yaptıysam yok oldu ... kusura bakmayın.. aklımda da kalmadı yazılanlar kendinize ii bakın görüşmek üzre
Fdilek hangi marka burun spreyin. ben de bugün aldı. hafta sonu hava serinleyecekmiş burnu tıkanabilir diye. adı otrivine gibi bir şey. dr.a danışmadan aldım eczacı tavsiye etti.
Fdilek hangi marka burun spreyin. ben de bugün aldı. hafta sonu hava serinleyecekmiş burnu tıkanabilir diye. adı otrivine gibi bir şey. dr.a danışmadan aldım eczacı tavsiye etti.
kuzummmmm 1.5 ay önceeeee...Eki Görüntüle 269677
heeeeehhhhh ayyyyy şımarasım geldi....hepsi ayrı bir tatlı bu kuzuların....maşallahh sana çok tatlıııı ya yerim seni
teşekkürlr canım...amin hepimizin yavrusunu bağışlasın...maşallah allah bağışlasın şeker gibi oğluşun ela ada ...
saol baharnaz....enes nasıl?ela-ada Maşallah oğluşuna Allah nazarlardan korusun
Ya gerçekten benim kızıma benziyooo :))))))saçlarının rengi seyrekliği burnu ağzı falan ..Senin oğlunmu kız güzeli benim kızımmı erkeğe benziyo :))) Benimki babanın kopyası zaten..Eşime diyorum senin uzun saçlı halin olacak kızım :))...Maşallah oğlunaaa yaa ..
Çok geçmiş olsun canım ilaç kullandınmı hastalığına...Bizimde hastalığımız geçmedi zaten hep kucakta olan bi bebekti iyice mızmız olduu...
Kızlar daphneyi göremiyorum nezamandır..Facedemi yazıyo..Buraya hep uğrardı..haberi olan varmı...
gezgin bende beş senedir ne doğrudürüst annem kayınvalidem dışında bir yere gitmeyi sevmiyorum. çocuklar kalabalığı sevmiyorlar ve huzursuz oluyolar. birisi bana gelincede çocuğumu tanıyamıyorum. Büyüdükçe sizde anlıycaksınız evde sıkılsamda bir yere gitmeye çekiniyorum çünkü hep pişman oluyorum. bizimkiler huysuz heralde
gezgin canım bende dişe bağlıyordum idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorunuza gidince tüm kontrollerini yaptır çok mızmızlanıyordu ... bu ara hiç uyumuyor gece gündüz toplamda 10 saat uykuyla ayakta geceleri sık kalkmaya başladı gündüzleri kucağımdan inmiyor .. sütüm müthiş azaldı iğneler işe yararda bu sıkıntıdan kurtuluru zinşallah..
QUOTE]
Haklısın canım herşeyini iyice gözden geçirmek lazım,dilleri olsada söyleseler anlamıyoruz kii kıyamıyorum yaa =(((
Gezgin
geçmiş olsun canım
Kabızlıkla ilgili ben ne yaptıysam çözemedim durumunu 6.gün yaptığı oluyor ve artık ciddi ciddi kabızlık durumu yaşıyoruz
ben meyve püreleride vermeme rağmen ııhh ııhh çözmüyor
belki başka arkadaşların önerileri olur.
Anladım canım,sanırım bizimkide başladı böyle,kaç gün oldu düzelmedi...
Doktora sorucam bu sefer,bakalım onlar ne önericez ne diyecek =S
Bu arada kızlar eklemeyi unutmuşum,doğum yapalı 6.ayıma geldim ve hayla adet olmadım :26:
iyice sitres yapmaya başladım....
Bir kaç gündür adet olacakmışım gibi oluyor kasıklarım,çekilmeler sızlamalar bakıyorum hemen tık yok,çözemedim kiii korkmayada başladım bu hasta olacakmış gibi olup olmamayı :26:
offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?