2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun dilek umarım 2-3 güne atlatırsınız çok esirgesekte havalar değişiyor yavrularımız dayanamıyor..

canım yaa üzülmee..Büyürlerken tabiki böyle sorunlarla karşılaşıcaz..Anne yüreği seni çok iyi anlıyorum ama kızına üzüntünü hissettirme sarıl sevgini ver ve sabret geçicek...Bence banyo yaptırma..Ben grip diye 4 gün yıkamadım valla.Zaten terlemiyolar artık kirlenmiyolarkii.:Recep ivedik tarzı ıslak mendille siliyorum ben :))
Fdilek hangi marka burun spreyin. ben de bugün aldı. hafta sonu hava serinleyecekmiş burnu tıkanabilir diye. adı otrivine gibi bir şey. dr.a danışmadan aldım eczacı tavsiye etti.

Canım benimki tonimer baby diye bi marka..sadece bebeklere özelmiş..28 liraya aldım..ama kızım hiç sevmiyoo ..çok etkili hemen açıyo tıkalı burnu...

Fdilek hangi marka burun spreyin. ben de bugün aldı. hafta sonu hava serinleyecekmiş burnu tıkanabilir diye. adı otrivine gibi bir şey. dr.a danışmadan aldım eczacı tavsiye etti.

bizim dr onu küçük bebeklerde tavsiye etmedi burun damarları daha hassas olduğu için püskürtürken zarar verebilirmiş otri bebenin 5 li ve 10lu burun damlaları var onu verdi bize.bilginiz olsun.

otrivine çok ağır bir sprey 2 yaşta bile kullanılması tavsiye edilmiyor serum fizyolojik kullanabilirsin

epeyaradan sonra herkese merhabalar...hasta olanlara geçmiş olsun...onlardan biri de oğlum....cuma sabah *4:30 da il merkezine gittik....ateşkusma öksürük ve nezle....şimdi daha iyi....
dilekcim özellikle senin için geliyooğlumun fotosu.....hatırlarsan azra ile benzediklerini söylemiştim...:))))))))

Ya gerçekten benim kızıma benziyooo :))))))saçlarının rengi seyrekliği burnu ağzı falan ..Senin oğlunmu kız güzeli benim kızımmı erkeğe benziyo :))) Benimki babanın kopyası zaten..Eşime diyorum senin uzun saçlı halin olacak kızım :))...Maşallah oğlunaaa yaa ..
Çok geçmiş olsun canım ilaç kullandınmı hastalığına...Bizimde hastalığımız geçmedi zaten hep kucakta olan bi bebekti iyice mızmız olduu...

Son düzenleme:
Kızlar daphneyi göremiyorum nezamandır..Facedemi yazıyo..Buraya hep uğrardı..haberi olan varmı...

maşallahh sana çok tatlıııı ya yerim seni
heeeeehhhhh ayyyyy şımarasım geldi....hepsi ayrı bir tatlı bu kuzuların....
maşallah allah bağışlasın şeker gibi oğluşun ela ada ...
teşekkürlr canım...amin hepimizin yavrusunu bağışlasın...
ela-ada Maşallah oğluşuna Allah nazarlardan korusun
saol baharnaz....enes nasıl?

sana dedim bunlar birbirinin aynısı diye:)))))))))çevremizdekiler peşi kız diyokız güzelliği varmış):)))))))))kocakarı lafları.....benimki ilk bakışta babası gibi ama kaş-dudaklarını bana benzetiyorlar....
ilaç kullanıyoruz canım.....ben saf çığlık attığ için öksürüyo sanıyordum....çünkü çığlığın peşinden öksürüyordu....taa 3-4 gün öncesinde vardı kale almadım...sonuç sabahın köründe acilde buldukkk...komple üşütmüş yavrum boğazı kıpkırmızı...((((

Kızlar daphneyi göremiyorum nezamandır..Facedemi yazıyo..Buraya hep uğrardı..haberi olan varmı...

canım face te de görmedim sanki....

slmm kızlar nasılsınız???

Ara ara girip yazıyorum ne olur kusuruma bakmayın,fırsat bulamıyorum..

Herkez iyidir inşallah??

Benim kızımında diş sorunu var kesin,huzursuz oluyor ara ara,nedenini bulamıyorum...
Kesin diş'tir diyorum bu yüzden...
Sizlerde belirtiler nasıl ? Ne durumda?

Mahlep sür dedi bugun gene bir arap,denicem inşallah yarın fırsat bulursam,bakalım işe yarıyacak mı ...

Bu arada,6.ayımıza girdik kızlar,ara ara yoğurt yediriyorum.
Corbaların tadına baktırıyorum ona uygunsa..
Onun dısında özel olarak hayla birşey pişirmedim,pirinç unu dışında.
Oda kabız yaptı sanırım,2 günü geçti sonrasında yaptı kakasını ve koyuydu kıvamı..dahada vermedim zaten.
Yalnız anlamadıgım kısım ise hayla bu katı kaka yapması devam ediyor,yediği tek şey yogurt suanlık,onuda bazen hiç vermediğim oluyor,neden kabız oluyor sizce kızlar???

Diş sorunu olanlar ıshal olur normalde,ben bunların hiçbirini bağdaştıramadım.... :26:

Yalnız bir yere gidince,yada biri gelince bize, evde yaptıklarının hiçbirini yapmıyor,şaşırıp kalıyorum,huysuz oluyor çok,hiçbirşeyden memnun olmuyor,sofraya otursak istiyerek yiyemeden kalkıyorum çok fena geriliyorum burdurumda :26: acaba ben mi sitres yapıyorum ilk defa çocuklu bir yerlere gittiğim için,rahatsızlık vermekten de çekiniyıorum,hepsinin sitresini kızım hissediyor da sürdürüyor mu acaba bilemedim ki... =(((

Son düzenleme:
gezgin bende beş senedir ne doğrudürüst annem kayınvalidem dışında bir yere gitmeyi sevmiyorum. çocuklar kalabalığı sevmiyorlar ve huzursuz oluyolar. birisi bana gelincede çocuğumu tanıyamıyorum. Büyüdükçe sizde anlıycaksınız evde sıkılsamda bir yere gitmeye çekiniyorum çünkü hep pişman oluyorum. bizimkiler huysuz heralde

gezgin canım bende dişe bağlıyordum idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorunuza gidince tüm kontrollerini yaptır çok mızmızlanıyordu ... bu ara hiç uyumuyor gece gündüz toplamda 10 saat uykuyla ayakta geceleri sık kalkmaya başladı gündüzleri kucağımdan inmiyor .. sütüm müthiş azaldı iğneler işe yararda bu sıkıntıdan kurtuluru zinşallah..

kızlar bu akşam iğneye gittiğimizde yatırıp başında durunca daha iğne yapılmadan ağlamaya başladı anladı şok oldum iğneyi yapan güzel vurdu o anda çok ağlamadı diğer 2 gün gibi sonra ben kucağıma ladım bana sitem eder gibi bayağı ağladı allahım 4 gün var daha inş. çabucak geçer ve sağlığına kavuşur..

Gezgin
geçmiş olsun canım
Kabızlıkla ilgili ben ne yaptıysam çözemedim durumunu 6.gün yaptığı oluyor ve artık ciddi ciddi kabızlık durumu yaşıyoruz
ben meyve püreleride vermeme rağmen ııhh ııhh çözmüyor
belki başka arkadaşların önerileri olur.

Aynen canım kalabalıgı sevmiyorlar sanırım,buna kesin kanaat getiricem yakında,izlenimlerim böyle..
Zira evde hiç öyle değil =((
Her gün eğitim aldıgım bir yere gidiyorum ve kızım yalnız odya geçince bana gülücükler atarken tekrar hocanın karşısına geldiğimde ıhhh mııhh etmeye başlıyor,iyice bunalıyorum...
İnşallah alışırlar yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…