evet yaa bende yapıcam artık,azıcık yorulsam başım dönse kendime teşhis koyar oldum o derece paranoyak durumdayımRabbim hayır versin,olmayanlara versin diye dua edip duruyorum...
Maşallah diyin kızlar Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi..
Eki Görüntüle 270097 Eki Görüntüle 270096
Merhaba
bizim cumartesi konrolümüz vardı doktorumuz destekli oturtmaya başlayabilirsiniz dedi ama ne kadar oturacağı ona bağlıymış istemezse oturmıycakmış ek gıda içinde anne sütünü mamadan çok alıyorsa başlama dedi yemeklerden tattırma dedi zaten vermiyordum. annem tarhanayı sordu 6. aydan sonraymış. teşekkür etti çok güzel bakmışsın dedi çok hoşuma gitti
bir de mama sandalyesi aldık kızıma. sanki okula başladı annemle bi ağlamadığımız kaldı
ehehehe bizimde doktor dişi çıkmış deyince büyüdü diye duygulanıp ağlıyodum nerdeyse doktorun yanında valla.... kadın delimi diye bakmıştır... evlatlar öyle kıymetli ki her anları çzel oluyor bizim için... doktora göre bir diş çıkmış nolcak yoksa...
maşallah bebene canım bu arada...
canım senin tecrübenin yanında ne kisadece yemeklere baktırmadım şeftali verdim pek sevmedi ama elmayı sevdi çok az rendeleyip suyunu veriyorum bazen muhallebisine katıyorum ama her gün gibi bir rutin oturtmuyorum daha erken diye. elmayı dilim şeklinde ağzına tutuyoruz damaklarını kaşıyor
Günaydın Arkadaşlar bizde 4,5 aylık olduk bebeğiminde uyku problemleri başladı ben hem emziriyorum hemde aptamil 1 bebek maması kullanıyorum acaba bebeğim doymadığı içinmi huzursuz dr. soruyorum mama konusunda hiçbir bilgi vermiyor sizin bebekleriniz hangi marka ve hangi mamayı yiyorlar aptamilin pirinçunlu diye maması var yoksa gece onumu versem bebeğime ağır gelir diyede korkuyorum kararsız kaldım....
Günaydın Arkadaşlar canım muhallebi ne veriyorsun? Mama sandalyesini hangi marka aldın ? bizde araştırmaya başladık....Bi sorum daha olacak bütün arkadaşlara mamadan sonra gazını çıkartıyormusunuz bebeklerinizin bu gazını çıkartma işlemi kaçıncı aya kadar devam edecek ne zaman kendileri çıkartabilecekler gazlarını?
öle bebeler hareketlendi valla canım... nese artık 2 ay sonra oturcaklar nası olsa rahat edersin sende...
iyiyim canım sen nasılsın bebeğin nasıl?
misela benim kızım çıngıraklarını çok seviyor 3 aylıkken almıştım ben şimdi ses ışık çıkaran yumuşak bir inekçiğimiz var kuyruğunda diş kaşaımada var kuyruğunu çekince müzik çalıyo beinm kızımın favori oyuncakları... bide ablamın ufaklık oğlu 1-2 liraya dandik bi çıngırak almıştı inan ona aşık bu bebeler için çok büyük masraflar yapmaya gerek yok aslında neyi sevcekleri belli olmuyor
Günaydın Arkadaşlar canım muhallebi ne veriyorsun? Mama sandalyesini hangi marka aldın ? bizde araştırmaya başladık....Bi sorum daha olacak bütün arkadaşlara mamadan sonra gazını çıkartıyormusunuz bebeklerinizin bu gazını çıkartma işlemi kaçıncı aya kadar devam edecek ne zaman kendileri çıkartabilecekler gazlarını?
benim oğluşum 4 buçuk aylık oldu anlamıyorumda dişlerine bakıyoum ama .. bakalım ne zaman çıkacak sizlerinki kaçıncı ayda flan çıktı?
Kızlar;büyük bir sorunum var;popomda kanama oluyor;ve çok acıyor tuvalette.Çok özür dilerim;özel bir konu,ama doktora gitmek de istemiyorum;bir önerisi olan varmı; normal doğum da yapmadım.normal doğumda ıkınma yüzünden bu tip sorunlar olurmuş.anlamadım ki nerden çıktı.oturamıyorum([/QUOTE
misela merhaba aynı sorunu bende yaşadım normal doğum sonrası antestol diye bir krem var onu kullandım düzenli onunla geçti çok zor bir durum allah yardımcın olsun
bizide bilgilendır canımmCok stresli bi durum ama ya ben minihap kullanmak istemistim ama turkiyede henuz yok malesef deri alti implantini arastiriyorum simdi ondan taktirmayi dusunuyorum 3 yil kafam rahat olsun en azindan emzirme donemi icin en uygun yontemlerden ... arastirmalarim bitsin gidip bi cesaret taktiricam ins :)
Kızlar;büyük bir sorunum var;popomda kanama oluyor;ve çok acıyor tuvalette.Çok özür dilerim;özel bir konu,ama doktora gitmek de istemiyorum;bir önerisi olan varmı; normal doğum da yapmadım.normal doğumda ıkınma yüzünden bu tip sorunlar olurmuş.anlamadım ki nerden çıktı.oturamıyorum(
Kızlar;büyük bir sorunum var;popomda kanama oluyor;ve çok acıyor tuvalette.Çok özür dilerim;özel bir konu,ama doktora gitmek de istemiyorum;bir önerisi olan varmı; normal doğum da yapmadım.normal doğumda ıkınma yüzünden bu tip sorunlar olurmuş.anlamadım ki nerden çıktı.oturamıyorum(
bence ek gıdaya başlamadığınız için mutlu olmalısın...demek ki sütün yetiyor aksi halde doktorun başlatırdı ek gıdalara...
ben 6 ay sırf anne sütü olsun diye çok istedim ama sütüm yetersiz geldiği için 4. ayda ek gıdaya başlamak zorunda kaldık ve inan bana ek gıdaya geçince rahatlamıyorsun aksine daha zor... en basitinden evden çıkarken yanına bir sürü şey alman gerekiyor ama emzirirken öyle mi...sadece sen yataerlisin... bence sütünü korumak için elinden geleni yap nasılsa ek gıdaya öyle yada böyle başlayacaksın
günaydın kızlaarr günaydın rapuu....
Kızım artık olayı abartttı 5,30 da kalktı yaa karanlıkta gülücükler atıyo bana.off geç yatırsam geç kalkar ama kıyamıyorum gece uykusu önemli diye...
Dün akşam ilk defa pirinç unu maması yaptım..Bizim cadı bayıldı yaa kahkalarla keyifle yedi..versem hepsini yiyecekti ama 7-8 kaşık verdim..arı marka kulllandım..içinde şekeri var..acaba sade pirinç unu alıp pekmezlemi tatlandırsam karar veremedim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?