2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet yaa bende yapıcam artık,azıcık yorulsam başım dönse kendime teşhis koyar oldum o derece paranoyak durumdayım Rabbim hayır versin,olmayanlara versin diye dua edip duruyorum...

Cok stresli bi durum ama ya ben minihap kullanmak istemistim ama turkiyede henuz yok malesef deri alti implantini arastiriyorum simdi ondan taktirmayi dusunuyorum 3 yil kafam rahat olsun en azindan emzirme donemi icin en uygun yontemlerden ... arastirmalarim bitsin gidip bi cesaret taktiricam ins :)

Maşallah diyin kızlar Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi..

Eki Görüntüle 270097 Eki Görüntüle 270096

baharnaz büyütmüşün oğlusu maşallahh çok tatlı olmuş yerim ben onu...

ehehehe bizimde doktor dişi çıkmış deyince büyüdü diye duygulanıp ağlıyodum nerdeyse doktorun yanında valla.... kadın delimi diye bakmıştır... evlatlar öyle kıymetli ki her anları çzel oluyor bizim için... doktora göre bir diş çıkmış nolcak yoksa...

maşallah bebene canım bu arada...

sağol canım gerçekten mükemmeller yok böyle bir sevgi.. bizim çıkmadı daha bir de ona ağlarız çıkınca:2::2::2: diş buğdayı yaptınız mı merak ediyorum yapan var mı

Günaydın Arkadaşlar canım muhallebi ne veriyorsun? Mama sandalyesini hangi marka aldın ? bizde araştırmaya başladık....Bi sorum daha olacak bütün arkadaşlara mamadan sonra gazını çıkartıyormusunuz bebeklerinizin bu gazını çıkartma işlemi kaçıncı aya kadar devam edecek ne zaman kendileri çıkartabilecekler gazlarını?

ben hep aptamil 1 ver imonoıfortisin hiçbir şikayetim yok aksne çok iyi.. doktorların hepsi bana onu tavsiye etti cnm korkma devam et

merhaba
canım ben mama hipp kullanıyorum pirinç unu da hipp yine. pişirilmeden yapılıyor bebeğim çok sevdi. diğer bazı markalarda ilave şeker varmış ona dikkat et bence emmek istemiyorlar sonra. mama sandalyesi chicco polly aldık. mamadan sonra eğer uyumadıysa 5 dk sonra falan kaldırıyorum kendi çıkarıyor hemen ama emerken uyuduysa hiç kaldırmıyorum bebebeğim çok gazlı değildi zaten onun da etkisi olabilir.

iyiyim canım bebeğimde iyi çok şükür

canım ben artık çıkartmıyorum kendi çıkarıyo gazını

Mamadan sonra gazını çıkartmaya çalışıyorum mutlaka çünkü ilk doğduğunda çok gaz problemi yaşadık..
mama sandalyesi ve beşik olarak kullanmak üzere Kraft Dodny aldık; bir süre beşik olarak kullandım ama hareketlenmeye başlayınca dar geldiğinden kullanmayı bıraktık çok yüksek olmadığı için şimdi polly magic almayı düşünüyorum.

benim oğluşum 4 buçuk aylık oldu anlamıyorumda dişlerine bakıyoum ama .. bakalım ne zaman çıkacak sizlerinki kaçıncı ayda flan çıktı?

Kızlar;büyük bir sorunum var;popomda kanama oluyor;ve çok acıyor tuvalette.Çok özür dilerim;özel bir konu,ama doktora gitmek de istemiyorum;bir önerisi olan varmı; normal doğum da yapmadım.normal doğumda ıkınma yüzünden bu tip sorunlar olurmuş.anlamadım ki nerden çıktı.oturamıyorum (

bu da benim oğluşum sürekli dönüyo artık korkmaya başladım yalnız bırakamıyorum

Son düzenleme:
bizide bilgilendır canımm ))
canım bende çektim bunu dogum sonrası,fena bır acı ve agrıydı subh.doktora gıtmedım ama sordum arastırdım ANİL FİSÜR cıktı,bende krem kullandım sende eczaneye gt canım yada esın sorsun hemen verıyorlar gunde 3 kez kullanıyorsun,çok faydasını gordum elhamd erkenden halletmek buyuk kazzaanc inş sende gec kalma

canım ya doktora ya eczaneye muhakka git bir önlem al. hemoroittir ilerlemesin.

kesinlikle katılıyorum tatlım.ek gıda başlı başına bir olay..

canım benim oğlum dördüncü aydan beri hatta nerdeyse üçüncü aydan beri çıkartabiliyor gazını. bence mama verdikten sonra bi süre bırak belki sen müdahala etmeden kendide çıkartabilir. ki artık çıkartmalı.öğrenmesi için bu şekilde destek ol. baktın çıkartamıyor ve rahatsız o zaman sıvazlarsın sırtını.

günaydın kızlaarr günaydın rapuu....
Kızım artık olayı abartttı 5,30 da kalktı yaa karanlıkta gülücükler atıyo bana.off geç yatırsam geç kalkar ama kıyamıyorum gece uykusu önemli diye...

Dün akşam ilk defa pirinç unu maması yaptım..Bizim cadı bayıldı yaa kahkalarla keyifle yedi..versem hepsini yiyecekti ama 7-8 kaşık verdim..arı marka kulllandım..içinde şekeri var..acaba sade pirinç unu alıp pekmezlemi tatlandırsam karar veremedim ya..

günaydın kızlar

maşallah azraya kaçta gece uykusuna geçti öyle benimki biraz önce kalktı.. bir kaç gündür yatağında yatmak istemiyor benimle yatıcakmış haftasonu annemde öyle yattık alıştı hemen yine onu istiyor napcaz bilmiyorum. tatlandırmana gerek var mı canım ben tatlandırmıyorum alışır diye arı pirinç unu vermedim aldım duruyor öyle korkuyorum vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…