2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Arkadaşlar Bende Aptamilin Sütlü Pirinçli mamasını almıştım duruyor vermeye korkuyorum hazımsızlık felan yapar diye

afiyet olsun azraya .. canım ben pirinç unu vermedim de aptamil sütlü pirinçli verdim en fazla yediği 15 çay kaşığı falandır vermiyorum fazlasını rahatsız eder diye ,, sebzeye alışmasını istiyorum..pekmez günde 1 tatlı kaşığı diye biliyorum onu da onda kullanabilirsin canım... banada mantıklı geldi ama sabah 1 tatlı kaşığı pekmez 1 çay kaşığının yarısı tahin 1/4 yumurta 1 çay kaşığı labne karıştırıp verdim çok sevdi ama acaba çok mu karıştırdım ??? ağırmı geldi diye şimdi korkmaya başladım((

Arkadaşlar bebeklerinizin odasına hava temizleyici buharlı nemlendircili makina aldınızmı biraz önce bi arkadaş söyledi çok gerekli diye size sorayım dedim sizce gereklimi gerçekten???hangi marka daha iyi araştırayım

bayadır girmedim buraya herkesler iyidir umarım .

maşallah bebeişine . kocaman oldular hepsi .
benimkide öyle birisinin yanında öye bize yaptığı gibi gülücükler atmıyor . oyunlar yapmıyor . eve gelince de huysuzluk yapıyor o gün ..
sanırım kalabalığı sevmiyorlar
demir ilacı veriyorsan o kabızlık yapıyordur
Maşallah diyin kızlar Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi..

Eki Görüntüle 270097 Eki Görüntüle 270096

Maşallah sana ..

benim şahsi düşümcem hava temizleyicisinden yana değilim o şeklde sterile alışırsa en ufak bir tozda mikrop kapar sonuçta biz çocuklarımızı sürekli evde tutamayacağız.ama hava nemlendircisini düşündüm odanın nem derecesi% 45-50 ve yukarısıysa geek olmadığını yazıyordu onun için vazgeçtim şimdilik ama kaloriferler yanmaya başlayınca aladabilirim.

arkadaşlar yeni bir süt artırıcı aldım malt kahve işe yaradı tadı da aynı neskafe diğer malt içecekleri gibi değil

Hava temizleyicisi degilde nemlendirici aldik bizim oda cok kuru Olunca biz Arzum bebe iyonizerli olandan almistik memnunuz biz iyonizer ise yario mu bilmiyorum ama genel olarak memnunuz

hoşgeldin canım..

evet kalabalıkta evdekı gıbı bızee gulucukler atmıyor,ne işim var burada der gibi bakıyor =D

Demir ilacı bu sıra vermıyırum,ondanda değil kabızlık ama elhamd iki gündür düzeliyor sanki inş öyle olur.

Kızlar bu arada bu sabah kızım yatağımızdan yüz üstü düştü =(((
Saat 9da kalktım yanımda yatıyor sabahları,elinde oyuncak oynuyordu hemen yanımda,uyudum tekrar ama yandan düşemez beşik var ve yastık,nasıl oldu anlamadm 9 10 gece patttt diye sese uyandıkk sadece 10 dk farkla kızım ayak ucumuzdan aşagı düşmüş şok oldummm,oraya gitmesi için önce ters yöne dönmesi sonra 3 kez yuvarlanmas lazım ki yle yapmış büyük ihtimal,bayag agladı ama elhamd birşeyi yok çok korktum artk tetikte olucaz mecbur =((

Son düzenleme:

canım kaçta yatırıyosun gece uykusuna? bi saat ileri çek istersen. beşbuçuk çoook erken ya :)

tatlım kalolifer peteğine su koy yada ıslak bez.kuru havayı engeller. onundışında allah korusun bir sağlık problemi yoksa gerek olmadığını düşünüyorum hava temizleyicisi yada nemlendiricisine..alıştırmamak lazım.

gezgincim geçmiş olsun.artık tetikte olmak gerek evet..etrafına yastık koy uyuduğunuz zaman.

Merhaba arkadaşlar muhabbet etmek isterdim ama maalesef bebişim ateşli size acil bir şey sormak istiyorum sabah ateş 37 ,2 lere çıktı sağlık ocağına götürdüm bir şey yok dedi ya diş yada hafif üşütme olabilir dedi tylol cold adında soğuk alğınlığı şurubu verdi içeriğini okudum 2 yaş ve üstü için tarifler var vermedim kullanan bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Birde diş olablirmi diş çıkaran arkadaşlar sizlerde ateş çıktımı kaça kadar çıktı ve kaç gün sürdü

bizimki 8.30 -9 arası uyuyo..bende gripken yanımaaldım ve alıştı.beşiğine kokun olan kıyafet koy dedi arkadaş...pirinç ununu hafif sulu yaptım kabız yapmadı ..

sebzeyede başlıycam bugün yarın inşallah onuda sever..bence sen bolca su ver içi yanmıştır kızının ya:)))
kızlar bebeğinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz??
doğduğundan beri kullandığım herşey nivea..pişik kremşide dahil çok memnunumm..
ahh canımm geçmiş olsunn yaa..bende çok korkuyorum yanıma alınca...
canım kaçta yatırıyosun gece uykusuna? bi saat ileri çek istersen. beşbuçuk çoook erken ya :)
9 da yatıyo dahada çekmeeye kıyamam ya 8 di eskiden..sabahda 7 de kalkıyodu..diş olayından huzursuz bu aralar yaa..

geçmiiş olsun canım..o şurubu bilmiyorum hiç..en güvenlisi calpol diye biliyorm ben..

Günaydın Arkadaşlar Bende Aptamilin Sütlü Pirinçli mamasını almıştım duruyor vermeye korkuyorum hazımsızlık felan yapar diye

ben 4. aydan beri aptamil sütlü pirinçli veriyorum...doktor tavsiyesiyle ve şükür bir sorun yaşamadık hazımsızlık filan olmadı...

canım sakin ol 37,2 ateş sayılmaz ki...neden bu kadar panikledin... bence hiç ilaç kullanmana gerek yok

çok geçmiş olsun canım evet çok dikkat etmek lazım da maşallah senin kuzu bayağı bayağı gezinmeye başalamış:)) bizim kız çok tembell hiç uğraşmıya döneyim diye beline kadar kalkamaya çalışıyo beni kucağına al diye.. neyseki çok şükür bişey olmamamış,,,tekrar geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…