günaydın kızlaarr günaydın rapuu....
Kızım artık olayı abartttı 5,30 da kalktı yaa karanlıkta gülücükler atıyo bana.off geç yatırsam geç kalkar ama kıyamıyorum gece uykusu önemli diye...
Dün akşam ilk defa pirinç unu maması yaptım..Bizim cadı bayıldı yaa kahkalarla keyifle yedi..versem hepsini yiyecekti ama 7-8 kaşık verdim..arı marka kulllandım..içinde şekeri var..acaba sade pirinç unu alıp pekmezlemi tatlandırsam karar veremedim ya..
kızlar bebeğinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz??
maşallah bebeişine . kocaman oldular hepsi .slmm kızlar nasılsınız???
Ara ara girip yazıyorum ne olur kusuruma bakmayın,fırsat bulamıyorum..
Herkez iyidir inşallah??
Bu arada,6.ayımıza girdik kızlar,ara ara yoğurt yediriyorum.
Corbaların tadına baktırıyorum ona uygunsa..
Onun dısında özel olarak hayla birşey pişirmedim,pirinç unu dışında.
Oda kabız yaptı sanırım,2 günü geçti sonrasında yaptı kakasını ve koyuydu kıvamı..dahada vermedim zaten.
Yalnız anlamadıgım kısım ise hayla bu katı kaka yapması devam ediyor,yediği tek şey yogurt suanlık,onuda bazen hiç vermediğim oluyor,neden kabız oluyor sizce kızlar???
Diş sorunu olanlar ıshal olur normalde,ben bunların hiçbirini bağdaştıramadım.... :26:
Yalnız bir yere gidince,yada biri gelince bize, evde yaptıklarının hiçbirini yapmıyor,şaşırıp kalıyorum,huysuz oluyor çok,hiçbirşeyden memnun olmuyor,sofraya otursak istiyerek yiyemeden kalkıyorum çok fena geriliyorum burdurumda :26: acaba ben mi sitres yapıyorum ilk defa çocuklu bir yerlere gittiğim için,rahatsızlık vermekten de çekiniyıorum,hepsinin sitresini kızım hissediyor da sürdürüyor mu acaba bilemedim ki... =(((
Maşallah diyin kızlar Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi..
Eki Görüntüle 270097 Eki Görüntüle 270096
Arkadaşlar bebeklerinizin odasına hava temizleyici buharlı nemlendircili makina aldınızmı biraz önce bi arkadaş söyledi çok gerekli diye size sorayım dedim sizce gereklimi gerçekten???hangi marka daha iyi araştırayım
Eki Görüntüle 271401 bu da benim oğluşum sürekli dönüyo artık korkmaya başladım yalnız bırakamıyorum[/QUOTE
maşallah allah nazarlardan saklasın çok tatlı
dalin, nivea, johnson baby kullanıyorum
Arkadaşlar bebeklerinizin odasına hava temizleyici buharlı nemlendircili makina aldınızmı biraz önce bi arkadaş söyledi çok gerekli diye size sorayım dedim sizce gereklimi gerçekten???hangi marka daha iyi araştırayım
bayadır girmedim buraya herkesler iyidir umarım .
maşallah bebeişine . kocaman oldular hepsi .
benimkide öyle birisinin yanında öye bize yaptığı gibi gülücükler atmıyor . oyunlar yapmıyor . eve gelince de huysuzluk yapıyor o gün ..
sanırım kalabalığı sevmiyorlar
demir ilacı veriyorsan o kabızlık yapıyordur
Maşallah sana ..
günaydın kızlaarr günaydın rapuu....
Kızım artık olayı abartttı 5,30 da kalktı yaa karanlıkta gülücükler atıyo bana.off geç yatırsam geç kalkar ama kıyamıyorum gece uykusu önemli diye...
Dün akşam ilk defa pirinç unu maması yaptım..Bizim cadı bayıldı yaa kahkalarla keyifle yedi..versem hepsini yiyecekti ama 7-8 kaşık verdim..arı marka kulllandım..içinde şekeri var..acaba sade pirinç unu alıp pekmezlemi tatlandırsam karar veremedim ya..
hoşgeldin canım..
evet kalabalıkta evdekı gıbı bızee gulucukler atmıyor,ne işim var burada der gibi bakıyor =D
Demir ilacı bu sıra vermıyırum,ondanda değil kabızlık ama elhamd iki gündür düzeliyor sanki inş öyle olur.
Kızlar bu arada bu sabah kızım yatağımızdan yüz üstü düştü =(((
Saat 9da kalktım yanımda yatıyor sabahları,elinde oyuncak oynuyordu hemen yanımda,uyudum tekrar ama yandan düşemez beşik var ve yastık,nasıl oldu anlamadm 9 10 gece patttt diye sese uyandıkk sadece 10 dk farkla kızım ayak ucumuzdan aşagı düşmüş şok oldummm,oraya gitmesi için önce ters yöne dönmesi sonra 3 kez yuvarlanmas lazım ki yle yapmış büyük ihtimal,bayag agladı ama elhamd birşeyi yok çok korktum artk tetikte olucaz mecbur =((
arkadaşlar yeni bir süt artırıcı aldım malt kahve işe yaradı tadı da aynı neskafe diğer malt içecekleri gibi değil
Canım bu malt içecekleri nerede satılıyor sen nereden aldın?? süt artırdığını duyunca her şeyi denemek istiyoruz artık...
bizimki 8.30 -9 arası uyuyo..bende gripken yanımaaldım ve alıştı.beşiğine kokun olan kıyafet koy dedi arkadaş...pirinç ununu hafif sulu yaptım kabız yapmadı ..günaydın kızlar
maşallah azraya kaçta gece uykusuna geçti öyle benimki biraz önce kalktı.. bir kaç gündür yatağında yatmak istemiyor benimle yatıcakmış haftasonu annemde öyle yattık alıştı hemen yine onu istiyor napcaz bilmiyorum. tatlandırmana gerek var mı canım ben tatlandırmıyorum alışır diye arı pirinç unu vermedim aldım duruyor öyle korkuyorum vermeye
sebzeyede başlıycam bugün yarın inşallah onuda sever..bence sen bolca su ver içi yanmıştır kızının ya:)))afiyet olsun azraya .. canım ben pirinç unu vermedim de aptamil sütlü pirinçli verdim en fazla yediği 15 çay kaşığı falandır vermiyorum fazlasını rahatsız eder diye ,, sebzeye alışmasını istiyorum..pekmez günde 1 tatlı kaşığı diye biliyorum onu da onda kullanabilirsin canım... banada mantıklı geldi ama sabah 1 tatlı kaşığı pekmez 1 çay kaşığının yarısı tahin 1/4 yumurta 1 çay kaşığı labne karıştırıp verdim çok sevdi ama acaba çok mu karıştırdım ??? ağırmı geldi diye şimdi korkmaya başladım((
doğduğundan beri kullandığım herşey nivea..pişik kremşide dahil çok memnunumm..kızlar bebeğinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz??
ahh canımm geçmiş olsunn yaa..bende çok korkuyorum yanıma alınca...Kızlar bu arada bu sabah kızım yatağımızdan yüz üstü düştü =(((
Saat 9da kalktım yanımda yatıyor sabahları,elinde oyuncak oynuyordu hemen yanımda,uyudum tekrar ama yandan düşemez beşik var ve yastık,nasıl oldu anlamadm 9 10 gece patttt diye sese uyandıkk sadece 10 dk farkla kızım ayak ucumuzdan aşagı düşmüş şok oldummm,oraya gitmesi için önce ters yöne dönmesi sonra 3 kez yuvarlanmas lazım ki yle yapmış büyük ihtimal,bayag agladı ama elhamd birşeyi yok çok korktum artk tetikte olucaz mecbur =((
9 da yatıyo dahada çekmeeye kıyamam ya 8 di eskiden..sabahda 7 de kalkıyodu..diş olayından huzursuz bu aralar yaa..canım kaçta yatırıyosun gece uykusuna? bi saat ileri çek istersen. beşbuçuk çoook erken ya :)
Merhaba arkadaşlar muhabbet etmek isterdim ama maalesef bebişim ateşli size acil bir şey sormak istiyorum sabah ateş 37 ,2 lere çıktı sağlık ocağına götürdüm bir şey yok dedi ya diş yada hafif üşütme olabilir dedi tylol cold adında soğuk alğınlığı şurubu verdi içeriğini okudum 2 yaş ve üstü için tarifler var vermedim kullanan bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Birde diş olablirmi diş çıkaran arkadaşlar sizlerde ateş çıktımı kaça kadar çıktı ve kaç gün sürdü
Günaydın Arkadaşlar Bende Aptamilin Sütlü Pirinçli mamasını almıştım duruyor vermeye korkuyorum hazımsızlık felan yapar diye
Merhaba arkadaşlar muhabbet etmek isterdim ama maalesef bebişim ateşli size acil bir şey sormak istiyorum sabah ateş 37 ,2 lere çıktı sağlık ocağına götürdüm bir şey yok dedi ya diş yada hafif üşütme olabilir dedi tylol cold adında soğuk alğınlığı şurubu verdi içeriğini okudum 2 yaş ve üstü için tarifler var vermedim kullanan bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Birde diş olablirmi diş çıkaran arkadaşlar sizlerde ateş çıktımı kaça kadar çıktı ve kaç gün sürdü
hoşgeldin canım..
evet kalabalıkta evdekı gıbı bızee gulucukler atmıyor,ne işim var burada der gibi bakıyor =D
Demir ilacı bu sıra vermıyırum,ondanda değil kabızlık ama elhamd iki gündür düzeliyor sanki inş öyle olur.
Kızlar bu arada bu sabah kızım yatağımızdan yüz üstü düştü =(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?