2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 271401 bu da benim oğluşum sürekli dönüyo artık korkmaya başladım yalnız bırakamıyorum
maaşallah....allah bağışlasın...:))
dilek geçicidir bence akşam uyku saatiyle oynama...sen bilirsin yine de...arada bizde de oluyo sonra geçiyo...
kızlar bebeğinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz??
dalinnn..hayırdır niye sordun?bişey mi oldu?...
ben gereksiz buluyorum....çocuk dr u k.tuğcu 'nun bi sözü var beğendiğim...''steril değil temiz bak ''buhar için peteklere nemli havlu koyabilirsin...
geçmiş olsunnnnn...inş.iyidir şimdi..

37.2 ateş sayılmıyor ki canım....37.5 e kadar normallll...kullanmadım ilacı eczacıya ya da çocuk dr'unua sorabilirsin...

sağol canım gerçekten mükemmeller yok böyle bir sevgi.. bizim çıkmadı daha bir de ona ağlarız çıkınca:2::2::2: diş buğdayı yaptınız mı merak ediyorum yapan var mı
,

ben yapıcam canım haberdar ederim yaptıklarımdan sizleri

canım 3. aydan sonra kendi gazını kendi çıkartır artık bırak çıkarmayı istersen...

Eki Görüntüle 271401 bu da benim oğluşum sürekli dönüyo artık korkmaya başladım yalnız bırakamıyorum

maşallah oğluna Allah bağışlasın arzu...

çok geçmiş olsun gezgin.. artık hareketlendiler dikkat etmek lazım Allah korusun...

canım öncelikle geçmiş olsun... ama ateşi 37.2 ise çok fazla değil telaşlanma ilaç vermene gerek yok bence...büşra diş çıkardı ama ateş olmadı cnm

selam

Gezgin çok geçmiş olsun artık bebişlere dikkat etmek lazım

ela-ada ben sebamed şampuan kullnıyorum

Kabızlığa çözüm bulamıyorum bugün rezene çayı içirdim,
kuru kayısı püresi yedirdim çözmedi .(

Dilek selam aktifsin günde ne kadar su içiriyorsunuz kızlar ?
malt kahve nerden aldınız?

canım çok geçmiş olsun allah korusun bebişerimizi

Canım bu malt içecekleri nerede satılıyor sen nereden aldın?? süt artırdığını duyunca her şeyi denemek istiyoruz artık...

canım ebebekten aldım internetten bende aynı durumdayım o yüzden paylaşmak istedim

canım çok geçmiş olsun diş çıkarmadık daha ama aşıda ateşimiz 38 e kadar çıktı calpol verdim

canım afiyet olsun
marketten filan mı aldın yoksa eczaneden mi

internetten aldım sağol canım adı imnu malt kahve

Son düzenleme:
günaydınnnnnn kızlarrr

bebişler iyicene hareketlenmeye başlamış gezgin geçmiş olsun cnm.mert de dönerek istediği yere gidiyor artık geçen gün dönerek sehpanın altına kadar gitmiş örtüyü çekiyordu yetişmesem Allah korusun sehpanın üstündekiler kafasına düşecekti.Yaramazlıklara başladı benim oğlum onu öyle görünce çok duygusallaştım daha kaç ay önce karnımdaydı şimdi yaramazlıklara başladı.
Şampuan soran arkadaş olmuş adını hatırlayamadım ben Sebamed kullanıyorum.

merhaba hanımlar burada bişeylerin paylaşılması çok güzel.oğlumun gaz problemi hala geçmedi
.bu zamana kadar hep geçicek diye sabrettim ama artık bende yoruluyorum.çok mızmız oldu aranızda benmle aynı şeyleri yaşayan varmı acaba?

merhaba aramıza hoşgeldin.

bizim hiç gaz problemimiz olmadı ama son zamanlarda mızmızlığımız var diş çıkarmaya çalışıyor belki senin oğlununda dişlerden kaynaklanıyordur mızmızlığı

selam

mükeyyif hoşgeldin sağlıkla büyüt bebeğini. Gaz problemi acaba ayaklarından üşütüyormu özellikle geceleri havalar serinledi
kabızlık problemi varmı?

emzirme problemi yaşıyorum kızlar gündüzleri emmek istedigini düşündüğüm halde memeye yanaşınca kendini kasıp geriye atıyo memeyi verinceye kadar canım cıkıyo böle bişi yaşayan varmı

emzirme problemi yaşıyorum kızlar gündüzleri emmek istedigini düşündüğüm halde memeye yanaşınca kendini kasıp geriye atıyo memeyi verinceye kadar canım cıkıyo böle bişi yaşayan varmı

acıkınca zaten emmek ister yada o yöndeki kulağı ağrıyor olabilir kulağını hafifçe kaşı istersen

Hoşgeldin canım bizimde geçmedi daha gaz problemimiz ayaklarına patik giydiriyorum üşütmede değil yani uykuda bile ağlayarak kalkıyor bebeğini nasıl besliyorsun mamamı yoksa senimi emiyor? Yarın dr. götüreceğim ben zinco diye damla var bitkisel onu veriyorum şimdilik sen ilaç kullanıyormusun?

kızlar selam herkes iyidir umarım.. yarın işe başlıyorum çok fenayım(((((((((((( çok üzgünüm çok(((
bişi sorcam size ek gıda veren arkadaşlar bebeklerinize günlük ne kadar su veriyosunuz???

gelişimlerini ay ay okuyorum netten..Bu dönemler memeye olan düşkünlüğü azalırmış..benim kızızmki 24 saat versem emerdi şimdi ben acıkmıştır diye veriyorum..

kızlar selam herkes iyidir umarım.. yarın işe başlıyorum çok fenayım(((((((((((( çok üzgünüm çok(((
bişi sorcam size ek gıda veren arkadaşlar bebeklerinize günlük ne kadar su veriyosunuz???
Canım Allah sabır verir ilk zaman zor olur ama zamanla alışırsın..Bende su olayını bilmiyorum yaa..Benim kız biberondan zaten içemiyo..Demir damlasını 100 cc şırınga ile günde 2 kere veriyorum 20 cc kesin alıyo..Ihlamur veriyorum sade suyu çok sevmiyo sanki..Bazen mememi alırken yandan şırıngayla su sıkıyorum:)) bilen varsa paylaşırsa sevinirim..

hande ve dilek su sıkıntısı bende de var daha önce sordum ne kadar veriliyo diye
kimse cvp vermedi
benimkide su sevmiyor
ağzına artık biberonla sıkıyorum
bugün 15 ml rezene 30 ml su bu saate kadar zar zor içirdiğm
suyu ağzında tutup tükürüyor bazen
hande ben sadece öğlenleri çorba 4 tk sebze birde ikindi meyve püresi veriyorum

Arkadaslar yarim fincan su ve yarim cay kasigi kimyonu kaynatip 1-2 cay kasigi verdim gazimiza ii geldi bazilari bid kimyonla 1/4 kup seker kaynatiyomus ama bn seker vermedigim icin seker kaymadim ilactan daha iyi ilaclara alisti zincoua fln ii gelmiyo artik bize

mrb. arkadaşlar
geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım
biz ailece hastayız
dr. oğluma infex diye bir ilaç yazdı..iki tane de şurup
bu ilacı kullanan var mı aranızda?
bu arada oğlumun altan iki dişi çıktı

acıkınca zaten emmek ister yada o yöndeki kulağı ağrıyor olabilir kulağını hafifçe kaşı istersen

gelişimlerini ay ay okuyorum netten..Bu dönemler memeye olan düşkünlüğü azalırmış..benim kızızmki 24 saat versem emerdi şimdi ben acıkmıştır diye veriyorum..

cvp için tsk ederim kulak benm de aklıma geldi bu ayki kontrolde gösterdim dr a bişiyi yokmus meme olayını dr a da sordum ala ala dedi burnu tıkalıdır belki dedi damla aldık ama hala devam ediyor acıkmış gibi mızıldanmasa meme için zorlamıcam memeyi verene kadar zorlanıyorum alınca hemen emmeye baslıyo acıkmıs gibi anlayamadım valla zormuş baya emmesi insallah çözebiliriz bunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…