arkadaşlar yeni bir süt artırıcı aldım malt kahve işe yaradı tadı da aynı neskafe diğer malt içecekleri gibi değil
maaşallah....allah bağışlasın...:))Eki Görüntüle 271401 bu da benim oğluşum sürekli dönüyo artık korkmaya başladım yalnız bırakamıyorum
dilek geçicidir bence akşam uyku saatiyle oynama...sen bilirsin yine de...arada bizde de oluyo sonra geçiyo...günaydın kızlaarr günaydın rapuu....
Kızım artık olayı abartttı 5,30 da kalktı yaa karanlıkta gülücükler atıyo bana.off geç yatırsam geç kalkar ama kıyamıyorum gece uykusu önemli diye...
Dün akşam ilk defa pirinç unu maması yaptım..Bizim cadı bayıldı yaa kahkalarla keyifle yedi..versem hepsini yiyecekti ama 7-8 kaşık verdim..arı marka kulllandım..içinde şekeri var..acaba sade pirinç unu alıp pekmezlemi tatlandırsam karar veremedim ya..
dalinnn..hayırdır niye sordun?bişey mi oldu?...kızlar bebeğinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz??
ben gereksiz buluyorum....çocuk dr u k.tuğcu 'nun bi sözü var beğendiğim...''steril değil temiz bak ''buhar için peteklere nemli havlu koyabilirsin...Arkadaşlar bebeklerinizin odasına hava temizleyici buharlı nemlendircili makina aldınızmı biraz önce bi arkadaş söyledi çok gerekli diye size sorayım dedim sizce gereklimi gerçekten???hangi marka daha iyi araştırayım
geçmiş olsunnnnn...inş.iyidir şimdi..hoşgeldin canım..
evet kalabalıkta evdekı gıbı bızee gulucukler atmıyor,ne işim var burada der gibi bakıyor =D
Demir ilacı bu sıra vermıyırum,ondanda değil kabızlık ama elhamd iki gündür düzeliyor sanki inş öyle olur.
Kızlar bu arada bu sabah kızım yatağımızdan yüz üstü düştü =(((
Saat 9da kalktım yanımda yatıyor sabahları,elinde oyuncak oynuyordu hemen yanımda,uyudum tekrar ama yandan düşemez beşik var ve yastık,nasıl oldu anlamadm 9 10 gece patttt diye sese uyandıkk sadece 10 dk farkla kızım ayak ucumuzdan aşagı düşmüş şok oldummm,oraya gitmesi için önce ters yöne dönmesi sonra 3 kez yuvarlanmas lazım ki yle yapmış büyük ihtimal,bayag agladı ama elhamd birşeyi yok çok korktum artk tetikte olucaz mecbur =((
Merhaba arkadaşlar muhabbet etmek isterdim ama maalesef bebişim ateşli size acil bir şey sormak istiyorum sabah ateş 37 ,2 lere çıktı sağlık ocağına götürdüm bir şey yok dedi ya diş yada hafif üşütme olabilir dedi tylol cold adında soğuk alğınlığı şurubu verdi içeriğini okudum 2 yaş ve üstü için tarifler var vermedim kullanan bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Birde diş olablirmi diş çıkaran arkadaşlar sizlerde ateş çıktımı kaça kadar çıktı ve kaç gün sürdü
,sağol canım gerçekten mükemmeller yok böyle bir sevgi.. bizim çıkmadı daha bir de ona ağlarız çıkınca:2::2::2: diş buğdayı yaptınız mı merak ediyorum yapan var mı
Günaydın Arkadaşlar canım muhallebi ne veriyorsun? Mama sandalyesini hangi marka aldın ? bizde araştırmaya başladık....Bi sorum daha olacak bütün arkadaşlara mamadan sonra gazını çıkartıyormusunuz bebeklerinizin bu gazını çıkartma işlemi kaçıncı aya kadar devam edecek ne zaman kendileri çıkartabilecekler gazlarını?
Eki Görüntüle 271401 bu da benim oğluşum sürekli dönüyo artık korkmaya başladım yalnız bırakamıyorum
hoşgeldin canım..
evet kalabalıkta evdekı gıbı bızee gulucukler atmıyor,ne işim var burada der gibi bakıyor =D
Demir ilacı bu sıra vermıyırum,ondanda değil kabızlık ama elhamd iki gündür düzeliyor sanki inş öyle olur.
Saat 9da kalktım yanımda yatıyor sabahları,elinde oyuncak oynuyordu hemen yanımda,uyudum tekrar ama yandan düşemez beşik var ve yastık,nasıl oldu anlamadm 9 10 gece patttt diye sese uyandıkk sadece 10 dk farkla kızım ayak ucumuzdan aşagı düşmüş şok oldummm,oraya gitmesi için önce ters yöne dönmesi sonra 3 kez yuvarlanmas lazım ki yle yapmış büyük ihtimal,bayag agladı ama elhamd birşeyi yok çok korktum artk tetikte olucaz mecbur =((
Merhaba arkadaşlar muhabbet etmek isterdim ama maalesef bebişim ateşli size acil bir şey sormak istiyorum sabah ateş 37 ,2 lere çıktı sağlık ocağına götürdüm bir şey yok dedi ya diş yada hafif üşütme olabilir dedi tylol cold adında soğuk alğınlığı şurubu verdi içeriğini okudum 2 yaş ve üstü için tarifler var vermedim kullanan bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Birde diş olablirmi diş çıkaran arkadaşlar sizlerde ateş çıktımı kaça kadar çıktı ve kaç gün sürdü
hoşgeldin canım..
Canım bu malt içecekleri nerede satılıyor sen nereden aldın?? süt artırdığını duyunca her şeyi denemek istiyoruz artık...
canım afiyet olsun
marketten filan mı aldın yoksa eczaneden mi
ben 4. aydan beri aptamil sütlü pirinçli veriyorum...doktor tavsiyesiyle ve şükür bir sorun yaşamadık hazımsızlık filan olmadı...
merhaba hanımlar burada bişeylerin paylaşılması çok güzel.oğlumun gaz problemi hala geçmedi
.bu zamana kadar hep geçicek diye sabrettim ama artık bende yoruluyorum.çok mızmız oldu aranızda benmle aynı şeyleri yaşayan varmı acaba?
emzirme problemi yaşıyorum kızlar gündüzleri emmek istedigini düşündüğüm halde memeye yanaşınca kendini kasıp geriye atıyo memeyi verinceye kadar canım cıkıyo böle bişi yaşayan varmı
merhaba hanımlar burada bişeylerin paylaşılması çok güzel.oğlumun gaz problemi hala geçmedi
.bu zamana kadar hep geçicek diye sabrettim ama artık bende yoruluyorum.çok mızmız oldu aranızda benmle aynı şeyleri yaşayan varmı acaba?
gelişimlerini ay ay okuyorum netten..Bu dönemler memeye olan düşkünlüğü azalırmış..benim kızızmki 24 saat versem emerdi şimdi ben acıkmıştır diye veriyorum..emzirme problemi yaşıyorum kızlar gündüzleri emmek istedigini düşündüğüm halde memeye yanaşınca kendini kasıp geriye atıyo memeyi verinceye kadar canım cıkıyo böle bişi yaşayan varmı
Canım Allah sabır verir ilk zaman zor olur ama zamanla alışırsın..Bende su olayını bilmiyorum yaa..Benim kız biberondan zaten içemiyo..Demir damlasını 100 cc şırınga ile günde 2 kere veriyorum 20 cc kesin alıyo..Ihlamur veriyorum sade suyu çok sevmiyo sanki..Bazen mememi alırken yandan şırıngayla su sıkıyorum:)) bilen varsa paylaşırsa sevinirim..kızlar selam herkes iyidir umarım.. yarın işe başlıyorum çok fenayım(((((((((((( çok üzgünüm çok (((
bişi sorcam size ek gıda veren arkadaşlar bebeklerinize günlük ne kadar su veriyosunuz???
Hoşgeldin canım bizimde geçmedi daha gaz problemimiz ayaklarına patik giydiriyorum üşütmede değil yani uykuda bile ağlayarak kalkıyor bebeğini nasıl besliyorsun mamamı yoksa senimi emiyor? Yarın dr. götüreceğim ben zinco diye damla var bitkisel onu veriyorum şimdilik sen ilaç kullanıyormusun?
acıkınca zaten emmek ister yada o yöndeki kulağı ağrıyor olabilir kulağını hafifçe kaşı istersen
gelişimlerini ay ay okuyorum netten..Bu dönemler memeye olan düşkünlüğü azalırmış..benim kızızmki 24 saat versem emerdi şimdi ben acıkmıştır diye veriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?