2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun . Allah korumuş
emzirme problemi yaşıyorum kızlar gündüzleri emmek istedigini düşündüğüm halde memeye yanaşınca kendini kasıp geriye atıyo memeyi verinceye kadar canım cıkıyo böle bişi yaşayan varmı
gazlımı bu aralar .. gazı olunca yapabilir öyle
çok geçmiş olsun lalehan . bizde üçümüz grip olduk .. çok zor .. inş çabuk atlatırsınız

emzirme problemi yaşıyorum kızlar gündüzleri emmek istedigini düşündüğüm halde memeye yanaşınca kendini kasıp geriye atıyo memeyi verinceye kadar canım cıkıyo böle bişi yaşayan varmı

ya seni çok iyi anlıyorum 3 gündür aynı şey var bizde de,emmiyo,memeyi verince ağlıyo hatta ısırıyo ve memem sızlıyo şu an resmen.sütümün kesilmesinden korkuyorum,3 günde farketti resmen,çünkü bildiğim kadarıyla emzirmezsek eğer süt kesilirmiş,sadece akşamları yatmadan emiyo o kadar,ve bu kadarıyla nasıl yetiniyo anlamıyorum.çünkü ben sadece anne sütü veeriyorum,henüz ek gıdaya filan da geçmedik

Zerr druna sor bakalım canım

lalehan geçmiş olsun öyle bir ilaç kullanmadım Maşallah incileride çıkmış
bizimkinden eser 6 ay biticek nerdeyse

NEVRAA sizede geçmiş olsun.

Son düzenleme:
mükeyyif aramıza hoşgeldin... bu arada gaz sorunu için zinco verebilirsin yada sab-simplex...

lalehan geçmiş olsun havalar çok kötü çok dikkat etmek gerekiyo... dişlerinizs hayırlı olsun bizimde bir altta bir üstte var dişlerimiz...

hande Allah kolaylık versin ilk günler zor oluyo diyor arkadaşlar sonra alışılıyomuş...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun . Allah korumuş

gazlımı bu aralar .. gazı olunca yapabilir öyle

gaz oluyoda bi şekilde sırtını ovarak falan cıkarıyorum belkide ondan bilmiyorumki gaz damlası verim bari bi de onu deniyim

ferda ben emmediginde sağıp veriyorum kaşıkla yada biberonla bilmiyorum sütüm azalırmı ama dr emmesi sağmandan daha iyi dedi aç kalıcak diye öle yapıyorum bende zorda kalırsam

günaydın kızlaarrr hepinize hayırlı cumalar..

çok geçmiş olsun canım..infex yanlış hatırlamıyosam antibiyotikti..bol su içir bebeğine ilaç verirken ilacı kolay atsın vücudu..

Günaydın herkese hayırlı cumalar

Canım bizimki geri çekmiyor da tutup tutup bırakıyor, çok sık boğazına kaçırıyor, bu tutmalar arasında ağlıyor.Bu sadece gündüz için geçerli yoksa gece ayırmak mümkün olmuyor. Gündüz araba simülatörü diyorum ))))))) ben bu tekniğe sallanarak emziryoruz. oturduğumuz yerde şuursuzca 1 sağa bir sola o zaman nedense memeyi bırakmıyo, ben böle çözüm buldum.

kızlar selam herkes iyidir umarım.. yarın işe başlıyorum çok fenayım(((((((((((( çok üzgünüm çok(((
bişi sorcam size ek gıda veren arkadaşlar bebeklerinize günlük ne kadar su veriyosunuz???

ben içebildiği kadar veriyorum zorlamıyorum. günde aklıma geldikçe 5-6 sefer tutuyoum ama günlük 30 ml geçmez içtiği.

Herkese selam Arkadaşlar şimdi dr. geldik oğlumu kontrole gitmiştik. Dr. herşeyin iyi olduğunu söyledi tek sıkıntımız gazımız onun içinde zinco ya düzenli devam etmemizi söyledi. Artık ek gıdalara başlamamızı da söyledi bana yardımcı olun arkadaşlar ilk olarak neyle ve nasıl başlamalıyım günde kaç defa ölçüsü ne kadar olacak. (meyvaların suyu-püresi-çorba ve yoğurt) verebilirsin dedi.

yağmurlu ve kasvetli bir istanbul sabahından günaydınnn herkese
işyerindeyim havadan sanırım nasıl uyku bastırdı anlatamam çalışan annelere stressiz bir gün diliyorum.kızlar son zamanlarda mert acayip huysuz herkesi yabancılamaya başladı kalabalık sevmiyo istemiyor geçen akşam eşimle yemeğe gittik merti de götürelim dedik ilk kez ailece akşam yemeği yiyelim dışarda diye restoran inledi ağlamasından doğru dürüst yemek yemeden kalktık apar topar napıcaz böyle bilmiyorum.Nasıl alışacak kalabalığa eve geldik hiç bişey yok keyfi yerine geldi.Sizin bebişlerde durumlar nasıl

canım meyve suyuyla başladık biz önce 2 tatlı kaşığı sonra günden güne miktarı arttırdık şimdi bir kase çorba içiyor bir öğün de

günaydın kızlaarrr hepinize hayırlı cumalar..
.

Günaydın herkese hayırlı cumalar

günaydın kıslar sizlere hayırlı cumalar...

maşallah oğlunca solanin... gaz sıkıntısı neden oluyor acaba artık ayı büyük aslında hareketlendiler... ek gıdalarda gaz yapmıcak şeyler vermeye dikkat et tatlım sen...

günaydın zhr tatlım... hava çok bulanık insanın içi daralıyor aynen... kalabalık ve huysuzluk büşra doğduğundan beri alışkın olduğum şeyler bana yabancı değil inşallah yavaş yavaş alışcaklar cnaım... ilk defa bayramda huysuzluk yapmamıştı kalabalıkta şaşıp kalmıştım valahi...

günaydın

simgesel bu 1 hafta öğleden sonra meyve suyu- yoğurt- meyveli yoğurt verebilirsin 1-2 tatlı kaşğıyla başlayabilirsin
haftayada öğlene çorba eklersin kabak havuç başlangıç için iyi olabilir içine zeytinyağ katmayı unutma
sonraki günlerde ve haftalarda patates, kereviz, brokoli eklersin pirinçte sonraki haftalarda eklersin
oğurtunda kabızlık yapabileceği söylendi ben 1 haftadır yoğurt vermiyorum
gerçi bizimki doğduğunda beri hep kabızlık çekiyor bugün 6.gün ve fitil bakalım çözücekmi
haftaya dr günümüze kadar bekliycem

benimkide aksine suya bayılıyor günde 100-150 ml içiyor çokmu ki acaba???? anne sütü artık çok az alıyor sütüm çok azaldı tamamen ek gıdaya geçtik nerdeyse... o nedenlede sabahtan biberonu dolduruyorum akşama kadar ara ara veriyorum..gece bazen uyandığında mamasını veriyorum içmiyor suyu içip uyuyor..susadığı için uyanıyo olabilir bebekleriniz..ek gıda verenler için söylüyorum...

bizim beslenmemiz günlük şöyle sabah ilk uyandığında emiyor..1.5-2 saat sonra 5 cicibebeyi kendi sütümle ıslatıp veriyorum.. öğlene doğru meyve püresi.. öğlen çorba(sebze çorbası, tavuk suyuna sebze çorbası.tarhana gibi) öğleden sonra kendi sütüm akşamüstü sabahkinden farklı bir meyveyi rendeliyorum... akşam yine süt gece yatarken pirinç unu gecede mama...

Herkese hayırlı cumalar .....Doktor kontrolumuz vardı bu hafta ek gıdaya geçirmedi..Kızımın allerji durumu var..Burnu tıkanıyor hırıltısı çoğalıyor yutmakta zorlanıyor...Bu sebeple olabilir.Haftaya kontrole gidicez.Dogdugundan bu yana allerjisiyle ugraşıyoruz..Ev ortamı, sıcaklık, nem, duşu, burun temizliği, tuzlu suyu sıkıyoruz burnuna, denize dahi soktuk...Kalıcak sanırım bizimle allerji...Kızımın tek huzursuzluğu bu yatınca öksürüyor bogazları gıcık yapıyor sanırım...Bol sıvı veriyoruz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…