çok geçmiş olsun . Allah korumuşhoşgeldin canım..
evet kalabalıkta evdekı gıbı bızee gulucukler atmıyor,ne işim var burada der gibi bakıyor =D
Demir ilacı bu sıra vermıyırum,ondanda değil kabızlık ama elhamd iki gündür düzeliyor sanki inş öyle olur.
Kızlar bu arada bu sabah kızım yatağımızdan yüz üstü düştü =(((
Saat 9da kalktım yanımda yatıyor sabahları,elinde oyuncak oynuyordu hemen yanımda,uyudum tekrar ama yandan düşemez beşik var ve yastık,nasıl oldu anlamadm 9 10 gece patttt diye sese uyandıkk sadece 10 dk farkla kızım ayak ucumuzdan aşagı düşmüş şok oldummm,oraya gitmesi için önce ters yöne dönmesi sonra 3 kez yuvarlanmas lazım ki yle yapmış büyük ihtimal,bayag agladı ama elhamd birşeyi yok çok korktum artk tetikte olucaz mecbur =((
gazlımı bu aralar .. gazı olunca yapabilir öyleemzirme problemi yaşıyorum kızlar gündüzleri emmek istedigini düşündüğüm halde memeye yanaşınca kendini kasıp geriye atıyo memeyi verinceye kadar canım cıkıyo böle bişi yaşayan varmı
çok geçmiş olsun lalehan . bizde üçümüz grip olduk .. çok zor .. inş çabuk atlatırsınızmrb. arkadaşlar
geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım
biz ailece hastayız
dr. oğluma infex diye bir ilaç yazdı..iki tane de şurup
bu ilacı kullanan var mı aranızda?
bu arada oğlumun altan iki dişi çıktı
emzirme problemi yaşıyorum kızlar gündüzleri emmek istedigini düşündüğüm halde memeye yanaşınca kendini kasıp geriye atıyo memeyi verinceye kadar canım cıkıyo böle bişi yaşayan varmı
çok geçmiş olsun . Allah korumuş
gazlımı bu aralar .. gazı olunca yapabilir öyle
ya seni çok iyi anlıyorum 3 gündür aynı şey var bizde de,emmiyo,memeyi verince ağlıyo hatta ısırıyo ve memem sızlıyo şu an resmen.sütümün kesilmesinden korkuyorum,3 günde farketti resmen,çünkü bildiğim kadarıyla emzirmezsek eğer süt kesilirmiş,sadece akşamları yatmadan emiyo o kadar,ve bu kadarıyla nasıl yetiniyo anlamıyorum.çünkü ben sadece anne sütü veeriyorum,henüz ek gıdaya filan da geçmedik
çok geçmiş olsun canım..infex yanlış hatırlamıyosam antibiyotikti..bol su içir bebeğine ilaç verirken ilacı kolay atsın vücudu..mrb. arkadaşlar
geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım
biz ailece hastayız
dr. oğluma infex diye bir ilaç yazdı..iki tane de şurup
bu ilacı kullanan var mı aranızda?
bu arada oğlumun altan iki dişi çıktı
emzirme problemi yaşıyorum kızlar gündüzleri emmek istedigini düşündüğüm halde memeye yanaşınca kendini kasıp geriye atıyo memeyi verinceye kadar canım cıkıyo böle bişi yaşayan varmı
kızlar selam herkes iyidir umarım.. yarın işe başlıyorum çok fenayım(((((((((((( çok üzgünüm çok (((
bişi sorcam size ek gıda veren arkadaşlar bebeklerinize günlük ne kadar su veriyosunuz???
merhaba aramıza hoşgeldin.
bizim hiç gaz problemimiz olmadı ama son zamanlarda mızmızlığımız var diş çıkarmaya çalışıyor belki senin oğlununda dişlerden kaynaklanıyordur mızmızlığı[/QUOTE
teşekkür ederim
çok şanslısınız.diş de olabilir ama sancısı oluyor bi süre sonrs kaka yapıp rahatlıyor.o yüzden gaz olduğunu anlayabiliyorum.
merhaba aramıza hoşgeldin.
bizim hiç gaz problemimiz olmadı ama son zamanlarda mızmızlığımız var diş çıkarmaya çalışıyor belki senin oğlununda dişlerden kaynaklanıyordur mızmızlığı[/QUOTE
teşekkür ederim
çok şanslısınız.diş de olabilir ama sancısı oluyor bi süre sonrs kaka yapıp rahatlıyor.o yüzden gaz olduğunu anlayabiliyorum.
anne sütü ile besliyorum om-x diye bi ilaç kullanıyorum.rezene çayı içiriyorum.masaj yapıyorum,ılık banyo ii geliyor yani denemedik şey kakmadı.yoruldum artık
bu sebeplerden pek dışarı çıkamıyoruz.zaten oturduğumuz yerde çok tanıdığımız yok şimdide farklı insanlar görünce ağlıyor.öyle yani bebekliğimizin tadını çıkaramıyoruz.
emzirme problemi yaşayan arkadaş gaz problemi vardr çünkü benm oğlumda sancısı olduğu zaman aç olsa bile almıyor.ben kolumda gezdiriyorum bi süre ağrısı geçince alıyor
Herkese selam Arkadaşlar şimdi dr. geldik oğlumu kontrole gitmiştik. Dr. herşeyin iyi olduğunu söyledi tek sıkıntımız gazımız onun içinde zinco ya düzenli devam etmemizi söyledi. Artık ek gıdalara başlamamızı da söyledi bana yardımcı olun arkadaşlar ilk olarak neyle ve nasıl başlamalıyım günde kaç defa ölçüsü ne kadar olacak. (meyvaların suyu-püresi-çorba ve yoğurt) verebilirsin dedi.
günaydın kızlaarrr hepinize hayırlı cumalar..
.
Günaydın herkese hayırlı cumalar
Herkese selam Arkadaşlar şimdi dr. geldik oğlumu kontrole gitmiştik. Dr. herşeyin iyi olduğunu söyledi tek sıkıntımız gazımız onun içinde zinco ya düzenli devam etmemizi söyledi. Artık ek gıdalara başlamamızı da söyledi bana yardımcı olun arkadaşlar ilk olarak neyle ve nasıl başlamalıyım günde kaç defa ölçüsü ne kadar olacak. (meyvaların suyu-püresi-çorba ve yoğurt) verebilirsin dedi.
yağmurlu ve kasvetli bir istanbul sabahından günaydınnn herkese
işyerindeyim havadan sanırım nasıl uyku bastırdı anlatamam çalışan annelere stressiz bir gün diliyorum.kızlar son zamanlarda mert acayip huysuz herkesi yabancılamaya başladı kalabalık sevmiyo istemiyor geçen akşam eşimle yemeğe gittik merti de götürelim dedik ilk kez ailece akşam yemeği yiyelim dışarda diye restoran inledi ağlamasından doğru dürüst yemek yemeden kalktık apar topar napıcaz böyle bilmiyorum.Nasıl alışacak kalabalığa eve geldik hiç bişey yok keyfi yerine geldi.Sizin bebişlerde durumlar nasıl
hande ve dilek su sıkıntısı bende de var daha önce sordum ne kadar veriliyo diye
kimse cvp vermedi
benimkide su sevmiyor
ağzına artık biberonla sıkıyorum
bugün 15 ml rezene 30 ml su bu saate kadar zar zor içirdiğm
suyu ağzında tutup tükürüyor bazen
hande ben sadece öğlenleri çorba 4 tk sebze birde ikindi meyve püresi veriyorum
kızlar bugüğn ilk günüm işte.. berbat hissediyorum((
cnm Allah kolaylık versin ben işe başlayalı neredeyse 2 ay oldu ancak alıştım.Zamana ihtiyaç var alışman için.süt iznini nasıl kullanıyorsun
kızlar bugüğn ilk günüm işte.. berbat hissediyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?