bugün oğlum sünnet olacaktı ama kan tahlilinde enfeksyon olduğu ortaya çıktı ilaç verdi haftaya olacak sünnetini
ben de aynı düşüncedeyim....nefesini duymam lazım..şuan çokküçük ve bize muhtaçlar...başka odada olmasına dayanamam..zaten gün boyu ayrıyım...aynnı şkilde biz de sobalı evde aynı odada kaldık.:)))
yok canım..... Doğduklarından beri yaşadığımız sıkıntılarını bize ihtiyaç duyduklarını anlatmak için yazdım....ara ara oluyo yüzüstü yataraken çıkarıyo...siziin devam ediyor mu?
Odayı ayırmak demek cocugumuzu yalnız bırakmak demek degıl lutfen bunu boyle dusunmeyın..
Sızınle aynı odada sızın gece nefesınızle yaydıgınız enfeksıyonları teneffus etmesı bıle hıc dogru bır davranıs degıl sızı cok ıyı anlıyorum bvenım eşim cerrah onun ve doktorumuzun ılla 4 aydan sonra ayrılmalı lafına bıle karsı gelerek bebegımı 6.5 aylık yaptım ve zorla ayırdım sankı onu baska odaya atıyormusum gıbı geldı ama ıkımız ıcınde en dogru oldugunu dusunup kendımı telkın ettım..Inannın cocugm 2 gecedır kesıntıse yakın uyuyor demekkı gece bızım donmelerımızden bıle tedırgın oluyormus artı eşimin horlamalarından :) ama soyle bırsey var evınız musaıt degıldır dıger odalar soguktur ve bebegınızın odası sıze cok uzaktır o zaman bısey dıyemem ama buna ınannın bu yapılmıs bır arastıurma anne baba ıle yatan cocuklarda oz guven eksıklıgı oluyor..Hersey evlatlarımızın ıyılıgı saglıklı bıreyler olabılmesı ıcın...
Bu arada kızlar bızım 6 ay asımız cok ates ve huysuzluk yaptı ınsallah sızınkıler yapmaz ay kabus dolu gunlerdı oglum hayatında ılk kez gecelerı aglayarak uyandı ası oldugu gunun gecesi..
AYrıca kızlar ek gıdlara ıcın bu kadar acele etmeyın bır bebegın ılk bır senekı esas besın maddesı anne sutudur(veya anne sutu yoksa formul sut) dıgerlerı ıse ara ogundur..
Bız baslayalı 15 gun oldu ve daha 2 kasık sebze corbası 2 kasık yogurttan ote gıtmedık asla ısrar etme ve yesin dıye tatlandırma dedı doktorum.Meyve en son sımdılık yasak ama ben 2 defa sebze meyve fılesıne muz koyup verdım :) bayıldı
Alerji olma ihtimali var diye çok meyve vermek istemiyorler diye biliyorum ben...
Birde meyve yetişkinlerin bile midesini rahatsız edebilen birşey.
Biz geçen hafta sonu ek gıdaya geçme konusu konuştuk dr. La
meyve olarak elma armut kayısı veriyo sadece. Oda zaten hemen başlamıo. 15 gün sonra başlıcak.
Ya o değilde bu alttaki çizelgeyi nerden nası yapıosunuz ? :26:
meyve neden yasak anlamadım..?? doktorlar sebze çorbası meyve püresi ve yoğurtla başlatıyolar genel olarak ek gıdalara??
rapuuuuuuuuu hoşgeldin nerelerdesin yahu...
alerji riski olan meyveleri vermiyoruz bizde.. çilek vs gibi..asitli olanlarıda vermiyoruz.. şeftaliyle başladık armut elma..şimdilerde de muz.. Ben tamamen yasak gibi algıladım ondan merak ettim..
çizelgeyi çookk öncelerden bi ark adım adım tarif etmişti ozaman yapmıştım ama hiç hatırlamıyorum...
hımmm peki o zaman :)
başkalarınınkine bakıp begenmekten başka çare yok demekki.
çünkü şuan o siteye girip anlamaya çalışmaya hiç tahammülüm yok
odayı ayırmak demek cocugumuzu yalnız bırakmak demek degıl lutfen bunu boyle dusunmeyın..
Sızınle aynı odada sızın gece nefesınızle yaydıgınız enfeksıyonları teneffus etmesı bıle hıc dogru bır davranıs degıl sızı cok ıyı anlıyorum bvenım eşim cerrah onun ve doktorumuzun ılla 4 aydan sonra ayrılmalı lafına bıle karsı gelerek bebegımı 6.5 aylık yaptım ve zorla ayırdım sankı onu baska odaya atıyormusum gıbı geldı ama ıkımız ıcınde en dogru oldugunu dusunup kendımı telkın ettım..ınannın cocugm 2 gecedır kesıntıse yakın uyuyor demekkı gece bızım donmelerımızden bıle tedırgın oluyormus artı eşimin horlamalarından :) ama soyle bırsey var evınız musaıt degıldır dıger odalar soguktur ve bebegınızın odası sıze cok uzaktır o zaman bısey dıyemem ama buna ınannın bu yapılmıs bır arastıurma anne baba ıle yatan cocuklarda oz guven eksıklıgı oluyor..hersey evlatlarımızın ıyılıgı saglıklı bıreyler olabılmesı ıcın...
Bu arada kızlar bızım 6 ay asımız cok ates ve huysuzluk yaptı ınsallah sızınkıler yapmaz ay kabus dolu gunlerdı oglum hayatında ılk kez gecelerı aglayarak uyandı ası oldugu gunun gecesi..
Ayrıca kızlar ek gıdlara ıcın bu kadar acele etmeyın bır bebegın ılk bır senekı esas besın maddesı anne sutudur(veya anne sutu yoksa formul sut) dıgerlerı ıse ara ogundur..
Bız baslayalı 15 gun oldu ve daha 2 kasık sebze corbası 2 kasık yogurttan ote gıtmedık asla ısrar etme ve yesin dıye tatlandırma dedı doktorum.meyve en son sımdılık yasak ama ben 2 defa sebze meyve fılesıne muz koyup verdım :) bayıldı
canım benimkinide arkadaşlar yaptı.bilsem seve seve yapardım
sen bilmessin eskiler
maşallah deyin teyzeleri
Eki Görüntüle 289418
sen bilmessin eskiler
eskiler nerde rapuuuu
blu-sky falan vardı..
hepsi face temi?
Afiyet olsun bebeğine değişik çorbaysa tarifini yazarmısın her gün aynı şeyleri yemekten sıkılıyorlarmış gibi geliyor bana onun için farklı tadlar deneyip bebekleriniz seviyorsa bizimle paylaşın arkadaşlar. Herşey onlar için
maşallah deyin teyzeleri
Eki Görüntüle 289418
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?