2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kafamı karıştıran bir şey var: oğlumun verem aşısı yeri şişti, kızardı ve iltihap topladı. bu yeni olmadı. sağlık ocağına götürdüm. dr bi antibiyotikle b, krem verdi. kullandık. biraz geçer gibi oldu ama bu günlerde yine iltihaplanıyor yavrumun kolu. her banyosunda kabuğu kalkıyor ve biraz iltihap akıyor.sizde de oldu mu?

kızarma kabuklanma oldu ama iltihaplanma olmadı caanım..
slm kızlar benm oğlum biberonla beslenmek istemiyor.aynı şeyleri yaşayıp çözüm bulan varı acaba?
biberon kullanmadık mükeyyif....ama zorlama bence kaşıkla vermeyi dene..:))
Herkeze guzel pazarlar bebisleriyle
Nasilsiniz hanimlar, keyifler yerindemi?

pazar ı devirdik :)))annemler burda:))))kuzumla hasret gideriyorlar..yabancılık çeker diye korkuyordum...sanki hergün görüyormuş gibi eğleniyor onlarla:))zaten ilgiye doymuyor...

günaydın kızlar

verem aşımızda kabuklanma olmadı ama morarık var.

cumartesi doktor kontrolümüz vardı kuzum 2 haftadır hiç kilo almamış bayramda zayıflamıştı sanırım sadece onu toparladı. ek gıdaya başlıyoruz kilo alımı az olduğu için mamayı değiştirdik arada balgamlı kusmalarımız vardı bebek reflüsü dedi ve ilaç verdi.
bacaklarını kontrol ederken sol kalçasında boşluk var dedi kaldım öyle gözyaşlarımı zor tuttum ortopediye götürmemizi söyledi doktor adı verdi yoktur ama yinede tedbir dedi böyle olan yada bu konuda bir bilginiz var mı çok üzülüyorum inşallah yoktur bir şey

canım 2-2.5 aylıkken kalça ultrasonu çektirmişmiydiniz? genelde o aylarda bakıolar... inşallah bişey yoktur..içini ferah tut..

canım 2-2.5 aylıkken kalça ultrasonu çektirmişmiydiniz? genelde o aylarda bakıolar... inşallah bişey yoktur..içini ferah tut..

sağol canım inşallah yoktur. 1. ay sonunda istedi doktorumuz ultrason çektirdik yok dedi bir daha istememişti hep aynı doktora gidiyoruz ve neden şimdi birden anlamadım

Geçmiş olsun gilraen hangi marka mama kullanıyordun? İnşallah yoktur kalçasında bi problem 2-3 aylıkken çekilmiştir kalça ultrasyonu o çıkardı bişey olsa içini rahat tut ama sen bi göster ortopedi dr. için rahatlar.

sağol canım inşallah yoktur genetikmiş ben 1 yaşındayken kalça çıkıklığından ameliyat olmuşum ondan çok korkuyorum gerçi doktorun tedbiri de ondan. hipp kullanıyorduk 5 aydır tekrar aptamile dönmek istemedim sma gold 2 aldım sevdi diğerine göre daha çok yedi. aptamil sütlü pirinçli aldım birde akşamları da ondan veriyorum öğlen çorba yapıcam

geçmiş olsun canım umarım bir problem çıkmaz. sen içini ferah tut. ben de bugün oğlumu aşıya götürdüm. verem aşısının yerini tekrar gösterdm doktora. yine antibiyotik verdi. bir ay içinde bu ikinci antibiyotiği ama kullanmayacam. eczacıya sordum. çok sık antibiyotik kullanımı iyi olmaz dedi. inşallah yavrum atlatır hem bugünkü aşılarını hem de iltihabını.

Merabalarrrrr canlarrr nasilsiniz? biz iyice costuk yani benim osman oldu seyyahhh odanin heryerinde surekli pesindeyim artik dur durak kalmadi bende 15 dakika keyifle koltukta ayaklarimi uzatamaz oldum ev halki malum kalabalik isler hepten bitmiyor artik kk ya giremez oldum ..Canlari sag olsun yeterki cuma gunu 2 numaranin dogum gunu partisini gecikmeli olarak yaptik arkadaslar filan bende bizim ozii mutluluktan 5 kose bebeklerde vardi oglusum ilk hamleyi yapti arkadasin 1 yasindaki ogluna cirmik attiii arkasindanda tapsini yapiyo kerata.Dun gece uykusunda hem agliyo aciktigi icin hemde tapsini yapiyo sipa anlamadim ben bu zuzuyu sevincliken uykuda uyanikken tapsini yapiyor sappp sappp bide ses cikiyo sormayin
Herkeze guzel pazarlar bebisleriyle
Nasilsiniz hanimlar, keyifler yerindemi?
OOOOO zonnetje nasilsin ben seni hatirliyorum bir ara cok aktiftin asil sen nasilsin bebisin nasil iyimi?sendemi facelenenlerdensin yoksa eskiler artik takilmiyor buralara.Bebisin nasil
benim oğlumda suyu hariç biberonla uyanıkken hiçbişey içmiyor.. uyuttunca veriyorum mamasını biberonla uykuda alıyor...
Handecim ayni türkü bizdee var artik mucadele edemiyorum asla uyanikken su haricinde birsey almiyor sukur beni emmeye tekrar basladi napalim.bir ara benimki nuby dogal dokunus kullandi iyidi ama simdi onuda almiyor denemedigim biberon kalmadi yakinda biberonlarimizdan sergi acicam gecen tr ye gittigimde bir kismini anneme verdim versin diye anla yani okadar.Uyku haricinde biberon onun düsmani varsa formulu banada deyin alistirayim
Tatlim gecmis olsun icini ferah tut insallh birsey cikmaz ama sakin yurutece bindirme bu arada ne olur ne olmaz doktora gitde bizde rahatliyalim haber ver bizlerede...

canım hiç bi rahatsızlığı yok çok şükür ama tahlilde enfeksyon çıktı...

canım umarım bi sorun yoktur çok geçmiş olsun

bugün tahlilimiz tekrarlandı geçen hafta kan tahlilinde enfeksyon çıkmıştı yaklaşık 1 haftadır şurup içiyodu ama geçen haftaya göre daha yüksek çıkmış sonucumuz... sünnet şimdilik ertelendi... ama asıl aklıma takılan ilaç kullanırken nasıl yükseldi? tahlili devlet hastanesinde yaptırmıştım ama bizim asıl dr umuz özelde yarın randevu aldım ona götürücem. ve işin garibi oğlum hiç hasta gibi değil??

Tatlim gecmis olsun icini ferah tut insallh birsey cikmaz ama sakin yurutece bindirme bu arada ne olur ne olmaz doktora gitde bizde rahatliyalim haber ver bizlerede...[/QUOTE]

canım umarım bi sorun yoktur çok geçmiş olsun

sağolun kızlar inşallah yoktur dua edin sizde allah dermansız hastalık vermesin melekler korusun kuzularımızı
tıp fakültesinden prof. ismi verdi randevuyu ancak 12 aralığa alabildik o kadar beklemek istemiyorum napıcam bilmiyorum

geçmiş olsun ilginç gerçekten. ateş falan yapmadı mı enfeksiyon

günaydın kızlar

dün mertin 6.ay aşısını yaptırdım.hemşireler 9.ayında kızamık aşısı için getir dediler.benim bildiğim 12.aya kadar başka aşı yoktu.size de 9.ay için aşıya gün verdiler mi

geçmiş olsun gilraen sen içini ferah tut bişey yoktur inş.

günaydın canım kaç tane aşı vurdular? bizim 3 bacağından 2 ağzından damla şeklinde idi( biri rotavirüs)
9.ayda kilo kontorlü için gelebilirsin dediler
bi sonraki aşı tarihini mayıs 2012 ye verdiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…