slm kızlar benm oğlum biberonla beslenmek istemiyor.aynı şeyleri yaşayıp çözüm bulan varı acaba?
kızarma kabuklanma oldu ama iltihaplanma olmadı caanım..kızlar kafamı karıştıran bir şey var: oğlumun verem aşısı yeri şişti, kızardı ve iltihap topladı. bu yeni olmadı. sağlık ocağına götürdüm. dr bi antibiyotikle b, krem verdi. kullandık. biraz geçer gibi oldu ama bu günlerde yine iltihaplanıyor yavrumun kolu. her banyosunda kabuğu kalkıyor ve biraz iltihap akıyor.sizde de oldu mu?
biberon kullanmadık mükeyyif....ama zorlama bence kaşıkla vermeyi dene..:))slm kızlar benm oğlum biberonla beslenmek istemiyor.aynı şeyleri yaşayıp çözüm bulan varı acaba?
Herkeze guzel pazarlar bebisleriyle
Nasilsiniz hanimlar, keyifler yerindemi?
günaydın kızlar
verem aşımızda kabuklanma olmadı ama morarık var.
cumartesi doktor kontrolümüz vardı kuzum 2 haftadır hiç kilo almamış bayramda zayıflamıştı sanırım sadece onu toparladı. ek gıdaya başlıyoruz kilo alımı az olduğu için mamayı değiştirdik arada balgamlı kusmalarımız vardı bebek reflüsü dedi ve ilaç verdi.
bacaklarını kontrol ederken sol kalçasında boşluk var dedi kaldım öyle gözyaşlarımı zor tuttum ortopediye götürmemizi söyledi doktor adı verdi yoktur ama yinede tedbir dedi böyle olan yada bu konuda bir bilginiz var mı çok üzülüyorum inşallah yoktur bir şey
canım 2-2.5 aylıkken kalça ultrasonu çektirmişmiydiniz? genelde o aylarda bakıolar... inşallah bişey yoktur..içini ferah tut..
günaydın kızlar
cumartesi doktor kontrolümüz vardı kuzum 2 haftadır hiç kilo almamış bayramda zayıflamıştı sanırım sadece onu toparladı. ek gıdaya başlıyoruz kilo alımı az olduğu için mamayı değiştirdik arada balgamlı kusmalarımız vardı bebek reflüsü dedi ve ilaç verdi.
bacaklarını kontrol ederken sol kalçasında boşluk var dedi kaldım öyle gözyaşlarımı zor tuttum ortopediye götürmemizi söyledi doktor adı verdi yoktur ama yinede tedbir dedi böyle olan yada bu konuda bir bilginiz var mı çok üzülüyorum inşallah yoktur bir şey
Geçmiş olsun gilraen hangi marka mama kullanıyordun? İnşallah yoktur kalçasında bi problem 2-3 aylıkken çekilmiştir kalça ultrasyonu o çıkardı bişey olsa içini rahat tut ama sen bi göster ortopedi dr. için rahatlar.
sağol canım inşallah yoktur genetikmiş ben 1 yaşındayken kalça çıkıklığından ameliyat olmuşum ondan çok korkuyorum gerçi doktorun tedbiri de ondan. hipp kullanıyorduk 5 aydır tekrar aptamile dönmek istemedim sma gold 2 aldım sevdi diğerine göre daha çok yedi. aptamil sütlü pirinçli aldım birde akşamları da ondan veriyorum öğlen çorba yapıcam
OOOOO zonnetje nasilsin ben seni hatirliyorum bir ara cok aktiftin asil sen nasilsin bebisin nasil iyimi?sendemi facelenenlerdensin yoksa eskiler artik takilmiyor buralara.Bebisin nasilHerkeze guzel pazarlar bebisleriyle
Nasilsiniz hanimlar, keyifler yerindemi?
Handecim ayni türkü bizdee var artik mucadele edemiyorum asla uyanikken su haricinde birsey almiyor sukur beni emmeye tekrar basladi napalim.bir ara benimki nuby dogal dokunus kullandi iyidi ama simdi onuda almiyor denemedigim biberon kalmadi yakinda biberonlarimizdan sergi acicam gecen tr ye gittigimde bir kismini anneme verdim versin diye anla yani okadar.Uyku haricinde biberon onun düsmani varsa formulu banada deyin alistirayimbenim oğlumda suyu hariç biberonla uyanıkken hiçbişey içmiyor.. uyuttunca veriyorum mamasını biberonla uykuda alıyor...
Tatlim gecmis olsun icini ferah tut insallh birsey cikmaz ama sakin yurutece bindirme bu arada ne olur ne olmaz doktora gitde bizde rahatliyalim haber ver bizlerede...günaydın kızlar
yaren allah bağışlasın kuzunu....21 kasımda 5ay bitmiş oluyor...şuan 5.ayın içinde...ama 5 aylık demen için 21kasımı beklemen lazım...21 kasımdan sonra da 6 ayın içinde oluyor...21 aralıkta 6 aylık:)))
canım geçmiş olsun...2gün face e girmedim eksik kaldım son durumlardan...enfeksiyon çıkmadan önce bir rahatsızlığı-huzursuzluğu var mıydı?
benim kuzuma babası bakıyor bazen kıskanıyorum onları...eşime de söylüyorum bunu ...seni daha çok sevecek diye...eşim olur mu sen annesin senin yerini kimse tutamaz diyo...ben de inanıyorum...inanmak işime geliyo belki de((
günaydın kızlar
geçmiş olsun canım umarım bir problem çıkmaz. sen içini ferah tut. ben de bugün oğlumu aşıya götürdüm. verem aşısının yerini tekrar gösterdm doktora. yine antibiyotik verdi. bir ay içinde bu ikinci antibiyotiği ama kullanmayacam. eczacıya sordum. çok sık antibiyotik kullanımı iyi olmaz dedi. inşallah yavrum atlatır hem bugünkü aşılarını hem de iltihabını.
canım umarım bi sorun yoktur çok geçmiş olsun
bugün tahlilimiz tekrarlandı geçen hafta kan tahlilinde enfeksyon çıkmıştı yaklaşık 1 haftadır şurup içiyodu ama geçen haftaya göre daha yüksek çıkmış sonucumuz... sünnet şimdilik ertelendi... ama asıl aklıma takılan ilaç kullanırken nasıl yükseldi? tahlili devlet hastanesinde yaptırmıştım ama bizim asıl dr umuz özelde yarın randevu aldım ona götürücem. ve işin garibi oğlum hiç hasta gibi değil??
günaydın kızlar
günaydın kızlar
dün mertin 6.ay aşısını yaptırdım.hemşireler 9.ayında kızamık aşısı için getir dediler.benim bildiğim 12.aya kadar başka aşı yoktu.size de 9.ay için aşıya gün verdiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?