2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kilo alımı bu ara hepimizde öyle sanırım...bizim 6. ay kontrolünde sadece 200 gr amıştı....bebek reflüsü zor canım ya allah yardımcın olsun....kalçası için endişelenme bence tedbir için dediyse....2-3aylıkken ultrasonla bakılmış zaten rahatla canım...

canım hiç bi rahatsızlığı yok çok şükür ama tahlilde enfeksyon çıktı...

ilginç yaaaa ....şimdi tahlilde yanlışlık vrsa boşuna ilaç içmiş olacak....inş temiz çıkar....annemler burda old.için akşam yoğun geçiyor...face e giremiyorum...bu akşam diş buğdayı yapıyor annem...kuzum dillendi...dedyi gördü dede dede baba baba peşpeşe söylüyo...:))))ben kıskanmıyo değilim...

günaydın canım....geçmiş olsun....s.ocağında 1 yaşa kdar aşı yok dediler...sen nerde yaptırdın aşıyı?

geçmiş olsun gilraen sen içini ferah tut bişey yoktur inş.

sağol inşallahyoktur. geçmiş olsun ateş olmamıştır inşallah bizimde perşembe günü aşımız

günaydın canım rotavirüsün ikinci dozumu bizim 4. aydaydı da

cnm 3 bacağından 1 de ağzından damla verdiler.biz rotavirüsü 5.ayında yaptırmıştık.
kilo

günaydın canım....geçmiş olsun....s.ocağında 1 yaşa kdar aşı yok dediler...sen nerde yaptırdın aşıyı?
bende sağlık ocağında yaptırdım dr.uma sorucam sormadan yaptırmam
sağol inşallahyoktur. geçmiş olsun ateş olmamıştır inşallah bizimde perşembe günü aşımız

günaydın canım rotavirüsün ikinci dozumu bizim 4. aydaydı da

tşk ederim cnm ateş olmadı ama devamlı ağladı ve çok huzursuzdu bebeğim bugünde ben işteyim aklım hep onda.İnş.sizin aşınız güzel geçer

Günaydın Arkadaşlar Gilraen niçin Aptamile dönmek istemedin ben oğlum doğduğundan beri hep Aptamil kullandım kilo alımı normal gidiyor acaba senin hoşuna gitmeyen birşey mi oldu??

Zhr84 bizde 6. ay aşımızı olduk 3 bacaktan 1 ağızdan 9. aydada kontrol için gideceğiz aşı yok sadece rutin kontrol. Diğer aşıda 12.ayda yaşında olacak sen araştırma yapmadan aşı yaptırma yanışlık olmasın...

kızlar sağlık ocağını aradım durumu anlattım.normalde 12.ayda kızamık aşısı yapılıyormuş ama istanbul genelinde kızamık aşısı yapılmış daha önce tutmayanlar için gazetelerde çıkmıştı hatırladım kızamık aşıları tutmadı diye onun için 9.ayda ve 12.ayda kızamık aşısı yapacaklarmış.9.ayda ki mecburi değil biz aşı takvimimize ekledik isterseniz yaptırmayabilirsiniz dediler.bende dr.umla konuşacağım.

Günaydın Arkadaşlar Gilraen niçin Aptamile dönmek istemedin ben oğlum doğduğundan beri hep Aptamil kullandım kilo alımı normal gidiyor acaba senin hoşuna gitmeyen birşey mi oldu??

İlk ay aptamil kullandık o kadar çok kusmaya başladı ki değiştirdim bende mamayı hipp kullandım şimdi yine değiştirdik. bunu sevdi inanılmaz çok yedi ve hiç kusmadı 3gündür ama bugün beni emmeyi reddetti mama verdik yine öğlen

2 çeşit rotavirüs aşısı varmış
rotarix: 2 doz
rotateg:3 doz uygulanıyormuş..

bizimki rotarix di kızlar aşı için 3 demişsiniz ağızdan olan hangisi şimdiye kadar 2 bacağından oldu (verem ve rotarix dışında)

Son düzenleme:

ROTAVİRÜS:aşıları ağızdan yapılıyor markasına göre 2 veya 3 doz.
6.ay aşılarından çocuk felci aşısı (opa)ağızdan damlayla yapılıyor.verdiğim link te bebeğin doğum tarihini yazıp hesaplatabilirsin..:))
Aşı Takvimi

Arkadaşlar oğlum son iki gündür huyu çok değişti hiç yatmak istemiyor. Gecede aynı hep kucakta durmak istiyor kucaktada mızıldanıyor. Hiçbir oyuncak ilgisini çekmiyor eline alıp sonra atıveriyor. Sebze çorbası felan yemek istemiyor niye böyle yapıyor olabilir nasıl davranacağımı şaşırdım sizde durumlar nasıl?

bizim doktorumuz yaşına kadar artık bebiş rahat dedi..9. aydan hiç bahsetmedi

gecmis olsun canim allah sifa versin.Ilginc ama ates filan olmamasi degerlerinde iltihap cikmasi insallah bir an evvel gecer

canım diş çıkarıyor olabilir. bebekler çok huysuz oluyorlar diş çıkarırken. belki de belli bir sebebi yoktur. zaman zaman huy değiştiriyor bu bebişler. biz anlam veremesek de onlar bize bu şekilde bir şeyler anlatmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum. ondan uzun süreli ayrı kalıyorsan sana tepki veriyor olabilir. umarım biran önce düzelir de rahata kavuşursunuz hem sen hem de bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…