kilo alımı bu ara hepimizde öyle sanırım...bizim 6. ay kontrolünde sadece 200 gr amıştı....bebek reflüsü zor canım ya allah yardımcın olsun....kalçası için endişelenme bence tedbir için dediyse....2-3aylıkken ultrasonla bakılmış zaten rahatla canım...günaydın kızlar
verem aşımızda kabuklanma olmadı ama morarık var.
cumartesi doktor kontrolümüz vardı kuzum 2 haftadır hiç kilo almamış bayramda zayıflamıştı sanırım sadece onu toparladı. ek gıdaya başlıyoruz kilo alımı az olduğu için mamayı değiştirdik arada balgamlı kusmalarımız vardı bebek reflüsü dedi ve ilaç verdi.
bacaklarını kontrol ederken sol kalçasında boşluk var dedi kaldım öyle gözyaşlarımı zor tuttum ortopediye götürmemizi söyledi doktor adı verdi yoktur ama yinede tedbir dedi böyle olan yada bu konuda bir bilginiz var mı çok üzülüyorum inşallah yoktur bir şey
canım hiç bi rahatsızlığı yok çok şükür ama tahlilde enfeksyon çıktı...
ilginç yaaaa ....şimdi tahlilde yanlışlık vrsa boşuna ilaç içmiş olacak....inş temiz çıkar....annemler burda old.için akşam yoğun geçiyor...face e giremiyorum...bu akşam diş buğdayı yapıyor annem...kuzum dillendi...dedyi gördü dede dede baba baba peşpeşe söylüyo...:))))ben kıskanmıyo değilim...bugün tahlilimiz tekrarlandı geçen hafta kan tahlilinde enfeksyon çıkmıştı yaklaşık 1 haftadır şurup içiyodu ama geçen haftaya göre daha yüksek çıkmış sonucumuz... sünnet şimdilik ertelendi... ama asıl aklıma takılan ilaç kullanırken nasıl yükseldi? tahlili devlet hastanesinde yaptırmıştım ama bizim asıl dr umuz özelde yarın randevu aldım ona götürücem. ve işin garibi oğlum hiç hasta gibi değil??
günaydın kızlar
dün mertin 6.ay aşısını yaptırdım.hemşireler 9.ayında kızamık aşısı için getir dediler.benim bildiğim 12.aya kadar başka aşı yoktu.size de 9.ay için aşıya gün verdiler mi
geçmiş olsun gilraen sen içini ferah tut bişey yoktur inş.
günaydın canım kaç tane aşı vurdular? bizim 3 bacağından 2 ağzından damla şeklinde idi( biri rotavirüs)
9.ayda kilo kontorlü için gelebilirsin dediler
bi sonraki aşı tarihini mayıs 2012 ye verdiler..
kilo alımı bu ara hepimizde öyle sanırım...bizim 6. ay kontrolünde sadece 200 gr amıştı....bebek reflüsü zor canım ya allah yardımcın olsun....kalçası için endişelenme bence tedbir için dediyse....2-3aylıkken ultrasonla bakılmış zaten rahatla canım...
sağol canım. allah hepimizin yardımcısı olsun
cnm 3 bacağından 1 de ağzından damla verdiler.biz rotavirüsü 5.ayında yaptırmıştık.günaydın canım kaç tane aşı vurdular? bizim 3 bacağından 2 ağzından damla şeklinde idi( biri rotavirüs)
9.ayda kilo kontorlü için gelebilirsin dediler
bi sonraki aşı tarihini mayıs 2012 ye verdiler..
bende sağlık ocağında yaptırdım dr.uma sorucam sormadan yaptırmamkilo
günaydın canım....geçmiş olsun....s.ocağında 1 yaşa kdar aşı yok dediler...sen nerde yaptırdın aşıyı?
sağol inşallahyoktur. geçmiş olsun ateş olmamıştır inşallah bizimde perşembe günü aşımız
günaydın canım rotavirüsün ikinci dozumu bizim 4. aydaydı da
sağol canım inşallah yoktur genetikmiş ben 1 yaşındayken kalça çıkıklığından ameliyat olmuşum ondan çok korkuyorum gerçi doktorun tedbiri de ondan. hipp kullanıyorduk 5 aydır tekrar aptamile dönmek istemedim sma gold 2 aldım sevdi diğerine göre daha çok yedi. aptamil sütlü pirinçli aldım birde akşamları da ondan veriyorum öğlen çorba yapıcam
günaydın kızlar
dün mertin 6.ay aşısını yaptırdım.hemşireler 9.ayında kızamık aşısı için getir dediler.benim bildiğim 12.aya kadar başka aşı yoktu.size de 9.ay için aşıya gün verdiler mi
sağol inşallahyoktur. geçmiş olsun ateş olmamıştır inşallah bizimde perşembe günü aşımız
günaydın canım rotavirüsün ikinci dozumu bizim 4. aydaydı da
canım 3.doz 2. , 4. ve 6. aylarda sonuncuyu yaptırdık bizde..
biz rotavirüsü 3,ve5.aylarında yaptırdık dr.iki doz dedi.siz 3 dozmu yaptırdınız cnm
bize 3 doz dedi dr... bişey olur mu ki
evet gerçekten zormuş annelik...onlara bişey olacak diye endişe duymak bile nekadar korkutucukilo alımı bu ara hepimizde öyle sanırım...bizim 6. ay kontrolünde sadece 200 gr amıştı....bebek reflüsü zor canım ya allah yardımcın olsun....kalçası için endişelenme bence tedbir için dediyse....2-3aylıkken ultrasonla bakılmış zaten rahatla canım...
sağol canım. allah hepimizin yardımcısı olsun(
canım 3.doz 2. , 4. ve 6. aylarda sonuncuyu yaptırdık bizde..
biz rotavirüsü 3,ve5.aylarında yaptırdık dr.iki doz dedi.siz 3 dozmu yaptırdınız cnm
dr.un demiş belki toplam alması gereken dozu sizde 3 kerede vermiştir.bu aşıları anlamadım ben ya herkeste farklı
rota aşısı iki şekilde yapılıyo kızlar..
1.si 3 doz halinde
2.si 2 doz halinde
biz de 2 doz olarak 3.5.ayda yaptırdık
Günaydın Arkadaşlar Gilraen niçin Aptamile dönmek istemedin ben oğlum doğduğundan beri hep Aptamil kullandım kilo alımı normal gidiyor acaba senin hoşuna gitmeyen birşey mi oldu??
2 çeşit rotavirüs aşısı varmış
rotarix: 2 doz
rotateg:3 doz uygulanıyormuş..
İlk ay aptamil kullandık o kadar çok kusmaya başladı ki değiştirdim bende mamayı hipp kullandım şimdi yine değiştirdik. bunu sevdi inanılmaz çok yedi ve hiç kusmadı 3gündür ama bugün beni emmeyi reddetti mama verdik yine öğlen
bizimki rotarix di kızlar aşı için 3 demişsiniz ağızdan olan hangisi şimdiye kadar 2 bacağından oldu (verem ve rotarix dışında)
İlk ay aptamil kullandık o kadar çok kusmaya başladı ki değiştirdim bende mamayı hipp kullandım şimdi yine değiştirdik. bunu sevdi inanılmaz çok yedi ve hiç kusmadı 3gündür ama bugün beni emmeyi reddetti mama verdik yine öğlen
Benimkide artık beni emmiyor çok sıkıcı bi hafta geçirdim geçen hafta o günden sonra sütüm azaldı ve oğlum emmeyi bıraktı bende çok üzülüyorum. Sütümü pompayla sağıp azda olsa her sabah vermeye çalışıyorum. Artık sebze çorbasındanda sıkıldı devam sütü ağırlıklı besleniyoruz her hafta bi huy değiştiriyorlar
günaydın kızlar
gecmis olsun canim allah sifa versin.Ilginc ama ates filan olmamasi degerlerinde iltihap cikmasi insallah bir an evvel gecerbugün tahlilimiz tekrarlandı geçen hafta kan tahlilinde enfeksyon çıkmıştı yaklaşık 1 haftadır şurup içiyodu ama geçen haftaya göre daha yüksek çıkmış sonucumuz... sünnet şimdilik ertelendi... ama asıl aklıma takılan ilaç kullanırken nasıl yükseldi? tahlili devlet hastanesinde yaptırmıştım ama bizim asıl dr umuz özelde yarın randevu aldım ona götürücem. ve işin garibi oğlum hiç hasta gibi değil??
bizimki rotarix di kızlar aşı için 3 demişsiniz ağızdan olan hangisi şimdiye kadar 2 bacağından oldu (verem ve rotarix dışında)
GILRAEN VE SIMGESEL ve diyer emzirme sorunlari yasiyanlar benim doktor ve kk dan aldigim tüyolarla bizim ozi bana geri dönüs yapti masallah guzel emiyor.Yaptigim sey su oldu.Emzirecegim zaman elimin birini bacaklarinin arasindan gecirdim sirtina destekliyerek basida kolumda ayakta surekli gezerek hep ayni ninniyi soyliyerek saat basi emzirdim sutlerimde sukur geri geldi yaklasik 4-5 gun bu sistemi uyguladim ara ögunleri kesinlikle kestim hos emmeyi biraktiginda hemen kesmistim ama beni almiyordu su ayakta gezerek emmek cok isime yaradi ki gercekten ck yorucu benim sipa 9 kusür kilo belim kopmadimi koptuyorudu onca isimn arasinda yeni dogan bebekler gibi saat basi emzrdim.Ilk baslarda 2 dakika emdi yilmadim yine verdi caresis sonunda emdi emdikce sut geldi bu arada felaket bir sekilde tatli tuketim sutm tatlansin beni emsin diye SONUC simdi her pozisyonda beni emiyo rara ögunleri abartmadan yeniden ekledim menuye mama oncesi sonrasi beni emiyor sukurrr.Bilemiyorum deneyin isterseniz sabir isi vesselam.Hersey onlar ic degilmiİlk ay aptamil kullandık o kadar çok kusmaya başladı ki değiştirdim bende mamayı hipp kullandım şimdi yine değiştirdik. bunu sevdi inanılmaz çok yedi ve hiç kusmadı 3gündür ama bugün beni emmeyi reddetti mama verdik yine öğlen
Benimkide artık beni emmiyor çok sıkıcı bi hafta geçirdim geçen hafta o günden sonra sütüm azaldı ve oğlum emmeyi bıraktı bende çok üzülüyorum. Sütümü pompayla sağıp azda olsa her sabah vermeye çalışıyorum. Artık sebze çorbasındanda sıkıldı devam sütü ağırlıklı besleniyoruz her hafta bi huy değiştiriyorlar
Arkadaşlar oğlum son iki gündür huyu çok değişti hiç yatmak istemiyor. Gecede aynı hep kucakta durmak istiyor kucaktada mızıldanıyor. Hiçbir oyuncak ilgisini çekmiyor eline alıp sonra atıveriyor. Sebze çorbası felan yemek istemiyor niye böyle yapıyor olabilir nasıl davranacağımı şaşırdım sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?