2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım doğruymuş aşılarımız

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar yarın oğlum sünnet olacak umarı rahat atlatırız çevreden sürekli daha erken yaptırma diyolar ama dinlemedim umarım doğru yapıyorumdur

ayrıca özel dr a gittik devletteki dr tahlil sonucunu büyük çocuklara göre yorumlamış 7 aylık bebeğe göre değeri normalmiş enfeksyon falan yokmuş çok şükür

ayrıca özel dr a gittik devletteki dr tahlil sonucunu büyük çocuklara göre yorumlamış 7 aylık bebeğe göre değeri normalmiş enfeksyon falan yokmuş çok şükür
nasıl büyük çocuklara göre yorumlayıp antibiyotik veriyo küçücük bebeğe....sinir oldum...enf.olmamasına sevindim...
mrb arkadaşlar yarın oğlum sünnet olacak umarı rahat atlatırız çevreden sürekli daha erken yaptırma diyolar ama dinlemedim umarım doğru yapıyorumdur

allah yardımcınız olsun..

canım hayırlısı olsun...biz oğlumu 2,5 aylıkken sünnet ettirdik ve çok da iyi yaptığımızı düşünüyoruz...ne kadar erken olursa o kadar iyi...

canım bizde 3,5 aylıkken yaptırdık.. iyi ki yaptırmışız diyoruz. için rahat olsun.. şimdiden geçmiş olsun...

iyi akşamlar kızlar... oğlum 7.ayına girdi, biz de sünnetçi arıyoruz.... inş en kısa zamanda problemsiz hallederiz

Bu forumdaki tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun.İnşallah mesleğinizle ilgli tüm sorunlarınız devlet tarafından acilen çözüme kavuşturulur.

ya kızlar ek gıdaya başladık biz ama ben bi türlü neyi denediysem yoğurt yapmakta başarılı olamadım
ve şu tefal in yoğurt yapan makinası var onu almayı düşünüyorum da acaba bi fikri olan var mı yani kullanan filan

önemli olan sütün sıcaklığını ayarlamak bence gerek yok ben kullanmıyorum hiç yoğurt makinamı hamileyken almıştım hiç tutturamadım ama şimdi küçük kavanozlara kendim yapıyorum gayet güzel oluyor istersen yardımcı olmaya çalışırım

bu arada kızlar yoğurdu çocuklar için devam sütleri var ya onlardan yaptım birazcık sulu oldu ama güzel yinede burda günlük süt bulamıyorumda.
sanırım bebeğimin dişi çıkacak inanılmaz değişti ağlayarak uyuyor uykuya dalmakta çok sıkıntılı ağlayarakda uyanıyor başka bir sıkıntısı yok gibi. meyve filesi aldım kızıma deli oldu elinden zor aldık

Gunaydin kizlarrrr..Tum forumdaki ogretmen arkadaslarimizin ögretmenler gunu kutlu olsun(gecikmeli olarak yaziyorum affedin ögretmenlerimiz)

gilraen_ canim ben duzenli olarak devam mamasiyla yapiyorum yogurdu superde tutuyor.Önemli noktasi su her 30 cc ye 1 kasik konuluyor ya ben 2 kasik koyuyorum ozaman tutuyor hatta en son yaptigimda icine 1 tatli kasigi aptamilin irmikli kasik mamasindan koydum tadida kivamida süper ötesi oldu cokta severek yedi oglusum.Asla agirda gelmiyor cunki mayalandigi icin icerigi mamadan yogurda döndügünden

Canim ben ekimde yaptirdim sunneti hic korktugum gibi olmadi hatta anestezinin etkisi gectikten hemen sonra 2 saat sanci yapti sonra hersey bitti masalahh gece filanda uyudu hatta panik yaptim ben uyuyamadim.Sunnetcinin verdigi agri kesicileri saati saatine verdim onunda cok etkisi var.Hadi gelmis gecmis olsun Allah damatliklarinida göstersin

günaydın teşekkür ederiz

canım denedim daha önce mamayla olmadı tekrar senin tarifinle deniycem. aşıdan geldik yavrum çok ağladı ateş düşürücü verdim okula geldim inşallah yükselmez ateşi

Günaydın Arkadaşlar bence yoğurt makinası çok gereksiz ferda ben sek günlük süt alıyorum migrostan sek yoğurt ile mayalıyorum çok güzel tutuyor. Sütün sıcaklığı serçe parmağını yakacak derecede olsun 5 saat felan dışarıda beklet sonra buzdolabına al afiyet olsun bebeklerimize

Gilraen devam sütü ile yoğurt beni biraz tedirgin ediyor normalde mama hazırlandıktan sonra 1 saat içinde tüketilmesi öneriliyor yoksa mama bozuluyor. Yoğurt yapılınca saatlerce bekliyorya bu beni korkutuyor. Meyve filesi ne? Benim oğlumunda uyku düzeni bozuldu devamlı mızıldanıyor diş etlerindede bi değişiklik yok sizin varmı? Aşınız için geçmiş olsun sıkıntısız atlatırsınız inşallah
Arkadaşlar bahsetmişler İnternette Amerikan ninnisi varmış bebekleri rahatlatıyormuş bende onu araştırıyorum ama bulamadım senin bilgin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…