2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

veeee dün sünnetimizi olduk bitti çok şükür çok rahat geçti hiç bi sorun olmadı çok iyi oğlum sadece çok hareketli olduğundan pipisine taktıkalrı bişey vardı onu çıkarmış o olsaymış kuru kalacağı için daha çabuk iyileşirmiş şimdi biraz daha geç iyileşir dedi dr krem verdi onu sür altı ıslak kalmasın hatta bi kaç gün bezleme dedi ama bezlemeden nasıl olacak bende bezliyorum ama sık sık değiştiriyorum sünnet ettiren anneler siz ne yapmıştınız

Günaydınnn güzel anneler.... Ve çalışan annelerrr.... öpüyoruz kızımla sizi...
günaydınnn cnm bizde büşrayla seni öpüyoruzzz

geçmiş olsun betüşcüm bende sünnet yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçtik benimde aklıma takılan bez olmuştu.İnş.bir an önce iyileşir oğluşun.

simgesel amerikan ninnisinin adını sormuşsun

creed lullaby cnm.

sağol canım haklısın ya onu hiç düşünmemiştim.
Mycey MYFeeder Güvenli Meyve Sebze Emziği - e-bebek.com
içine mandalina koydum mama sandalyesine oturttum deli oldu akşam elinden zor aldık babası karşıdan gösteriyor nasıl çırpınıyor (bence herkes edinmeli) gayet güvenli bir şekilde meyve yemiş oldu ve o kadar zevk aldı ki diş kaşıyıcı oyuncak falan hikaye
diş etleri biraz sert gibi geldi bana arkadaşlar da bebekler durduk yere huy değiştirmez vardır bir sıkıntısı dedi bekliyorum bakalım
ateşi 37.2 olmuş görüp geldim neşesi yerinde ama yavrumun
eşim ninni indirmişti ama pek etkilenmiyor benimki ben söylüyorum onu daha çok seviyor ama bakayım bende bulursam yazarım

Son düzenleme:
Günaydınnn güzel anneler.... Ve çalışan annelerrr.... öpüyoruz kızımla sizi...

günaydın...

geçmiş olsun canım rahat atlatmanıza sevindim çabucak iyileşir inşallah

Geçmiş olsun betus Allah evlenmesinide göstersin inşallah

Gerçekten meyve sebze emziği değişikmiş hiç görmemiştim filesi kumaştanmı parçalanma yapabilirmi? Söz konusu bebekler olunca ben çok tedirgin oluyorum bişey olacaklar diye. Gilraen aşıyı atlatmış bebeğin 37,2 yüksek bi ateş değil bizim dr. 38 ve üzeri ateş sayılır bebeklerde dedi. Bizimkininde hiçbirşey ilgisini çekmiyor ben söylüyorum ninniyi ama gündüz ben olmayınca oyalansın istedim

merhaba arkadaşım bende 2011 nisan annesiyim aldığın sandalyeyi araştıoyodum internette 135 e i,nmiş,bişey sorucam tepsisi ayarlanabiliyor mu?yükseklik ayarı var mı?tekerleklerde kilit varmı?çift tepsili mi?kısaca sen özelliklerini yazarsabn sevinirim internette ayrıntılı bilgi vermiyor

Hoşgeldin KATARA_ANG ben chicco mama sandalyesi aldım çok kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi - e-bebek.com sandalyede herşey var biz çok beğendik güle güle büyüt bebeğini Allah uzun sağlıklı ömür versin..

teşekkür ederim arkadaşım ama o bizi biraz aşıyor 150 belki o bile fazla,sunny baby atlantik veya turkuaz diye var,baby 2go var,Crystal Baby Turkuaz Mama Sandalyesi bunların 3 ü arasında kararsızım baby 2gom hakkında şikayet vardı intenete tepsini kırılmış garanti kapsamına almıyolarmış

Garanti kapsamında satış yapan siteler vardır oralardan baksanız. Ayrıca yaşadığınız şehirde imkanın varsa görerek almak daha iyi her zaman için. Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazacaklardır.

garanti kapsamında satış yapan siteler vardır oralardan baksanız. Ayrıca yaşadığınız şehirde imkanın varsa görerek almak daha iyi her zaman için. Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazacaklardır.

görerek almak daha iyided internette daha ucuz oluyor ya ondan,GARNTİYİ SAYMAYAN FİRMANIN KENDİSİYMİŞ

Son düzenleme:

betüş çok geçmiş olsun.Allah damatlığınıda göstersin.yaptırdıktan sonra huzursuzluk falan oldumu.sancı faln gece nasıldı?umarım çabuk iileşiyordr.bizde yaptırmak istiyoruz oğluşu.paylaşırsan yine sevinirim.

mama sandalyesiyle ilgili bi arkadaş burda paylaşmıştı.ikeadan almış.bende baktım çok uygun fiyatı.rahat ettiğinide söylemişti.bende ondan almayı düşünüyorum.siz baktınız mı bilmiyorum.bi bakın isterseniz.

Canim benide tedirgin ediyordu aynen mama olarak dusunmemek gerek normaldede isinmis sutu 6 saat disarda birakisrsan ek$ir bozulur ama mayalanmaya basladigi icin birsey olmuyor ayni mamadanda öylemis 4 aydan beri yapiyorum hic bir alerjik durum karin agrisi olmadi.Arada sdende yaptig ldu sonucda natur yogurdun tadini bilmesi gerek mamadan olan yogurt sekerli yogurt gibi oluyor
Canim yeniden gecmis olsun dileklerimi sunayim erkekine sanada tebrikler en zr ve SIKINTIli bir surec anne icin sünnet.Ben izmirde yaptirdim mahalle sunnetcisine hemde ki ilk oglumda doktorda yaptirdim ondanda duymustu telefonda bir baska hastasina soylerken bezlemek daha iyimis idrar yaktgi icin daha hizli iylesirmis hatta sunnetcimiz dediki eskilerin bir lafi var yarali parmaga isemez diye bunun manasi ürenin cinde bulunan bir madde yaralari iylesdirdi icinmis vallla ben sunnetcin yalancisiyim.Doktorun muaynesindeyken yanimda telefonla konusmustu SIK SIK degistir bezini ama korkma 1 numara kucuk bez al tampon yapiyor bez demisti.Icin rahat olsun.Ben bezledim hep birsey olmadi dedim ya coookk hizli iylesdi 3 gunde

Ben kullaniyorum canim cokkkk memnunum bunu kim icat etiyse süper birsey hatta ben elma bile koyuyorum dilimleyip püre yapti kerata elmayi kemirirken mandalina verdim fakat surati kipkirmizi oldu alerji yapti sanirim asidi yakti ama armut filanda koydummu super.Deliriyo resmen onlari kemirirken.Ben kuru incirde koydum hurmayi denemeyi dusunuyorum suyunu emer hc degilse

teşekkür ederim canım...bak bezlemenin daha iyi olduğunu bilmiyordum sağol

canım çok sağol...bence hemen yaptır çok rahat oluyo küçükken yaptırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…