2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yok olmuyo bi türlü yine yaptım yine olmadı
makınadan niye memnun değilsin canım
yardımcı olursan sevinicem

Merhaba kızlarr annem burdaydı girip yazamadımm..Nasılsınızz ..Biz kızımla çok iyiyiz...20 gündür arka arka emekliyoduk 2 gündür öne emekliyo:))Çok şirin yaaa evin heryerini keşfediyo cadıı:)) Annemle çok güzel zaman geçirdi..Hiç yabancılamadı şok oldum..Bir cilveler nazlar dayısına ananesine...

Betüş sünneti atlatmışsın geçmiş olsun canım...
ben memnunum.Tepsisi ayarlanmıyo ama zaten bebekler çabuk büyüyo ..İleri geri gidiyo tepsi boyu yukarı aşağı olmuyo..
Benim ihtiyaçlarımı karşılıyo..kızımda çok seviyo..Tekerlektede kilit var..Ben kemerini bile bağlamıyorum.Tepsi altında bacakk arası yeri var düşmesini engelliyo..Çift tepsili ..Kılıfı çok yumuşak ve makinada yıkanıyomuş ,ama ben elde yıkadım ...

günaydın...
kızlar benm oğlumun yüzü fısfıs bişeyler çıktı.yanakları alnı kıpkırmızı.üç gündr var.verdiğim besinleri kestim ama bugünlerde değişik bişey vermedim.düşündümde acaba mamadan olabilir mi?sütüm yetmediği için mamaya başladım aptamil2.geceleri veriyorum çünkü her saat başı acıkıp uyanıyor.aslında alerji mi bilmiyorum.böyle kabarık değilde fısfıs sadece yüzünde var.bide mamayı kesecem bugün olmazsa dr gidecez.
kızlar sizin öğünleriniz nasıl?yani saati saatine şu kadar diye mi besliyorsunuz yoksa bebek istediği zaman istediği kadar mı?ben bi düzen oluşturmadım bugüne kadr oğlum ne zaman isterse o zaman verdim hep.ama artık doymuyor.ek gıda veriyorum ama bizde ara öğün şeklinde oluyor tam doymuyor.aslında düzen oluşturmak mantıklı geliyor.biz büyüklerin mesela bi düzeni var.siz ne düşünüyorsunuz.düzeni olanlar nasıl oluşturdu?

GÜNAYDINNNN:)))
canım özlettin....yaz tatilinde ikimiz aynı dönemde ailelerimizin yanına gitmiştik ..annelerimizin yanımıza gelişi de aynı zamana denk geldi...benimkiler cuma günü gittiler...oğlum dedesini gördü dede demeye başladı...:))))yabancılaar diye korkmuştum...kucaklarından inmedi..
mama sandalyesini aynı modeli araştırıyordum..güvendiğim birinin yorum yapmışolması isabet oldu...

mukeyyif geçmiş olsun...alerji olsa heryerinde olmazmıydı canım...tahriş olmuş olabilir,tükrüğü akıyosa o da etkiliyo....çoğalırsa dr a gösterirsin....oğlumda olmuştu h.sonu.dede ve babanın sakallarından diye tahmin etmiştim....3 günde düzeldi ılık suyla yıkayıp kuruladım yanaklarını .vazelin sürdüm iyi şimdi...

Son düzenleme:

Günaydın Arkadaşlar mukeyyif biz kendimize göre bi düzen oluşturduk sayılır. sabah 9:00 devam sütü 11:00 meyvalı yoğurt 13:00 sebze çorbası 100 ml yedirmeye çalışıyorum 14:30 devam sütü 17:30 kaşık maması Aptamil sütlü pirinçli tercihimiz 19:30 devam sütü gecede her 2,30-3 saatte devam sütü

yükseklik ayarı derrken tepsi değil mama sandalyesinin boyu aaşğı yukarı ayarlanıyormu?tepsisi öne doğru çıkıyormu diye sormuştum 3kademeli oluyor ya

Meraba guzel mayis anneleriii

FDILEKcim hosgeldin özlettin kendini yoklugun forumda nasilda belli oluyor.Bu arada RAPULNZELN o nerelerde onuda ozledik...Bugun 6 aylik asimizi olduk bizde doktorumuz gelisimi gayet guzel dedi anlayamadigim anne baba gibi kelimeleri soyluyormu diye sordu hayir dedim yaninda baska sorularda sorunca tekrarda ona sormayi unuttum yani artik ufak kelimeleri demesimi gerek ay benim OZI de tik yok bababa yada baska kelimeler cikmiyor agzindan.Unuttumda kac aylikken kelimeleri soylediklerini bebeklerin neyse....

Uyku duzenimiz rezaletti gunlerdir uykusuz geziyordum dun uyku oncesi surup verdim gece yne agladi 2 de surup verdim cocuk sabaha kadar uyudu doktorumda ozaman 3 gun devam suruba dedi eger devam ederse uyku soruna yeniden bana gel dedi yani bu cocuk hep suruplami uyucak dedigimde ya dislerinden derdi var yada baska bisey dedi duzenini oturtmak icin icir surubu sonra bakicaz dedi ama icime sinmiyor bakalim deniyelim dedigini hala aynen devam ederse kapsamli arasdiracak simdilik kulaklarda yada herhangi bir yerinde agriya sebep olacak birsey yok dislerimiz haric hafif kizarmis.

Sizin bebeler gunde kac kere ve kac saat uyuyor kizlar gece uykusuna kacta yatiyorlar kacta kalkiyorlar bir karsilastirma yapayim

teşekkür ederim canm. evt bende öyle düşünmüştüm ama yüzünde her gün biraz daha çoğaldı ve kaşlarını ortasında alnında da var.hani tükürüğünden olsa her yerinde olmazdı herhalde diye düşünüyorum.ama ben yine de önerilerini uygulayayım.sağolasın

geçmiş olsun canım yaa..Azraya geçen kahvaltıda kuşburnu reçeli verdim ev yapımı,akşamı kızardı boynu falan hemen kestim..Teker teker yeni gıdaları denediğimden ne alerji yaptı anladım hemen.Seninde süt yapmış olabilir ozaman,bi dönem kes yada marka değiştir bakalım ne olavcak...Yada en güzeli dr.a götürmek gördüğü an anlar zaten..
Bebeklerde birbirine benziyo bizim:))Ya biz sevgi veriyoruz ama büyüklerin sevgisi bambaşka..Aileyle büyüyen çocuklar daha özgüvenli oluyomuş..Üzülüyorum kızım herkesten uzak büyüyo diye ((Annemde torun tadına varamıyo..(
Mama masasına gelince tek eksik olarak gördüğüm 4 tekerinin olmaması kendime çekerken daha rahat olurdu ama büyük bi sorun değil..
yükseklik ayarı derrken tepsi değil mama sandalyesinin boyu aaşğı yukarı ayarlanıyormu?tepsisi öne doğru çıkıyormu diye sormuştum 3kademeli oluyor ya
Evet boyu ayarlanıyo canım..2 yaşında falan aşağı ayarda kullanırım kendi oturur kalkar sandalye olarak..Tepsisde öne doğru ayarlanıyo ...

Canım hoşbuldum..Rapuyu bende görmüyorum nerelerde yaaa....Sesimize gel rapuuuuu...
Azrada geceleri huzursuzdu bi dönem..şimdi tekrar düzeliyo gibi..Şurup ağrı kesicimi canım???
Benim cadı 8.30 9 arası yatıyo..sabah 6-7 gibi kalkıyo..Geceleri 4-5 kere uyanıyo bazende 2 kere..Günde 3 kere uyuyo..Ama 6 aydan sonra bu uyku sayısının 2 olması gerekiyomuş..Akşam üzeri uykusunu kaldırmaya çalışıyorum..Her uykusu 1 saat falan sürüyo..Bazen oluyo 2-3 günde 1 2 saati geçiyo gündüz uykusu...

bu günlerde bizim uykumuzda düzensiz bayramdan beri bi türlü düzene oturmadı her gün akşam savaşıyoruz.gündüzleri düzensiz uyuyor buda geceyi etkiliyor.akşamları en geç 20:30 uyumuş oluyor.tabi uykuya çok zor dalıyor.(bende banyo yaptırmaya çalışıyorum hergün.üşütmektende korkuyorum bu arada)sabah 5:30-6:00 arası uyanıyor.gündüüz çok uzun olduğu için birer saat 3 uyku yapmaya çalışıyorum.tabi daha oturtamadık.ikindin uyumk istemiyor akşam erkenden uyumak istiyor.bende onu ayarlamaya çalışıyorum.bende günlerdir uykusuzum.geceleri anne sütü verirsem her saat başı sabaha karşı yarım saatte bir uyanıyor filek48 teşekkür ederim canm bende kestim herşeyi.geçmezse gidecez dr tabi

Son düzenleme:
Canım hoşbuldum..Rapuyu bende görmüyorum nerelerde yaaa....Sesimize gel rapuuuuu...
Azrada geceleri huzursuzdu bi dönem..şimdi tekrar düzeliyo gibi..Şurup ağrı kesicimi canım???
Benim cadı 8.30 9 arası yatıyo..sabah 6-7 gibi kalkıyo..Geceleri 4-5 kere uyanıyo bazende 2 kere..Günde 3 kere uyuyo..Ama 6 aydan sonra bu uyku sayısının 2 olması gerekiyomuş..Akşam üzeri uykusunu kaldırmaya çalışıyorum..Her uykusu 1 saat falan sürüyo..Bazen oluyo 2-3 günde 1 2 saati geçiyo gündüz uykusu...[/QUOTE]

6 aydan sonra günde 2 kez mi uyumaları gerekiyomuş... benimki günde 3 yada 4 kez uyuyor yarım saat yarım saat..uyutmadığında çok feci huzursuz oluyor...

..Rapuyu bende görmüyorum nerelerde yaaa....Sesimize gel rapuuuuu...
...

Meraba guzel mayis anneleriii

FDILEKcim hosgeldin özlettin kendini yoklugun forumda nasilda belli oluyor.Bu arada RAPULNZELN o nerelerde onuda ozledik...

kıslar...burdayım yıl sonu işleri sebebiyle çook yoğunum arada bakıp çıkıorum ama yazamıorum. kalbim sizinle

kızlar dün gece ilk defa oğlumdan ayrı odada yattım....sesini duymakta falan zorlanmadım.(hemen yan odadaydım)..umarım böyle devam eder....:

Son düzenleme:

Bebeklerde birbirine benziyo bizim:))Ya biz sevgi veriyoruz ama büyüklerin sevgisi bambaşka..Aileyle büyüyen çocuklar daha özgüvenli oluyomuş..Üzülüyorum kızım herkesten uzak büyüyo diye ((Annemde torun tadına varamıyo..(
Mama masasına gelince tek eksik olarak gördüğüm 4 tekerinin olmaması kendime çekerken daha rahat olurdu ama büyük bi sorun değil..

ya senin dediğin baby2 go nun tekerlekleri var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…