2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben 2 gün önce yaptım mercimek çorbası ama çok az kimyon da attım bir sıkıntı olmadı canım çorbaları mamayla yediğinde ilerde zor olmaz mı

arkadaşlar benim oğlumda sebze çorbasına başladı üstelikte çorbasına biraz kıyma ilave edip öyle veriyorum ve zorda olsa yiyor ama tarhana çorbasını sevmedi... mercimeğe de henüz başlamadım...tarhanayı nasıl pişiriyorsunuz...

Birde yoğurt olayı hala çok kötü... ne kendi yaptığım yoğurdu nede hazır aldığım baby mix yoğurdu yemiyor... illa içine ya pekmez yada bisküvi ilave etmemiz gerekiyor...sade yoğurdu nasıl sevdireceğim ben oğluşuma

ben 2 gün önce yaptım mercimek çorbası ama çok az kimyon da attım bir sıkıntı olmadı canım çorbaları mamayla yediğinde ilerde zor olmaz mı

gilraen mercimek çorbasını pişirirken mi attın kimyonu yoksa pişirdikten sonra yedireceğin zaman mı

Smyrna illaki yoğurdu sevecek diye bişey yok zamanı gelince yiyecektir sade bence pekmez atma içine demir emilimini azaltırsın onun yerine ben yoğurdunun içine muz ve armut rendeliyorum cam rendede çok seviyor bu şekilde dene belki yiyecektir

Ben tarhana çorbası daha vermedim ılık suyun içine tarhanayı atıp karıştır pişmesine yakın içine zeytinyağı veya çok az tereyağı kat bebeğin yiyorsa içine küçük ekmek parçaları at arkadaşlar böyle yapıyor .

TAMAM CANIM..deneyeceğim...

maşallah mirayınaaa..uzun boylu olacak gibime geldi annesi:))
Rondo olayına katılıyorum canım..1,5 yaşında arkadaşın kızı var hala katı gıdalara geçemedi,dr.u rondoyu yasaklamış..Azranın ilk zamanlar pütürlü şeylerden midesi bulanıyodu ama şimdi rahat şükürler olsun...Bebeklerinde damak tadı var işte :)))
Günaydın canım..Kilosu maşallah iyi olması gereken sınırlar içinde..Dr.un ne diyo bu durumua..Bazı bebekler keyifçi tembel oluyo canım...demir ilacı önemli,arkadaşlar başka marka kullanıyo onları dene istersen...Geçen tvde kansızlıkta bebekleri iştahsız ve huzuzrsuz edermiş diye duydum...
Bende mercimeğin içine kimyon attım..Gaz yapmadı..Artık gaz sıkıntılarını atlattı azra..Ama korktum ve az verdim ilk günler...
Senin yaramaz tatlıcı olacak desene...Ağzının tadını biliyo :)))
Bazı bebekler yoğurdu sevmiyo..sen hergün ısrar etme canım 1-2 hafta ara verip tekrar ve aç olduğu zaman dene istersen..
kızlar 6.ay kınası duyan varmı

Ben duydum..Hatta 2010 2010 mayız annelerinden yapan vardı bak istersen konusuna..Kına kıyafeti dikiliyo bebeğe..kına yakılıyo gelenler hediye getiriyo falan...çok şirin bişey...Ama tek başıma imkansız zaman ayırıp yapamam diye yapmadım benç..

Son düzenleme:

haftaya kalça ultrasonu için annemlere gidicez sıkıntı yoksa keyifle 6. ay kınası yapıcaz evimize gelip. bende gidince diktiricem kıyafet bayıldım fotoğraflar falan vardı çok güzel

merhabalar ben normalde haziran annesi olacaktim ama oglum 2hafta erken dogdu 29mayista..böylelikle mayis annesi oldum Kizlar oglum 6aylik oldu ama dönmüyor.bundan yaklasik 2ay önce yüzüstünden sirtüstüne dönüyordu ama birakti dönmeyi.simdi dönmüyor.Hic öyle baba dede mama falan gibi seylerde demiyor. oglum cok mu tembel benim diye kafama cok takmaya basladim.

benim oğlum da sadece bir yanına dönüyor tam dönemiyor daha. bizimki de biraz tembel galiba. son iki gündür sırtüstü yatarken poposunu kaldırıp geri geri gidiyor. ama ağzı laf dolu ağlarken bile bişeyler söylüyor şikayet ediyor sanki:) zamanla dönecektir endişe etmene gerk yok canım. her bebek bir olmuyor.

bende o yuzden mamayla vermıyorum canım esıme kalsa sorun olmaz elbet alısacak tuzlu yemeyen ınsanmı var dıyor....
napacagımı sasırdım zaten ılk zamanlar bıle 5 dk fazla emmıyordu benım oglum cok iştahsızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…