2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İlenia çok geçmiş olsun.aklımızı alıcak bu yaramazlar.

Zehracım abimiz 5 yaşında.Mert adıda senin yaramaz gibi.

çok tatlı kızın maaşallah nasıl büyüyolar zaman çabucak geçsin istiyorum günleri sayıyorum.

kızlar bugün babamızın doğum günü bakın kızızmın penyesini ne yaptım :))))
Eki Görüntüle 299602 Eki Görüntüle 299601

Çok güzel dilekcim kalemi özelmi aldın?nerede satılıyor?

haftaya kalça ultrasonu için annemlere gidicez sıkıntı yoksa keyifle 6. ay kınası yapıcaz evimize gelip. bende gidince diktiricem kıyafet bayıldım fotoğraflar falan vardı çok güzel
İnşallah sorunsuz geçer kontrolünüz ve senin kızınında kına resimlerini görürüz..
maşallah kızına çok tatlı. geçen hafta bizim de babamızın doğum günüydü. imrendim şimdi. keşke daha geç olsaydı kopya çekerdim:)
:))Sağol canım..İmkansızlık yaratıcılığı doğuruyo..Dışarı çıkıp hediye alamadım aklıma bu geldi...Ama ne yazıkki Azra uyudu ve babamız görmedi..Oda çok üzüldü göremedi sürprizimizi diye..Artık yarın sabah görücek...

Çok güzel dilekcim kalemi özelmi aldın?nerede satılıyor?

Teşekkürler canım..Kalem arkadaşın kızıznın keçeli kalemi:)))Ben kumaş boyasıyla yapayım dedimm ama çarşıya çıkıp alamadım..Arkadaşta keçeli kalemde çıkmıyo yıkansada dedi ve yaptım :)))

çok zor iştahsız olunca benimki de mamadan sıkılmış mahvetti geçen hafta beni bu hafta iyice artırdım ek gıdayı yediği kadar veriyorum dinlemiyorum doktor falan

GÜNAYDINNNNN:)))
maaşallah çok tatlı:))
çok geçmişolsun sana da osman'a da.....mmalesef yaşıyoruz bu acı tecrübeleri...keşke olmasa...allah koruyo kuzularımızı...

maaşallah canım...ben de kendi yemeklerimizizin tuzunu baharatını azltıp veriyorum(kimyn hariç) sevrek yiyor ayrıca bişey yapmıyorum..
gelişim özellikleri farklıdır canım....bazıları bedensel ,bazıları dilsel,sosyal yönden aynı dönem bebeklre göre farklı özllik gösteriyo...bi dönem geçiriyordur iştahsızlığını bu kadar takma taktıkça hiç yemiyo sıpalar...oğlum bi ara sadece emmek istiyordu..ısrar etmedim emdi doyasıya..bir gün denedim tekrar farklı gıdaları sorunsuz şekilde yedi..ihtiyacı olanı alıyo bişekilde...

kızlar 6.ay kınası duyan varmı
2010 mayıs annelerinde vardı...
canım ısrar etme isteyince yiyecektir bence...
kızlar bugün babamızın doğum günü bakın kızızmın penyesini ne yaptım :))))
Eki Görüntüle 299602 Eki Görüntüle 299601
maaşllah...yaratıcılık başka bir yetenek:))))
herşeyden kyuyorum..tuz ve bahratları AZALTIYORUM...KİMYONU SONRADAN EKLİYORUM...GAZ OLMASINDİYE..GÜZEL OLUYO HEPİMİZ AYNI YEMEĞİ YİYORUZ BÖYLECE...

hşgeldin aramıza ..bazıları bedensel ,bazıları dilsel,sosyal yönden aynı dönem bebeklre göre farklı özllik gösteriyo kuzuların...dr kontrollerine gidiyorsundur zaten sorun olsa söylerdi dr unuz...rahat ol annesi.neye hazırsa onu yapar yavrun...hazır olmadığı şeyler için telaş yapma bence..

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar hayirli cumalrr yine yeniden uykusuz bir gece yasadim uykuya hasretim noldu benim osmanima anlamadim gitti icine yaramaz cocuk ruhu kacti sanirim .Bu arada gecmis olsun dilekleriniz icin saolun aman kizlar dikkat artik bunlara guven olmuyo kipir kipir oldular.
Hay masallahhhhh ay benim kizima benzettim ayni onun bebekligi sarisin ve uzun boylu allahhh nazarlardan saklasin yesin teyzesi onun tötösünüü zuzu bu zuzu
ben 2 gün önce yaptım mercimek çorbası ama çok az kimyon da attım bir sıkıntı olmadı canım çorbaları mamayla yediğinde ilerde zor olmaz mı
Canim bende karnibahar brokkoli mercimek verecegim zaman corbasinin icine hemen bir centik muskat cevizi atiyorum gazini alsin diye.Hatta benimde gaz sorunum var kendi yemeklerimizede katiyorum bazen esim tadini degistiriyo diye sevmedigi oldugunda toz halinde olandan aldim hemen kuru fasulye yerken tabagima sepiyorum bu sayede benim gaz sorunum ortadan kalkti.Sagolsun teyzem sölemisti simdi 1 senedir nerdese SIKINTIM bitti

Son düzenleme:

Bence bebeklerinizin yanında süpürge çalıştırın arkadaşlar zamanla alışıyorlar hatta hoşlarına bile gidiyor

Hande azrayla bizde aynıyız..Doğduğundan beri süpürge sesini seviyo..Hatta küçükken yanında özellikle açıyodum sussun diye...Viledayada bayılıyoo tutucam diye çırpınıyo :)))

ben her temizlikte kızımı babasıyla dışarı gönderiyordum ama bir süredir yanında yapmak zorunda kalıyorum ondan sordum başta benimkide korktu ama alıştı

kızlar bebeklerinize ne tarz oyuncaklar alıyorsunuz kızım şu sıralar oyuncaklarından sıkıldı ona oyuncak almak istiyorum ama ne alacağımı karar veremedim şekilli küpler için erken mi acaba birde neşeli yürüteç var alıp almamakta kararsızım o kadar verdiğin paraya değer mi acaba.sizde fikir verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…