CANIM...benim sıpa bulamaç gibi yemiyor...sadece bebe bisküvisi (ekmeği)ve içine koyduğum kuru meyve (ceviz-fındık)bulamaç kıvamı...diğer peynir,pekmez,yumurta,zeytin ayrı veriyorum...merhaba kızlr
kahvaltı benmde aynı sizler yazmışsınız zaten ama ben her zaman bulamaç yapmıyorum.küçük ekmek parçalarını labneye,işte pekmeze falan batırıp veriyorum öyle daha çok seviyor.suyuda her zaman değilde özellikle kahvaltıdan sonra pekmez olduğu için içiyor.ben öğünlerinden sonra veriyorum ne kadar içerse geceleri hiç vermedim.
merhaba kızlar guzel haftalar hepımıze ve bebeklerımıze
bırsey sormak ıstıyorum corbasını yogurdunu meyve puresını vs ne kıvamda hazırlıyorsunuz ben cok katı kıvamlı hazırlıyordum galıba ondan yemıyordu sebze corbasını dun kardesım ben yedırırım dedı sıvı kıvamlı yapmıs benımkı yalana yalana yedı
benım yeteneksız anne oldugum tescıllendı yanı
bırsey sormak ıstıyorum corbasını yogurdunu meyve puresını vs ne kıvamda hazırlıyorsunuz ben cok katı kıvamlı hazırlıyordum galıba ondan yemıyordu sebze corbasını dun kardesım ben yedırırım dedı sıvı kıvamlı yapmıs benımkı yalana yalana yedı
kahvaltıda bizde benzer şeyler yiyoruz ama bulamaç yemiyo elimle ekmeğe bandırarak yediriyorum...
Bugün yayla çorbası yedirdim pirinç tanelerinden yemez belki dedim ama bayıla bayıla yedi..Taneli şeyler midesini bulandırmıyo çok şükür..Arkadaşımın kızı çok çekti taneşli gıdalara geçerken..
seni senii arada nefes aldigini bilelim selam cakman guzelllgünaydın kıslar
ben her model veriyorum canim hafta sonlari klasik turk kahvaltisi minik ekmeklere tereyagi suruyorum zeytin ici yumurta sarisi arada domatesin suyu zeytin yagli klasik kahvaltiya bayiliyo ama ne kadar yedigini anlamiyorum tek tek yedigi icin hafta ici ise hazir kahvaltilik verdisem bir gun ertesi gunu yumurta burada ozel bebek peynirleri var onlardan katiyorum cici bebe tahin pekmez aptamil tereyagi bulamac oluyor cok keyifle yedigini soleyemem tadi karisik seyleri pek sevmiyoruz.Bazende kendim ev halkina misir unu ve karisik tahilli undan ekmek yapiyorum ki ev halki yutuyo benim osmanda yutuyo ozaman corbalarina kahvaltiya mutlaka kendi yaptigim ekmekden katiyorumGünaydın Arkadaşlar Çalışan Annelerimize hayırlı işler. Arkadaşlar bebeklerinize kahvaltıda ne veriyorsunuz ben ne vereceğimi bilmiyorum bana yardımcı olun bebekleriniz hangi kahvaltıdan hoşlanıyorlar
Canim benimki gunde 100cc filan iciyor bende yeni hipp in elma suyuna basladim hem acikdiriyor bebekleri hemde tuvalete cikiyor rahat valla bayildim hatta dayanamadim ben bile yarim cay bardagi icdim.Sivi almalari cok onemlimis hatta grip yada virus girese vucutlarina allah korusun sivi iceek atabiliyorlarmis ki bizim icinde aynisi gecerli.Iciyorsa kisitlama icsin guzum ne olcak ici ferahlar...ohhh yarasingünaydın güzel anneler..
ben oğluma çeyrek yumurta sarısı, bir çay kaşığı pekmez, bir çay kaşığı ceviz içi, 3 cici bebe bisküvisini azıcık suyla karıştırıp veriyorum. severek yiyor oğlum. aslında bir kaç kez tuzsuz peynir de koydum ama sağlık ocağından bir kağıt vermişlerdi peyniri kesinlikle 1 yaşına kadar vermeyin diyor çiğ sütten yapıldığı için. ben de kestim peyniri. bu karışıma azıcık tuzsuz tereyağı da eklenebilir. dün ilk defa bu saydıklarımı ayrı ayrı verdim. yalana yalana yedi benimki.
kızlar bu arada bebeklerinize ne kadar su veriyorsunuz? benim oğlum sürekli su içmek istiyor. ne zmaan versem lıkır lıkır hiç reddetmiyor. geceleri bile sadece su içip uyuyor. iştahını kapatmasından korkuyorum.
hic sorma temelli bebelere daldik dimi peslerinden kosuyoruz artik firsat yok topikee..heyy gidi guler heyyygünaydınnn kızlarrr
kimsecikler yok topikte ....
Tatlim benimkide civik kivamda yiyo mamalari cok kati oldumu pasam ögürüyo taneli olmasi sorun degil ama kati olunca miydesi bulaniyor anlamadim gitti.Mesela pirinc pilavini eziyorum hafif catalla icine azicik yogurt yiyo kerata ama o kivami boza gibi yaparsam yemiyormerhaba kızlar guzel haftalar hepımıze ve bebeklerımıze
sabah kızım ayak başparmağını ağzına sokmayı başardı hemde mama sandalyesindeben bir kaşık yediriyorum o ayağını sokmaya uğraşıyor öldüm gülmekten
oh oh maşallah. ne şirindir şimdi. benim oğlum oturunca ayaklarını tutmaya uğraşıyor sonra da yuvarlanıyor. her halleri ayrı tatlı bu bücürlerin.
hem ne şirin. aynen her halleri komik oturuyor mu oğlun benimki kendi kendine tam oturamıyor daha allah nazardan saklasın hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?