2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar guzel haftalar hepımıze ve bebeklerımıze
bırsey sormak ıstıyorum corbasını yogurdunu meyve puresını vs ne kıvamda hazırlıyorsunuz ben cok katı kıvamlı hazırlıyordum galıba ondan yemıyordu sebze corbasını dun kardesım ben yedırırım dedı sıvı kıvamlı yapmıs benımkı yalana yalana yedı
benım yeteneksız anne oldugum tescıllendı yanı

CANIM...benim sıpa bulamaç gibi yemiyor...sadece bebe bisküvisi (ekmeği)ve içine koyduğum kuru meyve (ceviz-fındık)bulamaç kıvamı...diğer peynir,pekmez,yumurta,zeytin ayrı veriyorum...

cıvık şekilde seviyor...kıvamlı olunca yanında ıhlamur veriyorum..aslında keyfi yerindeyse farketmiyor...değilse kıvam bahane:)))

çok katı olunca benim oğlum da yemiyor...

çok katı kıvamlı hazırlayınca benimkide yemiyor daha doğrusu yiyemiyor boğazına takılıyor ve kusuyor, muhallebi kıvamında yapıyorum,ne çok katı,ne çok cıvık..

kahvaltıda bizde benzer şeyler yiyoruz ama bulamaç yemiyo elimle ekmeğe bandırarak yediriyorum...
Bugün yayla çorbası yedirdim pirinç tanelerinden yemez belki dedim ama bayıla bayıla yedi..Taneli şeyler midesini bulandırmıyo çok şükür..Arkadaşımın kızı çok çekti taneşli gıdalara geçerken..

bende pirinçli yada tel şehriyeli yapıyorum hep çorbalarını sıkıntısız yiyo şükür..

günaydın kıslar
seni senii arada nefes aldigini bilelim selam cakman guzelll
ben her model veriyorum canim hafta sonlari klasik turk kahvaltisi minik ekmeklere tereyagi suruyorum zeytin ici yumurta sarisi arada domatesin suyu zeytin yagli klasik kahvaltiya bayiliyo ama ne kadar yedigini anlamiyorum tek tek yedigi icin hafta ici ise hazir kahvaltilik verdisem bir gun ertesi gunu yumurta burada ozel bebek peynirleri var onlardan katiyorum cici bebe tahin pekmez aptamil tereyagi bulamac oluyor cok keyifle yedigini soleyemem tadi karisik seyleri pek sevmiyoruz.Bazende kendim ev halkina misir unu ve karisik tahilli undan ekmek yapiyorum ki ev halki yutuyo benim osmanda yutuyo ozaman corbalarina kahvaltiya mutlaka kendi yaptigim ekmekden katiyorum
Canim benimki gunde 100cc filan iciyor bende yeni hipp in elma suyuna basladim hem acikdiriyor bebekleri hemde tuvalete cikiyor rahat valla bayildim hatta dayanamadim ben bile yarim cay bardagi icdim.Sivi almalari cok onemlimis hatta grip yada virus girese vucutlarina allah korusun sivi iceek atabiliyorlarmis ki bizim icinde aynisi gecerli.Iciyorsa kisitlama icsin guzum ne olcak ici ferahlar...ohhh yarasin
günaydınnn kızlarrr

kimsecikler yok topikte ....
hic sorma temelli bebelere daldik dimi peslerinden kosuyoruz artik firsat yok topikee..heyy gidi guler heyyy
Tatlim benimkide civik kivamda yiyo mamalari cok kati oldumu pasam ögürüyo taneli olmasi sorun degil ama kati olunca miydesi bulaniyor anlamadim gitti.Mesela pirinc pilavini eziyorum hafif catalla icine azicik yogurt yiyo kerata ama o kivami boza gibi yaparsam yemiyor

benim oğlum da biraz cıvık seviyor katı olunca yutmakta zorlanıyor ve yemek istemiyor. bugün akşam azıcık tavuk verdim minik minik parçalayarak. geveledi yuttu tosunum.
su konusunda haklısınız istediği kadar vereyim zararı olmaz nasıl olsa.

Günaydın Arkadaşlar 2012 Mayıs Annesi olacak arkadaşımız Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin sana tavsiyem bebeğin doğduktan sonra ihtiyacın oldukça birşeyler al çünkü bazen gereksiz oluyor. Benim süt sağma makinası çok işime yaradı çalıştığım için belki senin sütün gelmeyecek yada bebeğin emecek ihtiyacın bile olmayacak boşyere masraf yapma zaten bebek doğduktan sonra o sizi yönlendirecek

sabah kızım ayak başparmağını ağzına sokmayı başardı hemde mama sandalyesinde ben bir kaşık yediriyorum o ayağını sokmaya uğraşıyor öldüm gülmekten

sabah kızım ayak başparmağını ağzına sokmayı başardı hemde mama sandalyesinde ben bir kaşık yediriyorum o ayağını sokmaya uğraşıyor öldüm gülmekten

oh oh maşallah. ne şirindir şimdi. benim oğlum oturunca ayaklarını tutmaya uğraşıyor sonra da yuvarlanıyor. her halleri ayrı tatlı bu bücürlerin.

oh oh maşallah. ne şirindir şimdi. benim oğlum oturunca ayaklarını tutmaya uğraşıyor sonra da yuvarlanıyor. her halleri ayrı tatlı bu bücürlerin.

hem ne şirin. aynen her halleri komik oturuyor mu oğlun benimki kendi kendine tam oturamıyor daha allah nazardan saklasın hepsini

hem ne şirin. aynen her halleri komik oturuyor mu oğlun benimki kendi kendine tam oturamıyor daha allah nazardan saklasın hepsini

benimki de tam oturamıyor canım. arkasını yanlarını dolduruyorum iyice. öne eğiliyor tekrar doğrulamıyor. daha süreleri var sanırım tam oturmak için. amin canım inşallah.

çekmece kilidi almanın zamanı gelddiii.raylı olduğu için korkuyorum eli kalcak kapanıp diye.Bu zamanlara geldiğimize inanamıyorum yaa ...
Benim kız hafta olarak ileride olduğu için tam oturuyo...Hatta yanlara düşecekmiş gibi olunca kendini dengeliyo..Bazen sırt üstü düştüğünde elleriyle hemen koruyo kendini..Canının kıymetini bilen bi bebek olacak şükür..Masanın altına gittiğinde sandalyeler kafasına değdiği için hareket etmiyo ,çok komik oluyo kurtarmamızı bekliyo :))))

iyi akşamlar arkadaşlar,ayy buraya yazamıyordum ne zamandır..şifremi unuttum yenilemeyi de yeni yapabildim daha..umarım burdaki anneler ve bebişler iyidir

2 aya yakındır girmiyordum topiğe .. o yüzden tam olarak geçmişi okuyamadım .. çoğu arkadaşla face den haberleşiyoruz zaten .. ama burasının yeri ayrı tabii ..
herkesler iyidir umarım ..bebekleri öpüyorum çoookk ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…