Günaydın Arkadaşlar size bi sorum olacak oğlum kucaktayken birşeyler isteyip alamayınca sinirlenince özellikle bacaklarını sıkıyor ileri doğru ittiriyor sımsıkı oluyor ayakları sizinkiler yapıyormu acaba benim oğlum çokmu sinirli? Tam boğa çocuğu
Demekki 2011 Mayıs Ayında doğan bebeklerimizin hepsi sinirli.....
yoğurdu nasıl yaptığını yazabilirmisin acaba? benim oğlum yoğurdu hala yamamak için diretiyor da...
bende uğraşıyorum ama olmuyor benim yoğurdumne kadar süte ne kadar yoğurt koyuyorsunuz ve ne kadar süre ılık suda bekletiyorsunuz bi kez daha deneyim.
benim bebeğimde mayıs bebeği ve maşallah diyin lütfen sakin kendi kendine oynayan bir bebek. diş huzursuzlukları başladığından beri kendi kendine uyuyamıyor o kadar.
mrb arkadaşlar nasılsınız ben grip oldum dün dr a gittim 3 gün rapor verdi evdeyim..
bebeklerinize evde ayakkabı giydiriyomusunuz ???
mrb arkadaşlar nasılsınız ben grip oldum dün dr a gittim 3 gün rapor verdi evdeyim..
sağolun arkadaşlar umarım hastalığım oğluma geçmez... bende genelde patik giydiriyorum ayakkabıyı dışarı çıkarken giydiriyorum ama ayağı üşür ayakkabı giydir diyolar bende sizlere sorayım dedim
Betuş canım çok geçmiş olsun havada tam hastalık havası umarım hemen toparlanırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?