2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar

nevraaa nbr cnm hoşgeldin.bizi unuttunuz buralarda işyerinden face ye giremiyorum akşamda zaman kalmıyor kızlar nasıl ?

simgeselcim benim oğlumda aynısını yapıyor sinirlenince kaskatı oluyor.Çok sinirli benim küçük adamımmmm

benim bebeğimde mayıs bebeği ve maşallah diyin lütfen sakin kendi kendine oynayan bir bebek. diş huzursuzlukları başladığından beri kendi kendine uyuyamıyor o kadar.

yoğurdu nasıl yaptığını yazabilirmisin acaba? benim oğlum yoğurdu hala yamamak için diretiyor da...

canım buradaki arkadaşların faydası çok oldu inan ben de onlardan öğrendim
sütü ısıttıyorum küçük parmağım dayanacak şekilde sonra içine mayasını atıyorum ağzını kapatıyorum buraya kadar zaten biliyorsundur
farklı olarak bu yaptığımı ılık su dolu bi kabın içine koyuyorum o da yavaş yavaş mayalanıyor,ama tabi eğer evin kaloriferliyse ondan da yararlanabilirsin,benim tontiş sebze çorbasını mutlaka yoğurtla yemek istiyo,çok şükür oldu yani,darısı senin başına

bende uğraşıyorum ama olmuyor benim yoğurdum ne kadar süte ne kadar yoğurt koyuyorsunuz ve ne kadar süre ılık suda bekletiyorsunuz bi kez daha deneyim.

bende uğraşıyorum ama olmuyor benim yoğurdum ne kadar süte ne kadar yoğurt koyuyorsunuz ve ne kadar süre ılık suda bekletiyorsunuz bi kez daha deneyim.

ben de defalarca denedim ama olmuyor. kendimize yaptığım gayet güzel tutuyor ama küçük kavonoza yapamadım birtürlü. püf noktalarını öğrenirsem denerim tekrar. oğlum yoğurdu çok seviyor. onu mahrum etmeyim.

kızlar ben küçük sütlerden alıyorum hani şu pipetli olanlardan cezvede ısıtıyorum sonra cam kaba koyup sobanın arkasına bezin üstüne koyuyorum ısısı elini yakmayacak hale gelince 1 tatlı kaşığı yoğurtla mayalıyorum kabı kapatıp üstünü sarıyorum. sabah 8.30 gibi yaptım 12 gibi açtım tam tutmuştu kolay gelsin size inşallah olur.. benim bebeğim meyveli özellikle armutlu çok seviyor..
bugün ilk defa hurma verdim bayıldı onada meyveci benim kızım hamileyken çok yemiştim ondan heralde

mrb arkadaşlar nasılsınız ben grip oldum dün dr a gittim 3 gün rapor verdi evdeyim..
bebeklerinize evde ayakkabı giydiriyomusunuz ???

mrb arkadaşlar nasılsınız ben grip oldum dün dr a gittim 3 gün rapor verdi evdeyim..

geçmiş olsun canım. ben ayakkabı giydirmiyorum. çorap ve patik bazen de. ayakkabı ile rahat edemezlerki. bir de altlarını açarken, kıyafet değiştirirken çok zor olur. hem oğlum çorabı bile sevmiyor. çıplak ayakla durmayaaylıyor ama malum kış üşütmesni kuzucum.

geçmiş olsun betüşcüm.ben evde giydirmiyorum zaten giydirsemde ayaklarını birbirine sürte sürte çıkarıyor hiç giymek istemiyor.yürümeye başladıklarında giyecekler zaten bari şimdi rahat olsun bebişler

Günaydın Arkadaşlar bende evde ayakkabı giydirmiyorum hep çorapla hava çok soğuk olursa örme patik giydiriyorum benim oğlumun başı çok terliyor.
Benim yaptığım yoğurt hep tutuyor. Küçük kavanozlara yapıyorum (milupanın sebzeli -meyveli karışımları olan kavanozlara) günlük sek süt kullanıyorum sütü iyice kaynatıyorum sonra küçük kavanoza yapacağım kadar sütü boşaltıyorum. Serçe parmağımı yakacak sıcaklığa gelince çay tabağının içine 2 dolu çay kaşığı yoğurt ve sütten 2-3 kaşık koyup yoğurtla ikisini karıştırıp sonra yoğurt yapacağım kavanozdaki süte bu karışımı boşaltıp çok az karıştırıp kavanozun kapağını kapatıyorum sonra kımıldatmadan kavanozu havluya sarıyorum 4-5 saat bekleyip buzdolabına kaldırıyorum. Afiyet olsun bebeklerimize

günaydın kıslar.
benim yoğurdumda tutuyor.ilk denemelerde olmamıştı ama şimdi uzmanlaştım :) tıpkı simgesel gibi yapıorum. milupa meyve karışımı kavanozuna iki çay kaşığı yoğurt. ve bende sek günlük sütten yapıorum. iyice sarıp kalolifer dibine bırakıyorum. 5-6 saate hazır.

Canlarımmm benimmmm günaydınnnn...
uzun zaman oldu çok sık giremiyorum zaten facede çok sık giremiyorum yaramaz bi kızım var onla ilgilenmekten hepinizi çok öpüyorum..şu anda büşra kuzu çorabını yemekle meşgul...
hala emeklemedi... RApucan ulaş ne aşemde emekleme konusunda... hepinizi çokkkk özledimmm canlarımmmm

sağolun arkadaşlar umarım hastalığım oğluma geçmez... bende genelde patik giydiriyorum ayakkabıyı dışarı çıkarken giydiriyorum ama ayağı üşür ayakkabı giydir diyolar bende sizlere sorayım dedim

Selamlar ;
Bende çok özledim burayı ama fırsat yakalayıp yazmak zor hem 2 bebiş hemde iş çok zor

Duncan kuzum bizimkide henüz emekleme olayına geçmedi totosunu kaldırmıyor benim kızçem

Bende evde ayakkabı giydirmiyorum çorap çok soğuk olursa patik giydiriyorum..

Betuş canım çok geçmiş olsun havada tam hastalık havası umarım hemen toparlanırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…