sabah kızım ayak başparmağını ağzına sokmayı başardı hemde mama sandalyesindeben bir kaşık yediriyorum o ayağını sokmaya uğraşıyor öldüm gülmekten
çekmece kilidi almanın zamanı gelddiii.raylı olduğu için korkuyorum eli kalcak kapanıp diye.Bu zamanlara geldiğimize inanamıyorum yaa ...
Benim kız hafta olarak ileride olduğu için tam oturuyo...Hatta yanlara düşecekmiş gibi olunca kendini dengeliyo..Bazen sırt üstü düştüğünde elleriyle hemen koruyo kendini..Canının kıymetini bilen bi bebek olacak şükür..Masanın altına gittiğinde sandalyeler kafasına değdiği için hareket etmiyo ,çok komik oluyo kurtarmamızı bekliyo :))))
İYİYİZ CANIM SİZ,?iyi akşamlar arkadaşlar,ayy buraya yazamıyordum ne zamandır..şifremi unuttum yenilemeyi de yeni yapabildim daha..umarım burdaki anneler ve bebişler iyidir
2 aya yakındır girmiyordum topiğe .. o yüzden tam olarak geçmişi okuyamadım .. çoğu arkadaşla face den haberleşiyoruz zaten .. ama burasının yeri ayrı tabii ..
herkesler iyidir umarım ..bebekleri öpüyorum çoookk ..
2 aya yakındır girmiyordum topiğe .. o yüzden tam olarak geçmişi okuyamadım .. çoğu arkadaşla face den haberleşiyoruz zaten .. ama burasının yeri ayrı tabii ..
herkesler iyidir umarım ..bebekleri öpüyorum çoookk ..
Günaydın Arkadaşlar size bi sorum olacak oğlum kucaktayken birşeyler isteyip alamayınca sinirlenince özellikle bacaklarını sıkıyor ileri doğru ittiriyor sımsıkı oluyor ayakları sizinkiler yapıyormu acaba benim oğlum çokmu sinirli? Tam boğa çocuğu
evet canım...eliylle beni itiyor almak istediği şeye gel gel yapıyor...Günaydın Arkadaşlar size bi sorum olacak oğlum kucaktayken birşeyler isteyip alamayınca sinirlenince özellikle bacaklarını sıkıyor ileri doğru ittiriyor sımsıkı oluyor ayakları sizinkiler yapıyormu acaba benim oğlum çokmu sinirli? Tam boğa çocuğu
olmaz annesi..şimdi kendini ancak böyle ifade ediyo...bizimkide benzer hareketler yapıyor, hatta eliyle beni itip uzanmak istediği şeye doğru atılıyor, çok inatçı ve sinirli benim oğlum.. ileridede böyle olursa diye korkmuyor deilim...
oğlum bu sabah ilk defa işe giderken arkamdan ağladı,bana gelmek istedi kaçıp gittimasansöre bindiğimde ağlama sesi geliodu.. çok üzüldüm çok...tarifi yok...
evet canım...eliylle beni itiyor almak istediği şeye gel gel yapıyor...
olmaz annesi..şimdi kendini ancak böyle ifade ediyo...
kıyamam canım....için gitmiştir senin...onların geleceğiiçin mecburuz canım benim..bu aylarda oluyormuş...anne hep yanında kalsın istiyormuş bebeler..
GÖZÜMDE CANLANDI BİR AN...
Günaydın Arkadaşlar size bi sorum olacak oğlum kucaktayken birşeyler isteyip alamayınca sinirlenince özellikle bacaklarını sıkıyor ileri doğru ittiriyor sımsıkı oluyor ayakları sizinkiler yapıyormu acaba benim oğlum çokmu sinirli? Tam boğa çocuğu
canım benimkide kendini arkaya atıyor istediğini alamayınca beni itip ulaşma çabası ayrı
oğlum bu sabah ilk defa işe giderken arkamdan ağladı,bana gelmek istedi kaçıp gittimasansöre bindiğimde ağlama sesi geliodu.. çok üzüldüm çok...tarifi yok...
allah kolaylık versin hepimize çok zor ben işe hiç konsantre olamıyorum zaten aklım hep kuzumda bi de arkadan ağlayınca annneler nasıl dayanıcak.
çok zor gerçekten Allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun,ben izindeyim eylüle kadar ama şimdiden nasıl olcak hasretine nasıl katlanırım diye düşünüyorum
bu arada yardımlarınız sayesinde yoğurt yapabiliyorum artık kuzucum afiyetle yiyo
şimdi de şu bahsedilen meyve sebze filesi aldık bakalım nasıl yapcak sevcek mi
bana file kısmı büyük geldi içindeki meyve küçülünce kuzucuklar fileyi ağızlarına alınca öğürmüyolar mı merak ettim
file banada biraz büyük geldi ama sıkıntı yaşamadık sadece artık tad gelmeyince atıyor kızım leke oldğu için kötü görünüyor birde haliyle
çok zor gerçekten Allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun,ben izindeyim eylüle kadar ama şimdiden nasıl olcak hasretine nasıl katlanırım diye düşünüyorum
bu arada yardımlarınız sayesinde yoğurt yapabiliyorum artık kuzucum afiyetle yiyo
bana file kısmı büyük geldi içindeki meyve küçülünce kuzucuklar fileyi ağızlarına alınca öğürmüyolar mı merak ettim
biz kızımla geldik okula şu an masamı dağatma çabasında
merhaba nevra
ssimgesel canm benm oğlumda aynısını yapıyor.çok çabuk sinirleniyor.çığlık atıyor kendini kasıyor.elini ayaklarını yere vuruyor.minicik şey sinirlenmeyide biliyor Allahım.zaten oğlum doğduğunda kaşları çatıktı.sinirli sinirli duruyordu.
ne güzel bebeğini yanında götürebilmen. bakma imkanın var mı? ben de çok isterdim kuzumu yanımda götürmeyi.
ben anaokulunda müdürüm istediğim zaman getiriyorum sıkıntı olmuyor hava güzelse bakıcımız da getiriyor yanıma. bugün bakıcımız yok ananesi vefat etmiş bende uyutamadım okula getirdim uyudu şimdi pusette
ne güzel bebeğini yanında götürebilmen. bakma imkanın var mı? ben de çok isterdim kuzumu yanımda götürmeyi.
ben anaokulunda müdürüm istediğim zaman getiriyorum sıkıntı olmuyor hava güzelse bakıcımız da getiriyor yanıma. bugün bakıcımız yok ananesi vefat etmiş bende uyutamadım okula getirdim uyudu şimdi pusette
ne güzel.. ben de öğretmenim ama öyle bir şansım yok malesef. tek tesellim yarım gün çalışıyor olmam. bütün gün ayrı olmak daha zor.
ne güzel.. ben de öğretmenim ama öyle bir şansım yok malesef. tek tesellim yarım gün çalışıyor olmam. bütün gün ayrı olmak daha zor.
bende süt izni ve öğle arasıyla kurtarıyorum evimde çok yakın 5 dk sürüyor ama seneye tam gün çalışmam gerekcek bende baharda tayin istiycem yarım gün çalışmak için bütün gün ayrı kalmak çok zor olur
ben de almıştım...ama oğlum fleyi ısırmak yerine sıkmayı tercih edince yerler halılarım berbat oldu....geçici bir süre için kaldırdım.
selam. özel msj yollayamıomuşum....
belki burdan görürsün demiştim...
buraya yazıom:
çok çok pardon yaaaa
mesajını az önce gördüm. hiç farkında değildim. afedersin.
inat ettim deniom :)
lilypie dekiler çok guzzel ordan yapayım diom haızrlıom alıom linki çizelge bölümüne yapıştırıom olmuo. hata verio. format uygun değil dio.
tickerden denicem bide. olmazsa haber veririm. bi boş zamanında yardımcı olursan çok sevinirim....
teşekkürler
evet yAA simgeleri özlemişim :))GÖZÜMDE CANLANDI BİR AN...
:1İYİYİZ CANIM SİZ,?
ARADA YAZ CANIM....ŞU SİMGELER YETER....
hoşbulduk bencedeHoşgeldin Nevraayeri başka bence burayı unutmayın
merhaba .. şimdiki bebekler çoksinirli gerçekten .. kimbilir akıllarınca neler hissedip sinirleniyorlarmerhaba nevra
ssimgesel canm benm oğlumda aynısını yapıyor.çok çabuk sinirleniyor.çığlık atıyor kendini kasıyor.elini ayaklarını yere vuruyor.minicik şey sinirlenmeyide biliyor Allahım.zaten oğlum doğduğunda kaşları çatıktı.sinirli sinirli duruyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?