2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sabah kızım ayak başparmağını ağzına sokmayı başardı hemde mama sandalyesinde ben bir kaşık yediriyorum o ayağını sokmaya uğraşıyor öldüm gülmekten
GÖZÜMDE CANLANDI BİR AN...
BENCE DE ÇOKÇABUK GEÇTİZAMAN...HERYERİ ÖZELLİKLE KABLOLARI ÇOK KURCALIYO KUZUM....YARAMAZLIK YAPACAĞI ZAMAN GAYET SESSİZ...BULDUĞU YOLDAN YAPAMIYORSA FARKLI YOLLAR ARIYO....:))

iyi akşamlar arkadaşlar,ayy buraya yazamıyordum ne zamandır..şifremi unuttum yenilemeyi de yeni yapabildim daha..umarım burdaki anneler ve bebişler iyidir
İYİYİZ CANIM SİZ,?

ARADA YAZ CANIM....ŞU SİMGELER YETER....

Günaydın Arkadaşlar size bi sorum olacak oğlum kucaktayken birşeyler isteyip alamayınca sinirlenince özellikle bacaklarını sıkıyor ileri doğru ittiriyor sımsıkı oluyor ayakları sizinkiler yapıyormu acaba benim oğlum çokmu sinirli? Tam boğa çocuğu

Hoşgeldin Nevraa yeri başka bence burayı unutmayın

bizimkide benzer hareketler yapıyor, hatta eliyle beni itip uzanmak istediği şeye doğru atılıyor, çok inatçı ve sinirli benim oğlum.. ileridede böyle olursa diye korkmuyor deilim...

merhaba nevra
ssimgesel canm benm oğlumda aynısını yapıyor.çok çabuk sinirleniyor.çığlık atıyor kendini kasıyor.elini ayaklarını yere vuruyor.minicik şey sinirlenmeyide biliyor Allahım.zaten oğlum doğduğunda kaşları çatıktı.sinirli sinirli duruyordu.

oğlum bu sabah ilk defa işe giderken arkamdan ağladı,bana gelmek istedi kaçıp gittim asansöre bindiğimde ağlama sesi geliodu.. çok üzüldüm çok...tarifi yok...

evet canım...eliylle beni itiyor almak istediği şeye gel gel yapıyor...
bizimkide benzer hareketler yapıyor, hatta eliyle beni itip uzanmak istediği şeye doğru atılıyor, çok inatçı ve sinirli benim oğlum.. ileridede böyle olursa diye korkmuyor deilim...
olmaz annesi..şimdi kendini ancak böyle ifade ediyo...
oğlum bu sabah ilk defa işe giderken arkamdan ağladı,bana gelmek istedi kaçıp gittim asansöre bindiğimde ağlama sesi geliodu.. çok üzüldüm çok...tarifi yok...

kıyamam canım....için gitmiştir senin...onların geleceğiiçin mecburuz canım benim..bu aylarda oluyormuş...anne hep yanında kalsın istiyormuş bebeler..

çok zor gerçekten Allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun,ben izindeyim eylüle kadar ama şimdiden nasıl olcak hasretine nasıl katlanırım diye düşünüyorum
bu arada yardımlarınız sayesinde yoğurt yapabiliyorum artık kuzucum afiyetle yiyo
şimdi de şu bahsedilen meyve sebze filesi aldık bakalım nasıl yapcak sevcek mi
bana file kısmı büyük geldi içindeki meyve küçülünce kuzucuklar fileyi ağızlarına alınca öğürmüyolar mı merak ettim

Son düzenleme:

ben de almıştım...ama oğlum fleyi ısırmak yerine sıkmayı tercih edince yerler halılarım berbat oldu....geçici bir süre için kaldırdım.

Son düzenleme:
biz kızımla geldik okula şu an masamı dağatma çabasında

ne güzel bebeğini yanında götürebilmen. bakma imkanın var mı? ben de çok isterdim kuzumu yanımda götürmeyi.

aynen benim oğlum da yeni doğduğunda çatık kaşlıydı. herkes bu oğlan çok sinirli olacak diyordu ama şuan oğlum maşallah çok güleryüzlü. istediğine ulaşamayınca sinirleniyor tabi ama bebeklerin başka dert anlatma yöntemleri yokki. ya ağlar ya da bağırırlar

ay benimde aynı... bağıra bağıra kaskatı yapıyor kendini...ben babaya çekti diye düşünüyorum... o da çok sinirli... umarım kısa bu sinirli hareketler kalıcı olmaz...

ben de almıştım...ama oğlum fleyi ısırmak yerine sıkmayı tercih edince yerler halılarım berbat oldu....geçici bir süre için kaldırdım.

selam. özel msj yollayamıomuşum....
belki burdan görürsün demiştim...
buraya yazıom:

çok çok pardon yaaaa
mesajını az önce gördüm. hiç farkında değildim. afedersin.
inat ettim deniom :)
lilypie dekiler çok guzzel ordan yapayım diom haızrlıom alıom linki çizelge bölümüne yapıştırıom olmuo. hata verio. format uygun değil dio.
tickerden denicem bide. olmazsa haber veririm. bi boş zamanında yardımcı olursan çok sevinirim....

teşekkürler

yoğurdu nasıl yaptığını yazabilirmisin acaba? benim oğlum yoğurdu hala yamamak için diretiyor da...

sonunda olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

GÖZÜMDE CANLANDI BİR AN...

:1İYİYİZ CANIM SİZ,?

ARADA YAZ CANIM....ŞU SİMGELER YETER....
evet yAA simgeleri özlemişim :)):2:
Hoşgeldin Nevraa yeri başka bence burayı unutmayın
hoşbulduk bencede
merhaba .. şimdiki bebekler çoksinirli gerçekten .. kimbilir akıllarınca neler hissedip sinirleniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…