2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar nasılsınız ben grip oldum dün dr a gittim 3 gün rapor verdi evdeyim..
bebeklerinize evde ayakkabı giydiriyomusunuz ???
Canım geçmiş olsun...bol sıvı almaya çalış...

Giydirmiyorum....Bebeğim çoraptan bile nefret ediyo çoğu zaman dişleriyle çekiştirerek çıkarıyo...

slm fıstık nerelerdesiniz?devrim heryeri karıştırıyo..10 saniyede salonun diğer ucuna varıyo....sonuç:herzaman dağınık bir ev:))

mrb arkadaşlar nasılsınız ben grip oldum dün dr a gittim 3 gün rapor verdi evdeyim..

betüş çok geçmiş olsun canm.bu arada senn oğlun nasıl oldu.biz hala yaptıramadık sünnet.
kızlar bende sadece çorap giydiriyorum.
yoğurt konusunda bende aynı simgesel gibi yarıyorum tutuyor şükür.

Gilraen;

Canım çok dikkat et anaokulları hastalık dolu. benim oğlumda her gün hasta evede taşıyor.bazen göndermesem diyorum ama ozamanda eğitimi aksıyacak.çok zor kış bir bitse.

nerelerdesin facedede yoksun duygucum berkenin parmağı nasıl oldu?umarım geçmiştir.

Son düzenleme:
kızlar şöyle bi yoğurt tairifi buldum forumda belki sizlerde görmüşsünüzdr.
tarif
bir tencerenin içine istediğiniz adet kavonoz maması kavonozunu oturtun..
kavonozun içine sütü koyun(ılıtmaya gerek yok)
içine 1 tatlı kaşığı yoğurt koyup iyice karıştırın
kavonozun kapağından 1 parmak eksik olacak şekilde tencereye su ilave edin..
tencerenin kapağını kapatıp ocağın en kısığına koyun..
ve kaynamak üzereyken ama kaynamadan altını kapatın..
1 saat tencerenin kapağı kapalı beklesin..
eğer tutmamışsa ocağın altını biraz daha yakıp yine kısıkta su ısınınca kapatın..
ılıyınca kavonozları buzdolabına koyun
uygulayan varmı?aslında benm yoğurtlarım tutuyor ama bu daha pratik sanki.ben daha denemedim deneyeceğim.sizinlede paylaşmak istedim.tutturamayan arkadaşlar belki böyle tuttururlar

Elifcim canım nasılsın? işlerim yoğun canım arada müsait olunca giriyorum ama çok özlüyorum sizleri:) Berkenin dikişleri düşmedi ama artık sarmıyoruz elini ama baktıkça içim hala acıyor ( Senin kuzular nasıl ? Çok öpüyorum ikisinide:))

Bu arada benim gibi çalışan anneler sütünüzü sağıyormusunuz ben devam ediyorum sağmaya işyerinde sadece 1 kere sizin durumlar nasıl?

Bu arada benim gibi çalışan anneler sütünüzü sağıyormusunuz ben devam ediyorum sağmaya işyerinde sadece 1 kere sizin durumlar nasıl?

Duygucum ben hiç sağmadım.okul ve ev çok yakın gerek oldukça gidiyorum eve...hatta bu aralar daha sık gidebiliyorum artık pansiyonda işler yoluna girdiği için....

Son düzenleme:
Duygucum ben hiç sağmadım.okul ve ev çok yakın gerek oldukça gidiyorum eve...hatta bu aralar daha sık gidebiliyorum artık pansiyonda işler yoluna girdiği için....

Canım sevindim işlerin yoluna girmesine ne güzel kuzunu sık sık görürsün..Benim ev ile iş arası mesafem 1,5 saat (

offf yaa günler nasıl geçiyo anlamıyorumm benn anlayan varmı aranızdaa :))))

Geçmişi gözucuyla okudumm...
Benim yoğurtta tutuyo..Mesele mayalanırken sıcak tutmakta kızlar bolca sarın...
Azra emekliyo ama nerde aksi şeyler var buluyoo..Bugün örtüyü bi çekti süsler şakır şakır yeree..Artık evde değişiklik yapma zamanı geldii...Bide mesaj geldi turkcellden..Tutunarak ayağa kalkmaya çalışır diyo azra ona benzer hareketler yapmaya başladı..Elleriyle tutununca biyere popoyu tamamen kaldırıyo .Çok hareketli akşam uyuyunca yorgunluktan ölüyoruummm.
Betüşcüm geçmiş olsun..
Tomurcuk berkeye noldu canım yaa geçmiş olsun..

maşallah canım azraya seninki yakında yürüyecek gibi:)
bizimki daha emeklemiyor bile 7,5 aylık olduk nerdeyse.. gövdeyi tamamen kaldırıyor ve sürünüyor ama dönerek gitmek daha kolayına geliyor sanırım yuvarlanarak ulaşıyor istediği yere..

maşaallah azraya benm oğlum haftaya 7 aylık olacak.daha bugün ilk kez popoyu kaldırdı.gerçekten zaman çok çabuk geçiyor.

ben de devam ediyorum ama çok sıkıldım hergün süt sağmaktan. bir de az çıkınca stres yapıyorum kendimi kötü hissediyorum. daha ne kadar böyle sağarım diye düşündüm bugün. herhalde yaza kadar sağarım seneye sağmayı düşünmüyorum. emzirmek tamam da bu sağma işi çok yıpratıyor beni.

yoğrt yapmayı en kısa zamanda denicem bakalım tutacak mı? önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Berkeye tekrar geçmiş olsun uff acıyordur kıyamam ben ona. Bende iyi olmaya çalışıyorum farenjit olmuşum aynı senin oğlan gibi bizimkide hep hastalık taşıyor okuldan.Böyle böyle büyütücez inşallah ama bir çocuk hiç bir şeymiş geçen yıl çocuk bakmak ne zor derdim bu sene iki katı zorlaştı ama Allah sabrını veriyor çok şükür.,
Bende öpüyorum iki bebişinide. aklıma gelmişken anlatayım geçen gün oğlumu okula bıraktım iyi dersler bebeğim demişim öğretmen tuhaf tuhaf baktı.
Büyüselerde hala bebekler gözümüzde.

karlı bir ankara gününden günaydııın....kızım geceleri aramızda yatıyor daha doğrusu yatağına yatırıyorum ama gece nasıl oluyorsa aramızda oluyor.sabah uyanıncada yatağının içinde oynasın diye yatağına yatırıyorum bugün sabah gözlerimi bi açtım ki kızım tutunarak ayağa kalkmış bana gülücükler atıyor.sanırsam acilen alt kata geçmem gerekecek.

Gunaydin kizlarrrr,hafta sonu geldi catdi nezaman oldu anlamadim bizde bir hummali calisma vardi evleri tertemiz yaptik yardimcimla valla dogumdan beri boylesi temizlik gormedi ev kapi cam mutfak super oldu super icin gonlum pek rahatladi.Kizlar ben gecen gece göbüslerin oldugu topiki okudum ay hepiniz cok tatlisiniz hatirladim guldum duygulandim ne gunler yasamisiz be findik kadar gobusler olmus balon sonlara dogru ay nasilda zorlanmisiz son aylarda Allah yeniden isdeyene o gunleri en guzelinden yasatsin...
Gecmis olsun betusum ohh evin tadini cikar hastaken nede cikarsa
Duncancim hosgeldinnnn merak etme hepimiz artik eskisi gibi degiliz bebeler ev yemek derken ki calismiyorum artik:-( yinede yetemiyorum eve simdide ayagimda salliyom minik sipayi anca oyle girdim prensesinide opuyorum masallah resimde pek datluuu
Gecmis olsun canimmmmm ay noldu kiyamam en acilinden sifa diliyorum
Gecmis olsun tatlim ayni sorun bizdede var benim kocaman sipalar okuldan surekli mikrop tasiyorlar buralari normalde bu mevsimde yarim metre kar olur tik yok yagmiyo mubarek dolayisila salgin hastaliklar aldi yurudu.
Ahhh ahh ben kara hasretim kiz canim cekdi karli bir sabah yazinca sen.Benimkide aynen canim artik tutunarak kalkma cabasinda simdilik tam dimdik kalkmadi ama bana tirmanarak kardiriyo vucudunu.Dun butun gun bana show yapti temizlik sirasinda yere koyuyorum emekleme pozisyonunda arkadan tek ayak havada 3 ayaginin ustunde emekliyo sipa ay cok tatliydi.Oyuncak sepetinin icine iki elini daldirmis bizimki ayaga kalkmaya calisiy.Kizlar aman dikkat ben yasadim sakinha sizde yasamayin ki bisey olmadi .Bizimkini iki dakikalik mama sandalyesine koydum ona bakarak mutfakta biseyler yapiyorum ama isim ck kisa baglamaya gerek duymadim (bu aralar ben nerde oda tötömün dibinde) neyse soyle bir göz ucuyla bakdimki benimki yan dönmus kafaliga tutunmus kalkiyo ayakta ay bir ciglik basarsin kucama aldim aninda Allah korudu eger gormesem tepetaklak inecek

Canım sevindim işlerin yoluna girmesine ne güzel kuzunu sık sık görürsün..Benim ev ile iş arası mesafem 1,5 saat (
Ben daha çok sevindim....Sevincim kısa srdü yatılı okullara van dan öğrenci yerleştireceklermiş...eğer gelen olursa haftasonu bile pansiyonda olacam((((((((
devrim in favorisi kablo,kumanda,cep tel.,laptap:))))nerdeyse 20 gün oldu ben alt kata indirdim..gece yarısı uyanıp dönencedeki gece lambası titreşim ve müziği açıp aşağ bakarken yakaladım...nerdeyse çıldırıyordum....aynen ayağa kalkmaya uğraşıyo...dilek napcaz bunlarla biz.....(berke nin parmağı okulda kapıya sıkışmıştı...dikiş atılmıştı)
günaydınn..evet kesinlikle...

bense bıktım kardan ekimden beri yağıyor ..yerler hep bembeyaz..toprak görmeyi özledim...

Dilekcim Berkem okula başladı biliyorsun sınıf kapısına serçe parmağını sıkıştırdı 5 dikiş atıldı maalesef( Maşallah Azrama çabuk yürüyecek sanki annesi:) bizimki daha dönemiyor bile:)))

Canım benim kız 2,5 ayllıkken emmeyi bıraktı ben o zamandam beridir sağıyorum dediğin gibi bende arada sıkılıyorum ama sütüm olduğu içinde sağamaya devam:)

Doğru söylüyorsun Elifim ne kadar büyüselerde hala bebekler onlar:)) geçen gün Berkeyi ayağımda salladım biliyormusun kıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı kuzum:)) Sanada çok geçmiş olsun canım umarım toparlarsın kendini...

Günaydın canım demek kar yağıyor ne güzel şuan istanbulda güneş var:)) Maşallah kuzuya ayaklandı demek aman bundan sonra dikkati 2 kata çıkarmak gerekli ne yapacaklarını kestirmek pek mümkün olmuyor...

Ohh Canım mis gibi olmuştur evin güle güle ama geç kirlet evini.:))

Mutluluk kısa sürdü desene Yerim devrimi demek oda ayaklandı maşallah kuzuma:)

Günaydın Güzel Anneler ve onların mis kokulu kuzuları :))

Benim gibi çalışan annelere şimdiden iyi tatiller,umarım hepimiz için güzel eğlenceli bir hafta sonu olur..

günaydınnn kızlarr

tomurcuk nbr cbn görüşemiyoruz.gelinim napıyoooo

kızlar sizin bebişlerde öylemi herşeyden çabuk sıkılıyor oyuncakla oynaması maksimum 10 dk.artık nasıl oyalayacağımızı şaşırdık.Arkadaşdan yürüteç aldım onda bile sıkılıyor ya.İyiki yürütece para veip almamışım dedim kendi kendime.Sizde durumlar nasıl

Günaydın Güzel Anneler ve onların mis kokulu kuzuları :))

Benim gibi çalışan annelere şimdiden iyi tatiller,umarım hepimiz için güzel eğlenceli bir hafta sonu olur..
umarım canım.....h.sonu daha yorucu oluyo...temizlik,h.içi için yemek hazırlıkları,çamaşır,ütü.offfffffffffffff of.....

ewt yaaaa umarım gelen öğrenci olmaz...sıcak bölgelere yerleştirsinler kuzuları....burası da aynı van gibi soğuk.....:18::18::18::18:

kızlarrr sürünen -emekleyen bebek anneleri cevaplarsa sevinirim....devrim yerlerde gezmeye başladığından beri gece ilk zamanlardaki gibi gaz ile uyanıyo çıkarana kadar ağlıyo....(pırt yapınca rahatlıyo)var mı aynı durumu yaşayan?6.ayda rahatladım diyordum,sürünmeye başladı yine gaz...yine parçalanan uykular,yine gece yarısı ağlayan yavrumm...ne zaman bitecekkkk bu gaz işleri yaaa sıkıldım benşikayet etmiyorum allah başka sıkıntı vermesin de...gece yarısı tatlı uykusunun bu yüzden bölünmesine dayanamıyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…