- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
- 123
Günaydın Güzel Anneler ve onların mis kokulu kuzuları :))
Benim gibi çalışan annelere şimdiden iyi tatiller,umarım hepimiz için güzel eğlenceli bir hafta sonu olur..
kızlarrr sürünen -emekleyen bebek anneleri cevaplarsa sevinirim....devrim yerlerde gezmeye başladığından beri gece ilk zamanlardaki gibi gaz ile uyanıyo çıkarana kadar ağlıyo....(pırt yapınca rahatlıyo)var mı aynı durumu yaşayan?6.ayda rahatladım diyordum,sürünmeye başladı yine gaz...yine parçalanan uykular,yine gece yarısı ağlayan yavrumm...ne zaman bitecekkkk bu gaz işleri yaaa sıkıldım benşikayet etmiyorum allah başka sıkıntı vermesin de...gece yarısı tatlı uykusunun bu yüzden bölünmesine dayanamıyorum..
günaydınnn kızlarr
tomurcuk nbr cbn görüşemiyoruz.gelinim napıyoooo
kızlar sizin bebişlerde öylemi herşeyden çabuk sıkılıyor oyuncakla oynaması maksimum 10 dk.artık nasıl oyalayacağımızı şaşırdık.Arkadaşdan yürüteç aldım onda bile sıkılıyor ya.İyiki yürütece para veip almamışım dedim kendi kendime.Sizde durumlar nasıl
İyiyim kuzum ne yapayım aynı bildiğin gibi :)) gelininde iyi ellerinden öper çok özlemiş sizleri öyle diyor:)))günaydınnn kızlarr
kızlar sizin bebişlerde öylemi herşeyden çabuk sıkılıyor oyuncakla oynaması maksimum 10 dk.artık nasıl oyalayacağımızı şaşırdık.Arkadaşdan yürüteç aldım onda bile sıkılıyor ya.İyiki yürütece para veip almamışım dedim kendi kendime.Sizde durumlar nasıl
Orası öyle daha çok yoruluyorum ama kuzularım yanımda oluncada yorgunluk bitiyor.. canım bizim sürükleme olayımız olmadı henüz .eviniz tabanı çokmu soğuk canım yerden çekiyor desene ...Yeni yeni gıdalarda yemeğe başladılar onlarda gaz olarak sıkıntı verebilir..umarım canım.....h.sonu daha yorucu oluyo...temizlik,h.içi için yemek hazırlıkları,çamaşır,ütü.offfffffffffffff of.....
ewt yaaaa umarım gelen öğrenci olmaz...sıcak bölgelere yerleştirsinler kuzuları....burası da aynı van gibi soğuk.....:18::18::18::18:
kızlarrr sürünen -emekleyen bebek anneleri cevaplarsa sevinirim....devrim yerlerde gezmeye başladığından beri gece ilk zamanlardaki gibi gaz ile uyanıyo çıkarana kadar ağlıyo....(pırt yapınca rahatlıyo)var mı aynı durumu yaşayan?6.ayda rahatladım diyordum,sürünmeye başladı yine gaz...yine parçalanan uykular,yine gece yarısı ağlayan yavrumm...ne zaman bitecekkkk bu gaz işleri yaaa sıkıldım benşikayet etmiyorum allah başka sıkıntı vermesin de...gece yarısı tatlı uykusunun bu yüzden bölünmesine dayanamıyorum..
Ohh çok güzel anlatmışsın canım ben keyif yapmayalı aylar oldu :)) benim yerimede yudumla kahvenden:)Günaydın. Cuma günlerini çok seviyorum. tatil havasına giriyorum bugünden. akşamı iple çekiyorum. kocacım akşam maça gidiyor. oğluşumu uyutuyorum. yapıyorum keyif kahvemi açıyorum televizyonu ( adını feriha koydum:) ohhh ne mutluluk...
İnşallah canım herkes güzel bir haftasonu geçirsin bebişleriyle.
yok duygucum yaa ev kömürlü kalorifer yerler ahşap halıfleks ,halı üzerine devrim yuvarlanacağı zaman battaniye de seriyorum....yerin çektiğini sanmıyorum..yeni gıdalara başlayalı 1,5 ay oldu...sanırım benim ki kendi üretiyo bukadar gazı..İyiyim kuzum ne yapayım aynı bildiğin gibi :)) gelininde iyi ellerinden öper çok özlemiş sizleri öyle diyor:)))
Canım bizimki sıkılmıyor öyle fazla abisi sağolsun :) Berke oyun oynadıkça onu seyrediyor ona gülüyor ..kalan zamanları kucakta yada oyuncakları ike bıdır bıdır konuşuyor..
Orası öyle daha çok yoruluyorum ama kuzularım yanımda oluncada yorgunluk bitiyor.. canım bizim sürükleme olayımız olmadı henüz .eviniz tabanı çokmu soğuk canım yerden çekiyor desene ...Yeni yeni gıdalarda yemeğe başladılar onlarda gaz olarak sıkıntı verebilir..
Ohh çok güzel anlatmışsın canım ben keyif yapmayalı aylar oldu :)) benim yerimede yudumla kahvenden:)
bilemiyorum ki....ewt kesinlikle kucakta olmuyo...evet cnm bizdede aynı sıkıntı var akşam yatırıyorum uykusundan uyanıyor yavrum gazını çıkarana kadar kıvranıyor gaz çıkınca rahatlıyor tekrar uyuyor şimdiye kadar bizim çok nadir gaz sıkıntımız olurdu.Yerlerde üşütüyorlar ama akşama kadar kucakta da olmuyor.
günaydınnn kızlarr
Emeklemekteki amaç işleri halletmek değilmi:))Seninkide öyle hallediyo demekki...Komşumun kızı popo üstü emekliyodu..Ben hep 4 ayak emekleyenleri seviyodum azra öyle oldu..birde poposunu kaldırarak attırıyo kendini çok şirin oluyo yaaa canımbenimmmm....maşallah canım azraya seninki yakında yürüyecek gibi:)
bizimki daha emeklemiyor bile 7,5 aylık olduk nerdeyse.. gövdeyi tamamen kaldırıyor ve sürünüyor ama dönerek gitmek daha kolayına geliyor sanırım yuvarlanarak ulaşıyor istediği yere..
Bazen emeklemeden direkt yürüyolar..Birde kış olduğu içinde kıyafetleri kat kat hareket rahat edemiyoalrki..Azranın ilk emeklemesi poposu açıkken rahat bıraktım oldu..Sonra mantığı çakınca devam etti..Kamerada yanımdaydı o anını hemen kameraya çektim:))maşaallah azraya benm oğlum haftaya 7 aylık olacak.daha bugün ilk kez popoyu kaldırdı.gerçekten zaman çok çabuk geçiyor.
günaydın canım..Bizim buralardada çok soğuk hava..Diyodum bi yere kesin kar yağdı...Hava güneşli ama kuru soğuk var..Off kış mevsimini sevmiyorum yaaa...karlı bir ankara gününden günaydııın....kızım geceleri aramızda yatıyor daha doğrusu yatağına yatırıyorum ama gece nasıl oluyorsa aramızda oluyor.sabah uyanıncada yatağının içinde oynasın diye yatağına yatırıyorum bugün sabah gözlerimi bi açtım ki kızım tutunarak ayağa kalkmış bana gülücükler atıyor.sanırsam acilen alt kata geçmem gerekecek.
Yaramazz bunlaarrr..Geçen kamerada kayınvalidemlerle konuşuyorum..Onlar bile farketti nekadar hareketli kucakta durmuyo diyolar..Birde kollarımdan tutun ben zıplayayım diyo müzik eşliğinde :)))devrim in favorisi kablo,kumanda,cep tel.,laptap:))))nerdeyse 20 gün oldu ben alt kata indirdim..gece yarısı uyanıp dönencedeki gece lambası titreşim ve müziği açıp aşağ bakarken yakaladım...nerdeyse çıldırıyordum....aynen ayağa kalkmaya uğraşıyo...dilek napcaz bunlarla biz.....(berke nin parmağı okulda kapıya sıkışmıştı...dikiş atılmıştı)
Seninkide bence çabuk konuşacak canımm...Dilekcim Berkem okula başladı biliyorsun sınıf kapısına serçe parmağını sıkıştırdı 5 dikiş atıldı maalesef( Maşallah Azrama çabuk yürüyecek sanki annesi:) bizimki daha dönemiyor bile:)))
Aynı azrayı anlattın.Eşim diyoki daha bişey almıycam nasıl olsa kullanmıyo..Yürütecini bu ara hiç sevmiyo..oyaladığımı biliyo çünkü:)))günaydınnn kızlarr
umarım canım.....h.sonu daha yorucu oluyo...temizlik,h.içi için yemek hazırlıkları,çamaşır,ütü.offfffffffffffff of.....
ewt yaaaa umarım gelen öğrenci olmaz...sıcak bölgelere yerleştirsinler kuzuları....burası da aynı van gibi soğuk.....:18::18::18::18:
Canım o zaman sürünmekle alakası yok ..Aslında hareket ettikçe daha çabuk ve sorunsuz çıkması lazım gazlarının:) Birde geçenlerde ben süt içtim kahvaltıda bende acayip gaz yaptı tabii o akşamda duruda yaptı ..İşte bünyeden bünyeye çocuktan çocuğa deyişen bir durum umarım sancısız zahmetsin atıversinler gazlarını:)))yok duygucum yaa ev kömürlü kalorifer yerler ahşap halıfleks ,halı üzerine devrim yuvarlanacağı zaman battaniye de seriyorum....yerin çektiğini sanmıyorum..yeni gıdalara başlayalı 1,5 ay oldu...sanırım benim ki kendi üretiyo bukadar gazı..
bilemiyorum ki....ewt kesinlikle kucakta olmuyo...
aynen herşeyden çabuk sıkılıyo..yalnız elktronikten sıkılmıyo ..yakalasa akşama kadar oynar kablo,telefon,laptopvs...
Sağol teyzesi öperim hemde seve seve:) bende öyle düşünüyorum şimdiden abisi ile konuşmaya çalışıyor tembel kızım :)) Bende o emekleyen azramı kocaman öpüyorum annesi:))Emeklemekteki amaç işleri halletmek değilmi:))Seninkide öyle hallediyo demekki...Komşumun kızı popo üstü emekliyodu..Ben hep 4 ayak emekleyenleri seviyodum azra öyle oldu..birde poposunu kaldırarak attırıyo kendini çok şirin oluyo yaaa canımbenimmmm....
Bazen emeklemeden direkt yürüyolar..Birde kış olduğu içinde kıyafetleri kat kat hareket rahat edemiyoalrki..Azranın ilk emeklemesi poposu açıkken rahat bıraktım oldu..Sonra mantığı çakınca devam etti..Kamerada yanımdaydı o anını hemen kameraya çektim:))
günaydın canım..Bizim buralardada çok soğuk hava..Diyodum bi yere kesin kar yağdı...Hava güneşli ama kuru soğuk var..Off kış mevsimini sevmiyorum yaaa...
Alt kata geçince yatağını değişcenmi ya??Yere yakın geliyo orası..Azra çoğunlukla sabah bizim yatakta olduğundan daha o sahneyi yaşamadık biz:)))
Yaramazz bunlaarrr..Geçen kamerada kayınvalidemlerle konuşuyorum..Onlar bile farketti nekadar hareketli kucakta durmuyo diyolar..Birde kollarımdan tutun ben zıplayayım diyo müzik eşliğinde :)))
Alt kattada ilk yatağındamı yatıyo canım??Birde soğuk oluyomu..Ben alt kata geçirince altına kocaman bi battaniye katlayıp koyayım diyorum..Yada yün yorgan..
Seninkide bence çabuk konuşacak canımm...
Berkeye çok üzüldüm kıyamam yaa:...Nasıl canı acımıştırrr ..Öp elini benim yerimede...
Aynı azrayı anlattın.Eşim diyoki daha bişey almıycam nasıl olsa kullanmıyo..Yürütecini bu ara hiç sevmiyo..oyaladığımı biliyo çünkü:)))
bence üşütüyolar.Azrada öyle canım((Geceleri çok uyanıyoo..sabaha karşı çok gaz çıkarıyo....
Canlarımmm benimmmm günaydınnnn...
uzun zaman oldu çok sık giremiyorum zaten facede çok sık giremiyorum yaramaz bi kızım var onla ilgilenmektenhepinizi çok öpüyorum..şu anda büşra kuzu çorabını yemekle meşgul...
hala emeklemedi... RApucan ulaş ne aşemde emekleme konusunda... hepinizi çokkkk özledimmm canlarımmmm
İyiyim kuzum ne yapayım aynı bildiğin gibi :)) gelininde iyi ellerinden öper çok özlemiş sizleri öyle diyor:)))
Canım bizimki sıkılmıyor öyle fazla abisi sağolsun :) Berke oyun oynadıkça onu seyrediyor ona gülüyor ..kalan zamanları kucakta yada oyuncakları ike bıdır bıdır konuşuyor..
bizde sizi çookkk özledikkk :)duru şanslı o yönden çabuk konuşur bizimkide çocuk hastası kuzenlerimin çocukları geldiğinde onlarla konuşmaya çalışıyor bişeyler anlatıyor saçlarını çekiyor :)evde bir çocuk olması iyi o yüzden mertin canı sıkılıyor arada berkeyi bizede gönderseneeee
Olur teyzesi gönderiyim hafta sonları birazda sizin başınız şişsin
maşallah canım azraya seninki yakında yürüyecek gibi:)
bizimki daha emeklemiyor bile 7,5 aylık olduk nerdeyse.. gövdeyi tamamen kaldırıyor ve sürünüyor ama dönerek gitmek daha kolayına geliyor sanırım yuvarlanarak ulaşıyor istediği yere..
MRB ARKADAŞLAR BENDE TEMMUZ ANNESİYİM
bişey sormak istiyorum...ben yoğurdu pastörize keçi sütünden yapıyorum çok da güzel oluor ama inek sütündenmi yapsam acaba..anne sütüne en yakın süt keçi sütü diye böyle yapıyorum...
bu arada bede doğduğunda beri göğüs ucum olmadığı için sütümü sağarak veriyorum nasıl zor yıpratıcı bişey olduğunu çok iyi bilirim...artık azalltım sağmaları ben ek gıdaya geçtiğim için..
keçi sütünden yapman daha iyi tatlım. okuduğum bir yazıda diyordu ki keçi hiç bir ölümcül hastalığa yakalanmazmış ( kanser, verem vs.) ama inek yakalanırmış. o yüzden keçi sütü daha değerli ve sağlıklı. hem anne sütüne daha yakın. anne sütü konusunda ise ilk altı ay çok önemli ama altı ay sonunda da yine ağırlıklı anne sütüyle beslenmesi gerekiyor bebebğin. bence azaltma sağmayı. biliyorum sağmak çok yıpratıcı ben de aynı durumdayım ama oğluma kıyamıyorum. onu bu hakkından mahrum edemem.
Hayırlı Haftalar Arkadaşlar. Sütünü sağan arkadaşlar ne kadar çıkıyor sütünüz kaç ml benimde sütüm çok azaldı ama genede günde 1 kerede olsa sağmaya çalışıyorum çok üzücü bidurum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?