2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zonox icimizde en cok ceken sensin tahminim bu bulantilardan ALLAH yardimcin olsun
inşallah canım
Kızlar bendede çok sancı var alt tarafta. 11.haftaya girdim. Adet zamanımda yakın değil. zonox seninle aynıyız süre olarak. sendede oluyor mu bu tür sancılar??

canım benim de altımda sancı var. ağrıyo. bir de sol göğsümün altında ağrım var. sanırım yerleşme ağrıları

gezgin hoşgeldin canIM

Midem çok kötü hiç birşey yiyemiyorum açım ve korkuyorum 9 ay nasıl geçecek diyemafoldumben

canım iyide bu 9 ay sürmeyecek ki inş...

ilk 3 ay yasanıyorsa yasanıyor,sonra iştah açılması yaşanıyormus...
Sabır inşallah geçicek...

Canım sen türkiyeye gelcektin zamanı belli oldumuu geldiğinde tam kış olcak özlediğin yemeklerede havalarada kavuşursuunn...Sendemi kendin bıraktınn folik asidii??

1-2 haftaya gelicem inşallah,sabırsızlıkla bekliyorum canım....olumunekankayizsmile

Evet bende kendim bıraktım,doktor randevum bu sıralar yok,sırf bunun içinde gitmek istemedim...
Bitmişken bıraktım...boshayallersmile

Herkese merabalar ben yeni üye oldum ve 8 haftalık hamileyim ve 3 aylık evliyiz....bebek olunca ne yapıcamızı çok şaşırdık su an karmakarışık durumdayım mide problemlerim var ne yapıcamı bilmiyorum Allah Hayırlısını versin ...

yok şekercim...barsakları temizler diyor ya...daha kolay çıkarsın tuvalete işte...alkisalkisalkis

Deneyeyim o zaman canım...Ben turpu salatanın içinde cok seviyim..Havucu ve turpu rendelicen....Bi de kıvırcık koycan..Cok az zeytinyagı ve bol limon....ayyyyy ekşi seyler cok hosuma gidiyor...:lepi:

Hoşgeldin canım aramıza...olumunekankayizsmile
Bebişin hayırlı olsun,tebrik ederim....opuyorumnanaktan
Yenide evliymişsin,maşallah....
Erkenden sizinle olmak istemiş miniğiniz....
Bunada şükür,bekleme sıkıntısı çekmeden Rabbim nasip etmiş....

Ahhh canımm...Ciceginiz burnunuzda daha sizin..erken olması böyle hissetmenize sebep olmus olabilir..Ama su an bebek var ona göre davranmak gerek..Dünyanın en guzel seyi...Ama dersen ki biz hakketten allak bullak olduk o zaman psikolojik yardım almak en iyisi..Cunku hamilelikte stres en buyuk dusman... Allah yardımcın olsun...İçin ne zaman sıkılırsa gel hepimiz burda dertleşiyoruz...

Zonox içimi rahatlattın çok sağol. bugün o kadar çok sancıyor ki lavaboya bile gitmeye korkuyorum. :bbo:

ay canımmmmmmm..ne kadar güzel....ben de hep erkenden anne olmak istedim ama Rabbim bu yaşımı uygun gördü demek ki...hayırlı uğurlu olsun....olumunekankayizsmile

7+4 bugün daha ççookkk var

sabır canım sabır:Saruboceq:

Deneyeyim o zaman canım...Ben turpu salatanın içinde cok seviyim..Havucu ve turpu rendelicen....Bi de kıvırcık koycan..Cok az zeytinyagı ve bol limon....ayyyyy ekşi seyler cok hosuma gidiyor...:lepi:
offfffffffffffff....süper işte öyle yeeeeeeeeeeecokacimcoook

Son düzenleme:

dilekcim merabaalr öncelikle tabi herinsanda çok farklı olabilir ama tavuktan bende kızlarımda acaip tiksinmiştim ette bazen midemi bulandırıodu bilmirum sende farklı olabilir tabi cinsiyeti benim görümcede tiksinmişti kızında oğlunda rahattı o konuda bu sefer rahat yiyorum et tavuk balık orun yok şükür ama tatlı yiyene erkek derler ya tam tersi tuzlu hastası oldum resmen ara ara ekşde iyi gidioyanii tatlıdan da nefret ettim resmen midem kalkıodu adını duyunca bile yeni yeni pek rahatsız etmio işte yani bakalım hayırlısı

herkese mrb kızlar dün ikili test için gittim doktor cinsiyetini söylemedi. 10 kasımda da 3lü test için gidecem nisan sonu mayıs başı olacakmış doğumum perşembe günüde kan tahlili sonuçları çıkacak ense ölçümüde normal çıktı.

Hoşbulduk gezgin çok teşekkürler...bu kulubü arkadaşım tavsiye etti ve çok hoşuma gitti okuyunca rahatladım biraz ...

gülesram çok teşekkürler evet artık sizlerle birlikteyim iş yerinde fırsat buldukça kulupte olurum

Zonox & gonul86
Korkmayın kızlar..civcivleriniz içinizde eşinip yerleşiyor :))

canım ağrın oluyosa iözellikle bu aralarda bebiş baya büyüyene kadar kesinlikle dikkat etmeni tavsiye ederim ben sorun yaşamıştım bu konuda inanılmaz bi kanama geçirdim hatta bbebek gitti bile demiştik umutsuz doktora koştuk şükür sorun olmadı ama sonrasında dört aylık olana kadar ciddi dikkat ettik dört aydan sonra tabi yine kendini çok zorlamıycak şekilde devam edebilirsin ama tabi en doğrusu doktoruna söle sana gerken zamanları söyler bence

Hoşbulduk gezgin çok teşekkürler...bu kulubü arkadaşım tavsiye etti ve çok hoşuma gitti okuyunca rahatladım biraz ...

Aynen canım,bizde burada paylasımlarla çok rahatlıyoruz...

Ben bir başıma hamilelik geçirseydim eminim bu kadar şey bilmez ve bu kadar rahat olmazdım...
Sağolasun arkadaslar her anda yanımızda oluyorlar...
Endişeler de,mutluluklarda beraber yasanıyor....
Çok şükür...

gülesram çok teşekkürler evet artık sizlerle birlikteyim iş yerinde fırsat buldukça kulupte olurum

ahh ne demek canımm yaa...Sen gel biz hep burdayızhihoyyyt
Benim kusmalarım 1 hafta sürdü ve gecti..Şimdi cok sukur arada bi bulantı oluyo..Bende 7+6' yım..Bulantım kusmam 6.haftanın içinde baslamıstı..Sıkma canını gececek bugünler

Normalde doktoruna basvursa eminim yasaklar...

Küçük bir şikayette olsa uzalastırıyorlar..
Benim kahverengi akıntım oldugu zaman doktor 3-bucuk aylık olana kadar ilişki yok dedi...:kedi:
Normalde sorunumuz yoktu aslında,ama dikkat etmekte fayda var...
Ki hele arkadasın ağrısı varmıs,bence daha çok dikkat etmesi lazım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…