inşallah canımzonox icimizde en cok ceken sensin tahminim bu bulantilardan ALLAH yardimcin olsun
Kızlar bendede çok sancı var alt tarafta. 11.haftaya girdim. Adet zamanımda yakın değil. zonox seninle aynıyız süre olarak. sendede oluyor mu bu tür sancılar??
Midem çok kötü hiç birşey yiyemiyorum açım ve korkuyorum 9 ay nasıl geçecek diyemafoldumben
Canım sen türkiyeye gelcektin zamanı belli oldumuu geldiğinde tam kış olcak özlediğin yemeklerede havalarada kavuşursuunn...Sendemi kendin bıraktınn folik asidii??
7+4 bugün daha ççookkk varSELAM HOŞGELDİNİZ...
korkacak bişey yok..bulantınmı var ..kaç haftalık hamilesin
gezgin hoşgeldin canIM
yok şekercim...barsakları temizler diyor ya...daha kolay çıkarsın tuvalete işte...alkisalkisalkis
Herkese merabalar ben yeni üye oldum ve 8 haftalık hamileyim ve 3 aylık evliyiz....bebek olunca ne yapıcamızı çok şaşırdık su an karmakarışık durumdayım mide problemlerim var ne yapıcamı bilmiyorum Allah Hayırlısını versin ...
Herkese merabalar ben yeni üye oldum ve 8 haftalık hamileyim ve 3 aylık evliyiz....bebek olunca ne yapıcamızı çok şaşırdık su an karmakarışık durumdayım mide problemlerim var ne yapıcamı bilmiyorum Allah Hayırlısını versin ...
ay canımmmmmmm..ne kadar güzel....ben de hep erkenden anne olmak istedim ama Rabbim bu yaşımı uygun gördü demek ki...hayırlı uğurlu olsun....olumunekankayizsmileHerkese merabalar ben yeni üye oldum ve 8 haftalık hamileyim ve 3 aylık evliyiz....bebek olunca ne yapıcamızı çok şaşırdık su an karmakarışık durumdayım mide problemlerim var ne yapıcamı bilmiyorum Allah Hayırlısını versin ...
7+4 bugün daha ççookkk var
offfffffffffffff....süper işte öyle yeeeeeeeeeeecokacimcoookDeneyeyim o zaman canım...Ben turpu salatanın içinde cok seviyim..Havucu ve turpu rendelicen....Bi de kıvırcık koycan..Cok az zeytinyagı ve bol limon....ayyyyy ekşi seyler cok hosuma gidiyor...:lepi:
günaydın kızlaarrrr ...
Barıisim benim 11. hafta başlandı bulantılar tiksinmeler ve bende senin gibi şaşırıyorumm.Tavuğu çok severdim artık yiyemiyoruummm..Benim hamileliğim aynı annem gibi geçiyo oda sadece etten tiksinmişş.Kızlar annem çok rahat doğum yaparmışş 5 dakkada :)) inşallah o konudada çekmişimdir şu kemik yapısı annemin çok müsaitmişş benimde öyle olurr inşallahh..Sizde annenizle benzerlik gösteriyomusunuzz??
7+4 bugün daha ççookkk var
Ben bir demetçik pırasa istiyorum sadece, yeter o kadar..olumunekankayizsmile
havuç limon sorun olmayacak.. boshayallersmile
Kızlar bişey sorucam ama hem utanıyorum :kedi: hem sormak istiyorum, ama sormam lazım sanırım.. İlişkiden sonra ağrı hissetmek normalmi acaba bu dönemde? bilmiyorumkismile Bi sorun olabilirmi ? :1no2:
Hoşbulduk gezgin çok teşekkürler...bu kulubü arkadaşım tavsiye etti ve çok hoşuma gitti okuyunca rahatladım biraz ...
gülesram çok teşekkürler evet artık sizlerle birlikteyim iş yerinde fırsat buldukça kulupte olurum
canım ağrın oluyosa iözellikle bu aralarda bebiş baya büyüyene kadar kesinlikle dikkat etmeni tavsiye ederim ben sorun yaşamıştım bu konuda inanılmaz bi kanama geçirdim hatta bbebek gitti bile demiştik umutsuz doktora koştuk şükür sorun olmadı ama sonrasında dört aylık olana kadar ciddi dikkat ettik dört aydan sonra tabi yine kendini çok zorlamıycak şekilde devam edebilirsin ama tabi en doğrusu doktoruna söle sana gerken zamanları söyler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?