2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

obende çok oluyor canım zehir gibi agzımın içi sanki birde hep bogazıma kıl kaçmış gibi yüregim büyürdü göbürürdüm bu sabah yok şimdilik çok berbat bişey

benim de öyle Turkocum yaaaaaaa....çok rahatsız ediyor..seni etmiyor mu?ne yapıyorsun gidermek için?var mı formülün?

canım aslında benim hiç iştahım yok...hiçbirşey çekmiyor canım...ama aç kalınca bulantım arttığı için zor da olsa yiyorum yemek...:1no2:

canım gözün aydın...hep hayırlı haberler getir inş...olumunekankayizsmile

canım aslında benim hiç iştahım yok...hiçbirşey çekmiyor canım...ama aç kalınca bulantım arttığı için zor da olsa yiyorum yemek...:1no2:

Bende işyerinde yemiyorum ama akşam esim ve kayınvalidem yakalayınca beni onların elinden kaçamıyorum. sonra daha kötü oluyorum ama :sinifsinif: Ben 10. haftama bugun girdim ve simdiye kadar 4 kilo vermişim 12. hafta olsada su bulantılar bir geçse

Teşekür ederim canım benim.. Şifa niyetine deyip deyip yiyorum herşeyi zaten..

evet turko haklısın sanırım, ben hiç bu açıdan düşünmemiştim.. günaha girmeyelim bide.. :kedi:mafoldumben
valla birimiz degil canım hepimizde bahsediyoruz yemeklerden dün fark ettimki yanlış yapıyoruz mesela dün okudum onu yapıp yiyemesem gözümün önünden itmeyecekti ayy birde canım çektiki fena şekilde valla yalış analamayın kızlar bence hamilelerin aklına düşürüp can çektirmekle valla yanlış yapıyoruz

canım gözün aydın...hep hayırlı haberler getir inş...olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canım benim inş. hepimizin allah yardımcısı olur.. benimde ağzımda acılık var hatta aç kaldığım zaman ayy ölüyorum sağlıklı günlerimi unuttum ben eskidende böylemiydim diyorum... midemdede hazımsızlık kalp çarpıntılarımı söyledim bence ciddi bişey yoktur dedi ama tahlillere bakalım devam ederse bi kalp uzmanına gidersin dedi.. szilerin 2 li testi ne zaman yaptıracakmısınız..

benim de öyle Turkocum yaaaaaaa....çok rahatsız ediyor..seni etmiyor mu?ne yapıyorsun gidermek için?var mı formülün?

valla çubuk krekere koşuyorum hemen birde meyveler ço iyi geliyor üüzüm yiyorum hemen muz şeflalı bnları evden eksik etmiyorum agzım zehir gibi oldugunda oacı su geldiğinde bunları atıştırıyorum iyi geliyor hemde bebege vitaminler gidiyorvereliniortak

anlattıgın şekilde o kalp çarpıntısı bendede çok olyordu araştırdım bir yerde okudum ilk üç ayda birde son üç ayda olması normalmiş ve bende okadar kalmadı şükür

TURKOCUM teşekkür ederim güzelim valla 2li testi yapalım diyince bende tamam dedim umarım bişey çıkmaz .. yemek konusuna gelincede benim kimsem yok akşam eve gidince geceden yapıyorum yemeklerimi, tabi eğer çok yorgun değilsem yoksada valla bi önceki günkü yemeği yiyorum pratik şeylerle geçiştiriyorum yada doğru dışarı yemeğe gidiyoruz. ama dün migrosta pırasa bulamadım çokda canım istemedi ama olsa yerdim. kendim pişirmekte istemiyorum o zaman o gün yiyemiyorum zaten .. haklsın aslında ama napalım işte içimizde tutamıyoruz..

blue-sky saol canım inşallah sonunu sağlıkla getiririz ağızda acılık olayı bende de oluyor ama her zaman değil zaten bulantı kusma böğürtü olucağı zaman ağız içinde su, tükürük oranım o kadar artıyorki anlıyorum ne olcağını ayrıca şu kilo olayı sanırım gaz ve ödem olabilir ama sabahları iyiyim hafifim akşamları acayip şişiyorum kendim bile inanamıyorum

diana arada bir görünen kaybolan bulantıları olabiliyor endişelenme canım

özlem483 herşey yolunda gider inşallah bugün evine geçersin canım

kızlar hamileler için tayt aramıştım sonunda buldum C&A da çokta rahat ettim eşofman altından giyince sıcacık oldu bilginize

kızlar şimdi bir link vericem çok güzel bi video.. ama hemen vermeiyorum 100 mesajım olması lazımmış..

canım beni yanlış anlamayın sakın bende içimde tutamıyorumama ben sizin gibi hamile arkadaşlar için söyledim ben çalışmıyorum canım ne istese ne düysam alıp yapıyorum ama yapamayanlara yazık diye düşündüm ondan dediğin gibi tutamıyoruz işte kendimizi bende dagil tabikide nefsi kalan arkadaşlar haklarını helal etsin artık 2 testtind einşallah iyi çıkar canım inşallah tm testleri hayırlısıyla güzel getirecez:Saruboceq:

valla otayttan bulursam hemen alıcam bende çok üşüyorum dün karın kısmı lastikli gibi çok rahat 2 pantulon aldım hamileler için ama çok geniş degil 2ay giye birilir dünkü aldıgımı çok hoşuma gitii buldum valla artık çıktı göbüş kıyafetler sıkıyor

kızlar ya bu topikte ilk cinsiyet haberini kim verecek acaba ben çok meraktayım ama 1 ay sanra gel ozman ögreniriz dedi bir ayı nasıl geçirecem ama içime hep erkek doguyor

yok turkocum zaten haklısın sen ben yapamıyorum mesala diyorum.. canım çok çekince yapamayabilrim (( kimsede yok bana yapın diyeceğim benim için zor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…