obende çok oluyor canım zehir gibi agzımın içi sanki birde hep bogazıma kıl kaçmış gibi yüregim büyürdü göbürürdüm bu sabah yok şimdilik çok berbat bişey
günaydın arkadaşlar ...
Benim de ağzımda sürekli acılık midemde yanma var bazen boş ekmek iyorum o bıle ağzımı acıtıyor... Keske benimde sizin gibi canım birseyler istese ama nafile yemek deyince bile cok kötü oluyorum...:umursamaz::2:
KIZLARRRRRRRRRRR....Lütfen bu soruma cvp verin...Ağzınızda sulanma ve acılık var mı?Özellikle de birşeyler yedikten sonra....:bbo:
günaydın kızlar ben şimdi geldim hastaneden dün gittim bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum ayy nasıl hızlı atıyo inanamadım çok güzeldi yani ilk duyduğumda bu kadar değildi.. herşey yolunda gayet ii dedi .. veee bütün tahlillerim yapıldı bu sabah akşam sonuçları eşim alıp göstericek özel hastanede sadece 12 tl ödedim bu yanıda çok güzeldi:) 26 ekimde 2 li test için gidicem ve cinsiyetini büyük ihtimalle söyleyeceğini söyledi ayyy çok sabırsızlanıyorum .. 2 li test için yapalım mutlaka dedi bende doktorum istediği için tabiki dedim hayırlısı olsun bakalım.. ee sizler nasılsınız??
çok okuyamadım özlem483 çoook geçmiş olsun canım umarım bian önce sağlığına kavuşursun..
evet bende var arkadaşım.sulanma hadi neysede o acılık bi gitse tam süper olacak :)
canım aslında benim hiç iştahım yok...hiçbirşey çekmiyor canım...ama aç kalınca bulantım arttığı için zor da olsa yiyorum yemek...:1no2:
valla birimiz degil canım hepimizde bahsediyoruz yemeklerden dün fark ettimki yanlış yapıyoruz mesela dün okudum onu yapıp yiyemesem gözümün önünden itmeyecekti ayy birde canım çektiki fena şekilde valla yalış analamayın kızlar bence hamilelerin aklına düşürüp can çektirmekle valla yanlış yapıyoruzTeşekür ederim canım benim.. Şifa niyetine deyip deyip yiyorum herşeyi zaten..
evet turko haklısın sanırım, ben hiç bu açıdan düşünmemiştim.. günaha girmeyelim bide.. :kedi:mafoldumben
günaydın kızlar ben şimdi geldim hastaneden dün gittim bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum ayy nasıl hızlı atıyo inanamadım çok güzeldi yani ilk duyduğumda bu kadar değildi.. herşey yolunda gayet ii dedi .. veee bütün tahlillerim yapıldı bu sabah akşam sonuçları eşim alıp göstericek özel hastanede sadece 12 tl ödedim bu yanıda çok güzeldi:) 26 ekimde 2 li test için gidicem ve cinsiyetini büyük ihtimalle söyleyeceğini söyledi ayyy çok sabırsızlanıyorum .. 2 li test için yapalım mutlaka dedi bende doktorum istediği için tabiki dedim hayırlısı olsun bakalım.. ee sizler nasılsınız??
gözn aydın canım maşşallah..bende 2 gün önce gitmştim ya nasılda büyümüş dedim 1 ay görmemiştim dr bana ense ölçümü falan gayet iyi dedi bence hiç gerek yok 2 testte dedi gelecek ay 3 test yapılacak işallah tüm test sonuçlarımız iyi gelir o önemli testlerin sonucunu bekelmek çok stres verici kızımda öyle olmuştum ya kötü çıkarsa falan işte atıp tutuyorsunuz şükür kızımda herşey güzel gitmşti
canım gözün aydın...hep hayırlı haberler getir inş...olumunekankayizsmile
benim de öyle Turkocum yaaaaaaa....çok rahatsız ediyor..seni etmiyor mu?ne yapıyorsun gidermek için?var mı formülün?
teşekkür ederim canım benim inş. hepimizin allah yardımcısı olur.. benimde ağzımda acılık var hatta aç kaldığım zaman ayy ölüyorum sağlıklı günlerimi unuttum ben eskidende böylemiydim diyorum... midemdede hazımsızlık kalp çarpıntılarımı söyledim bence ciddi bişey yoktur dedi ama tahlillere bakalım devam ederse bi kalp uzmanına gidersin dedi.. szilerin 2 li testi ne zaman yaptıracakmısınız..
TURKOCUM teşekkür ederim güzelim valla 2li testi yapalım diyince bende tamam dedim umarım bişey çıkmaz .. yemek konusuna gelincede benim kimsem yok akşam eve gidince geceden yapıyorum yemeklerimi, tabi eğer çok yorgun değilsem yoksada valla bi önceki günkü yemeği yiyorum pratik şeylerle geçiştiriyorum yada doğru dışarı yemeğe gidiyoruz. ama dün migrosta pırasa bulamadım çokda canım istemedi ama olsa yerdim. kendim pişirmekte istemiyorum o zaman o gün yiyemiyorum zaten .. haklsın aslında ama napalım işte içimizde tutamıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?