2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benimde içime erkek doğuyor valla bakalım doktorum 26 sında cinsiyetini söyleyebilrim dedi bende şaşırdım daha çok erken ama bakalım söylicekmi?

barışım canım gözün aydın canım
testler mi 12 tl tuttu
dün bende doktordaydım bazı testler verdi baya pahalıydı.bende ssk da yaptırıcam dedim olur dedi.
3 hafta sonra ikili test için gel dedi.oda pahalı bende yine ssk ya gidicem.sonuçları alıp doktora gitsem olur dimi?

günaydın kzılar..özlem geçmiş olsun bebeğin iyiymiş ya içini ferah tut...
offf benim bulantım hala geçmedi..sabah uzun zamandan sonra yumurta yedim zor duruyorum çok rahatsız ediyor yaptığım kahvaltı..önceden hemen çıkarıyordum 5 gündür zorluyorum kendimi midemde dursun diye...
bol bol mandalina yiyebiliyorum..genelde öğünlerim mandalian oluyor:)))
arada nar suyu sıkıp içiyorum,kıza sıktığım zaman kendimede sıkıyorum..
ben bayramda kesin 3 kilo alırım 4 günde..
kavurma hastasıyım çünkü..o zaman bulantıda kalmaz..

TURKOCUM ben 9+5 daha çok erken demi? bakalım ne dice
SEDASEM evet canım tahlilerim 12 tl tuttu canım.. özel hastane hepsi vardı içinde toxsoplazma falan ben tam isimlerini bilmiyorum yaklaşık 10 tane yapıldı. idrarda vardı .. ama hepsine bakacağız dedi aynı şeylerdir. tabi sen devlette yaptır al sonuçların doktora git hiçbişey olmaz neden boşuna okadar para ödeyesinki... 2 li testi de sorucam bakalım ama oda bu şekildedir sanıyorum..

aynısını ben de diyorum..normal zamanımda nasıldım ben..unuttum diyorum..ohaoldumsmile

anladım...benim geçmiyor hiç..onları da yesem geçmiyor...:gitme:

yok turkocum zaten haklısın sen ben yapamıyorum mesala diyorum.. canım çok çekince yapamayabilrim (( kimsede yok bana yapın diyeceğim benim için zor yani..
ben de senin gibiyim tatlım...yapacak kimsem yok öyle yemekleri...bir erkek kardeşceğizim var o da sadece makarna ve mantar yapmayı biliyor...eşim de geç geliyor zaten..akşamları açım genlede.dolayısyla da bulantım had safhada oluyor....:sinifsinif:
ayyy 10 gün sonra 3 ay bitecek 4 e gireceğim yaa..
çok heyecanlı..

benim daha 15 gün var...ama olsun...yine de çok sayılmaz değil mi?

blue_sky yok cnm zaman hemen geçiyor..biz çabuk geçsin istiyoruz ama özellikle göbeğiniz çıktıktan onu tekmelerini hissettikten sonra çokta acele etmeyin..o ayrı bir zevk ben doğumdan bir süre sonra çok özlemiştim tekmelrini..aynanın karşısında göbeğime bakmayı..bol bol resim çektirin..benim ilkinden çok az var ( bunda nasipse bol bol çektireceğim..

benimde içime erkek doğuyor valla bakalım doktorum 26 sında cinsiyetini söyleyebilrim dedi bende şaşırdım daha çok erken ama bakalım söylicekmi?

benim eşimde erkek hissediyor..ilkjindede kız hissetmişti kız oldu..bende erkek hissetmiştim:sinifsinif:
bu seferde kız hissediyorum..kesin erkek olur artık eşimin hislerine güveniyorum..kaydirigubbakcemile3

benim eşimde erkek hissediyor..ilkjindede kız hissetmişti kız oldu..bende erkek hissetmiştim:sinifsinif:
bu seferde kız hissediyorum..kesin erkek olur artık eşimin hislerine güveniyorum..kaydirigubbakcemile3

bende çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini..eşim erkek hissettiğini söylüyor...biraz önce bi müşterim kızım olacağını söyledi...herkes bişey diyoo aaayyyy çok sabırsızım kaydirigubbakcemile3

merhaba anneler bende bebişimi erkek hissediyorum başından beri. bizim ilk bebegimiz olacak onun için farketmez.aslında ben kız delisiyimdir ama erkek hissediyorum.aman tek allahım hayırlısını versinde

Son düzenleme:
Günaydın canlarımmmmmmm

benimde azalmaya başladı. ne güzel işte. keşke bitse bulantılarımız. bulantı bebeğinin sağlıklı olduğuna işaret değil ki. sakın korkma 3. aya doğru azalıomuş bulantılar.
kızlar dışarıdan mesela tavuk burger falan yiyiyormusunuz?
yada genelde ne yiyorsunuz

kesinlikle katılıyorum . mesela ben yapamıorum ama saolsun kayınvalidem yapıo. oda yapmasa evde peynir ekmek yerim. kimsnn kötü bi niyeti yok ama işte diğerlerinin canı çekio:1shok:
KIZLARRRRRRRRRRR....Lütfen bu soruma cvp verin...Ağzınızda sulanma ve acılık var mı?Özellikle de birşeyler yedikten sonra....:bbo:
canım reflü gibi. bendede oluo. hamilelikte olurmuş. ağzında acı su tadı.
arkadaşlar bu arada makyaj yapıyomusunuz?parfüm vb. kullanıyomusunuz?

ben yapıorum. yapmasam kendimi hamile ve kendinden geçmiş olarak görüorum. zaten sabah akşam öğürüyorum eşiminde midesini bulandırıyorum. bari dışarı çıkarken güzel olim, o anları eşime unutturim diorumm ehehehezemuszemus

kusmanktan hayattan uzak kaldım..uzun süre kendime bakasım gelmedi zaten..geçenlerde çok hafif bi makyaj yaptım zaten hep çok hafif yaparım..ama parfüm sıkmadım midem bulandığı için ama geçince sıkarım.
ece bu arada senin ikiz değilmiydi başlarda öyle okudum sanki başkasımıydı yoksa.

çoook geçmiş olsun gerçekten zamanında gitmişsin allah korumuş allah sana bagışlasın canım:ecrin_bebek:

evet canım ben yapıyorum.
parfümde kullanıyorum cilt bakımıda yapıyorum.yıkama jeli krem falan
yoksa ruh gibi dolaşıyorum etraftaolumunekankayizsmile

ece1982 canım ben makyaj yapıyorum ama sadece göz kalemi rimel ve allık biraz daha canlı gözükmek için, yüzüm solgun benim yapmadığım zaman hasta gibi duruyorum, ayrıca çalıştığım için gerekiyoda ..

daha zevkli kısımlarına gelmediğimiz için sanırım zaman çabucak geçsin istiyoruz....

walla eşim ve çevremdeki herkes erkek diyor bana da ama ben kız hissediyorumm...haksız çıkarsam kapak olacak bana :lepi:
canım ben makyaj yapmıyorum zaten...parfümü çok severdim ve kullanırdım ama artık kullanmıyorum....koku hassaiyetimin bunda etkisi var ama...olmasa kullanırdım belki...zararlı mıymış?

ben yapmıyorum sadece 1 kez bebe yağı kullandım ondada çok fena bulantılarım olmuştu
zaten korkarım hepsi kimyasal duş jeli bile kullanmıyorum, allık zararlı, arada bir elime nemlendirici sürdüm oda çoookk nadir 2-3 kez filan tam bakımsız halimdeyim saçlarda beyaz çıktı bu halimi çok seviyorum :)) bıraktıım dağınığım olsun bebişim sağlıklı olsunda ben bakımsız görüneyim umrumda değil.

maşallah canım minnoşuna nazardeğmesin bende 62 hamile kaldım bi lo aldım 63 üç ben çok korkuorum şu kilo olayından ne kadar dikkat etsemde 72 yada 73 le yapıorum doğumu sanırım buda 73 ü bulur kesin off vermek baya zor oluyo o yüzden:CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…