benimde içime erkek doğuyor valla bakalım doktorum 26 sında cinsiyetini söyleyebilrim dedi bende şaşırdım daha çok erken ama bakalım söylicekmi?
teşekkür ederim canım benim inş. hepimizin allah yardımcısı olur.. benimde ağzımda acılık var hatta aç kaldığım zaman ayy ölüyorum sağlıklı günlerimi unuttum ben eskidende böylemiydim diyorum... midemdede hazımsızlık kalp çarpıntılarımı söyledim bence ciddi bişey yoktur dedi ama tahlillere bakalım devam ederse bi kalp uzmanına gidersin dedi.. szilerin 2 li testi ne zaman yaptıracakmısınız..
anladım...benim geçmiyor hiç..onları da yesem geçmiyor...:gitme:valla çubuk krekere koşuyorum hemen birde meyveler ço iyi geliyor üüzüm yiyorum hemen muz şeflalı bnları evden eksik etmiyorum agzım zehir gibi oldugunda oacı su geldiğinde bunları atıştırıyorum iyi geliyor hemde bebege vitaminler gidiyorvereliniortak
ben de senin gibiyim tatlım...yapacak kimsem yok öyle yemekleri...bir erkek kardeşceğizim var o da sadece makarna ve mantar yapmayı biliyor...eşim de geç geliyor zaten..akşamları açım genlede.dolayısyla da bulantım had safhada oluyor....:sinifsinif:yok turkocum zaten haklısın sen ben yapamıyorum mesala diyorum.. canım çok çekince yapamayabilrim(( kimsede yok bana yapın diyeceğim benim için zor yani..
ayyy 10 gün sonra 3 ay bitecek 4 e gireceğim yaa..
çok heyecanlı..
benimde içime erkek doğuyor valla bakalım doktorum 26 sında cinsiyetini söyleyebilrim dedi bende şaşırdım daha çok erken ama bakalım söylicekmi?
benim eşimde erkek hissediyor..ilkjindede kız hissetmişti kız oldu..bende erkek hissetmiştim:sinifsinif:
bu seferde kız hissediyorum..kesin erkek olur artık eşimin hislerine güveniyorum..kaydirigubbakcemile3
Günaydın canlarımmmmmmmherkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir.dün bütün gün evde değildim hiç giremedim.yaa kızlar 2 günde bulantım azaldı hatta yok oldu gibi 8.haftadayım ben.dün doktorumu aradım sordum bulantım azaldı bebeğe bişey mi oldu acaba diye giderek azalır bu çok normal dedi ama içim içimi yiyiyor ya siz ne diyorsunuz ?
doktor randevum da 5 kasımda daha çok var.böyle bi durum yaşayan var mı ?
kızlar dışarıdan mesela tavuk burger falan yiyiyormusunuz?
yada genelde ne yiyorsunuz
kesinlikle katılıyorum . mesela ben yapamıorum ama saolsun kayınvalidem yapıo. oda yapmasa evde peynir ekmek yerim. kimsnn kötü bi niyeti yok ama işte diğerlerinin canı çekio:1shok:kızlar valla yemeklerden bahsediyoruz ya birbirimizin aklına düşürüp canını istetiyoruz dün hepimiz prasa delisi olduk resmen yedimde rahatladım yaa dogru yapmıyormuyuz acaba bulamayan yapacak hali olmayan arkadaşlara eziyet çektiriyoruz can istetiyoruz yemeklerden çok bahsetmesekmi acaba yapabilen var yapamayan var yemeyincede gözünde uçuşup duruyor ama
canım reflü gibi. bendede oluo. hamilelikte olurmuş. ağzında acı su tadı.KIZLARRRRRRRRRRR....Lütfen bu soruma cvp verin...Ağzınızda sulanma ve acılık var mı?Özellikle de birşeyler yedikten sonra....:bbo:
arkadaşlar bu arada makyaj yapıyomusunuz?parfüm vb. kullanıyomusunuz?
selam kızlar inşallah iyisinizdir ben bi kaç gündür siteye giremedim çok kötü günler geçirdin ı pazartesi günü toksoplazma şüphesi için için başka bir dr gittim.daha önce anlatmıştım .dr bir ultraonla bebeğe bakalım dedi.hafta sonu çok öğürmem olmuştu lavabodan çıkamıyodum zorlamadan dolayı rahimde kanama olmuş dışarı akmadığı içinde bebeği düşürmek üzereydi şoka girdim resmen hiç böle bişi beklemiyoum kendi dr um kusmanın felan zararı yok diyordu.2 gün hastanede kaldım çok şükürr yarabbim kanama dumuş bebişte iyiydi bugün çıktım ama serum yiyeceğim hergün .çok zormuşşşş ya düşük felan hiç aklımda yoktu baştan beri kanama hiç olmamıştı.tam zamanında gitmişiz.rabbim hepimizin yavrularını korusun.
blue_sky yok cnm zaman hemen geçiyor..biz çabuk geçsin istiyoruz ama özellikle göbeğiniz çıktıktan onu tekmelerini hissettikten sonra çokta acele etmeyin..o ayrı bir zevk ben doğumdan bir süre sonra çok özlemiştim tekmelrini..aynanın karşısında göbeğime bakmayı..bol bol resim çektirin..benim ilkinden çok az var( bunda nasipse bol bol çektireceğim..
walla eşim ve çevremdeki herkes erkek diyor bana da ama ben kız hissediyorumm...haksız çıkarsam kapak olacak bana :lepi:benim eşimde erkek hissediyor..ilkjindede kız hissetmişti kız oldu..bende erkek hissetmiştim:sinifsinif:
bu seferde kız hissediyorum..kesin erkek olur artık eşimin hislerine güveniyorum..kaydirigubbakcemile3
canım ben makyaj yapmıyorum zaten...parfümü çok severdim ve kullanırdım ama artık kullanmıyorum....koku hassaiyetimin bunda etkisi var ama...olmasa kullanırdım belki...zararlı mıymış?arkadaşlar bu arada makyaj yapıyomusunuz?parfüm vb. kullanıyomusunuz?
iyi akşamlar kızlar
bende tedaviden sonra 2.5 kg almışım şuan 60.5
bugün doktora gittim çok şükür bebeğim çok sağlıklı gözüküyo.2.1 cm
bazı testleri yaptırıcam toxo...vs.dikkat et dedi kedi köpek yada çiğ etten bulaşan bi hastalık varmış.bebeğe ne kadar zararı varmış meğer korktum valla.ilk 3 ay çok önemliymiş.allah korusun hepimizi.
12. haftada da ikili test istedi.
böyle umarım hepiniz iyisinizdir.benim mide bulantım hiç olmadı dedim doktorda maaşallah dedi.herşeyi yiyiiyorum.sonra umarım bu kiloları veririz.:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?