2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri.bugün biraz tatsız uyandım sanırım havadan olayı umarım hepiniz iyisinizdir.ben bi kahvaltı yapıyım bakalım nasıl olcam :)

özlem senin bulantılar falan nasıl?

canımm benimm de bulantılarım yoğun geçtiii dün öğleye kadar kıvrandım işyerindee buılantıdann amaa bugünn pek iyiyimm şükürrr sanki azalıyo gibi dün akşam dışarda yemek yedik kendime inanamadım valla artık 12 hattalık oluyoruzz bulandırmasın eşşeksıpası:teytey:

HERKESE günaydın..mutlu sabahlar..bulantısız keyifli bol iştahlı bir gün geçirmenizi diliyorum...12.haftaya giren anne adayları gözünüz aydın bundan sonra daha rahat olucaksınız..darısı bizim başımıza

amin tatlımmm zaman çabuk geçiyo merak etmee benn 5 hftalık falan öğrendimm o kadar çok sabırsızlanıyodum kii ne zmn geçcek bu zmn diyee amaa bakk 3 ay bitcek nerdeysee bi dee çabucakkk doğuma yaklaşsakk çok merak ediyorum

bule-sky canım ben sabahları 6 gibi kalkıyorum erkenciyim.
dün akşam yine bulantı kusmalar beni mahvetti içtiğim yediğim herşeyi boşaltınca rahatladım ve uyudum hayırlısı canım sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz.
sen benden öndesin bakalım bulantıların ne zaman yok olcak

blue_sky; inşallah canım, 2 hafta sonra ise ikili testlerin de o zaman yapılacak o halde, yaşasın :))
2 li testle ilgili birşey demedi doktorum ama gidince diyebilir...bakalım hayırlısı inş...yerimseniben
günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri.bugün biraz tatsız uyandım sanırım havadan olayı umarım hepiniz iyisinizdir.ben bi kahvaltı yapıyım bakalım nasıl olcam :)
günaydın canımmm....afiyet olsun....
Aman nazar değimesin iyi ol inş..hepimiz olalım inş... evet ya...12 haftaya girdik azcık rahat ettirsinler değil mi ....yerim ben onları ya....analarının tatlı kuzularıopuyorumnanaktan

günaydın SUBARUCUM...kaydirigubbakcemile3 amin diyerek başlayalım....teşekkür edriz darısı başınıza inş...rahat oluruz inş...nasılsın bugün?:1hug:

günaydınn...amiinnn
teşk.ederim...allaha şükürler olsun geçen haftaya göre çok çok iyiyim....bulantılar hafifledi
sen nasılsın ?

canım ben de öyleyim...eşim erken gittiği için onunla uyanıyorum bir daha da uyuyamıyorum...6.15 gibi uyanmış oluyorum yani...canım sen daha da zor geçiriyorsun bu dönemi...Rabbim yardımcın olsun,tez zamanda ağzının tadını versin inş...hepimize inş...ben senden 1 gün öndeyim tatlım kaydirigubbakcemile3 çok değiştirmez sanırım ama tabii bilgilendiririm seni geçerse...opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar.....umarım herkes cok ıyıdır.....bugun erken uynadık bız.....

Günaydın canlarımmmmmmm

Blu_sky, hadi hayırlısı olsun canım. tehlikeli günlerin geride kaldı. öyle görünüyor ki bebeğin sana sımsıkı tutunmuş. Artık bırakmaz. benimkide bana kene gibi yapışsın inşallah:sm_cool:

Baharnaz, yine mi kusmuk! Allah yardımcın olsun arkadaşım. ne kadar kötü olduğunu benden iyi bilen yoktur. ama şuan azalıyor ama yinede var tabiki =) olsun azalıyor ya

özlem, sen de hoşgeldin.:icecream:

2li testi iyi geçmiş duncanın sanırım çok sevindim. diğer arkadaşı htırlayamadım inşallah onunkide iyi geçmiştir

Subaru aramızda 1 gün var canım :)

blue-sky senlede aramızda 1 gün var :) inşallah şu sıkıntılı günleri sağlıkla geçiririz.

zonox evet yine :) sabah bulantılarım hafif geçiyor çıkarmadan ama akşam olunca başlıyoruz bakalım bu 12.haftayı nasıl geçiricez.

perşembe hayırlısıyla gelseydi böğürtülerden sonra sancımda oluyor o yüzden aslında korkum dünde yine sancılarım oldu biraz yürüyerek bir yere kadar gittim 30 dk yürüdüm sonra sancım oldu.

gunaydın kızlar.....umarım herkes cok ıyıdır.....bugun erken uynadık bız.....
günaydın canım.....

Sağol canım..amin inş....

baharnaz sen 10+6 mısın 10+4 müsün...blue sky kaçguclubacismile

o sancılar bende de oluyor. çok yürüyünce. normal diye düşünüyorum. bu arada benim sol göğsümün altındaki ağrı bitti. sola yatmaktan kaynaklanıomuş

günaydın kızlaarrrr bugün birsüürü misafirim var kolay atlatırım inşallah 2 li testi iyi çıkan arkadaşları tebrik ediyoruummm..

günaydın kıslarr,
kaç gündür giremedim ..işler çok yogundu?
nasılsınız güzel anneler?

benim bu hafta çıkarmalar devam ediyor..sabahları oluyor sadece..cumartesi doktor kontrolümüz varr..sizlerin nasıl gidiyor?

günaydınnnnn kızlarrr

bu sabah dr.a gittim ve bebişimi gördümmmm. Allahım ne kadar farklı bir duygu bu !!! kaydirigubbakcemile3El ve ayaklar oynamaya başlamış resmen gördümmmm yaaa.Harika bi şey.:sm_cool:Heyecandan konuşamadım dondum o an onu görünce bakakaldım .Yalnız iki gündür kasıklarımda garip bir ağrı vardı dr.idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi.Tahlil verdim inş.temiz çıkar Allahım.Dr.um ikli test için en uygun zamanın 12.hafta olduğunu söyledi.6 kasımdada ikili test yaptıracağım.

Gunaydın arkadaşlar ;
dün doktor kontrolüm vardı,bebegim gayet iyiymiş tam 10 haftalık olmasına ragmen gelişimi 10 hafta 6 günlük dedi doktor ancak bir sorun var 4cm 59 milim dedi ama şimdi iternetden araştırıyorum 10 haftalık bebeklerin boyu yaklaşık 7 cm diyor bizimkinde bir terslik mi var acaba 10 haftalık gebelerın bebeklerının boyları ne kadar ? Telaş etdim vala şimdi okuyunca internetden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…