özlem senin bulantılar falan nasıl?
HERKESE günaydın..mutlu sabahlar..bulantısız keyifli bol iştahlı bir gün geçirmenizi diliyorum...12.haftaya giren anne adayları gözünüz aydın bundan sonra daha rahat olucaksınız..darısı bizim başımıza
2 li testle ilgili birşey demedi doktorum ama gidince diyebilir...bakalım hayırlısı inş...yerimsenibenblue_sky; inşallah canım, 2 hafta sonra ise ikili testlerin de o zaman yapılacak o halde, yaşasın :))
günaydın canımmm....afiyet olsun....günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri.bugün biraz tatsız uyandım sanırım havadan olayı umarım hepiniz iyisinizdir.ben bi kahvaltı yapıyım bakalım nasıl olcam :)
Aman nazar değimesin iyi ol inş..hepimiz olalım inş...canımm benimm de bulantılarım yoğun geçtiii dün öğleye kadar kıvrandım işyerindee buılantıdann amaa bugünn pek iyiyimm şükürrr sanki azalıyo gibi dün akşam dışarda yemek yedik kendime inanamadım valla artık 12 hattalık oluyoruzz bulandırmasın eşşeksıpası:teytey:
HERKESE günaydın..mutlu sabahlar..bulantısız keyifli bol iştahlı bir gün geçirmenizi diliyorum...12.haftaya giren anne adayları gözünüz aydın bundan sonra daha rahat olucaksınız..darısı bizim başımıza
2 li testle ilgili birşey demedi doktorum ama gidince diyebilir...bakalım hayırlısı inş...yerimseniben
günaydın canımmm....afiyet olsun....
Aman nazar değimesin iyi ol inş..hepimiz olalım inş...evet ya...12 haftaya girdik azcık rahat ettirsinler değil mi ....yerim ben onları ya....analarının tatlı kuzularıopuyorumnanaktan
günaydın SUBARUCUM...kaydirigubbakcemile3 amin diyerek başlayalım....teşekkür edriz darısı başınıza inş...rahat oluruz inş...nasılsın bugün?:1hug:
bule-sky canım ben sabahları 6 gibi kalkıyorum erkenciyim.
dün akşam yine bulantı kusmalar beni mahvetti içtiğim yediğim herşeyi boşaltınca rahatladım ve uyudum hayırlısı canım sağlıkla gelsinlerde bebişlerimiz.
sen benden öndesin bakalım bulantıların ne zaman yok olcak
günaydın canım.....gunaydın kızlar.....umarım herkes cok ıyıdır.....bugun erken uynadık bız.....
Günaydın canlarımmmmmmm
Blu_sky, hadi hayırlısı olsun canım. tehlikeli günlerin geride kaldı. öyle görünüyor ki bebeğin sana sımsıkı tutunmuş. Artık bırakmaz. benimkide bana kene gibi yapışsın inşallah:sm_cool:
Subaru aramızda 1 gün var canım :)
blue-sky senlede aramızda 1 gün var :) inşallah şu sıkıntılı günleri sağlıkla geçiririz.
zonox evet yine :) sabah bulantılarım hafif geçiyor çıkarmadan ama akşam olunca başlıyoruz bakalım bu 12.haftayı nasıl geçiricez.
perşembe hayırlısıyla gelseydi böğürtülerden sonra sancımda oluyor o yüzden aslında korkum dünde yine sancılarım oldu biraz yürüyerek bir yere kadar gittim 30 dk yürüdüm sonra sancım oldu.
Subaru aramızda 1 gün var canım :)
blue-sky senlede aramızda 1 gün var :) inşallah şu sıkıntılı günleri sağlıkla geçiririz.
zonox evet yine :) sabah bulantılarım hafif geçiyor çıkarmadan ama akşam olunca başlıyoruz bakalım bu 12.haftayı nasıl geçiricez.
perşembe hayırlısıyla gelseydi böğürtülerden sonra sancımda oluyor o yüzden aslında korkum dünde yine sancılarım oldu biraz yürüyerek bir yere kadar gittim 30 dk yürüdüm sonra sancım oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?