2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yok kıs 5 cm e yakın olmalı..7 cm olur mu?? :) o 12 haftanın sonu olmasın..kitabıma bakim

Günaydın kıslar,
bi geçmişi okuyup geleyim..
bu arada herkese hayırlı cumalar..
bende hafif kanama var...dr.u aradı biraz bekleyelim dedi, dinlen dedi..umarım bi terslik olmaz...:Saruboceq:

subaru ben 10 + 6 yım canım blue-sky 11 çizelgelerimizin altında yazıyor

nevra73 geçmiş olsun canım biraz uzan 1 saat kadar hiç kalkma dinlen bakalım inşallah geçer canım içini ferah tut.

çılgın kız ne kitabı sendeki

zhr84 canım sana da tebrikler..çok güzel di mi?
yarın inşallahh ben de görücem tekrar bebişimi..ense kalınlığımız filan da inşallahh iyi çıkar

hadi hayırlı uğurlu olsun:))) ben de yarın gideceğim doktora inşallah ben de senin gibi oynadığını görürüm..tahlillerin de temiz çıkar inşallah

hayırlı olsunnn. ben de 8+6 da görmüştüm bebeğimin hareketlerini. nasıl bi duygu olduğunu biliyorum. benimki çok hareketliydi, dr. heycanlı bi çocuk olcak dedikaydirigubbakcemile3 idrar yolu enfeksiyonundan korkma herhangi bir riski yok. bebeğine zarar vermez. bol bol su iç derim:lepi:

maşallah. gayet güzel ki gelişimi önden bile gidiyor bebişin. lütfen o verilen cm lere bakma. bazı sitelerde 5 cm, bazılarında, 7 bazılarında 8 yazıyor. her bebeğin gelişimi farklı (kalıtımsal özellikleri farklı) bi ara ben de kafa yormuştum. dr.um kalıtımsal özellikleri farklı internete çok takılma dedi.

Günaydın kıslar,
bende hafif kanama var...dr.u aradı biraz bekleyelim dedi, dinlen dedi..umarım bi terslik olmaz...:Saruboceq:

yat dinlen hiç bir iş yapma sen...doktorun söylemiştir zaten, geçmiş olsun

bende iki kitap var su an.. biri Annette Noldenin hamilelik takvimi..küçük bir kitap ama hosuma gidiyor..diğeri de su klasik bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabi

bende iki kitap var su an.. biri Annette Noldenin hamilelik takvimi..küçük bir kitap ama hosuma gidiyor..diğeri de su klasik bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabi

tşkler canım bende eğer bulantım kusmam yoksa erken uyuyorum varsa geç saate kalabiliyorum

beslenme ile ilgili de bir kitap almıstım ama 8 inci haftadan beri sıfır tabii..yiyebildiğim sey cok az

hadi hayırlı uğurlu olsun:))) ben de yarın gideceğim doktora inşallah ben de senin gibi oynadığını görürüm..tahlillerin de temiz çıkar inşallah

tşk ederim cnm.sende bebişinin hareketlerini görürsün inş.seninle aynı günmüş zaten görürsün sende.hatta benimkisi 9+3 görünüyor şu anda.hihoyyyt

bizimkiside dün sadece elini kolunu hareket ettiriyordu doktor biraz rahatsız etdince biraz uzaklaşdı ama sonra hiç istifini bozmadan eski konumuna geldi diyorm bebekler boga burcu olcaklarya heralde inatçılığının ilk belirtilerini dün bize göstedi. insanın bebeğıni ultrasonda görmek harika ir duygu benim her seferinde gözlerim doluyor sorumluluk duygusu daha cok omuzlarıa biniyor doktora her gidişimde kendimi biraz daha büyümüş hissediyorum...

Günaydın kıslar,

hayırlı cumalar
bnde de kanama olmuştu
bi kaç gün devam edince 3 tane iğne yazdı
progestan kullanıyorum halen
ve 9 ay yatak istirahatı yap dedi
en ufak bir iş yapınca kasıklarrım da ağrı olyor
en iyisi bol bol dinlen

kızlar bnm bu arada göbeğimdeki şişlik azalmış bugun
baş ağrım çok fazla sabaha kadar hiç uyumadım
birazda stress yaptım yasak olamsına rağmen
ya zaten duygusal yapım var
hamilelikte kat kat arttı
birde çevremizdekiler anlasa
sanki elimzde olan bişey

standart D&R gibi kitapçılarda olan kitaplar kıslar..su küçük kitapla hafta hafta bana cok uyuyor sanki..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…