Gunaydın arkadaşlar ;
dün doktor kontrolüm vardı,bebegim gayet iyiymiş tam 10 haftalık olmasına ragmen gelişimi 10 hafta 6 günlük dedi doktor ancak bir sorun var 4cm 59 milim dedi ama şimdi iternetden araştırıyorum 10 haftalık bebeklerin boyu yaklaşık 7 cm diyor bizimkinde bir terslik mi var acaba 10 haftalık gebelerın bebeklerının boyları ne kadar ? Telaş etdim vala şimdi okuyunca internetden
günaydınnnnn kızlarrr
bu sabah dr.a gittim ve bebişimi gördümmmm. Allahım ne kadar farklı bir duygu bu !!! kaydirigubbakcemile3El ve ayaklar oynamaya başlamış resmen gördümmmm yaaa.Harika bi şey.:sm_cool:Heyecandan konuşamadım dondum o an onu görünce bakakaldım .Yalnız iki gündür kasıklarımda garip bir ağrı vardı dr.idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi.Tahlil verdim inş.temiz çıkar Allahım.Dr.um ikli test için en uygun zamanın 12.hafta olduğunu söyledi.6 kasımdada ikili test yaptıracağım.
hayırlı olsunnn. ben de 8+6 da görmüştüm bebeğimin hareketlerini. nasıl bi duygu olduğunu biliyorum. benimki çok hareketliydi, dr. heycanlı bi çocuk olcak dedikaydirigubbakcemile3 idrar yolu enfeksiyonundan korkma herhangi bir riski yok. bebeğine zarar vermez. bol bol su iç derim:lepi:günaydınnnnn kızlarrr
bu sabah dr.a gittim ve bebişimi gördümmmm. Allahım ne kadar farklı bir duygu bu !!! kaydirigubbakcemile3El ve ayaklar oynamaya başlamış resmen gördümmmm yaaa.Harika bi şey.:sm_cool:Heyecandan konuşamadım dondum o an onu görünce bakakaldım .Yalnız iki gündür kasıklarımda garip bir ağrı vardı dr.idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi.Tahlil verdim inş.temiz çıkar Allahım.Dr.um ikli test için en uygun zamanın 12.hafta olduğunu söyledi.6 kasımdada ikili test yaptıracağım.
Gunaydın arkadaşlar ;
dün doktor kontrolüm vardı,bebegim gayet iyiymiş tam 10 haftalık olmasına ragmen gelişimi 10 hafta 6 günlük dedi doktor ancak bir sorun var 4cm 59 milim dedi ama şimdi iternetden araştırıyorum 10 haftalık bebeklerin boyu yaklaşık 7 cm diyor bizimkinde bir terslik mi var acaba 10 haftalık gebelerın bebeklerının boyları ne kadar ? Telaş etdim vala şimdi okuyunca internetden
Günaydın kıslar,
bi geçmişi okuyup geleyim..
bu arada herkese hayırlı cumalar..
bende hafif kanama var...dr.u aradı biraz bekleyelim dedi, dinlen dedi..umarım bi terslik olmaz...:Saruboceq:
zhr84 canım sana da tebrikler..çok güzel di mi?
yarın inşallahh ben de görücem tekrar bebişimi..ense kalınlığımız filan da inşallahh iyi çıkar
cilginkiz, hoşgeldin. unutturma kendini
bende iki kitap var su an.. biri Annette Noldenin hamilelik takvimi..küçük bir kitap ama hosuma gidiyor..diğeri de su klasik bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabi
hadi hayırlı uğurlu olsun:))) ben de yarın gideceğim doktora inşallah ben de senin gibi oynadığını görürüm..tahlillerin de temiz çıkar inşallah
Günaydın kıslar,
bi geçmişi okuyup geleyim..
bu arada herkese hayırlı cumalar..
bende hafif kanama var...dr.u aradı biraz bekleyelim dedi, dinlen dedi..umarım bi terslik olmaz...:Saruboceq:
hayırlı olsunnn. ben de 8+6 da görmüştüm bebeğimin hareketlerini. nasıl bi duygu olduğunu biliyorum. benimki çok hareketliydi, dr. heycanlı bi çocuk olcak dedikaydirigubbakcemile3 idrar yolu enfeksiyonundan korkma herhangi bir riski yok. bebeğine zarar vermez. bol bol su iç derim:lepi:
tşk.ederim.idrar yolu enfeksiyonu olursa ilaç kullanmam gerekecekmiş o yüzden biraz sıkıldım.sonucuma birazdan bakıcam temiz çıkar umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?