sürekli sizlerle paylaşmak istiyorum aslında, ama şansıma işler cok yogundu..bugun biraz sakin hemen damladım buraya..
aksamları da hala erken sızıyorum..sizde de oyle mi kıslar:)
tşk ederim cnm.sende bebişinin hareketlerini görürsün inş.seninle aynı günmüş zaten görürsün sende.hatta benimkisi 9+3 görünüyor şu anda.hihoyyyt
bizimkiside dün sadece elini kolunu hareket ettiriyordu doktor biraz rahatsız etdince biraz uzaklaşdı ama sonra hiç istifini bozmadan eski konumuna geldi diyorm bebekler boga burcu olcaklarya heralde inatçılığının ilk belirtilerini dün bize göstedi. insanın bebeğıni ultrasonda görmek harika ir duygu benim her seferinde gözlerim doluyor sorumluluk duygusu daha cok omuzlarıa biniyor doktora her gidişimde kendimi biraz daha büyümüş hissediyorum...
bizimkiside dün sadece elini kolunu hareket ettiriyordu doktor biraz rahatsız etdince biraz uzaklaşdı ama sonra hiç istifini bozmadan eski konumuna geldi diyorm bebekler boga burcu olcaklarya heralde inatçılığının ilk belirtilerini dün bize göstedi. insanın bebeğıni ultrasonda görmek harika ir duygu benim her seferinde gözlerim doluyor sorumluluk duygusu daha cok omuzlarıa biniyor doktora her gidişimde kendimi biraz daha büyümüş hissediyorum...
oo büyümekte acele ediyor seninki desene:)) maşallah diyelim..
kızlar altınız ağrıyor mu? aklınıza gelen yer. benim alt tarafıma arada bir sancı giriyo, kasılıyor.:sm_confused:
kızlar altınız ağrıyor mu? aklınıza gelen yer. benim alt tarafıma arada bir sancı giriyo, kasılıyor.:sm_confused:
bu arada neden yeşil çay zararlı
dr. mu önermiyor
bn günde yarım bardak içiyorum
kuru kuruya kahvaltı yapılmıyor
kızlar azıcık rus salatası yedım ya dayanamam hıc kac gundur kendımı tutuyordum artım dayanamadım bırsey olmaz dımı
Allah kolaylık versin canım , bulntılar inşallah azalır..
nevra73 geçmiş olsun canım biraz uzan 1 saat kadar hiç kalkma dinlen bakalım inşallah geçer canım içini ferah tut.
çılgın kız ne kitabı sendeki
tamam canım dinleniyorum...sağolasınyat dinlen hiç bir iş yapma sen...doktorun söylemiştir zaten, geçmiş olsun
ayy canım yaaa bende çok panik oluyorum ama beklemekten başka da yapacak bişi yok şu anda..Allaha emanet ...:Saruboceq:hayırlı cumalar
bnde de kanama olmuştu
bi kaç gün devam edince 3 tane iğne yazdı
progestan kullanıyorum halen
ve 9 ay yatak istirahatı yap dedi
en ufak bir iş yapınca kasıklarrım da ağrı olyor
en iyisi bol bol dinlen
kızlar bnm bu arada göbeğimdeki şişlik azalmış bugun
baş ağrım çok fazla sabaha kadar hiç uyumadım
birazda stress yaptımyasak olamsına rağmen
ya zaten duygusal yapım var
hamilelikte kat kat arttı
birde çevremizdekiler anlasa
sanki elimzde olan bişey
bak, barisimm nasıl anlamış. şeyinden bahsediyorum. bikini bölgenaklıma birşey gelmedi zonoxcumbilmiyorumkismile:sm_confused:
canım bir iki defa yaşadım bende ama genelde üşüttüğüm zamanlarda oluyor evde çorabım hep ayağımda kendini sıcak sut mutlaka ben şimdiden çizmeleri giymeye başladım.
evet canım ara ara oluyo bende de...
bak, barisimm nasıl anlamış. şeyinden bahsediyorum. bikini bölgen
mytts senin ne kadarlık bebeğin.gerçekten onu görmek tarif edilemez bir mutluluk.ben 2 hafta önce görmüştüm bu iki haftada içim içimi yedi nasıl acaba diye insan merak ediyor.Ben hastanede çalışıyorum bide 2 hafta beklemek çok zor geldi.Dr.la konuştum her merak ettiğinde gel bakalım ultrasonun bir zararı yok dedi.bende onun için her hafta gitmeyi düşünüyorummm :dance:
ZONOX benimde arada bir ağrım oluyor...sancı şeklinde..ben drma bu konuyu sordum..ostrajen seviyemiz yükseldiği için bu sancılar oluyomuş guclubacismile
Bikini bölgesi neden ağrısın ki....:1shok: bilmem..ya ben anlamadım söylediğiniz şeyi ya da yaşamadım ondan anlamıyorum...:sm_confused: yok olmadı bende.....sanırım bilmiyorumkismile
subaru, sorumuzu cevaplamış. saol canımm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?