ınsallah cnmmmmmmmmmmmm ınsallah
doktoru bu konuda rahatsız etmek dogru olurmu acaba
rahatsız etmek milmaz: Onların işi bu...tabii ki rahatsız olacaklar...para kazanıyorlar bu işten...
lalehanım ben de cok yok..arada sol göğsüm ağrıyor ama arada..
zerdalın çok şikayeti var..hatta ondan izin aldı bir hafta mesela
dediğin gibi herkese göre değişiyor
ınsallah cnmmmmmmmmmmmm ınsallah
doktoru bu konuda rahatsız etmek dogru olurmu acaba
dur o zaman bır arıyım ben
demek istediğim ağrıdan ziyade gerginlik olur ya
bnde gerginlik hissi kayboldu yani daha yumuşak eskisi gibi
endişelenmeye başladım bir an
kızlar kimler demir hapı kullanıyor günde kaç defa kullanıyor ve hangi saatlarda içiyorsunuz.. ben 2 gün içmiştim midem çok kötü olmuştı kazınıyordu resmen 3. aydan sonra başlıyım dedim ama kan değerlerim düşük çıktı şimdi başlamam lazım ..
demek istediğim ağrıdan ziyade gerginlik olur ya
bnde gerginlik hissi kayboldu yani daha yumuşak eskisi gibi
endişelenmeye başladım bir an
kızlar kimler demir hapı kullanıyor günde kaç defa kullanıyor ve hangi saatlarda içiyorsunuz.. ben 2 gün içmiştim midem çok kötü olmuştı kazınıyordu resmen 3. aydan sonra başlıyım dedim ama kan değerlerim düşük çıktı şimdi başlamam lazım ..
evet banada 12. haftadan sonra elevit vereceğini söylemişti kanım çokmu düşük acaba ya valla aslında kullanmak istemiyorum kabızlık benim kabusum neler çektim ya biğün çıkmayınca balon gibi şişiyorum ne güzel şimdi yoktu gece yatarken içeyim bi deneyim barii.. teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için..
yok canım hiç endişe etme bu aralar oluyo öyle bi kaçgün bişi hissetmiosun sonra tekrar bi gerginlik bu aralar böle gider bende gündüzleri çok rahatladım o konuda şimdi ama gece sık sık lavobaya kalkıorum gece baya bi gergin ve ağrıı oluyo mesela zamanla geçicek zaten endişelenme bence sorun yoktur inşallaha.sa.s
Aradım kızlar konustuk rahatladım olabılırmıs oyle seyler aletten dedı
evet banada 12. haftadan sonra elevit vereceğini söylemişti kanım çokmu düşük acaba ya valla aslında kullanmak istemiyorum kabızlık benim kabusum neler çektim ya biğün çıkmayınca balon gibi şişiyorum ne güzel şimdi yoktu gece yatarken içeyim bi deneyim barii.. teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için..
Bak rahatlamak bir telefon kadar uzağındaymışBoşuna strese girecektin.. Gözünaydın diyelim canım opuyorumnanaktan
Benimde kabusum ama mecburuz canım, bol bol sıvı tüketmeli, bide bu kan ilaçları sütle içiliyor falan diyolardı, varmı böyle bişey duyan..:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?