2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

lalehanım ben de cok yok..arada sol göğsüm ağrıyor ama arada..
zerdalın çok şikayeti var..hatta ondan izin aldı bir hafta mesela

dediğin gibi herkese göre değişiyor

demek istediğim ağrıdan ziyade gerginlik olur ya
bnde gerginlik hissi kayboldu yani daha yumuşak eskisi gibi
endişelenmeye başladım bir an

kızlar kimler demir hapı kullanıyor günde kaç defa kullanıyor ve hangi saatlarda içiyorsunuz.. ben 2 gün içmiştim midem çok kötü olmuştı kazınıyordu resmen 3. aydan sonra başlıyım dedim ama kan değerlerim düşük çıktı şimdi başlamam lazım ..

Son düzenleme:

yok canım hiç endişe etme bu aralar oluyo öyle bi kaçgün bişi hissetmiosun sonra tekrar bi gerginlik bu aralar böle gider bende gündüzleri çok rahatladım o konuda şimdi ama gece sık sık lavobaya kalkıorum gece baya bi gergin ve ağrıı oluyo mesela zamanla geçicek zaten endişelenme bence sorun yoktur inşallaha.sa.s

canım...benim doktorum kan ilacı vermedi bana..değerlerim normalin hemen altındaydı..şimdilik gerek yok....12.haftadan sonra elevite geçicez zaten..ordan takviye olur demişti...:sm_confused:

cnm endişelenme sonuçta vücudumuz hamileliğe alışıyor artık yavaş yavaş .Ona bakarsanız benim endişelenmem gerekiyor hiç mide bulantım yok aman aman bi tiksintim yok hiç hamilelik belirtisi yok doğru dürüst. sadece iniş çıkışlar yaşıyorum birde aşırı duygusalım.İçinizi ferah tutun Allahın izniyle hiç bişey olmaz kuzucuklarımıza.:teytey:

Ben daha başlamadım.. Birdahaki görüşmemizde başlayacağını söyledi dr. um.. yani 1 trimester doluncaya denk geliyor.. Dr. un verdiğiyse başla canım, kabızlık falan yapıyomuş galiba ama dayanacağız artık yapacak bişey yok :1no2:

MERHABA...bana dr um ferro sanol + elevit verdi.günde 1 tane ..ben gece yatmadan önce içiyorum..gündüz içtiğimde bulantımı 8 kat artırıyor..gece yatmadan önce içince ertesi gün rahat oluyorumm...

evet banada 12. haftadan sonra elevit vereceğini söylemişti kanım çokmu düşük acaba ya valla aslında kullanmak istemiyorum kabızlık benim kabusum neler çektim ya biğün çıkmayınca balon gibi şişiyorum ne güzel şimdi yoktu gece yatarken içeyim bi deneyim barii.. teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için..

canım doktor zaten üç aydan sonra verio genelde ihtiyaç olursa bende kızımda gyno ferro mecburen erken dönemde verdi kan değerleri çok düşük çıktığından günde üç taneyle başladık ama sen ne kullanıosun bilmem çook haklısın baya rahatsız ediyo mideyi bi süre sonra günde bi tane aldım ben doğum sonrasıda kullanmaya devam ettim altı ay kullanmamı istedi drm günde bir tane devam ettim ben sabaherken uyandığımda alıp tekrar uyuyodum mesela erken bi satte lavobaya falan kalkarsan al tekrar yatınca bi rahatsızlık olmuyo canım ben öle yaptım

ne kadar istemesekte ilaçları içmek zorundayız...inş.sıkıntı yaşamazsın

saol tşk..arkadaşlar
biraz olsun rahatladım
endişelenmemin sebebi diğer hamileliğimde de böyle olmuştu
sonra öğrendim ki kalbi durmuş..hiç unutamıyorum o anı
ay bu sıralar baya duygusalım...ağlama oluyor bazen
olur olmaz sinirleniyorum...bir de troid olunca iki kat oluyor
Allah yardımcımız olsun

Aradım kızlar konustuk rahatladım olabılırmıs oyle seyler aletten dedı

Bak rahatlamak bir telefon kadar uzağındaymış Boşuna strese girecektin.. Gözünaydın diyelim canım opuyorumnanaktan

Benimde kabusum ama mecburuz canım, bol bol sıvı tüketmeli, bide bu kan ilaçları sütle içiliyor falan diyolardı, varmı böyle bişey duyan..:sm_confused:

cnm bana elevit verdi bebek doğduktan sonrada içeceksin dedi loğusalık döneminde.Elevitin içinde demir,folik asit ,12 vitamin falan var .gayet yararlı ben içiyorum kabızlık falan yapmadı bana

ben sütle içildiğini değilde portakul suyuyla birlikte içilirse daha çabuk etki göstereceğini duymuştum

söylemedimi kan değerlerini mutlaka ki düşüktür vermiştir sen rahatsız olsan da değerlerinin normale dönmesi için iç canım kaçtane dediyse çok sorun yaşarsan kabızlık yada mide sorunları bi süre sonra doktora söle zaten dozu atıorum ikse bire düşürür eğer bi tane alsan arkadaş doru sölemiş mutlaka gece yatarken yada gece uyandığında alki rahatsız olma baya iyi oluyo o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…