ben sütle içildiğini değilde portakul suyuyla birlikte içilirse daha çabuk etki göstereceğini duymuştum
saol tşk..arkadaşlar
biraz olsun rahatladım
endişelenmemin sebebi diğer hamileliğimde de böyle olmuştu
sonra öğrendim ki kalbi durmuş..hiç unutamıyorum o anı
ay bu sıralar baya duygusalım...ağlama oluyor bazen
olur olmaz sinirleniyorum...bir de troid olunca iki kat oluyor
Allah yardımcımız olsun
Bak rahatlamak bir telefon kadar uzağındaymışBoşuna strese girecektin.. Gözünaydın diyelim canım opuyorumnanaktan
:CüvCüv:evet cnm ıyı oldu aramak:teytey::teytey:
ben sütle içildiğini değilde portakul suyuyla birlikte içilirse daha çabuk etki göstereceğini duymuştum
kızlar az once ogrendım saglık ocaklarınada kagıt olmak lazım mıs sız oldunuzmu
aaa ben olmadım, ne zaman olmak gerekliymiş acaba.. Kimse bişey söylemediki..Çok üzgünüm çoook
evet canım ben arandım sağlık ocagından ben gittim kayıt yaptırdım ayda bir deoraya uğruycam herkese by byhihoyyythihoyyyt
canım sennle heemn hemen aynıyız bu çizelgedekinden 5gün önde gidiyorum bende erken döllenme maşşalh bebişini görmşsün gözün aydın bende gördüm birkaçgün önce ama uykucu uyuyordu oynaması görmeyi çok istemştim boyu ka cm usg de yazar benimki gitiğimde 4.58.di cinsiyetide gelecek ay söyleyecekmşgünaydın kızlar dr dan geldim..tam haftasında gidiyormuş 11+5 burun kemiği ve ense kalınlığı çok güzel çıktı..2li ye gerek görmedik..zaten ben istemiyordum 2li veya 3 lü tarama testlerinden..çünkü başka bir rahatsızlığı meydana çıkarmıyor sadece down sendromu riskini gösteriyor..sonuç ne olursa olsun aldırmayacağım için ilkindede yaptırmadım..bir dahaki gidişime cinsiyet kesinleşir bu haftada çok yanılgı oluyor dedi..
ayy kıpır kıpır dı eller bacaklar..hiç yerinde durmadı..
Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize..
hiç endişelenme canım allah tamamına erdirsin sağlılklıca bebişini alırsın kucagına inşallh rahat ol biraz allah büyük haklısın insan bi defa yaşayınca mutlakaki herşeyden endişe duyar ama hepsi aynı olcak diye bişi yok cvanım allah yardımcın olsun inşallah bu sefer bebişin seni bırakamaz annesi inşallah duygusallığa gelince izliomusunuz bilmem ama kanal d de öylebir geçer zamanki deki şu osman beni bitirio ay çocuk çıknca hüngür hüngür ağlayasım gelio yaa valla gözüm doluo zor tutuorum da eşimle kızım görmesin beni bu halde fena dalga geçer ler yaa ama siniri ne sen sor arkadaşım ne ben anlatayım bombayım bombaa allah diyom ev halkıma sabır versin yine beni iyi çekiolar ama saolsun anlayışlılar haklarını yemiyim şimdiÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
selam kızlar nasılsınız benim yine kasıgım agrıyor 2 ,3 gündür var bugünd egeçmezse yarın doktoruma gidecem sizdede oluyormu
cnm benim iki gündür ağrıyordu bugün dr gittim idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi idrar testi yaptırdım bişey çıkmadı Allaha şükür.Bebek yerleştiği için olabiliyor dedi büyüdüğü için hakikatende öyle en son gittiğimde kese bile küçüktü şimdi kese bile kocaman olmuşbaskı yapıyor olabilir
ben çalışıyorum eve gidene kadar kapanıyor sağlık ocakları :1closedeyes: iş yerimin oradakine kayıt yaptırsam olmazmı kızlar.
inşallah öyledir canım saol işte endişe etmesek ediyoruz benim bebeklerde tedavisiz olmuyor kızımdada tedavi gördüm bundada üzerine sanki daha çok titriyorum aman bişey olmasın sakın allah esirgesin tedavi süreçleri çok kötüdür madii ve ruhsal olarak çok sıkıcı dönemler stresli dönemler yaşıyrsun neyse konuyu başka yöne dagıttım allah esirgesin hepimizin minişlerinide
doğrudur cnm zahmetli ve sıkıcıdır tahmin edebiliyorum.Ama Allahın izniyle bişey olmaz pozitif düşün ki öyle olsun.Yarın gittiğinde görürsün kuzucuğunu için rahatlar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?