2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum eve gidicem kocişle temizlik yapacağız yarın misafirim var.Kendinize ve meleklerinize iyi bakın :ecrin_bebek:

selam kızlar nasılsınız benim yine kasıgım agrıyor 2 ,3 gündür var bugünd egeçmezse yarın doktoruma gidecem sizdede oluyormu

evet turkocum bende oluyor..hemde cok asiri derecede siddetli..dun gece sabaha kadar uyuyamadim agridan..en sonunda bugun kalkip dr gittim..allahima sukurler olsun hersey yolunda..dr bu agrilarin cok normal oldugunu soyledi bebek buyudukce kaslar aciliyormus,acildikcada agri oluyormus..seninde icin rahat olsun lutfen..insallah gecer..

benım sag kasıgım cok agrıyodu dr um baktı kıst varmıs bırazda buyuk dedı ara ara agrı yapacaktır dedı....toplanamayan yumurtaların yarattıgı bı sorun dedı..

ayy canım benim valla içimi rahatlattınız ikinci gebeligim ama kızımda karnım büyüdügünde agrı olurdu bukadar erken olmamıştı ondan tedirgin oldum saolun canım

canlarım selammmmmmmmm

midemdeki yanma bitmiş olarak uyandım. Biraz çırakmıştım yatarken. çok şükür şimdi iyiyim. midem bulanıyor bişi yiyemedim hala:a015:

selam kızlar medusa , subaru çizelgelerinizi yapmışsınız hadi hayırlı olsun

zonox biraz toparlanmana sevindim canım

yasemin bir görünüp bir kayboluyorsun canım

ciesra Allah senden de razı olsun canım

özlem483 bu toplanamayan yumurtalarımız nolcak peki sen detaylı bir cevap aldınmı drundan canım?

kızlar bu sabaha karşı rahim ağzında sancıyla uyandım ve kasıklarımda ağrı..
sonradan geçti ama bu rahimağzı ağrısıyla yeni tanıştım inş. kötü bişeye işaret değildir.
kontrolüme daha çok var. bebeğimi çok merak ediyorum hep aklımda sadece iyi olduğunu bilmek isterdim. son randevum ayın 2 deydi.yeni randevumda 30 da üüüffff daha çok var:gitme:

ne yaptım ki baharnazcım.. Allah hepimizden razı olsun..
ooh çok sevindim zonoxcum.. gözünaydın.

Son düzenleme:
baharnaz tatlım kıst olusmasın dıye tranferden sonra ıkı kere daha catlatmak ıcın kalan yumurtaları.ıgne oldum ama yınede kıst olusmus dr su anda yapacak bısey yok dedı....ama agrı yapar bıraz dedı dogumdan sonra tedavı edılebılırmıs cnım...

baharcım sizin çıktığınız saatlerde ben çok acayip bir yorgunluk yaşıyorum.pek oturamıyorum bilgisayar başına insan otururken yorulurmu yaaawbilmiyorumkismile
ama sizi okuyorum evet az çıkyorum konuşup beni hatırlamayanlar bile var.ben herkesi tanıyorum.bazen iyi oluyorum.bulantım falan yok sür danası olacam yakında..bana yedikten sonra bööö geliyor.bu konuda sıkıntısı olan arkadaşlar düzelirler inş.
yarın tam 10 haftam bitiyo..
sen nasılsın?:içelim:

slm güzel anneler
bgn kan tahlili vermeye gittim şeker hepatit ve bazı hormonlar ayrıca idrar tahlili
salı günü alıcam sonuçları bu hafta bulantım artmaya başladı 7+4üm bende çok uyuyorum
o kadar çok kişiyizki maşşallahh

özlem bana iğne filan yapmadılar zaten transfer döneminde yoktu sonradan gelişmiş benimkiler ve kocamn olmuşlardı sonra küçülmüşler dedi dr önceki randevumda fakat adet dönemi ve yumurtlama dönemlerim sancılı geçti bu sefer dra gidince iyice sorucam nolcak bu durum 9 ay ağrılımı geçicek

yasemin o ağrılardan bende de oluyor canım benim bulantı ve kusmalarım devam ediyor benimde yarın çok şükür 11 bitiyor canım haftaya benim randeum 2li testim var.

lalehan canım göğüs hassasiyetim benimde eskisi kadar değil için rahat olsun kafana takma

İnşallah sonuçların temiz çıkar canım

yasemin sık uğrasan canım o kadar çok kalabalığızki Maşallah yavaş yavaş tanımaya başlıyoruz paylaşımlar çoğaldıkça canım kimseye kırılma olurmu opuyorumnanaktan

Offf gene kustum..Sonrada kendime bi tost yaptım burnumu tıkayarak onu yedim...İçim kurudu kuru seyler yemekten..Dogru duzgun su içemiyorum o zaman cok bulantım oluyor maalesef..Yarın doktora gidicem bebişimi görmek için cook mutluyum..Doktora şu tetanoz asısını sorucam..Burda arkadaslarım daha hamile diilken bile basladılar ası vurulmaya, ben hala oturuyorum.
SAglık ocagına kayıt olmak gerektigini de ilk kez sizlerden duydum..onuda sorayım doktora..Varsa yapılması gereken yapalım gec olmadan dimi ama...Bir de kızlar ben doktora ilk kez 4 haftalıkken gittim..Hemen ELEVİT yazdı onu kullanıyorum..Ne kadar kullanıcam bilmiyorum..Ama ilacın içinde yok yok masallah..Allahtan o ilaç var cocugum napardı bilmem valla..anası olarak ben hiçbişey yiyemiyorum da:bbo:

Herkese bebişleriyle güzel mutlu bulantısız agrısız saglıklı gunler inşallah....Hepinizi koccaman öpüyorumyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…