şu hamilelikte saç kestirmeme söylentisi nedir fikri olan varmı?
rapunzel gibi oldum .
bazıları vardır ya moral bozmada 1 numara iyi bişi sölese canı çıkcak sanki.
gidip şimdi kestircem laf edenede ateş edicemklava:
canım ben de aynı boy aynı kılodaym 2.5 kg aldım bıle rahat ol sen:)canım dün akşam ben de öyleydim kendimi kaybettim resmen doymak nedir bilmedim derlerdide inanmazdım benimde hafif çıktı karnım artık rahat elbiseler giyiyorum çalıştığım içinde çok ii oluy pantolandan çok daha rahat.. benim boyum 1,60 kilomda 56 ama geçen gittim 500 gr almışım bile boyum kısa valla bende topaç olucam gibi geliyo..
benimde bi tanıdığım hamileliğinde içiyodu...gayet iyi oldu bebişide kendiside
bana az önce bir hemşire geldi biraz genel bilgi verdi sağlık ocağından tetanoz aşısı olman lazım dedi 5. ayda mutlaka yaptır dedi.. ama düzenli gelmene gerek yok dedikızlar az once ogrendım saglık ocaklarınada kagıt olmak lazım mıs sız oldunuzmu
Ben sacımı kesitrdigimde hamileymişim.Ama daha haberim yokmus...
Hiiiç böyle seyleri takmam ben..Bence sende takma arkadasım..Rabbimin bilir kime ne ömür verdigini..Haaşşaaa bize mi kalmıs cocugumuzun ömrünü tayin etmek töbe töbeeee
Allah ömür versin sen saçnı kestir ömrünü kısalt. Töbe ya. Bence hiç bir sakınca yok. Kuran'dada böyle bişey yok. eminim bilen olay şöyle cereyan etmiştir "bi kadın saçını kestirmiştir (hamileyken) çocuğu doğduktan bir kaç sene sonra ölmüştür. bunu bilen komşularıda bu hurafeyi yaymıştır"
çoğu kadın bunun bir hurafe olduğunun farkında ama yinede kestirmeye korkuyorlar. ne me lazım ya tutarsa mantığı ile.
ben geldim 2li testim yapıldı ense kalınlığımız 1mm çıktı, kan testi de perşembeye çıkacak :)
darısı başınıza....
ben geldim 2li testim yapıldı ense kalınlığımız 1mm çıktı, kan testi de perşembeye çıkacak :)
darısı başınıza....
darısı başınıza....
darısı başınıza....
aay çok tatlısın yaaa çok yaşa emi :roflol:bitirdin beni eşime anlatayım ben bunukaydirigubbakcemile3
merhaba anneler nasılsınız bakalım?
ben kötüyüm..bulantım cok yinemafoldumben
darısı başınıza....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?