canım benim ya geçicek inşallah dün gece bende çok kötü oldum 5 defa felen çıkardım.
sağlık ocağına gidip kendimiz mi kaydoluyormuşuz ?ben kaçırdım sanırım o kısmı...ne diyecekmişiz gidip?
canım gidip gebelik kaydı yaptırıcam diyosun zatn bu konu ile ilgilenen bi görevli oluyo.tavsiye ederim baya yararlı bilgiler veriyolar.
Kızlar,ben bacaklarım kendini salmasın zamanla diye spor yapmak istiyorum,agır şekiller değilde günde zorlamadan belirli hareketler yapsam zararı olurmu acaba?...
Yada ne zaman baslasam...bilmiyorumkismile
tulin nerelerdesin yine bulantılardamısın canım opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız aramızda güzel haberler alanlar oh maşallah diyorum tülicimbugün dr gidicekti inşallah iyi haberler verirsin beklioruz özlem 483 canım nasılsın bugün sorun yok umarım yeni bi r iki arkadaş katılmış hoşgeldiler allah tamamına erdirasin kızlarboshayallersmile
Geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra sağlıkla devam eder bişey olmaz sana ve bebeğineuzunnn bir aradan sonra tekrar merhabalar. yaklaşık 6 gündür hastanedeydim.aşırı kusmadan dolayı bedenim susuz ve besinsiz kalmış hastanede serum tedavisi gördüm yaklaşık 13-15 litre serum verdiler bulantı ilacı verdiler günde 2 kere.benim gibi olan var mı? çok şükür bugün evimdeyim su an için bulantım yok insallah da olmaz yatıştayım kollarım morardı serum ve kan almalarından ama olsun bebeğim iyi olsun da..
sata göre 8+1 haftalık hamileyim ama usg ye göre 7+3 bazen 7+4 değişik çıkıyor anlamadım kalp atışı var
sizler nasılsınız umarım her şey yolundadır
Çok güzel olmuş güle güle kullankızlar ben de çizelge yaptım olmuş mu?
ben geldim 2li testim yapıldı ense kalınlığımız 1mm çıktı, kan testi de perşembeye çıkacak :)
darısı başınıza....
canım ıgG daha önce-gebelikten önce-kızamıkçık geçirdiğin ve buna bağışık olduğun anlamına geliyor...diğeri geçirilmekte olan enfeksiyonu gösterir...o negatif çıkmış...sorun yok canım merak etme....olumunekankayizsmileSağolun kızlar bugün doktora gittim nihayet kalp atışlarını gördüm , 8 haftalıkmış benim hesabımla aynıymış hemen hemen,19 mm imiş bebişim kanım düşük demir eksikliği çıktı 3 aylık olduktan sonra doktor hap vercekmiş ,bide testte rubella ıgG pozitif,rubella ıgM negatif çıktı bu ne demek kızlar sizde de öylemi çıktı ,ayrıca ikili test için 12 haftalık olunca çağırdı yani yaklaşık 4 hafta sonra,doktora makineyle kıllarımı alabilrmiyim dedim alabilirsin ağda da yaptırabilirsin dedi ama dışarda öyle epilasyon yaptırma dedi midem çok bulanıyor dedim 2 haftadır o bizi pek ilgilendirmicek önemli olan bebeğin sağlılığı dedi,su çok içme aralarda bir kaç kere su iç dedi, sulu şeyler yeme kuru ye ,çorba içme, çok sıcak ve çok soğuk yeme az az sık sık yiceksin yemek yemen çok önemli bu son kalan 1 ayın bebeğinin organları tamamlanacak ve iyi beslenmen lazım dedi ,bu zamanı geri getiremezmişiz yani kısacası 3 ay dolana kadar sağlıklı beslenmeliymişiz sizede söyliyim dedim. ama benim hala bulantılarım devam ediyor oda başka sık sık az az yememe rağmen
çok çok geçmiş olsun arakadaşım...Rabbim bir daha göstermesin..sağlıkla gider inş bundan sonra.....kaydirigubbakcemile5uzunnn bir aradan sonra tekrar merhabalar. yaklaşık 6 gündür hastanedeydim.aşırı kusmadan dolayı bedenim susuz ve besinsiz kalmış hastanede serum tedavisi gördüm yaklaşık 13-15 litre serum verdiler bulantı ilacı verdiler günde 2 kere.benim gibi olan var mı? çok şükür bugün evimdeyim su an için bulantım yok insallah da olmaz yatıştayım kollarım morardı serum ve kan almalarından ama olsun bebeğim iyi olsun da..
sata göre 8+1 haftalık hamileyim ama usg ye göre 7+3 bazen 7+4 değişik çıkıyor anlamadım kalp atışı var
çok güzel..hayırlı olsun tatlım.....:lepi:kızlar ben de çizelge yaptım olmuş mu?
uzunnn bir aradan sonra tekrar merhabalar. yaklaşık 6 gündür hastanedeydim.aşırı kusmadan dolayı bedenim susuz ve besinsiz kalmış hastanede serum tedavisi gördüm yaklaşık 13-15 litre serum verdiler bulantı ilacı verdiler günde 2 kere.benim gibi olan var mı? çok şükür bugün evimdeyim su an için bulantım yok insallah da olmaz yatıştayım kollarım morardı serum ve kan almalarından ama olsun bebeğim iyi olsun da..
Canım çok sevindim iyi çıkmasına bakıyorum ikili testler arka arkaya geliyor artık. Benimde 10 gün sonra dedi soktor sonnuçlar için. Yoksa 15 miydi unuttum nese...
Ben işten resmen çıkarıldım bugün arkadaşlar kesinleşti. Artık bende bebişim doğana kadar ev hanımıyım:)) Gebelik tazminatımı vermediler bu arada sinir oldum diğer tazminatlarımı aldım hamileliğimin 7. ayına kadar çalışıyormuşum gibi rahatım şimdilik bakalım sonra nolcak. Allah büyük bebişim de rızkıyla gelir sonuçta...
Sağolun kızlar bugün doktora gittim nihayet kalp atışlarını gördüm , 8 haftalıkmış benim hesabımla aynıymış hemen hemen,19 mm imiş bebişim kanım düşük demir eksikliği çıktı 3 aylık olduktan sonra doktor hap vercekmiş ,bide testte rubella ıgG pozitif,rubella ıgM negatif çıktı bu ne demek kızlar sizde de öylemi çıktı ,ayrıca ikili test için 12 haftalık olunca çağırdı yani yaklaşık 4 hafta sonra,doktora makineyle kıllarımı alabilrmiyim dedim alabilirsin ağda da yaptırabilirsin dedi ama dışarda öyle epilasyon yaptırma dedi midem çok bulanıyor dedim 2 haftadır o bizi pek ilgilendirmicek önemli olan bebeğin sağlılığı dedi,su çok içme aralarda bir kaç kere su iç dedi, sulu şeyler yeme kuru ye ,çorba içme, çok sıcak ve çok soğuk yeme az az sık sık yiceksin yemek yemen çok önemli bu son kalan 1 ayın bebeğinin organları tamamlanacak ve iyi beslenmen lazım dedi ,bu zamanı geri getiremezmişiz yani kısacası 3 ay dolana kadar sağlıklı beslenmeliymişiz sizede söyliyim dedim. ama benim hala bulantılarım devam ediyor oda başka sık sık az az yememe rağmen
Canım işten çıkarılmanın çok büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum....lmaz: ama tabiii bunda da vardır Rabbimin bir hikmeti..inş böylesi iyi olmuştur....her can rızkıyla gelir elbette...dilerim bebişin evinize bolluk bereket getirsin:Saruboceq:
Amin canım bende öyle inanıyorum. Bebeğim bana çok uğurlu gelicek daha iyisi olcak inşallah. Bebeğim iyi olsun iş para umurumda değil vallahi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?