ilk bebeğin değil mi?kaç yaşındasın canım?yaşın genç daha sanırım...
Evet anladım ....boşver....ben de 31 im ...geç olsun güç olmasın...bu yaşa nasipmiş demek ki....olumunekankayizsmile hangi sektörde çalışıyordun da sana böyle yaptılar?walla hazmedemedim ben bile....Evet canım ilk bebeğim benim... 30 Yaşındayım... Pekte Genç değilim yani:)) Bende yaşı büyük annelerdenim:)
Evet anladım ....boşver....ben de 31 im ...geç olsun güç olmasın...bu yaşa nasipmiş demek ki....olumunekankayizsmile hangi sektörde çalışıyordun da sana böyle yaptılar?walla hazmedemedim ben bile....lmaz:
Canım grafikerim ben desinatör gibin... Günde 10 saat bilgisayar başında çizim yapıyordum. Aslında bu çalıştığım firma önde gelen baya büyük bir firma ama işte neye yarar. İnsan emeğinin bir önemi yok. Şu sıralar ekonomik anlamda iyi değil benide fırsat bu fırsat yolladı adiler...
özel sektörde işletmenin büyüğü de küçüğü de aynı zihniyette....maalesef bunları durduran ne bir yasa var ne bir karar...inş doğumdan sonra daha iyi bir iş bulursun canım...ne kadar ara verceksin çalışmaya?doğumdan sonra bir süre başlamıyorlar ya genelde...sen ne yapmayı düşünüyorsun?
duncan hosgeldın aramıza sen yenısın heralde veya ben yenı karslastım hamıle oldugun ıcın mı ısten cıkartıldın....sebeb olarak n gosterdıler kı....bence haklarını oyle ıse sonuna kadar savun canım hıc anlamıtyorum bu ısverenlerı ben....
ben hamıle kaldım kalaı raporluyum evdeyım kımse bısey yapamıyo yapamzda cok buyuk haksızlık...
bunların kul hakkından haberı yok mu acaba...sonucda bır kadının en dogal hakkı anne olmak...
Westlife geçmiş olsun canım
duncan hayırlısı canım
canım yaaa geçmş olsun bebegin iyi olması herşeye degiyor dimi kendine ve bebişine iyi bak tekrar geçmiş olsun canım yauzunnn bir aradan sonra tekrar merhabalar. yaklaşık 6 gündür hastanedeydim.aşırı kusmadan dolayı bedenim susuz ve besinsiz kalmış hastanede serum tedavisi gördüm yaklaşık 13-15 litre serum verdiler bulantı ilacı verdiler günde 2 kere.benim gibi olan var mı? çok şükür bugün evimdeyim su an için bulantım yok insallah da olmaz yatıştayım kollarım morardı serum ve kan almalarından ama olsun bebeğim iyi olsun da..
sata göre 8+1 haftalık hamileyim ama usg ye göre 7+3 bazen 7+4 değişik çıkıyor anlamadım kalp atışı var
sizler nasılsınız umarım her şey yolundadır
dilekcim valla bendede misafir vardı bende yorgunum valla midede bulanınca kusura bakmasınlarda misafir agırlamak zor oluyor
Bende bulantı yok şükür . hamile olduğum için yormuyolar ama oturamıyosun tabikii:) sen nasıl oldun geçmedimi bulantılar
uzunnn bir aradan sonra tekrar merhabalar. yaklaşık 6 gündür hastanedeydim.aşırı kusmadan dolayı bedenim susuz ve besinsiz kalmış hastanede serum tedavisi gördüm yaklaşık 13-15 litre serum verdiler bulantı ilacı verdiler günde 2 kere.benim gibi olan var mı? çok şükür bugün evimdeyim su an için bulantım yok insallah da olmaz yatıştayım kollarım morardı serum ve kan almalarından ama olsun bebeğim iyi olsun da..
sata göre 8+1 haftalık hamileyim ama usg ye göre 7+3 bazen 7+4 değişik çıkıyor anlamadım kalp atışı var
sizler nasılsınız umarım her şey yolundadır
kızlar bugün bebeğme anı defteri aldımmmm
bunun gibi.aynısı değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?