2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

duyarsın cnm hayırlısıylaaaaaaaa bebegını gorursun

çok güzel bende kızımda almıştım bunda daha kendimde degilim kendime bir geelyimde

turko nerdesin sen kız???

12. haftanı btirmene günler kalmış. hadi hayırlısııı =) bu arada bende 13 gün sonra 2li teste gidicem. cinsiyeti söyler die düşünüodum 2 li testi yapıcak dr. ama gidenler söylemdiğini söylediler. 16.hafta söylüomuş.çok üzüldüm. 12+2 de gidicem ben 2liye

ay keske hemen deseler ya cınsıyet ne guzel olur

benım esım ısyerınde bır bayan a 10 haftada soylemısler kemık yapısından anlayıp

Zonoxcanım anı defterine bayıldım benimde alasım var..Ama yarından sonra inşallah...
Cinsiyete gelince de en erken 13.haftada falan belli olur sanırım.Bir de derler ya erkek daha çabuk hareketlenir ve belli olur diye.Genelde erkek bebekleri olanların daha erken belli oluyor sanırım ama az kaldı sizinde öğrenmenize biraz daha sabır inşallah

ece bizde de kan uyuşmazlığı var canım, test için ne gerekiyor ve ilk test ne zaman yapılıyor?

canım benim doktorum ilk bebek oldugu için kan uyuşmazlıgı testine gerek görmedi ama ben bi hastane katalogunda okudum ilk gebelik olsada tedbir amaçlı 4-8 haftalarda,11-14 haftalarda,20-22 haftalarda ve en son dogumda yapılması gerekiyo diye okudum.içim rahat etsin diye devlet hastanesine gidip doktorun birine kan uyuşmazlıgı var indirekt coombs testi istiyorum diyorum yaptırıyorum.toplam 4 defa hamilelik boyunca

sıkıntı yapma ama gorursun hayırlısıyla saglıkla

Canım sıkıntı yapmak denilmez.Ama herkes bu sıkıntıyı yapıyor.Olumlu düşünüyorum ama içimden hiç birşey de geçmiyor değil...
Allah'ım nasip etsin pıt pıtlarımızı duymayı inşallah...

:bbo: devlet hastanelerınde cınsıyet demıyorlarmıs bende soylerler dıye sevınmıstm 3 hafta sonra gel dıyınce

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.8 haftalık hamileyim 8+3 hatta salıdan beri bulantılarım azaldı 12. haftada falan azalıyormuş int.den biraz okudumda kötü şeyler yazıyor ağlamak üzereyim neredeyse.doktor randevuma 20 gün var napıcam ben

canım böyle şeyleri kafaya takma nolur benim 9. haftaya kadar hiç bulantım olmadı şimdide sadece haftada 2 kere felen oluyor

ay keske hemen deseler ya cınsıyet ne guzel olur

benım esım isyerınde bır bayan a 10 haftada soylemısler kemık yapısından anlayıp
ya ben de hep duyuyorum. bi bize mi denk geliyor uyuz dr.lar. insan merak ediyor elimde değil.

canım benimki aynısı değil ama aklınızda şekillensin diyo koydum. şimdi fotoğrafını eklicem :)

bu arada kalp atışını duyarsın yarın. hayırlı olsunnopuyorumnanaktan

Ayy koy koy canım maşallah şimdiden
Ben de alıcam çok hevesimde var;ama yarın büyük gün hayırlısıyla bir atlatalım da...
Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum canım inşallah güzel haberlerle gelirim...

benmki buopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $DSC05419.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 18
Maşallah kızlar defterler alınmış,bende cinsiyetini öğrendiğimde alıcam inşallah...kaydirigubbakcemile2

Bu arada bir can sıkıntısı,bir halsizliktir gidiyor bugün...-tatlicadiarzu-

Canım yemekte istemiyor,öyle böyle idare ettim günü...
Eşimede yapamadım,hazır alıcak canım benim ya...:çok üzgünüm:
İnşallah uzun sürmez bu halim...

Yarın pozitif enerji ile kalkarım inşş....guclubacismile

Bu arada kızlar gece devamlı wc çıkanınız var mı ?bilmiyorumkismile
Ben bu sıra hep aynı saatlerde kalkıyorum,artık baygınlık geldi.
Bazen uyku sersemliği gitmiyorum,kalktıgımda fena agrı oluyor,ama napim....:bbo:
O derece geliyor...
Suyumu çok içiyorum dicem şimdi dalıcaksınız bana...sempatiksalakcinni

Hayırlı akşamlar canım!
Dilerim yarın senin için ve bebişin için pozitif ve bol enerjili bir gün olur...
Normal diyorlar biliyorsun bu dönemde çok sık tuvalete gitmeye...Bebek ve kesesi sanırım idrar torbasına baskı yapıyor büyüdükçe böylece sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı duyuyor ınsan.Ben de çok sık tuvalete çıkıyorum geceleri bile uyanıyorum kaç kere gidiyorum

nedense burda ben sorularıma hiç cevap alamıyorum arkadaşlar bu durum gerçekten beni üzüyor.herkes herşeye cevap vermek zorunda diil tabii ki ama burda dertlerimizi paylaşıyoruz.niye böle oluyor ?

[çok çok geçmiş olsun arakadaşım...Rabbim bir daha göstermesin..sağlıkla gider inş bundan sonra.....kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…