Ben geldim kızlar...
Hepinize hayırlı akşamlar.Geçmişi azcık okuyabildim.Westlife arkadaşım çok geçmiş olsun ağır ve zor bir dönem geçirmişsin.Gülesram sana da çok geçmiş olsun canım dilerim tez zamanda azalır kusma ve bulantıların.Ve daha nice bulantısı olan ve bu dönemı agır geçiren arkadaşlarım dilerim tez zamanda bu sıkıntılar biter;Allah ım yardımcınız olsun inşallah!
Ben hiç kusmadım daha bugüne kadar.Özellikle sabah bulantım oluyo içim karışıyor ama birşeyler yediğim zaman hemen geçiyor.İşime de kesintisiz devam ettım çok şükür.Bundan sonra da başlarmı bilmiyorum.Yarında nasipse bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicez eşimle artık duyulabilirim dimi kızlar?Dualarınızı esirgemeyin ne olur...
çok güzel bende kızımda almıştım bunda daha kendimde degilim kendime bir geelyimde
duyarsın cnm hayırlısıylaaaaaaaa bebegını gorursun
Amin canım inşallah çok sağol..
Ben de hem endişeli hem de heyecanlıyım.İnşallah herşey yolunda gider.
Ve görürüm bebeğimi...
ece bizde de kan uyuşmazlığı var canım, test için ne gerekiyor ve ilk test ne zaman yapılıyor?
sıkıntı yapma ama gorursun hayırlısıyla saglıkla
merhaba kızlar umarım herkes iyidir.8 haftalık hamileyim 8+3 hatta salıdan beri bulantılarım azaldı 12. haftada falan azalıyormuş int.den biraz okudumda kötü şeyler yazıyor ağlamak üzereyim neredeyse.doktor randevuma 20 gün var napıcam ben
ya ben de hep duyuyorum. bi bize mi denk geliyor uyuz dr.lar. insan merak ediyor elimde değil.ay keske hemen deseler ya cınsıyet ne guzel olur
benım esım isyerınde bır bayan a 10 haftada soylemısler kemık yapısından anlayıp
Zonoxcanım anı defterine bayıldım benimde alasım var..Ama yarından sonra inşallah...
Cinsiyete gelince de en erken 13.haftada falan belli olur sanırım.Bir de derler ya erkek daha çabuk hareketlenir ve belli olur diye.Genelde erkek bebekleri olanların daha erken belli oluyor sanırım ama az kaldı sizinde öğrenmenize biraz daha sabır inşallah
ya ben de hep duyuyorum. bi bize mi denk geliyor uyuz dr.lar. insan merak ediyor elimde değil.
canım benimki aynısı değil ama aklınızda şekillensin diyo koydum. şimdi fotoğrafını eklicem :)
bu arada kalp atışını duyarsın yarın. hayırlı olsunnopuyorumnanaktan
benmki buopuyorumnanaktan
canım böyle şeyleri kafaya takma nolur benim 9. haftaya kadar hiç bulantım olmadı şimdide sadece haftada 2 kere felen oluyor
Maşallah kızlar defterler alınmış,bende cinsiyetini öğrendiğimde alıcam inşallah...kaydirigubbakcemile2
Bu arada bir can sıkıntısı,bir halsizliktir gidiyor bugün...-tatlicadiarzu-
Canım yemekte istemiyor,öyle böyle idare ettim günü...
Eşimede yapamadım,hazır alıcak canım benim ya...:çok üzgünüm:
İnşallah uzun sürmez bu halim...
Yarın pozitif enerji ile kalkarım inşş....guclubacismile
Bu arada kızlar gece devamlı wc çıkanınız var mı ?bilmiyorumkismile
Ben bu sıra hep aynı saatlerde kalkıyorum,artık baygınlık geldi.
Bazen uyku sersemliği gitmiyorum,kalktıgımda fena agrı oluyor,ama napim....:bbo:
O derece geliyor...
Suyumu çok içiyorum dicem şimdi dalıcaksınız bana...sempatiksalakcinni
Çok geçmiş olsun canım... Ama kusmalar ve bulantılar bünye sağlamlığından kaynaklanıyormuş. Benimde vardı aşırı bulantım tiksinmem şu sıralar az denecek gibi baya bi azaldı yani... Geçicek bunlar...
Geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra sağlıkla devam eder bişey olmaz sana ve bebeğine
Westlife geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun. allah senin ve bebeğinin yardımcsı olsun. umarım biter bulantılarınbilmiyorumkismile
Arkadaslar iyi dilekleriniz tesekkür ederim
zonox senin bulantıların geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?