Benim net bir tarih yok aslında 6/10'da doktora gittim. 11-14 hafta arası yaptırman gerekli dedi. şu tarihte gel demedi. bende haftaya yaptıracağım. Devlette yaptıracağım. özelde ssk anlaşmalı olduğu halde ortalama 120tl diyorlar.
doğru demiş dr.un ssk dan randevu alman gerekio sanırım. çok yoğun oluyor çünkü. çok bekleyebilirsin. İnşallah sonuçların güzel çıkar beklediğine değer melekk
:lepi:
doğru demiş dr.un ssk dan randevu alman gerekio sanırım. çok yoğun oluyor çünkü. çok bekleyebilirsin. İnşallah sonuçların güzel çıkar beklediğine değer melekk
:lepi:
inşallah canım. umarım herkezinki iyi çıkar. sskdan denerim şansımı olmazsa gider özelde yaptırırım artık.
hayır ailemden gelen hiçbir genetik rahatsızlık yok ama ben hamile oldugumu ögrenene kadar yani 5. haftaya kadar sigara kullandım o da beyin gelişimini etkiliyormuş surekli ruyalarıma giriyor cok korkuyorum sağlığında zekasında bir sorun olcak diye((
hayır ailemden gelen hiçbir genetik rahatsızlık yok ama ben hamile oldugumu ögrenene kadar yani 5. haftaya kadar sigara kullandım o da beyin gelişimini etkiliyormuş surekli ruyalarıma giriyor cok korkuyorum sağlığında zekasında bir sorun olcak diye((
bişi olmaz. ben de kullandım. dr.um o bi kan pırtısıyı sigara kullanmış olsanda etki etmez dedi.
benim akrabam 2 çocuğundada sigara içti 2 kızı var 26 28 yaşlarında. gayette zekiler:icecream:
ikiside üni. mezunu. bu arada bizim mayıs annelerinde sigara içenler var hala. onlarıda evhamlandırmış oluosun canım. akannehir korkma hiç bişi olmazguclubacismile
zonox evhamlansınlar da bıraksınlar işde :uhm:
zonox evhamlansınlar da bıraksınlar işde :uhm:
Kızlar çatlak için krem önerileri alıyorsunuz geçmişte yazmıştım ama kimsenin ilgisini çekmedi galiba tekrar yazayım yeni gelenler için zeytinyağı 4.aydan itibaren kullanılırsa hergün çok etkiliymiş. bacak, popo göğüs karın bölgelerinde hocamız kullanmış ve hiç çatlamamış.
Badem yağı tüylenmeyi artırıyormuş bilginize
ben de sürekli yemeliymişim hissindeyim aynı subaru..
az az at bişiler ağzına
kasık ağrısını sormustum kıslar..görmediniz galiba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?