2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

lover, bence dr.a git. ben de araba kullanıodum, eşimin uyarılarından sonra kullanmayı bıraktım. arada bir bizim buradaki markete gidiorum.

Kızlar yaa iş hayatı bayanlar için kurtlar sofrasıı..Ben 7 yıl devlet işinde çalıştım çok güzeldi herşey saygı var hiç değilse.Evlilikle marmarise geldim tayin yaptıramadımm 4 yıllık üni mezunuyum ama iş bakmaya gidiyorum adam senin 4 yılını önemsemiyoki yok çaya bakarmısın temizlik yaparmısın falann..Bunlar söylenmese insanız sonuçta herkes kendi bulunduğu ortamı temiz tutar ama seni bir kişilik olarak görmüyolarr.Eşimde zaten istemez çok şükür eşimin çalışması yetiyo 1.5 yılda hem düğün borçları hem geçimi yapabildikk..Bende baktım iş zor olacak bebek yaptımm :))) bebekten sonrada olursa devlet işine gircem sadecee çünkü o rahata alıştımm

Son düzenleme:

ÇAlışsaydın bu dönemde ozamanda belki başka sıkıntıların olacaktı, off bilmiyorum ama şuan evde olabilmek için neler vermedim, dediğin gibi ekmek parası..

Ben bu sinir harbini hergün yaşıyorum bu aralar, Allahım 1-2 ay daha sabır versin inşallah..
Eşime söylesem çalıştırmak istemeyecek ama diyorum ya sonra o zor durumda kalacak, elim ayağım bağlı bi durumdayım..

Gerçektende devlet gibisi yok değilmi.. Kafayı çalıştırıp KPSS ye asılmak gerek.. Yoksa ömür boyu sürünmeye devam, yolda görsen belki selam vermeyeceğin zihniyetteki insanlara hizmet ettiriyorlar..

LOVER çok geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmaz canımiçini freah tut

blue-sky, ciesra kolay değil Allah yardımcınız olsun

Gezgin ben bikaçgündür şalgam suyunu içiyorum o yüzden sordum içen varmı diye zararına ilişkin bir yazı okumadım canım

LOVER çok geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmaz canımiçini freah tut

blue-sky, ciesra kolay değil Allah yardımcınız olsun

Amin canım sağol..

kızlar yarın saat 17:00 dr kontrolüm var..1 aydır bebeğimi görmedim özlediiimm...2 li test bakalım isteyecekmi ...cinsiyetini görecekmi..ayy çok heyecanlıyım...

ay artık cinsiyetlerinii öğrenmemize az kaldı.. ne güzel ama herşeyden önce sağlıklı olsunlar tabi..sabah 2010 mayıs annelerinin topiğine baktımda, onlarda bizim gibi miğde bulantısıydı aşermeydi derken nisandan itibaren başlamışlar doğurmaya, aynı dönemleri atlatmışlar, okudum okudum daldım.. Bizlerede sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah..

Benim doktorum tavsiye etti o kremi aldım bende 75 tl ye ykmden 3 aydan sonra kullanılacakmış
Canım ben iyiyim girmiyorum çok mide bulantılarımdan, doktorun yasaklamasından dolayı bebeğimin kalp atışlarını gördüm geçende 12 haftalıkken ikili test istedi o zaman gidecem tekrar doktora
doktorum dedi bende aldım lierac 75 tl ye ykmden 3 aydan itibaren kullanılıyormuş
bende cevahiri gezdim bir tek lcw de vardı almadım ,demek gebe diye bir yerde var bende bakıyım bakalım kaç tl arası çok mu pahallı
ben folic plus kullanıyorum sadece 3 ay dolduktan sonra bıraktırcak doktor ,demir eksikliğim varmış ona başlatcakmış bu arada 12 haftalıkken 2 li testimi yapcakmışım ,ikili test genelde 11-14 haftalık arası yapılıyormuş şeker
]SAUBARU;15737859]kızlar yarın saat 17:00 dr kontrolüm var..1 aydır bebeğimi görmedim özlediiimm...2 li test bakalım isteyecekmi ...cinsiyetini görecekmi..ayy çok heyecanlıyım..
Yaptırır büyük ihtimalle 2 li testini

Son düzenleme:

bende bazen okuyorum. benim doğum kısmetse 10mayısta 10mayıs tarihini okurken çok heyecanlandım. Güzel birşey onların yaşadıklarınıda bilmemiz. kendimize pay çıkartmamız yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…