2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gezgin ben bikaçgündür şalgam suyunu içiyorum o yüzden sordum içen varmı diye zararına ilişkin bir yazı okumadım canım

ohh afiyet olsun canıım...olumunekankayizsmile
Bende içerim bir iki güne,canım çekti...:ecrin_bebek:

Zeytin yağı bir çok derde Allah'ın izniyle deva olmuş,bundada kesin olur...
Ben denerim mutlaka,hiç vazgeçemiyorum bu yağı rahatsızlıklarda kullanmaktan...kaydirigubbakcemile5

Kasık ağrısı dediniz de kızlar,ben dün günler sonra bir davete gittim,merdivenleri inerken malum bölgem sızladı :kedi: kasıgımdada ağrı oldu ara ara gittiğim yerde...
Gece de kasık ağrısı ile uyudum hatta...

Normaldir diyorlar,hayra yoruyorum,inşalllah birşey olmaz...bayanssulusmile

çatlak için bol su içmek gerekiomuş. bunu dr.lar önerio. şu bulantılar geçsin suya bulucam kendimi:dance:

Vıcık vıcık hergün zeytinyağına bulanıcaz desene baharnazcımm :))) ben çok üşenirim bakım yapmaya ama bu olay çok ciddi hiçbirşekilde telafisi yokk..Şu ebru şallı varya doğumdan sonra göbeği açık çıktı hastaneden ayyyy sinir oluyoruumm onlara yaaaaaaaaaaaa nasıl öyle eski hallerine dönebiliyolar sadece bizemi bu çatlak ve kilolarrkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kızlar gıttım ggeldım doktora cok sukur bebeği görduk bi sorun olmamıs kolu bacağı tomurcuk halınde oluşmuş kızlar kalbıde atıodu maşallah boyuda 2,5 cm yazıo

bende de yemeklere karşı isteksizlik var hiç bir yiyecek cazip gelmiyor bana benki iştahlı bir insandım eşime diyorumki ben eskiden severek neleri yerdim diye o da neyi sevmezdin ki diyor yani hamileliğin bendeki en büyük etkisi iştahsızlık

kızlar gıttım ggeldım doktora cok sukur bebeği görduk bi sorun olmamıs kolu bacağı tomurcuk halınde oluşmuş kızlar kalbıde atıodu maşallah boyuda 2,5 cm yazıo

ohhhh çok sevindim gemiş olsun canım allah korumuş seni ve bebeğini

özür dilerim ben kimseye bukadar zarar verdiğimi düşünmemiştim. ama her sigarasız geçen gün cocuklar için cok önemli olduğunu düşündüğüm için yazmıştım.yeniden birilerini strese ben soktuysam özür dilerim

lover, hayırlı olsunnnn =) sağlıkla kucağına al inşallah

SUBARU, ben de şu aralar bu gibi sular içiyorum. 2 aydır içemeyince ancak buz paklar beni :icecream:

kızlar şu bilgiyi paylaşim. sabah öğle akşam yağ sürmeniz gerekio. nemsiz kalmaması gerekiomuş vucudunuzun. öyle banyodan banyoya sürmeniz fayda etmiomuş. eski hamilelerden aldım bilgiyi

desenize pehlıvan gibi yağlanıp yağlanıp cıkcaz meydanasempatiksalakcinni

hadii tekrar geçmiş olsun için rahatladı iyiki gittin doktoraa..Dikakt et kendine Allah hepimizi kazalardan belalardan korusunn

lover çok şükür herşeyin iyi olmasına sevindim

zonox bu yağ işi her akşam yapman gerekiyormuş canım

FDilek evet canım çatlamak istemiyorsan özveride buluncaksın maalisef

Birde çoğunuzun yazdığı lierac adlı kremdi sanırım başka topiclerde okudum hem bu kremi hem başka bitkisel yağları kullanaların çoğu çatlamış ( kakao yağı diğerlerini hatırlaymadım) yani pek fayda etmiyor çatlayıp çatlamamak şans işi diyorlar bende bilemiyorum ki zeytinyağıdamı işe yaramaz ki

kesinlikle haklısın. ben de 4. haftama kadar aralıksız içtim. allah yardımcımız olsun hepimizin. bbeklerimizin yanında olsun inşallahhhopuyorumnanaktan

topiclerde zeytinyağını uygulayan kimseyi okumadım henüz siz okursanız eğer paylaşın bakalım nolmuş
ben sadece tek canlı örnek kurstaki hocamı söylüyorum hiç çatlamayan. Göbeğide görünüyordu çatlak yoktu :) Zaten 2 ayda göbekte kalmamış kilolarını 2 ayda vermiş

Son düzenleme:
kesinlikle haklısın. ben de 4. haftama kadar aralıksız içtim. allah yardımcımız olsun hepimizin. bbeklerimizin yanında olsun inşallahhhopuyorumnanaktan

ama zaten uzman tv de anlatıo doğa sizi uyarana kadar içtiniz ilçatan sigaradan alkolden bebeğiniz etkılenmez nezaman öğrenırsınınız hamılelıgınızı yanı 5.haftalara dogru ozaman dıkkatlı olun dıo

kıslar ben 3 gündür tatlı gıdalar almaya başladım....canım tatlı şeyler çekiyor helva reçel gibi azar azar yiyebiliyorum bulantımdan dolayı..bugünde ilk defa canım halley çekti yiyorum şuanda ve kendime inanamıyorum ohh rabbim sana sonsuz şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…