Gezgin ben bikaçgündür şalgam suyunu içiyorum o yüzden sordum içen varmı diye zararına ilişkin bir yazı okumadım canım
Kızlar çatlak için krem önerileri alıyorsunuz geçmişte yazmıştım ama kimsenin ilgisini çekmedi galiba tekrar yazayım yeni gelenler için zeytinyağı 4.aydan itibaren kullanılırsa hergün çok etkiliymiş. bacak, popo göğüs karın bölgelerinde hocamız kullanmış ve hiç çatlamamış.
Badem yağı tüylenmeyi artırıyormuş bilginize
ben de sürekli yemeliymişim hissindeyim aynı subaru..
az az at bişiler ağzına
kasık ağrısını sormustum kıslar..görmediniz galiba(
çatlak için bol su içmek gerekiomuş. bunu dr.lar önerio. şu bulantılar geçsin suya bulucam kendimi:dance:
kızlar gıttım ggeldım doktora cok sukur bebeği görduk bi sorun olmamıs kolu bacağı tomurcuk halınde oluşmuş kızlar kalbıde atıodu maşallah boyuda 2,5 cm yazıo
ama herkesin kendi tercihi. herkes aslında olumsuzlukları biliodur ama bilgi anlamında burda paylaşmamız arkadaşlarımızı streslendirip bebeklerine zarar vermemize neden olabilir canım. genellikle çok olumsuz şeyleri paylaşmamaya çalışıyoruz. beni yanlış anlamanı istemem ama sigara içmen değil şimdide stresin bebeğine zarar verebilir allah korusun. aynı stresi burdaki arkadaşlarında paylaşmasını istemem.
olumlu düşün olumlu olsun =) hem sigarayı bırakmışsın dr. una zararlarını danış daha detaylı bilgi verir. içinde rahatlamış oluropuyorumnanaktan
lover, hayırlı olsunnnn =) sağlıkla kucağına al inşallah
SUBARU, ben de şu aralar bu gibi sular içiyorum. 2 aydır içemeyince ancak buz paklar beni :icecream:
kızlar şu bilgiyi paylaşim. sabah öğle akşam yağ sürmeniz gerekio. nemsiz kalmaması gerekiomuş vucudunuzun. öyle banyodan banyoya sürmeniz fayda etmiomuş. eski hamilelerden aldım bilgiyi
kızlar gıttım ggeldım doktora cok sukur bebeği görduk bi sorun olmamıs kolu bacağı tomurcuk halınde oluşmuş kızlar kalbıde atıodu maşallah boyuda 2,5 cm yazıo
özür dilerim ben kimseye bukadar zarar verdiğimi düşünmemiştim. ama her sigarasız geçen gün cocuklar için cok önemli olduğunu düşündüğüm için yazmıştım.yeniden birilerini strese ben soktuysam özür dilerim
kesinlikle haklısın. ben de 4. haftama kadar aralıksız içtim. allah yardımcımız olsun hepimizin. bbeklerimizin yanında olsun inşallahhhopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?