basubadel hayırlı olsun canımm çok sevindimm darısı cumaya bana inşallahh..
Kızlar yaa az kaldı sabredin bulantılarınız geçcek inşallah.Bende bulantı yok ama çook kötü mide yanmam var yemekten sonra geğirti oluyo peşpeşe böyle olanınız varmıı ???
bulduğun bir çözüm varmı canım??ya saç çıkınca yanma olur diye duyardık eskilerden erken değilmii yoksa benim tüylü bi bebeğim olcak bu sadece saç işi değill :))) uyku olayındada aynıyım 11 de uyuyup 10 da kalkıyorum günün yarısı uykuyla geçiyoo..Uyku bende kilo yapıyoo benim dr da kiloya çokk sinirleniyoo bakalım nekadar almışım 1 ayda :)))fdilek yanlız değilsin benimde bulantım yok ama dediğin gibi mide yanması ve geğirti oluyo ve çok halsizim sürekli uyumak istiyorum inşallah tez zamanda geçer ve normale döneriz :))
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 10+3 üm,22 mayıs doğum tarihim inşallah sağlıklı bir şekilde alırız bebekelerimizi kucağımıza oldukça sağlıksız besleniyorum bende bulantı ve halsizlik yüzünden cuma doktaora gidip bebişimi göücem inşallah
bulduğun bir çözüm varmı canım??ya saç çıkınca yanma olur diye duyardık eskilerden erken değilmii yoksa benim tüylü bi bebeğim olcak bu sadece saç işi değill :))) uyku olayındada aynıyım 11 de uyuyup 10 da kalkıyorum günün yarısı uykuyla geçiyoo..Uyku bende kilo yapıyoo benim dr da kiloya çokk sinirleniyoo bakalım nekadar almışım 1 ayda :)))
basubadel hayırlı olsun canımm çok sevindimm darısı cumaya bana inşallahh..
Kızlar yaa az kaldı sabredin bulantılarınız geçcek inşallah.Bende bulantı yok ama çook kötü mide yanmam var yemekten sonra geğirti oluyo peşpeşe böyle olanınız varmıı ???
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 10+3 üm,22 mayıs doğum tarihim inşallah sağlıklı bir şekilde alırız bebekelerimizi kucağımıza oldukça sağlıksız besleniyorum bende bulantı ve halsizlik yüzünden cuma doktaora gidip bebişimi göücem inşallah
aramıza hoşgeldin cnm a.s. ben 9+4 üm benim doğum 21 mayıs görünüyor erken döllenmemi seninkisi
BENIM DE 9+3 benımde doğum tarıhı 22 mayıs gözukuo bence onunkı geç dölenme oluo bızden 1 hafta önce doğurması gerekıoken geç doğurmuş oluo
haftaları fazladan sayıvermişim ben 9+3 yazıcakken 10+3 yazmışım sat 6 agustos doktorum geç döllenme demişti, bakalım cuma günü görücem bebişimi
ben 10+2 benimde doğum tarihi 16 mayıs gözüküyor. kızlar süt içebiliyormusunuz. benim yemek konusunda pek bi şikayetim yok ama sütü düşününce bile midem bulanıyor.
haftaları fazladan sayıvermişim ben 9+3 yazıcakken 10+3 yazmışım sat 6 agustos doktorum geç döllenme demişti, bakalım cuma günü görücem bebişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?