2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

basubadel hayırlı olsun canımm çok sevindimm darısı cumaya bana inşallahh..

Kızlar yaa az kaldı sabredin bulantılarınız geçcek inşallah.Bende bulantı yok ama çook kötü mide yanmam var yemekten sonra geğirti oluyo peşpeşe böyle olanınız varmıı ???

inşallah canım gecer..Bende hem bulantı hem yanma hem geğirme hersey var allahın izniyle..su içtigimde bile midem tas gibi oluyo

fdilek yanlız değilsin benimde bulantım yok ama dediğin gibi mide yanması ve geğirti oluyo ve çok halsizim sürekli uyumak istiyorum inşallah tez zamanda geçer ve normale döneriz :))

fdilek yanlız değilsin benimde bulantım yok ama dediğin gibi mide yanması ve geğirti oluyo ve çok halsizim sürekli uyumak istiyorum inşallah tez zamanda geçer ve normale döneriz :))
bulduğun bir çözüm varmı canım??ya saç çıkınca yanma olur diye duyardık eskilerden erken değilmii yoksa benim tüylü bi bebeğim olcak bu sadece saç işi değill :))) uyku olayındada aynıyım 11 de uyuyup 10 da kalkıyorum günün yarısı uykuyla geçiyoo..Uyku bende kilo yapıyoo benim dr da kiloya çokk sinirleniyoo bakalım nekadar almışım 1 ayda :)))

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 10+3 üm,22 mayıs doğum tarihim inşallah sağlıklı bir şekilde alırız bebekelerimizi kucağımıza oldukça sağlıksız besleniyorum bende bulantı ve halsizlik yüzünden cuma doktaora gidip bebişimi göücem inşallah

Yalnız diilsin arkadasım üzülme..Bende aynı durumdayım.Geçecek inşallah bugunler,bizde keyfini cıkarıcaz hamileligin...:CüvCüv:

mide yanmasının ereken dönemde saçla fln ılgısı okmus midenin üst kısmında gevşeme oldugu için mide içeriği ve asidi yemek borusuna kaçar ve orayı tahriş edip yanmaya sebeb olurmuş... 5 . aydan sonrada büyüyen rahim mideye baskı yaparak yanmaya sebep olurmuş yani annelerımızın dediği gibi beke saclandıgı için deılmişaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Arkadaşlar bende bu topiği yeni keşfettim bende 8+5 günlük hamileyim bulantılarım ve halsizliğim var Allah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah önümüzde ne gibi süreç var çok merak ediyorum bizden daha ileri hamilelik yaşayan arkadaşlar bizi bilgilendirirlerse sevinirimolumunekankayizsmile

ya canım benim midem hala bulanıyor...midem 5.haftamda çok yanıyordu sonra bulantıya döndü... soda iyi gelmiyomu ? ben genelde midem yanınca mineralli su ( soda ) içiyorum çokkk iyi geliyor...geğirme sadece 2,3 kere oluyor

yasemin2007 isimli arkadaşım bende güneşlide oturuyorum 10+3 hamileyim medısın hastanesi özgür çetiner'e devam ediyorum

aramıza hoşgeldin cnm a.s. ben 9+4 üm benim doğum 21 mayıs görünüyor erken döllenmemi seninkisi

çok garip bir duygu değilmi ben hala inanamıyorum simgesel neler yaşıyacağımızı inan bende çok merak ediyorum :))) 3 ayı atlattıktan sonra neler değişecek ilerleyen zamanlarda kocaman bir karınla nasıl uyuyacağız,hareket ettiğinde ne hissedicez. heyecanlanıyorum korkuyorum duygularım acayip karışıyo :))

2 yeni arkadaş daha geldi hoşgeldiniizzz bu süreci beraber hayırlısıyla atlatırız inşallahh...

Subaru sodayı severim içerimde aliyim hemen eve deniyim bii..Sarımsaklı baharatlı şeyler daha kötü yapıyo benii..Ya benim canım çookk tatlıı bu küçük yanmalar bile kötü yapıyo ilerde ağırlaşınca napcaz doğumu hiç düşünmüyoruummmmmmm

aramıza hoşgeldin cnm a.s. ben 9+4 üm benim doğum 21 mayıs görünüyor erken döllenmemi seninkisi

BENIM DE 9+3 benımde doğum tarıhı 22 mayıs gözukuo bence onunkı geç dölenme oluo bızden 1 hafta önce doğurması gerekıoken geç doğurmuş oluo

haftaları fazladan sayıvermişim ben 9+3 yazıcakken 10+3 yazmışım sat 6 agustos doktorum geç döllenme demişti, bakalım cuma günü görücem bebişimi

ben 10+2 benimde doğum tarihi 16 mayıs gözüküyor. kızlar süt içebiliyormusunuz. benim yemek konusunda pek bi şikayetim yok ama sütü düşününce bile midem bulanıyor.

haftaları fazladan sayıvermişim ben 9+3 yazıcakken 10+3 yazmışım sat 6 agustos doktorum geç döllenme demişti, bakalım cuma günü görücem bebişimi

heh şimdi oldu bak bizimde kafamız karısmıstı ozaman senle biz aynı gibiyiz.hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5

ben 10+2 benimde doğum tarihi 16 mayıs gözüküyor. kızlar süt içebiliyormusunuz. benim yemek konusunda pek bi şikayetim yok ama sütü düşününce bile midem bulanıyor.

benim 3 ay doldu oyüzden içmem şart oldu baharnaz var burda arkadaşımız tarçınlı içiyorum demişti ben öyle denedim içiyorumm.Muzlu tarçınlı falan tatlandır bişeylerle içmeye çalış ama bulantın çoksa zorlama kendinii canımm

escic benimde geç döllenme olmuş. insanın kafası karışıo. son adet tarihine göre hesaplayınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…