2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sedasem ne demek canım :) hepimiz paylaşımlarda bulunarak yardımcı olabiliriz birbirimize

cnm gözünaydın görmüşsün bebişini ne kadar farklı bir duygu dimi.bende geçen cumartesi gitmiştim özledim bebişi merak ediyorum nasıl diye bu cumarteside gideceğim inş.hihoyyyt

cnm gözünaydın görmüşsün bebişini ne kadar farklı bir duygu dimi.bende geçen cumartesi gitmiştim özledim bebişi merak ediyorum nasıl diye bu cumarteside gideceğim inş.hihoyyyt

ÇOK teşk ederim canım ..evet yaa ilk defa böyle hissettim..önceden dr gittiğimde bulantıdan gözümü açıp doğru dürüst bebeğe bakamıyodum bile..ama bu kez çok farklıydıopuyorumnanaktanallah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin...2.li test için bikaç yerden fiyat aldım...en uygun 100 tl yapılıyor..ben yarın için yine ssk dan randevu aldım.orda yaptırıcam inş.

Günaydın Kızlarrr

Hepinize Sağlıklı Bulantısız Ve Çok Mutlu Bir Gün Diliyorummmmmm opuyorumnanaktan

Birde hareketlerini hissetmeye başlasak ne güzel olurdu dimi.Ayyy bunu düşünmek bile heyecan vericikaydirigubbakcemile3Allahın bir mucizesi gerçekten

bizim burda ssk da yapılmıyo ikili test
özelde yaptırıcam 100 tl fiyat aldım normal herhalde???

bizim burda ssk da yapılmıyo ikili test
özelde yaptırıcam 100 tl fiyat aldım normal herhalde???

Sedasem Bende Sgk'lıyım Buradaki Devlet Hastaneside Yapmıyo Fakat
Ben Sgk İle Anlaşmalı Tıp Merkezinde 25.00 TL Fiyat Aldım
Hem İkili Test Hem Üçlü Test İçin Bana 100.00 Tl Pahalı Geldi Canım bilmiyorumkismile

slm kızlr hastalar varmış çok takip edemiyorum malum mide bulantılarım hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır bende bugun doktora gitcem hayırlısı... kib çok öptüm

Kızlar 12 Haftalık Bebeğin Orjinal Görüntüsüymüş Bu :asigim:
İnşaallah Bir Hafta Sonra Benim Kuzumda Böyle Olacak :Saruboceq:

AYYY bu resim çok minik..parmak bebek bu ..ayy allahım sen ne büyüksün

Gerçekten Çok Minik Ağzınıda Açmış Kurban Olayım Senin Minik Ağzına Ben :asigim:

Subarı 4 Gün Sonra Seninkide Böyle Olacak Sanırımmmmm

deren 25 lira fiyat aldım dediğin yer neresi acaba canım? doktorum da bana 25 liraya yapılıyor, hastaneye gitmene gerek yok demişti, burdaki fiyatları görünce herhalde yanlış biliyo diye düşünmüştüm

deren 25 lira fiyat aldım dediğin yer neresi acaba canım? doktorum da bana 25 liraya yapılıyor, hastaneye gitmene gerek yok demişti, burdaki fiyatları görünce herhalde yanlış biliyo diye düşünmüştüm

Çubukta Asrın Tıp Merkezi Canım Evet Banada Öyle Söyledi Zaten Hastanelerde Yapılmıyo Buranın Fiyatıda 25.00 TL Dedi Canım Ayrıca Benden İkili Test İstemedi Gerek Yok Sadece Üçlü Test Yapıcaz Dedi boshayallersmile

canım bende 2 hafta önce gittim dr çizmelerle tarttı ve 3 kilo almışsın çok dedi.ama eve bi geldim soyundum dökündüm tartıldım 1,5 kilo almışım.bu sefer çizmeyle gitmiycem:))
Kızlar 12 Haftalık Bebeğin Orjinal Görüntüsüymüş Bu :asigim:
İnşaallah Bir Hafta Sonra Benim Kuzumda Böyle Olacak :Saruboceq:

çokşeker ya insanın içi gidiyooo

mrb arkadaşlar ben 2011 nisan annesinden geldim görüntüyü kopyaladık arkadaşlara göstermek için haberiniz olsun
hepinize mutlu sağlıklı günler

sağol cnm, her doktorun bi yoğurt yiyişi var demek ki:))

günaydın kızlaarrr subaru güzel haberlerle gelmişsinn çok sevindimm...Bende sabah randevu aldım cuma günü gitcem 1 ay oldu bebeğimi görmediim çok merak ediyorumm nasıl diyee bakalım 2 test yaptırıcakmı dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…