günaydınlar....dün dr gittim...bebişimi gördüm maşallahh süper sonic gibi, fıkır fıkır takla atmalar el kol sallamalar...dr'a yalvar yakar cinsiyetine baktırdım erken dedi çok küçük görünmez vs. kıyamadı yine baktı 15 dak uğraştı yok görünmedi benim yaramazım bir türlü bacaklarını kaldırmadı...sanırım inatçı olucaz:) gelişimi gayet güzel 2.li test yapmam gerekiyor..nerde yaptırmam gerektiği konusunda bugün hastane araştırıcam ssk dan faydalanmak istiyorum inş.yakın biyerlerde yaptırabilirim...bulantıalrım geçincede dr.um diyet vericekmiş bana ..3 ayda 3 kilo almışım...yaa botlarımla tarttı beni botlarım dizaltı 1,5 kg.çıkarıyım öyle tartalım dedim yok dedi önümüz kış seni hep böyle görücez dedi allahım yawww:) bu sabah tartıldım 1 kg almışım...neyse bulantım geçsinde razıyım diyete...aa bu arada ilaçalarımıda iptal etti...elevit+ferro sanol kullanıyodum başka bi dr vermişti içmememi söyledi..kan testlerime baktı senin bunlara ihtiyacın yok zaten bunlar bulantını artırır senin dedi..haha ben zaten 3 günde 1 içiyodum işime geldi ...şimdilik böyle ben araştırmalarıma başlıyım ..görüşmek üzere...
cnm gözünaydın görmüşsün bebişini ne kadar farklı bir duygu dimi.bende geçen cumartesi gitmiştim özledim bebişi merak ediyorum nasıl diye bu cumarteside gideceğim inş.hihoyyyt
ÇOK teşk ederim canım ..evet yaa ilk defa böyle hissettim..önceden dr gittiğimde bulantıdan gözümü açıp doğru dürüst bebeğe bakamıyodum bile..ama bu kez çok farklıydıopuyorumnanaktanallah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin...2.li test için bikaç yerden fiyat aldım...en uygun 100 tl yapılıyor..ben yarın için yine ssk dan randevu aldım.orda yaptırıcam inş.
Birde hareketlerini hissetmeye başlasak ne güzel olurdu dimi.Ayyy bunu düşünmek bile heyecan vericikaydirigubbakcemile3Allahın bir mucizesi gerçekten
ikili testimi aldım 28 ekimde hakan apaydından. cevahir hanımı denemeni isterim. çok sıcak ve samimi hem de öyle girdiğinde seni apar topar yollamaya çalışmıo. herşeyi detaylı anlatıo. sen 2 li testni aldın mı?
canım bana dr um 5 kasım a al demişti ama ultrasonda küçük çıkmıştı sat a göre sonra gittiğimde de bebek normal çıktı dr ben randevu alırım sana dedı tam bır zaman söylemedı ben bu hafta gideyim diyorum dr a geç kalmadan
bizim burda ssk da yapılmıyo ikili test
özelde yaptırıcam 100 tl fiyat aldım normal herhalde???
bizim burda ssk da yapılmıyo ikili test
özelde yaptırıcam 100 tl fiyat aldım normal herhalde???
Kızlar 12 Haftalık Bebeğin Orjinal Görüntüsüymüş Bu :asigim:
İnşaallah Bir Hafta Sonra Benim Kuzumda Böyle Olacak :Saruboceq:
AYYY bu resim çok minik..parmak bebek bu ..ayy allahım sen ne büyüksün
deren 25 lira fiyat aldım dediğin yer neresi acaba canım? doktorum da bana 25 liraya yapılıyor, hastaneye gitmene gerek yok demişti, burdaki fiyatları görünce herhalde yanlış biliyo diye düşünmüştüm
canım bende 2 hafta önce gittim dr çizmelerle tarttı ve 3 kilo almışsın çok dedi.ama eve bi geldim soyundum dökündüm tartıldım 1,5 kilo almışım.bu sefer çizmeyle gitmiycem:))günaydınlar....dün dr gittim...bebişimi gördüm maşallahh süper sonic gibi, fıkır fıkır takla atmalar el kol sallamalar...dr'a yalvar yakar cinsiyetine baktırdım erken dedi çok küçük görünmez vs. kıyamadı yine baktı 15 dak uğraştı yok görünmedi benim yaramazım bir türlü bacaklarını kaldırmadı...sanırım inatçı olucaz:) gelişimi gayet güzel 2.li test yapmam gerekiyor..nerde yaptırmam gerektiği konusunda bugün hastane araştırıcam ssk dan faydalanmak istiyorum inş.yakın biyerlerde yaptırabilirim...bulantıalrım geçincede dr.um diyet vericekmiş bana ..3 ayda 3 kilo almışım...yaa botlarımla tarttı beni botlarım dizaltı 1,5 kg.çıkarıyım öyle tartalım dedim yok dedi önümüz kış seni hep böyle görücez dedi allahım yawww:) bu sabah tartıldım 1 kg almışım...neyse bulantım geçsinde razıyım diyete...aa bu arada ilaçalarımıda iptal etti...elevit+ferro sanol kullanıyodum başka bi dr vermişti içmememi söyledi..kan testlerime baktı senin bunlara ihtiyacın yok zaten bunlar bulantını artırır senin dedi..haha ben zaten 3 günde 1 içiyodum işime geldi ...şimdilik böyle ben araştırmalarıma başlıyım ..görüşmek üzere...
Kızlar 12 Haftalık Bebeğin Orjinal Görüntüsüymüş Bu :asigim:
İnşaallah Bir Hafta Sonra Benim Kuzumda Böyle Olacak :Saruboceq:
Çubukta Asrın Tıp Merkezi Canım Evet Banada Öyle Söyledi Zaten Hastanelerde Yapılmıyo Buranın Fiyatıda 25.00 TL Dedi Canım Ayrıca Benden İkili Test İstemedi Gerek Yok Sadece Üçlü Test Yapıcaz Dedi boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?