2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende süt için pek güvenemıorum kendime mide bulantılarım daha gecmedi ama bende içine pekmez muz katıp içmeyi denicem artık

evet cnm muzlu sütü denemek lazım bide.3 ayı geçincemi içmek şart oluyormuş.

geç döllenme doktorumun söylediğine göre geç yumurtlamdan kaynaklanıyormuş benim sat a göre 10 gün önce doğum yapmam gerekiyor ama us tarihi 22 mayıstı son gidişimde

geç döllenme doktorumun söylediğine göre geç yumurtlamdan kaynaklanıyormuş benim sat a göre 10 gün önce doğum yapmam gerekiyor ama us tarihi 22 mayıstı son gidişimde

aynı durumdayız cnm. benimde sat a göre 10 gün önce olması gerekirken 16 mayıs çıkıo usg de. ben ilk başta biraz tedirgin oldum ama dr. normal bi durum olduğunu hatta kendisinin bile iki kere aynı şekilde doğum yaptığını söyledi.

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz
ben özel muayenehaneye gidiyorum ikili testi doktorum benden kan alıp laboratuvara yollayacakmış 80 tl dedi ücretine
bulantı ve geğirme bendede çok oluyo hata eşim diyoki
recep ivedik oldun

ya nasıl oluyor bu geç erken döllenme benide aydınlatırmısınızz :))))))))) 8+2 30 mayısta doğum yapıcağım günmüş

ya kızlar bişey soracağım. bebeğin kaç haftalık ve günlük olduğunu gösteren o tabloyu nasıl yaptınız. bende isityorummmm :)

ya nasıl oluyor bu geç erken döllenme benide aydınlatırmısınızz :))))))))) 8+2 30 mayısta doğum yapıcağım günmüş

normalde 28 günde bir adet gören bi insan 14. gün yumurtası çatlar ve o gün döllenir. ama kimi insan (benim gibi) 35 günde bir adet görebiliyor. ve yumurta 14. gün yerine daha ileri bi tarihte çatlıyo ve döllenio. buna geç döllenme diyor. umarım anlatabilmişimdir cnm :)

canım çok teşekkür ederimm :))

yaww benim canım okadar datlu değil ama..inan bende ilerleyen zamanalrımızı düşünce tırsıyorum..doğumu zaten hiççç düşünmüyorum..sezeryan istiyorum..şimdi kanun mu değişmiş ne isteğe göre sezeryan kalkmış....ben neyapıcam kara kara düşünürken aklıma yine bir fikir geldi...ne yapıp edip bebeği 5 kg yapmam lazım..o zaman mecburen sezr.olurum hihoyyyt

kızlar selam herkes iyidir umarım.:hulya: yeni gelen arkadaşlar hoş geldiler.a.s. ya kızlar benim sormal istediğim bişey var ben pc yi ayaklarımı uzatıp kucağıma alıyorum bu çok mu zararlıdır acaba bilmiyorumkismile benim gibi pc yi kucağında kullanan varmı eyvahedigeldismile

alemsin subaru :roflol: merak etmeyin dr.un rapor yazarsa sezeryan yapabiliyorsun dr.la konuşursun tıbbi gereklilik raporu yazar sende rahat rahat sezeryan yaparsın şekerim :1hug:

alemsin subaru :roflol: merak etmeyin dr.un rapor yazarsa sezeryan yapabiliyorsun dr.la konuşursun tıbbi gereklilik raporu yazar sende rahat rahat sezeryan yaparsın şekerim :1hug:

yaa çok sevindimmmsempatiksalakcinni
valla kendimi hiç doğum sancısıyla düşünemiyorum ..allahtan hayırlısı belkide çok kolay olacak...opuyorumnanaktan

selam kızlar...nasılsınız...
bende pc oyle kullanıyorum ama esım kızıyo....artık yanıma sehbanın ustune koydum ordan kullanıyorum....

canım moralini bozmak istemem zararınıda tam olarak bilemiyorum ama ..mesela bilg ekranı masada otururken kolunun ucu mesafesinde olacak..yada şöyle anlatayım kolunu uzatığında dirseklerini hiç kırmadan elinin ekrana değiceği uzakalıkta olması gerekiyor onu okumuştum...birde cep telf vs.karnınıza yakın yerde tutmamamız gerekiyormuş...bütün bunalrdan ben anlıyorumki..lap top kucakta olmamalı

Selam kızlar, benim bugünde bi sorunum var, tuvalete gittim benden sarı akıntı gelmiş arkadaşlar yaa.. Devlete gidiyordum, randevu için aradım bu ayın sonuna kadar doluymuş randevuları, yuh dedim.. Zaten memnun değil gibiydim çok, burdaki özel hastaneyede gitmem ben, özel muayeneye başlayacağım yarın için, yeni dr.umdan randevumu aldım.. Yarın 11 de gidip muayene olucam.. İnşallah dr.um iyi çıkar arkadaşlar dua edn bana lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…