benim 3 ay doldu oyüzden içmem şart oldu baharnaz var burda arkadaşımız tarçınlı içiyorum demişti ben öyle denedim içiyorumm.Muzlu tarçınlı falan tatlandır bişeylerle içmeye çalış ama bulantın çoksa zorlama kendinii canımm
arkadaşlar ben yeniyim bir türlü beceremedim nasıl alıntı yapabilirim???
geç döllenme doktorumun söylediğine göre geç yumurtlamdan kaynaklanıyormuş benim sat a göre 10 gün önce doğum yapmam gerekiyor ama us tarihi 22 mayıstı son gidişimde
tüm yazılan mesajların altında sağda alıntı yap yazıo o kutucuğu tıkla ve açılan o kutunun içine yazmaya devam et ve en altta cevapla kutusunu işaretle yolla
ya nasıl oluyor bu geç erken döllenme benide aydınlatırmısınızz :))))))))) 8+2 30 mayısta doğum yapıcağım günmüş
normalde 28 günde bir adet gören bi insan 14. gün yumurtası çatlar ve o gün döllenir. ama kimi insan (benim gibi) 35 günde bir adet görebiliyor. ve yumurta 14. gün yerine daha ileri bi tarihte çatlıyo ve döllenio. buna geç döllenme diyor. umarım anlatabilmişimdir cnm :)
2 yeni arkadaş daha geldi hoşgeldiniizzz bu süreci beraber hayırlısıyla atlatırız inşallahh...
Subaru sodayı severim içerimde aliyim hemen eve deniyim bii..Sarımsaklı baharatlı şeyler daha kötü yapıyo benii..Ya benim canım çookk tatlıı bu küçük yanmalar bile kötü yapıyo ilerde ağırlaşınca napcaz doğumu hiç düşünmüyoruummmmmmm
ya kızlar bişey soracağım. bebeğin kaç haftalık ve günlük olduğunu gösteren o tabloyu nasıl yaptınız. bende isityorummmm :)
yaww benim canım okadar datlu değil ama..inan bende ilerleyen zamanalrımızı düşünce tırsıyorum..doğumu zaten hiççç düşünmüyorum..sezeryan istiyorum..şimdi kanun mu değişmiş ne isteğe göre sezeryan kalkmış....ben neyapıcam kara kara düşünürken aklıma yine bir fikir geldi...ne yapıp edip bebeği 5 kg yapmam lazım..o zaman mecburen sezr.olurum hihoyyyt
alemsin subaru :roflol: merak etmeyin dr.un rapor yazarsa sezeryan yapabiliyorsun dr.la konuşursun tıbbi gereklilik raporu yazar sende rahat rahat sezeryan yaparsın şekerim :1hug:
kızlar selam herkes iyidir umarım.:hulya: yeni gelen arkadaşlar hoş geldiler.a.s. ya kızlar benim sormal istediğim bişey var ben pc yi ayaklarımı uzatıp kucağıma alıyorum bu çok mu zararlıdır acaba bilmiyorumkismile benim gibi pc yi kucağında kullanan varmı eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?