2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar dr cinsel ilişkiyi artık serbest bıraktı mı?

mrb arkadaşlar ben 2011 nisan annesinden geldim görüntüyü kopyaladık arkadaşlara göstermek için haberiniz olsun
hepinize mutlu sağlıklı günler

Sizlerede Sağlıklı Mutlu Günler Arkadaşım opuyorumnanaktan

sağol cnm, her doktorun bi yoğurt yiyişi var demek ki:))

Evet Benim Doktoruma Göre ikili Testte Yanılma Payı % 70 lerdeymiş
İkili Testin Sonucu Kötüde Çıksa İyide Çıksa üçlü Testi Yapmadan Karar Verilmiyomuş O Yüzden Hiç Gerek Yok Dedi İkili Teste :hulya:

Hoşgeldin Dilekcimm Hayırlı Haberler Alırsın İnşallah Cuma Günü Canım :1hug:

çok teşk ederim dilek...darısı seninde başına inş...bambaşka bir duydu opuyorumnanaktan

selam kızlar heerkese merabalar herkessler iyidir inşallah bu arada subarucum baharcım çok sevindim güzel haberlerinize oh oh bebeişte görülmüşş darısı bizleriin başına

kızlarrrr....çevre hastanesinde (m.köy)doğum yapan tanıdığınız varmı...doğum servisi nasıl acaba bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirlermi ?

bizde ilişkiye girmiyoruz
doktor 3.aydan sonra demişti
dikkatli olarak yaparız artıkmafoldumben

offf bu havalar benle dalga geçiyo çamaşırı asıyorum yağmur yağıyo topluyorum güneş açıyo nedir bu yaaa kötükedihüso

haklısın öyle yaptım en sonn ama 2 güne kurumuyo ozaman kışın nemli yerlerde çamaşır kurutmak mesele...

2 gündür sessizburalar subaru ne oldu mayıs annelerine

bende içeriye asıyorum çamaşırları en az 3 günde ancak kuruyor..ya ben dün yoğundum fazla girememiştim ama bugün baya bi sessiz..aklıma bişey geliyo aslında ama ne kadar doğru bilemiyorum..bence bulantıları azalan arkadaşların hepsi kendini mutfağa attı harıl harıl yemek pişiriyolar o yüzden buraya gelen youk

Ahh keske dedigin gibi olsaydı ama ben hala bulantı yuzunden iyi degilim...yatıyorum tv karsısında..İnşallah en kısa zamanda biter..yemek yemegi kana kana su içmeyi özledim

Bugün küçük bebişimi gördüm tam bir ay aradan sonra. Büyümüş maşallah. Artık bebeğe benziyor :) 3,5 cm olmuş. Ellerini oynattı, annesine el salladı herhalde :) İki hafta sonra ikili test yapılacakmış.

ne güzel maşallah....hadi bakalım hayırlısı inş..darısı diğer annişlerimizin başına...

nevra bebişinin kalp pıtlarını duymuşsun gözünaydın canım sağlıkla kucağına al bebişini
çok sağol canım inşallah...:Saruboceq:

kızlar 12 haftalık bebişlerimiz ne şirin dimi. bayıldım ya minyatür kuzularaaaaopuyorumnanaktan

ayy ne şirin yaaaa...harika bir paylaşım sağol zonox

Allah razı olsun ne güzel canım kıymetini bil komşunun...

Karaman sağlıkla kucağına alırsın inşallah

benim 2li test yarın
bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum :ecrin_bebek:
hadi canım inşallah yarın güzel haberlerinle gelirsin..:Saruboceq:

hadi gözün aydın...bebişi görmüşün ne güzel... ben daha 1 ay sonra gidicem şimdiden gün sayıyorum...

oyy maasallah size
allah nazarlardan korusun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…