subaru....gercekden belkı normal dogum sezeryandan daha kolay olacak....
bana kalsa ben kesınlıkle norml ıstıyorum annelıgımı yasanacak n varsa oyle yasamak ıstıyorum....epıdural dogum var mesala eltım yaptı gayet konforluymus....sadece kasılmaları hıssedıyomussunuz agrı yok
ama ben tup yaptırdıgımıcın sezeryan dıo dr um ben ılerleyen aylarda yınede sansımı deneyecegım normal dogumda...belkı kabul eder...
kızlar teşekkür ederim cevaplar içina.s.bu cinsiyet olayı hepimizin ikinci sırasında öncelikle sağlıklı ve hayırlı olmasıni istiyoruz ama cinsiyetinide merak etmeden geçemiyoruz. benim içime kız doğuyor hep. hatta rüyalarımda bile kız görüyorum geçen gün eşimi sıkıştırdım ne hissediyorsun diye oda kız dedihihoyyyt:lepi: belkide biz kızımız olsun istediğimiz için mi böyle oluyor acaba
kızlar bulantılarınız nasıl yavas yavas 12 haftaya gırıyosunuz azalmıstır umarım
lilypiedan yaptım ama profılıme ekleyemıyorum bır de ben su an 12+2yım ama burda 11+2 cıkıyo neden acaba
kızlar bulantılarınız nasıl yavas yavas 12 haftaya gırıyosunuz azalmıstır umarım
kızlar yardım edin bana yapamıyorum.
canım neden ekleyemiyorsun birde muhtemel doğum tarihini yazıyorsun değilmi bilmiyorumkismile
evet cnm tahmını dogum tarıhı 9 mayıs SAT 2 agustos pzt dra gıttıgımde drum 11+6 demıstı yaptıktan sonra nasıl profıle eklenıyor anlamadım
hangi konuda yardım ve yapamadığın neresi canım
aynen katılıyorum canım....bebegımle ılgılı yasanması gereken n varsa yasamak ıstıyorum kısmet olursa....
kızlar çin takviminde neye göre bakılıyo
ben 83 doğumluyum mart 27 yemi 28 zemi bakıcam takvimde
25 ağustosta döllenme oldu tüp bebek
hamile olduğumu eylülde öğrendim hangi aya bakılıyor
yada bilenler bi bakabilirlermi rica etsem
kızlar çin takviminde neye göre bakılıyo
ben 83 doğumluyum mart 27 yemi 28 zemi bakıcam takvimde
25 ağustosta döllenme oldu tüp bebek
hamile olduğumu eylülde öğrendim hangi aya bakılıyor
yada bilenler bi bakabilirlermi rica etsem
lilypiedan yaptım ama profılıme ekleyemıyorum bır de ben su an 12+2yım ama burda 11+2 cıkıyo neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?