duncan limonlu su ve soda içiyorum bıraz ıı gelıyo . bu arada ben de küçükyalıda oturuyorum dr a nereye gidiyorsun? ben medıpole gidiyorum ama sürekli doktor değiştiyororum ya bir türlü istediğim gibi benı rahatlatacak bı dr bulamadım. anadolu yakasında tavsıyenız var mı kızlar?
slm kızlar
bende bgn kontrole gittim hormon sonuçlarım temiz çıktı
bişeyi anlamadım 2 hafta önce gidinde 6+1dim
bgn ise 9+1 çıktı ultrasonda kafam karıştı
yani sata göre çıktı
ama önceden doktorum sattan bir hafta geri demişti
günaydınlar....dün dr gittim...bebişimi gördüm maşallahh süper sonic gibi, fıkır fıkır takla atmalar el kol sallamalar...dr'a yalvar yakar cinsiyetine baktırdım erken dedi çok küçük görünmez vs. kıyamadı yine baktı 15 dak uğraştı yok görünmedi benim yaramazım bir türlü bacaklarını kaldırmadı...sanırım inatçı olucaz:) gelişimi gayet güzel 2.li test yapmam gerekiyor..nerde yaptırmam gerektiği konusunda bugün hastane araştırıcam ssk dan faydalanmak istiyorum inş.yakın biyerlerde yaptırabilirim...bulantıalrım geçincede dr.um diyet vericekmiş bana ..3 ayda 3 kilo almışım...yaa botlarımla tarttı beni botlarım dizaltı 1,5 kg.çıkarıyım öyle tartalım dedim yok dedi önümüz kış seni hep böyle görücez dedi allahım yawww:) bu sabah tartıldım 1 kg almışım...neyse bulantım geçsinde razıyım diyete...aa bu arada ilaçalarımıda iptal etti...elevit+ferro sanol kullanıyodum başka bi dr vermişti içmememi söyledi..kan testlerime baktı senin bunlara ihtiyacın yok zaten bunlar bulantını artırır senin dedi..haha ben zaten 3 günde 1 içiyodum işime geldi ...şimdilik böyle ben araştırmalarıma başlıyım ..görüşmek üzere...
dilek canım sıhhatler olsunben bugüne kadar kendi işimi kendim hallediyordum halda öyle ama ilerleyen dönemlerde nasıl olur bilmiyorum. ya nasıl bi duygu ben çok utanıyorum ya.. bu yüzden eşime bu ulvi görevi devretmeyi daha uygun buluyorum sanki
nasıl yaikafamçokkarıştı
zonox'u bugün hiç görmedim. hergün bizimleydi ama bugün yok. merak ettim. umarım iyidir.....
nasıl dayandın canımm yaa..ayy benim bile içim bi tuhaf oldu simdi..delikafadulden
lazere gidenlerin bu kremi kullandığını duymuştumm ben ilk ağddaya gittiğimde ağrı kesici içmiştimm :)))ağda da canı yanan arkadaslar ben yaklasık 1.5 senedır her yerıme agda yaptırıyorum sadece malum yere emla ısımlı lokal uyusturucu bır krem kullanıyorum kesınlıkle acımıyor o zaman cok dayanamayanlara tavsıye ederım hamılelıkte de kullanılabılıyor doktoruma sordum ztn prospektusunde de yazıyor ayda 1 kere sadece kullandıgım ıcın de ıcım rahat doktor topıkal kremlerın zararı olmaz demıstı ztn
canım ben yıllarca jilet kullandım evlenince geçen sene epilasyon yaptım ama abartısız canım az olduğu için 1 saatten fazla sürüyodum 1 yapıp 5 dk bekliyodumm.Hem utandığımdan hem günahından gitmiyodum ama boynumda kemik düzleşmesi var yaptıktan sonra 2 gün boyum ağrısı çekiyodumm.Arkadaşlar git git diye ısrar edince gittim 10 dk sürüyo ya kendime işkence yapmışım dedimmdilek canım sıhhatler olsunben bugüne kadar kendi işimi kendim hallediyordum halda öyle ama ilerleyen dönemlerde nasıl olur bilmiyorum. ya nasıl bi duygu ben çok utanıyorum ya.. bu yüzden eşime bu ulvi görevi devretmeyi daha uygun buluyorum sanki
nasıl yaikafamçokkarıştı
canlarım selammmmm
geldim canım. bugün epey bir işim vardı. ütü yaptım bir ton. ve söylemesi ayıp ishal oldum onun halsizliği vardı üzerimde.
umarım hepiniz iyisinizdir. sayfalara baktım kötü haberimiz yok allahtan.:lepi:
bu arada herkes çin takcimini sormuş
buyrun size otomatik çin takvimi cinsiyet hesaplayıcısı
Chinese Baby Calendar to Predict Baby Gender by Chinese age and woman conception month
Woman's Birth Year: doğum gününüz.
Conception Year: gebeliğin başlaması (ceninin ana rahmine düşme günü) :lepi:
Selam kızlar bende geldim...kaydirigubbakcemile2
Bugün misafirlerim vardı,çok güzel geçti,uzun zaman sonra keyif aldım gerçekten....Elh...hihoyyyt
Herkez iyi görünüyor burdan maşallah...
Yeni gelenlerde hoşgelmişler...Şeniz
balcı canım sana takvim yapmamı istermisin muhtemel doğum zamanını ve ne renk istediğini belirtirsen yaparım:hulya:
canım cok tesekkur ederım sanırım becerdım ama tam 1 hafta gerıden yazıyo ben su an 12.2yım
hosgeldınız kızlar zonox,gezgın....
hoşgeldin gezgincimmm =)
canım benimde SAT 1 ağustos. ben 9 ağustosta 27 yaşıma bastım. benimkide çok karışık çıkıyor valla :) sanırım 29 temmuz yapmalısın. benimde bir erkek bir kız çıkıyor.zonox benim sat 29 temmuz ekilme günü 10 gün sonra oluyo ağustosmu yapmalıyımm temmuz erkek ağustos kız çıkıyoo
saol canımmmm =) benim içime senin kızın olcakmış gibi geliyor.hosgeldınız kızlar zonox,gezgın....
hoşgeldin umuta.s.herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?