2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Kadıköyde Çağıner hastanesi var orda özeline gidiyorum canım doktorumdan memnunum isteyenlere şiddetle tavsiye ederim çok şeker bir kadın...hamileliğimin başından beri aradım bi kerede bezgin bir ses tonu hatırlamam....

Bende başta öyleydim canım bebişler sonradan toparlıyolar heralde....

Canım benim gözün aydın... Ne güzel bende görsem hep görsem kuzumu.... Bu arada ben 3,5 kilo verdim hamileliğin başından beri...

Kızlarrrrr... Bugün benim hamileliğimin üçüncü ayının son günü.... Yuppiiiiiii...... darısı herkesin başına benim ufaklık kutlama kusturması yaptı bana.... Ve hamileliğim boyunca ilk defa kustum... Komik dimi:)) Hani 4 e girince bitiyordu bende tersmi oldu ne bidaha kusucağımı zannetmiyorum ama ben....

al bende de o kadar, asla açamam başkasına sanırım..

balcı canım sana takvim yapmamı istermisin muhtemel doğum zamanını ve ne renk istediğini belirtirsen yaparım:hulya:

zonox'u bugün hiç görmedim. hergün bizimleydi ama bugün yok. merak ettim. umarım iyidir.....

canlarım selammmmm

geldim canım. bugün epey bir işim vardı. ütü yaptım bir ton. ve söylemesi ayıp ishal oldum onun halsizliği vardı üzerimde.

umarım hepiniz iyisinizdir. sayfalara baktım kötü haberimiz yok allahtan.:lepi:

bu arada herkes çin takcimini sormuş

buyrun size otomatik çin takvimi cinsiyet hesaplayıcısı

Chinese Baby Calendar to Predict Baby Gender by Chinese age and woman conception month

Woman's Birth Year: doğum gününüz.
Conception Year: gebeliğin başlaması (ceninin ana rahmine düşme günü) :lepi:

nasıl dayandın canımm yaa..ayy benim bile içim bi tuhaf oldu simdi..delikafadulden

valla başka yolu yok.canım yandıkca sen bu acılara dayanamıyosun nasıl doğurucaksın kızım diyorumm :)))
lazere gidenlerin bu kremi kullandığını duymuştumm ben ilk ağddaya gittiğimde ağrı kesici içmiştimm :)))
canım ben yıllarca jilet kullandım evlenince geçen sene epilasyon yaptım ama abartısız canım az olduğu için 1 saatten fazla sürüyodum 1 yapıp 5 dk bekliyodumm.Hem utandığımdan hem günahından gitmiyodum ama boynumda kemik düzleşmesi var yaptıktan sonra 2 gün boyum ağrısı çekiyodumm.Arkadaşlar git git diye ısrar edince gittim 10 dk sürüyo ya kendime işkence yapmışım dedimm

sen yazarsın da ben hemen girip bakmam mı
İşte sonuc :
It's a girl! (Chinese Age 30 at Lunar month 7)

Selam kızlar bende geldim...kaydirigubbakcemile2

Bugün misafirlerim vardı,çok güzel geçti,uzun zaman sonra keyif aldım gerçekten....Elh...hihoyyyt

Herkez iyi görünüyor burdan maşallah...
Yeni gelenlerde hoşgelmişler...Şeniz

Hosgeldinn guzel bi gun gecirmene cok sevindim canımm..İnsan bu zamanda keyif alcak seyleri daha cok istiyo hayatında...

benım butun takvımlerde kız cıkıyo ama benımıcıme erkek gelıyo.....bu konuda cok basarılı olmamakla beraber...tabıkı once saglıklı dılıyorum rabbımden...esım kız dıo
ama ben erkek dıorum...kızmet....ıns bıkac hafta sonra ogrenırız...ama benım dr um 16 haftanın ıcınde soyluyo...

zonox benim sat 29 temmuz ekilme günü 10 gün sonra oluyo ağustosmu yapmalıyımm temmuz erkek ağustos kız çıkıyoo

canım ben yıllarca jilet kullandım evlenince geçen sene epilasyon yaptım ama abartısız canım az olduğu için 1 saatten fazla sürüyodum 1 yapıp 5 dk bekliyodumm.Hem utandığımdan hem günahından gitmiyodum ama boynumda kemik düzleşmesi var yaptıktan sonra 2 gün boyum ağrısı çekiyodumm.Arkadaşlar git git diye ısrar edince gittim 10 dk sürüyo ya kendime işkence yapmışım dedimm[/QUOTE]

senin durumun fazlasıyla özel ve zorunlu:kedi: Rabbim şifa versin sanırım öyle zorunlu durumun olunca sürekli olarak mecbur gidersin. ama ben 3-5 ay için o utancı yaşayamayacağım sanırım kara kara düşünüyorum ama hem çok ama çok utanırım hemde güvenemem sanırım. olumunekankayizsmile eşimbu konuda nasıl olur bilmiyorum ama deneyecez artık :roflol: bu arada tabi sezeryandan sonra 3-5 ay yapamamak var o da kara kara düşündürüyor bakalım naparız artık

hoşgeldin gezgincimmm =)

gülesram sen SAT tarihini mi yazdın? Yoksa ilişki tarihini mi?

zonox benim sat 29 temmuz ekilme günü 10 gün sonra oluyo ağustosmu yapmalıyımm temmuz erkek ağustos kız çıkıyoo
canım benimde SAT 1 ağustos. ben 9 ağustosta 27 yaşıma bastım. benimkide çok karışık çıkıyor valla :) sanırım 29 temmuz yapmalısın. benimde bir erkek bir kız çıkıyor.
hosgeldınız kızlar zonox,gezgın....
saol canımmmm =) benim içime senin kızın olcakmış gibi geliyor.
gülesram içinde aynı şeyi düşünüyorum
herkese iyi akşamlar
hoşgeldin umuta.s.

hepımız takvımlendık mı kızlar.....eee hadı hayırlısı olsun...rabbım saglıkla 40. haftalara ıns...

slmm kızlar birkaç gündür g,rmedim özledim siz maşallah baya bir sayfa geçmiş ama ben 2 sayfa okudum tek çok uzun eeee neler oldu herkes iyimi cinsiyeti belli olan varmı arkadaşlar benimki inşallah 3 hafta sonra söyleyecek doktorum bu arad ara ara mide bulantılarım devam ediyor birde çok başım agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…